ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν εδώ και καιρό αποδεικτικά στοιχεία για φαντάσματα όπως τα ξέρουμε ή για άυλες οντότητες τι είναι όμως τα φαντάσματα; Είναι οι ψυχές των πεθαμένων ή τα πνεύματα τους που έχουν μείνει πίσω στην γη; Από την έρευνα μας έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλών ειδών φαντασμάτων.

Υπάρχουν τα ταραχοποιά φαντάσματα που τα ονομάζουν POLTERGEIST, υπάρχουν τα ειρηνικά φαντάσματα που κάνουν μόνο την εμφάνιση τους και υπάρχουν και τα φαντάσματα που ονομάζουν προφητικά.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει στιγμιότυπα από φαντάσματα τα οποία έχουν ελεγχτεί και έχουν αποφανθεί ότι δεν πρόκειται περί φάρσας ή κάποιων εφέ. Βέβαια χωρίς να θέλουμε να σας πείσουμε τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας. Εμείς σαν ομάδα ήδη ετοιμάζουμε κάποια άρθρα για τα φαντάσματα και τις κατηγορίες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=YDuZLIML5Hk

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

  1. TΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΦΙΛΕ ANONYMOUS!!! ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…. ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.. ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ADMIN. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!

Αφήστε μια απάντηση