Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ part 2

UFO ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

A.T.IA. ΣTHN  ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ PART2.

Αναφορές για το θέμα αυτό υπάρχουν  και από άλλα έργα γνωστών προσωπικοτήτων όπως στον Πλουτάρχου βίοι παράλληλοι, όπου εδώ μας  εξιστορεί την στρατιωτική ζωή του ρωμαίου Λούκουλλος. Ο Λούκουλλος ηταν ένας μεγάλος και καταξιωμένος στρατηγός όπου έλαβε μέρος σε πολλές επιχειρήσεις και κατάφερε να μεγαλώσει την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, σε κάποια μάχη που έλαβε μέρος συνέβη ένα περιστατικό που αξίζει να σημειωθεί, θα σας το μεταφέρω σε μετάφραση όπως ακριβώς το έγραψε ο Πλούταρχος. Ο Μάριος  όμως που ο Σερτώριος  τον είχε στείλει από την Ιβηρία με στρατό για να βοηθήσει σαν στρατηγός  του Μιθριδάτη  ήρθε απέναντι του και τον προκαλούσε, για αυτό και ο Λούκουλλος παρατάχτηκε απέναντι του  κι ηταν έτοιμος να δώσει μάχη. Ενώ όμως από ώρα σε ώρα θα άρχιζε η σύγκρουση, ξαφνικά και χωρίς καμία φανερή αιτία άνοιξε ο ουρανός και έκαμε την εμφάνιση του ένα μεγάλο φλεγόμενο σώμα που περιφερόταν ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα. Το σχήμα του έμοιαζε με πιθάρι, ενώ το χρώμα του έμοιαζε με πυρωμένο ασήμι. Οι αντίπαλοι φοβήθηκαν από το θέαμα εκείνο και απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον τo γεγονός αυτό λένε πως συνέβη στη Φρυγία κάπου στις Οτρύες όπως τις λένε.

Εδώ ο Πλούταρχος μας εξιστορεί ξεκάθαρα για ένα ιπτάμενο δίσκο που εμφανίστηκε ξαφνικά στον ουρανό και μας περιγράφει την αντίδραση του κόσμου και το πως ήταν το άγνωστο αυτό αντικείμενο. Αν θέλετε να διαπιστώσετε και εσείς αυτό το συμβάν ανατρέξτε στο <<Κίμων-Λουκούλλος τόμος ΙΖ>>.

 

O Αισχύλος μας παρουσιάζει τις Ωκεανίδες και μας λέει ότι κατέχουν ένα ιπτάμενο όχημα όπου κάποια στιγμή τους ζητά ο Προμηθέας να κατέβουν και να το αφήσουν να  στέκεται στον αέρα, από πριν όμως έρθουν οι Ωκεανίδες ο Προμηθέας αντιλαμβάνεται τον ήχο από κάποιο πετούμενο όχημα να σχίζει τον αέρα. (Αισχύλος προμηθέας δεσμώτης στ  124-126). Έχουν βρεθεί σε διαφορά αγγεία που έχουν φέρει στο φως διάφορες αρχαιολογικές σκαπάνες, και έχουν ζωγραφιστεί επάνω κάποια πτητικά οχήματα, όπως το ιπτάμενο όχημα της θέας Δήμητρας, ο πτητικός μηχανισμός του Τριπτολέμου, τον Ήφαιστο να κάθετε πάνω στο ιπτάμενο όχημα του, η φτερωτή θεά Νίκη, ο ιπτάμενος τρίποδας του Απόλλωνα με τον όποιο μεταβεί στο κέντρο της Γης, την γοργόνα ένα από τα μυθικά τέρατα της αρχαιότητας να έχει φτερά και να μεταβαίνει όπου επιθυμεί.

Άμα μελετήσετε τον Λουκιανό θα δείτε ότι και αυτός  μας εξιστορεί γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν. Σχετικά με  το ταξίδι στην Σελήνη. Εδώ μας διηγείται ένα μυθιστόρημα επιστημονικού περιεχόμενου. Η άφιξη στην Σελήνη και η συνάντηση με τον βασιλέα και τα παράξενα όντα του τόπου, η συμμετοχή στην εκστρατεία εναντίον του βασιλιάς του Ήλιου, για τις περιπέτειες που έζησαν μέσα στο κύτος που τους κατάπιε κατά την επιστροφή τους στην γη.

Εδώ όπως βλέπετε ο Λουκιανός μας εξιστορεί απίστευτα γεγονότα με φανταστικό ή μυθολογικό τρόπο. Ο συγγραφέας γεννήθηκε το120 μ.χ. Στην εποχή που έζησε δεν μπορούσε να έκφραση τα ιστορικά ντοκουμέντα με ιστορικό ύφος, πάρα μονό με φανταστικό ή μυθολογικό τρόπο όπως προανέφερα πριν, και αυτό γιατί στην τότες εποχή υπήρχε μεγάλη λογοκρισία, και κινδύνευε να κάψουν τα έργα του ή και ακόμα την θανάτωση του, πάντως ακόμα και έτσι δεν γλύτωσε τις διάφορες κατηγορίες που του καταλόγισαν και για αυτό πολλοί άνθρωποι του έλεγαν ότι είναι ψευδεπίγραφος. Αν έχετε προσέξει σήμερα πολλές επιστημονικές ταινίες  έχουν ομοιώματα με αυτά που μας εξιστορούσε ο Λουκιανός .Όπως παραδείγματος χάρη πολλοί έχετε δει την ταινία ΑΛΙΕΝΣ, εδώ η Τάνια εξιστορεί ότι ηταν μια ομάδα ανθρώπων στο διάστημα όπου ξαφνικά τα βάζουν με ένα τέρας που εισέβαλε μέσα στο διαστημόπλοιο τους και τελικά διασώθηκε μονό μια γυναικά όταν κατάφερε μετά από πολύ προσπάθεια να μπει στο σκάφος και να πάει σώα στην γη. Εδώ δεν σας θυμίζει αυτό που μας λέει ο Λουκιανός με το κύτος;

Οι περισσότεροι γνωρίζετε τον μύθο του Δαιδάλου και τον γιο του Ίκαρο όπου όντως φυλακισμένοι μπόρεσαν να διαφύγουν επειδή κατάφερε ο Δαίδαλος να κατασκευάσει πτέρυγες από κερί και φτερά  και έτσι εφεύρε το πέταγμα. Γνωρίζουμε επίσης αυτή την θλιβερή ιστορία που όταν ο Ίκαρος πετούσε κοντά στον Ήλιο έλιωσαν τα φτερά του κι έπεσε στην θάλασσα, που από αυτόν πηρέ το όνομα του Ικάριων πέλαγος .Μονό ο γέροντας τεχνητής γλύτωσε. Ο Δαίδαλος ηταν απόγονος του Ερεχθέα και συγγενής του Θησέα. Ολόκληρη η οικούμενη θαύμαζε τα έργα και τις εφευρέσεις του. Προς το τέλος της ζωής του υπηρέτησε τον Μίνωα  σαν αρχιμηχανικός. Εδώ θέλω να πω ότι γενικότερα πίσω από του μύθους  πάντα κρύβετε μια αλήθεια, ίσως  για  να διατηρηθούν τα γεγονότα μέσο των αιώνων ή για να αποφύγουν  τις διάφορες κατακραυγές και τις καταστροφές   των γραπτών στα χρόνια που θα επακολουθήσουν, ίσως  ακόμα για να μπορούν  να καταλάβουν το νόημα των γεγονότων από συγκεκριμένων ανθρώπων  για κάποιο σκοπό.

Επίσης δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα μεγάλων προσωπικοτήτων όπως τον Πλούταρχο ή τον Σωκράτη και άλλους που μας λένε ευθέως για ιπτάμενα σκάφη γιατί τότες θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και ότι άλλα μας δίδαξαν αυτοί οι γίγαντες του πνεύματος και άλλαξαν την ροή της ανθρωπότητας προς το καλύτερο.

 

Αναφορές για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα υπάρχουν και πολύ παλαιοτέρα μέσω χαρακτικών επιγραφών. Στο Όρος Παγγαίο στο χωρίο Κρυονέρι κοντά στην καβάλα έχει βρεθεί μια βραχογραφία όπου απεικονίζει έναν άνθρωπο να φοράει μια στολή που να μοιάζει με αστροναύτη και να ενώνετε με ένα ιπτάμενο όχημα με ένα καλώδιο. Η βραχογραφία αυτή υπολογίζετε γύρω στα 500.000 χρόνια π.χ. Ύστερα από μελέτη πολλών επιστημόνων,  εκ των οποίων είχε κάνει έρευνα και ο διάσημος ινδός  επιστήμονας   Μισθράς.

Σε μια από τις πυραμίδες τις Αιγύπτου  πάνω σε ένα τοίχο υπάρχει χαραγμένο ένα όχημα που μοιάζει εκπληκτικά με ένα σύγχρονο ελικόπτερο. Σε ένα σπηλαίο της Αυστραλίας υπάρχει μια βραχογραφία όπου δείχνει πολλά νοήμον όντα όπου δεν μοιάζουν με ανθρώπους .Μήπως είναι όντα που ήρθαν από άλλο πλανήτη με τα σκάφη τους; ή μήπως όντα από την μέση γη; το συμπέρασμα δικό σας, σας παραδίδω και την φωτογραφία της βραχογραφίας.

Υπάρχουν  και σε άλλα μέρη της γης τέτοιες  παρόμοιες βραχογραφίες, όπως  στο Σέγκο Κάνυον της Γιούτα των Η.Π.Α, στην  Κομονίκα της Ιταλίας όπου και ανάγεται στο 10.000 π.χ. περίπου, στην έρημο Σαχάρα  όπου εδώ η περίπτωση σκάφανδρου είναι αδιαμφισβήτητη  και ανάγεται περίπου 6οοο π.χ. Οι άνθρωποι που ζούσαν στα πολύ παλιά χρόνια είχαν την συνηθείας  ότι έβλεπαν κάτι και τους εντυπωσίαζαν ή και τους άρεσαν πολύ να τα αποτυπώνουν στα βράχια χαράζοντας τα ή ζωγραφίζοντας τα με υποτυπώδη υλικά, όπως ζώα, φυτά, μέρη τους σώματος τους, έτσι και όταν έβλεπαν κάτι περίεργο. Για όλα τα παραπάνω καταλαβαίνετε τώρα ότι τα Α.Τ.Ι.Α στην αρχαιότητα έχουν σίγουρα υπάρξει και επηρεάσει την ανθρωπότητα.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


1 σκέψη στο “Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ part 2

Αφήστε μια απάντηση