ΣΕΛΗΝΗ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

N.A.S.A.

ΣΕΛΗΝΗ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

 Αν σας έλεγε κάποιος, ο οποιοσδήποτε ότι στην Σελήνη υπάρχουν κτήρια, βάσεις όχι γήινες, διαστημόπλοια, πόλεις, ερείπια πόλεων, ούφο, πύργοι, τεράστιοι τοίχοι πολλών χιλιομέτρων ή ακόμα και όντα, και άλλα πολλά τι θα λέγατε!;! Σίγουρα ότι ή σας κάνει πλάκα ή ότι δεν πάει καλά στο μυαλό του. Αυτό γιατί έχουμε μάθει μέχρι τώρα ότι η Σελήνη δεν κατοικείτε και ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί πάνω, εκτός από ένα νεκρό πλανήτη!!!

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι!! εδώ και πάρα πολλά χρόνια για ανεξήγητους λόγους η ΝΑSA έχει σταματήσει τις αποστολές τις εκεί, τις φανερές!! Γιατί τις κρυφές είμαι σίγουρος εγώ και πολλοί ερευνητές ότι τις συνεχίζουν και έχουν βρει πολλά και διάφορα πράγματα εκεί πάνω…

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα σας παρουσιάσουμε καινούριες και παλιές φωτογραφίες από την Σελήνη. Φωτογραφίες που ίσως έχετε δει και άλλες όχι, διαλέξαμε αυτές που η ΝΑSA δεν έχει αρνηθεί ότι υπάρχουν αλλά δεν έχουν δώσει και κάποια λογική εξήγηση το τι μπορεί να είναι. Οι φωτογραφίες είναι από αστροναύτες, από διάφορες αποστολές, από δορυφόρους, από γήινα διαστημόπλοια.

Επειδή είναι πολλές τις φτιάξαμε σαν βίντεο για να μπορέσετε να τις δείτε και για να μην μας πιάσει πολύ χώρο. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε, σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=GlS1L7bvu6s

https://www.youtube.com/watch?v=U2i_eIxdM2U

https://www.youtube.com/watch?v=2zNd-6_gePM

 

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση