Σχετικά με την μέση γη part 20

ΜΕΣΗ ΓΗ

 

ΜΕΣΗ ΓΗ part 20

Όταν μιλάμε για την μέση γη, για πολιτισμούς όπου έχει μέσα της, όντα, άλλα καλά και άλλα κακά, όντα έξυπνα αλλά και χαζά κ.τ.λ., είναι πολύ δύσκολο κάποιος να αποδείξει ότι όλα αυτά υπάρχουν!! Ότι μπορεί να υπάρχει μια κοίλη γη, κούφια γη, όπου υπάρχει ένα ήλιος και δίνει θερμότητα και ζωή συνάμα με παράξενα για τον άνθρωπο φυτά αλλά και ζώα!!  Αυτή είναι η εικοστή μου αναφορά για το θέμα δίνοντας σε όλους εσάς που διαβάζετε τα άρθρα μου κάποιες αποδείξεις για το αν υπάρχουν όλα αυτά για την μέση γη τα οποία λέγονται κατά καιρούς, ίσως να έχετε βγάλει ένα συμπέρασμα ότι ίσως και να έχω τρελαθεί με το θέμα αυτό, δεν σας κατηγορώ μου αρέσει, αν το θέτετε έτσι γιατί είναι κάτι το οποίο μου πήρε πολλά χρόνια έρευνας ταξιδιών, διαβάσματος, και πολλών παράξενων αλλά και περιέργων εμπειριών!! Όπως και να έχει εγώ όπως σας έχω ξαναπεί δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να πιστέψει στο θέμα αυτό, απλώς μου αρέσει να γράφω για κάτι το οποίο έχω πολύ μεγάλο πάθος, εσείς ότι θέλετε πιστεύετε και ότι θέλετε όχι!! Εγώ με την σειρά μου θα σας ενημερώνω με ότι έρευνες που έχω κάνει ή έχω διαβάσει αλλά και με ότι νέο προκύψει για το ζήτημα της μέσης γης!! Από την άλλη πάρτε το σαν γνώση ή μια φανταστική ιστορία ή ακόμη και παραμύθι κάτι που για μένα αλλά και για πολλούς άλλους ερευνητές είναι η ωμή πραγματικότητα. Θα συνεχίσω τις αναφορές μου με τις μυστικές φυλές και χαμένες ράτσες.

Στην Ιλιάδα ο Όμηρος αναφέρεται στους Πυγμαίους και στους πολέμους τους, ο Ηρόδοτος αναφέρεται στους μικροσκοπικούς ανθρώπους που συνάντησαν οι τότε εξερευνητές στην Αφρική!!  Μέχρι και ο Αριστοτέλης αναφέρει για Πυγμαίους που ζούσαν στην Αίγυπτο μέσα σε σπηλιές!! Υπάρχουν αμέτρητες αναφορές από τους αρχαίους λαούς για Πυγμαίους, νάνους, μικροσκοπικούς ανθρώπους της μιας χούφτας!!, αλλά οι αναφορές δεν έρχονται μόνο από την αρχαιότητα αλλά και στην πρώιμη και κλασική ιστορία αλλά και μέχρι τις μέρες μας!! Βέβαια οι μεταγενέστεροι Ευρωπαίοι από τον μεσαίωνα και μετά όλα αυτά τα θεωρούσαν αχαλίνωτη φαντασία αλλά και εκκεντρικές αντιλήψεις κάποιων συγγραφέων όπου είχαν ακούσει κάποιες ιστορίες από διάφορους εξερευνητές της Αφρικής αλλά και της Ασίας .

Ο Βρετανός ανατομιστής Edward Tyson στο παροιμιώδης έργο του το 1869 << Orang-Outang or The Anatomy of a compared With That of a Monkey, an Ape, and a Man >>. Με αυτό το έργο του έλεγε ότι είχε αποδείξει επιστημονικά ότι << οι Πυγμαίοι των αρχαίων >> ήταν στην πραγματικότητα πίθηκοι!! Παρουσίαζε μάλιστα έναν σκελετό από χιμπατζή για να αποδείξει αυτό το οποίο ισχυριζότανε, μάλιστα τόνιζε ότι η πίστη σε φυλετικούς νάνους δεν είναι πάρα μοναχά μια δεισιδαιμονία!! Μέχρι και τα τέλη τους  19ου αιώνα οι Πυγμαίοι δεν ήταν παρά ξωτικά και φαντάσματα της Αφρικής!! Μιλώντας όμως για του Πυγμαίους έχουμε να κάνουμε με φυλετικούς νάνους και όχι με τους νάνους όπου έχουν ταυτοποιηθεί από τους γιατρούς ως γεννητική ανωμαλία!!  Αν συμφωνείτε μέχρι εδώ μαζί μου τότε έχουμε να κάνουμε με μια πολύ ιδιαίτερη παράξενη και ανεξήγητη Αφρικανική εξαίρεση!!

Ο Ιταλός εξερευνητής Giovanni Miani τους είδε και μετά από τεράστιες προσπάθειες κατάφερε και ήρθε σε επαφή μαζί τους το 1880. Όταν πέθανε είχε μαζί του δυο  << Akkas >> που ηταν οι ανιχνευτές του, επειδή η Ιταλική κυβέρνηση τους θεώρησε ιδιοκτησία του ( έτσι γινόταν εκείνο τον καιρό, σκλάβοι ) τους μετέφεραν στην Ιταλία όπου και δόθηκαν σε επιστήμονες ανθρωπολογίας ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! ) αλλά και ιατρούς όπου μετά από τρίμηνη εξαντλητική εξέταση ανακοίνωσαν τα εξής αποτελέσματα!!:  << οι δήθεν Πυγμαίοι, ή αν πρόκειται για πραγματικούς Πυγμαίους, επρόκειτο για τερατογενείς υπανθρώπους με ιδιαίτερη δυσμορφία και διανοητική καθυστέρηση!! >>, σας θυμίζει κάτι αυτό; Δεν ήταν μόνο οι Ιταλοί ιατροί και ανθρωπολόγοι αλλά είχαν και έρθει και συνάδελφοι τους από σχεδόν όλη την Ευρώπη…..

Μετά από λίγα χρόνια ο Doctor Livingston, έφερε το θέμα των Πυγμαίων στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εκείνης της εποχής, περιγράφοντας τους λεπτομερώς στο έργο του In Darkest Africa ( 1890 ). Στο τέλος του 19ου αιώνα η Αφρικανική ήπειρος είχε δεχτεί χιλιάδες εξορμήσεις από πολλά αποικιακά κράτη με εξερευνητές όλων των ειδών αλλά και ιεραπόστολους, έτσι  ήταν αναπόφευκτο και η συνάντηση με τους  θρυλικούς Πυγμαίους έγινε!! Τους είχαν βρει και τους είχαν ακούσει να μιλάνε παράξενες γλώσσες οι οποίες δεν έμοιαζαν με καμία της Αφρικανικής ηπείρου, τους είδαν να χρησιμοποιούν περίεργα όπλα με ανορθόδοξες αποτελεσματικές τεχνικές, είδαν έκπληκτοι ότι η κοινωνία τους αν και υποανάπτυκτη για τους Ευρωπαίους είχαν δομή και νόμους!! Η ύπαρξη τους είχε πλέον οριστικοποιηθεί!! Τα ερωτήματα δεν άργησαν να έρθουν… Τι ήταν;  Ήταν άνθρωποι;  Ήταν ξωτικά;  Ήταν εκφυλισμένοι νέγροι;  Ήταν ο χαμένος κρίκος;  Ήταν ένας μυστικός λαός; Ήταν οι νάνοι των παραμυθιών;  Ήταν τα αποτελέσματα πολλών επιμιξιών Αφρικανικών φυλών;  Ήταν πιθηκάνθρωποι;  Η μήπως ήταν μέλη της αληθινής νέγρικης φυλής; Κανένας δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα που γινόντουσαν σε επιστημονικούς κύκλους σε όλο τον πανεπιστημιακό κύκλο σε όλον τον πλανήτη!!

Υπάρχει μια αναφορά από τον Dr. Albert Loyd  το 1897 :  << στους πυγμαίους όπου τους βρήκα και έζησα έναν καιρό μαζί τους έχω να πω τα εξής : << υπάρχει μια φυλή όπου είναι λίγο πιο ψήλη από την άλλη, και το δέρμα τους είναι μαύρο στο χρώμα. Οι άλλες φυλές ποικίλουν σε χρώμα άλλοι έχουν κόκκινο!!, άλλοι έχουν κίτρινο!!, και άλλοι πρασινωπό!! Είναι πολύ κοντοί δίνοντας την ιδέα στο μυαλό σου με το που τους βλέπεις ότι είναι πράγματι νάνοι από τα έγκατα της γης. Έχουν μακριά γένια και τα όπλα τους είναι γεμάτα δηλητήριο….>>.

Ένας Πυγμαίος όπου αιχμαλωτίστηκε από τον Dr. Samuel P. Verne στον ποταμό Κασσάη του Κονγκό, στην Νότια Κεντρική Αφρική, στάλθηκε στην Αμερική όπου για πολύ καιρό καθότανε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κλουβί στο τμήμα των πιθηκοειδών στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης !! Το κλουβί του το μοιραζόταν μαζί με έναν Ουρακοτάγκο που ονομαζόταν Ντόχονγκ. Ο Πυγμαίος ονομαζόταν << Ota Benga >>, έξω από το κλουβί του υπήρχε η εξής ζωολογική πινακίδα:  << Αφρικάνικος Πυγμαίος >> Ύψος. 3 πόδια. 11 ίντσες. Βάρος 38 κιλά. Προσοχή επικίνδυνος κανίβαλος. Από την φυλή των Πυγμαίων που προερχόταν ήταν πολύ παράξενη όπως και ο ίδιος!! Είχε λιμάρει τα δόντια του ώστε όλα να φαίνονται μυτερά δίνοντας του μια εικόνα πάρα πολύ άγρια, μιλούσε μια παράξενη γλώσσα που άλλοι πυγμαίοι την εποχή εκείνη δεν την καταλάβαιναν, φαινόταν να μην άνηκε σε καμία από τις γνωστές φυλές Πυγμαίων όπου και είχαν ανακαλυφθεί μέχρι τότε!! Ήταν πανέξυπνος, γελούσε συνέχεια, όταν αγρίευε φαινόταν σαν να ήταν ο ίδιος ο διάολος, κάνοντας τις κυρίες της εποχής εκείνης να λιποθυμούν ή να βάζουν τις φωνές από φόβο αντικρίζοντας τον!! Ότι κινήσεις αλλά και γκριμάτσες έκανε ο ουρακοτάγκος έκανε και ο Πυγμαίος, και οι δυο ένιωθαν ευχαριστημένοι, αλλά κάποιες φορές ένιωθαν και στενοχωρημένοι.  Η εφημερίδα National Inquier είχε γράψει τα εξής: << η εμφάνιση και συμπεριφορά των Πυγμαίων φέρουν στον νου τις περιγραφές των Γνώμων και των ξωτικών των Ευρωπαϊκών φυλών…… >>.

Βλέπετε μέχρι και σήμερα οι Πυγμαίοι θέλουν να μένουν στην διαφάνεια, βρίσκονται κάπου στο βόρειο ανατολικό Κονγκό, μέσα στην πυκνή βλάστηση της ζούγκλας. Υπάρχουν κάποια ρεπορτάζ όχι πολλά δυο ή τρία όπου και έχουν κινηματογραφήσει την ζωή τους αλλά και κάποια από τα έθιμα τους. Από τότε έγιναν επιθετικοί προς τα συνεργεία κινηματογραφήσεως πιστεύω ότι αυτοί φταίνε για κάποιες αρρώστιες ή κλιματολογικές αλλαγές. Οι Πυγμαίοι είναι προστατευόμενο είδος(;) από τα ηνωμένα έθνη (!!!)  κάποιοι ερευνητές του εικοστού αιώνα ισχυρίζονται όταν βρέθηκαν με κάποιους από τους Πυγμαίους στην ζούγκλα του Κονγκό όταν τους ρώτησαν από πού προέρχονται τους απάντησαν ως εξής: << εδώ και πολλά μα πάρα πολλά χρόνια είναι που βγήκαμε όπως λένε οι παππούδες μας και οι παππούδες των παππούδων μας αλλά και οι παππούδες αυτών κ.τ.λ., από την γη μέσα γιατί το κρύο και ο πάγος είχε φύγει πλέον και μπορούσαμε και πάλι να είμαστε εδώ στην ζούγκλα αυτήν που τόσο αγαπούσαμε από πάντα……!!! >>.  Με λίγα λογία τους είπαν ότι για κάποιο διάστημα που είχε πάγο η γη δηλαδή την περίοδο των παγετώνων!! Αυτοί ζούσαν μέσα στην μέση γη!!!! Η περίοδος των παγετώνων στην Αφρική κράτησε χιλιάδες χρόνια, άραγε για να επιβιώσουν στην μέση γη υπήρχε οξυγόνο φαγητό βλάστηση ζώα κ.τ.λ., απορώ πως και οι ερευνητές αυτοί δεν το έκαναν επίσημη ανακοίνωση ένα τέτοιο θέμα!!! Βλέπετε ότι και να πουν οι Πυγμαίοι είναι ή θρύλος ή μύθος, μέχρι και σήμερα ο μοντέρνος άνθρωπος τους αντιμετωπίζει σαν κάτι που δεν υπάρχει!! Αν και είναι υπαρκτοί!! Απλώς είναι σαν να τους έχουν ξεχάσει ότι πραγματικά υπάρχουν, από μια πλευρά για μένα είναι καλό αυτό γιατί συνεχίζουν να ζουν όπως ακριβώς ζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια!!!

Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν αλλού Πυγμαίοι ή μικροσκοπικοί άνθρωποι; Είστε γελασμένοι, στην Νότια Ινδία στους παράξενους και δύσβατους από τα παρθένα αρχαία δάση που κουβαλάνε πάνω τους, στους  λόφους του Νειλγκερή, υπάρχει μια αινιγματικότατη φυλή μικροσκοπικών (!!!) ανθρώπων που πήρε διαστάσεις ξωτικών που όλοι έτρεμαν στο άκουσμα τους!! Ηταν μικροσκοπικοί στο ανάστημα τους, τα σπίτια τους ήταν φτιαγμένα από τροπική βλάστηση, τα οποία και τα έκανε αόρατα μέσα σε αυτήν την παρθένα βλάστηση!! Δεν τους έβλεπε σχεδόν κανείς, αυτοί οι μικροσκοπικοί άνθρωποι πιστεύεται έντονα μέχρι και σήμερα ότι είχαν απίστευτες μαγικές δυνάμεις, για αυτό οι γειτονικές ανθρώπινες φυλές έτρεμαν και μόνο στο άκουσμα τους. Αυτούς τους αινιγματικούς μικροσκοπικούς ανθρώπους τους ονομάζουν Κουρούμπας, έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες για τους Κουρούμπας είναι σαν να κάνουν διήγηση για τα ξωτικά της Ιρλανδίας!!

Στα σύνορα Αργολίδος με Τροιζηνίας είναι ένα μικρό χωριό η Αγία Ελένη ( παλιά το ονόμαζαν και Μπάφι ), είναι γύρω στα επτά χιλιόμετρα από το χωριό ονόματι Τραχειά!! Στην Αγία Ελένη γνώρισα τον Νικόλαο Μπατζάβαλη ετών 64, όπου και μου είπε την εξής συγκλονιστική ιστορία η οποία μου την είπαν και άλλοι του χωριού μα και από τα γειτονικά χωριά, Καρατζά,  Ρόδου, Πελεή. Αυτά τα τρία χωριά ανήκουν στο νομό Αργολίδος αλλά είναι πάνω στα σύνορα με τον νομό Τροιζηνίας. Ο κύριος Νικόλαος Μπατζάβαλης όταν ξεκίνησε να μου διηγείται την ιστορία αυτήν την τόσο παράξενη και εξωπραγματική μου είπε τα εξής : <<  Οι ιστορίες που θα σου πω είναι δυο, ας ξεκινήσω με αυτήν όπου είναι πιο παράξενη από την άλλη. Τα παλιά χρόνια, το πόσο παλιά δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια, πάνω στο Όρος Δίδυμα που βλέπεις απέναντι από το σπίτι μου υπήρχε ένα χωριό όπου ζούσαν τεράστιοι άνθρωποι, γίγαντες δηλαδή. Λέγεται ότι ο κάθε ένας είχε ύψος τουλάχιστον 3.50 μέτρα!! Αν και ηταν καλοκάγαθοι και ευγενικοί στην αρχή μετά από την κατάρα που τους έριξε ο πρώτος καλόγερος  από το μοναστήρι του Αυγού ( έχω αναφερθεί σε παλιές μου αναφορές για αυτό ), έγιναν μοχθηροί και ανθρωποφάγοι!!! Ήταν λες και τους μπήκε ο σατανάς μέσα τους!! Άρχισαν και έτρωγαν όποιον έβρισκαν στο πέρασμα τους και όταν δεν πέρναγε πλέον κανένας από το χωριό τους έτρωγαν ο ένας τον άλλον!! Λέγεται ότι μια γυναίκα γίγαντας που ήταν υπέρβαρη που δεν ήθελε να τρώει ανθρώπους το έσκασε και την κυνήγησαν και την έπιασαν εκεί στην σπαρτοράχη. Είναι σύνορα μεταξύ του χωριού Καρατζά και Αγίας Ελένης, λέγεται ότι την έφαγαν ζωντανή εκεί επιτόπου!! Μετά από λίγο καιρό το χωριό τους βυθίστηκε το κατάπιε η γη μαζί και τους γίγαντες!!! Υπάρχει άλλη μια εκδοχή της ιστορίας, αντί για γίγαντες οι κάτοικοι ήταν νάνοι!!! Από ότι λένε ήταν ένα χωριό από νάνους που τους είχαν απομονώσει τα άλλα χωριά εκεί να!! ( μου έδειξε με το χέρι του ), διπλά σε αυτήν την κορυφή των Διδύμων κοντά στο μοναστήρι του Αυγού ( Αγίου Δημητρίου ).ο λόγος που τους είχαν απομονώσει είναι γιατί θεωρούνται υπεύθυνοι που χάθηκε η λίμνη των Διδύμων εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το χωριό Δίδυμα, ότι υπήρχε λίμνη είναι αλήθεια μάλιστα τα τελείται 30 χρόνια το χωριό και η πεδιάδα που έχει πλημμυρίσει δέκα φορές απομονώνοντας το χωριό και κόβοντας την κυκλοφορία του δρόμου τουλάχιστον για δέκα μέρες. Για να αποστραγγιχτούν τα νερά τελείως μπορεί να πάρει και δύο μήνες!! Η τελευταία πλημμύρα ήταν πριν τρία χρόνια!! Τους θεώρησαν τους νάνους υπευθύνους γιατί έκαναν πολλά υπόγεια τούνελ κάτω από την λίμνη όπου έσπασε το ένα τούνελ από το βάρος του νερού και χάθηκε όλη η λίμνη!! Μέχρι και σήμερα υπάρχουν τα τούνελ αυτά!! Όποιος έχει κτίσει σπίτι ένας στους δέκα έχει πέσει πάνω τους, αν ρωτήσεις τους ντόπιους θα στο πουν σίγουρα μόνο που αυτοί πιστεύουν ότι τα είχαν φτιάξει οι Τούρκοι για να κρύψουν τον θησαυρό του πασά όπου και τον βρήκαν στο Κρανίδι. Τα Δίδυμα δεν ήταν καν το 1/3 του σημερινού χωριού όπως ηταν τότε. Συνέχισαν να κάνουν τούνελ ώσπου κτίστηκε το μοναστήρι τότε ο καλόγερος τους μίλησε και τους είπε να μην πλησιάσουν το μοναστήρι ανοίγοντας τούνελ. Οι νάνοι όμως δεν τον άκουσαν ο καλόγερος δεν έδωσε σημασία και τους συγχώρεσε ώσπου φτάσανε στο νεκροταφείο του χωριού ανοίγοντας τούνελ και έπεσαν οι τάφοι μέσα!!!! Τότε ο καλόγερος τους καταράστηκε και οι νάνοι γίνανε μαύροι (!!!). Έγιναν κανίβαλοι τρώγοντας ο ένας τον άλλων ώσπου βυθίστηκε το χωριό τους στα καλά καθούμενα!! Κάποιοι είπαν από τα τούνελ που είχαν ανοίξει άλλοι λένε η κατάρα του καλογέρου έκανε να βυθιστεί το χωριό!! Στο σημείο όπου είναι το χωριό σήμερα υπάρχουν χαλάσματα και πολλά κεραμμύδια!!>> ( σημείωση: θα γίνει αποστολή στα Δίδυμα για το συγκεκριμένο χωριό άλλα και τις τρύπες όπως τις ονομάζουν των Διδύμων όπου στην μια έχει μέσα ένα παλαιό εκκλησάκι… ).

Μπορεί να είναι και αλήθεια μα μπορεί όμως και να είναι ένας μύθος της περιοχής! Αλλά δεν μπορεί τέσσερα πέντε χωριά να μιλάνε για αυτούς τους μύθους μέχρι και σήμερα έτσι από φαντασία τους, μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα και σιγά σιγά να δημιουργήθηκε ο μύθος ή μπορεί και να είναι έτσι όπως τα λένε, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς είχε γίνει τότε. Ένα είναι σίγουρο ότι επρόκειτο για τα αρχαία χρόνια η ιστορία και τον καλόγηρο μεταγενέστερα τον έβαλαν στην ιστορία για να δείξουν την δύναμη του καλού. Αν πρόκειται όμως για την εποχή του καλόγερου τότε τα πράγματα αλλάζουν γιατί μιλάμε πριν 600 χρόνια που δεν είναι πολλά!! Στο να υπήρχε μια φυλή γιγάντων η μια φυλή νάνων στην περιοχή.(  Στην αποστολή που θα κάνουμε θα κοιτάξουμε να βρούμε αποδείξεις για το χωριό και για αλλά πολλά που έχουμε ακούσει και μάθει… ).

Οι ανθρωπολόγοι είναι πλέον σίγουροι 100% ότι υπάρχουν, αλλά και υπήρχαν μυστικές φυλές που περπάτησαν πάνω στην γη υπάρχουν απομεινάρια από κόκαλα που μαρτυράνε για αυτούς τους λαούς απλώς λένε ότι δεν ξέρουν ακόμα να τα διαβάσουν σωστά. Αν και βέβαια υπάρχουν ακόμη σοβαροί τριγμοί ανάμεσα στους επιστήμονες για το τι είναι τι, αλλά και πως θα πρέπει να ονομαστεί και κατόπιν εξετάσεις DNA  να δουν αν είναι άνθρωποι οι τερατογεννήσεις ή απολιθώματα πιθηκοειδών του παρελθόντος.!!!

Στο νησί Φλώρενς της Ινδονησίας έγινε μια τρομακτική ανακάλυψη όπου δημιούργησε πολύ μεγάλο θόρυβο ειδησεογραφικά σε όλο τον κόσμο και έκανε τους ανθρωπολόγους να παραμιλάνε. Στην  αρχή πίστεψαν ότι είναι ο χαμένος κρίκος μεταξύ ανθρώπου και Νεάντερνταλ αλλά τους κόπηκε το χαμόγελο όταν είδαν και ανακάλυψαν ότι είχαν να κάνουν με ένα καινούργιο άγνωστο είδος!! Προσέξτε!! Στο νησί Φλώρενς της Ινδονησίας νότια του << ΒΟΡΝΕΟ >>, ( σημείωση: τα δυο αδέλφια ο ΓΟΥΑΗΝΟ και ΠΛΟΥΤΑΝΟ η ταμπέλα που έκαναν τις παρουσιάσεις των σόου τους έγραφε ότι ……πιάστηκαν αιχμάλωτοι στην ζούγκλα του Βόρνεο….. ) εκεί ανακαλυφθήκαν επτά σκελετοί μέσα σε ένα σπήλαιο, στα χαρακτηριστικά τους είναι αναμφισβήτητα ανθρώπινοι, μονό που το ύψος τους δεν ξεπερνά το ένα μέτρο. Όλες τους οι αναλογίες είναι ακριβώς όπως του σύγχρονου ανθρώπου με την μόνη διαφορά ότι αυτών είναι σε μικρότερη κλίμακα!! Οι παλαιοντολόγοι όπου και έκαναν αυτήν την τρομερή ανακάλυψη ταράζοντας τα νερά σε ανθρωπολόγους και παλαιοντολόγους  ονόμασαν αυτούς του παράξενους νάνους  Homo Floresiensis ( Άνθρωποι του Φλώρενς ). Η ανακάλυψη αυτή επιστημονικός χαρακτηρίστικε  << ανθρωπολογική έκρηξη μεγατόνων >>, είναι κάτι τόσο το απροσδόκητο για αυτούς που το μόνο που κάνουν για το θέμα αυτό μέχρι και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές είναι να μην έχουν συνέρθει ακόμα από την << έκρηξη >> και το μόνο που κάνουν είναι να ψελλίζουν ασυναρτησίες …….!!!

Τα νησιά αυτά όπως το νησί Φλώρενς είναι σκέτα εργαστήρια βιολογικού πειραματισμού της φύσης λένε κάποιοι βιολόγοι. Στο νησί αυτό επάνω υπάρχουν και ζουν τα πιο παράξενα ζώα, πουλιά, έντομα π.χ. ένα είδος μίνι ελέφαντα αλλά και οι σαρκοφάγες σαύρες που έχουν ονομαστεί ως οι δράκοι του Κομόντο!!

Ο πρώτος σκελετός που βρέθηκε ήταν μιας γυναίκας ηλικίας 13.000 χρόνων!!! Ο σκελετός υπολογίστηκε με τις μεθόδους χρονολογίας που χρησιμοποιούν οι παλαιοντολόγοι και οι αρχαιολόγοι. Αυτή η χρονολογία είναι απίστευτη γιατί χρονολογείται κοντά στην ηλικία του ανθρώπου!!! Ο Dr. Henry Gee, γνωστός από το έγκυρο επιστημονικό περιοδικό Nature έχει αναφέρει  << ο σκελετός αυτός είναι τόσο πρόσφατος που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε πως τα πλάσματα αυτά ζουν ακόμα σε κάποια από τα νησιά της Ινδονησίας!!! >>. Οι παλαιοντολόγοι οι αρχαιολόγοι και οι ανθρωπολόγοι δεν μπόρεσαν αν αποφύγουν την ονομασία που όλοι μαζί συμφώνησαν με μιας, έτσι τα ονόμασαν  << Χόμπιτ >>το όνομα της φυλής των νάνων από το έργο Lord of the Rings του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκινς.

Οι κάτοικοι όμως του νησιού ήδη τους έχουν δώσει ονομασία, τα ονομάζουν Ebu Gogo ( Έμπου Γκόγκο ) είναι το όνομα όπου έχει δοθεί για τα ανάλογα ξωτικά του νησιού!! Υπάρχουν αμέτρητοι θρύλοι για αυτά τα πλάσματα από τους ντόπιους, κάποιες φορές είναι τριχωτά όχι όπως οι πίθηκοι μα με μακριές τρίχες εκτός του προσώπου τους και άλλες φορές έχουν θεαθεί χωρίς τρίχες. Αν και οι ντόπιοι λένε ότι είναι ανάλογα με τον καιρό το φαινόμενο με τις τρίχες, όταν είναι περίοδος των βροχών βγάζουν τρίχες όταν δεν είναι η περίοδος των βροχών δεν έχουν τρίχες!! Οι Φλωρεσιανοί μιλάνε για << τον μικρό λαό >> όπου ζει μαζί τους στο νησί σαν να τους ήξεραν χρόνια, επίσης είναι πολλοί αυτοί πολύ λένε ότι τους έχουν δει πολλές φορές να περιπλανιούνται στα δάση. Μιλάνε μια ακαταλαβίστικη γλώσσα την οποία και μιλάνε  πολύ γρήγορα, επίσης είναι καταπληκτικοί μίμοι όλων των ζώων του νησιού σε ήχους ακόμη και των εντόμων!!! Ο Ρόμπερτς Μπέρτ  Αυστραλός ερευνητής του Πανεπιστημίου Γουολονγκογκ λέει ότι κάποιοι γεροί του νησιού του είπαν  ότι τρώνε τα πάντα και αν τους δοθεί η ευκαιρία μπορεί ακόμη  να φανέ και ανθρώπινο κρέας!! Μια από την ιστορία κάποιων γέρων λέει ότι αυτά τα πλάσματα έφτασαν σε ένα από τα χωρία όπου και ηταν αυτόπτες μάρτυρες οι γέροι, έκλεψαν ένα μωρό, έτσι οι χωρικοί ήρθαν σε σύγκρουση με τους νάνους όπου τους έριξαν φλεγόμενες μπάλες(!!) και τραπήκαν σε φυγή αφήνοντας το μωρό, είπαν ακόμη στον Ρόμπερτς ότι είναι καταπληκτικοί μίμοι στην ανθρωπινή γλώσσα ………!!

Ο επικεφαλής του Τμήματος Καταγωγής του Ανθρώπου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου Κρίς  Στρίνγερ ανάφερε τα εξής στο BBC στις  27/10/2004 << Το γεγονός ότι οι μικροί άνθρωποι αναφέρονταν μέχρι πρόσφατα από τους κατοίκους του νησιού Φλώρενς δείχνει ότι πρέπει να πάρουμε πιο σοβαρά τις δίκες μας ιστορίες, των Νάνων, των Καλικαντζάρων, των Ξωτικών, και των Νεραϊδών…..!!! >>.

Έχει από τότε δημιουργηθεί ένα ξέφρενο κυνήγι από ερευνητές με ειδικούς εξοπλισμούς ώστε μήπως και βρουν κάποια από αυτά τα πλάσματα ζωντανά από το 2009, αν και περίμεναν ότι θα είναι δύσκολα λόγο της πυκνής βλάστησης ένα άλλος παράγοντας που τους δυσκόλεψε είναι η μορφολογία του εδάφους από χιλιάδες λόφους και τα αμέτρητα εκατομμυρίων κουνούπια όπου υπάρχουν μέσα στην τροπική βλάστηση. Ένας εντομολόγος της αποστολής είπε:  << κάθε μέρα μετρώ και από δέκα καινούργια είδη εντόμων μέχρι τώρα έχω ανακαλύψει τέσσερα διαφορετικά είδη κουνουπιών !! >>. Η αποστολή ματαιώθηκε γιατί σε ένα μήνα είχαν υπολογίσει ότι θα διάνυαν κάπου 100 χιλιόμετρα ζούγκλας  και δεν είχαν κάνει πάρα μόνο 20 χιλιόμετρα!! Έτσι η αποστολή διεκόπει και ο επικεφαλής Τομ Έρικτον είπε ότι θα διοργανώσουν μια άλλη στα αμέσως επόμενα χρόνια με πιο εξελιγμένο εξοπλισμό. ( θα ήθελα να ήξερα τι εξελιγμένος εξοπλισμός είναι αυτός για τις δύσβατες από ζούγκλα αλλά και εδάφους μορφολογικές περιοχές  ).

Υπάρχουν και άλλες πολλές μυστικές φυλές επάνω στην γη που σιγά σιγά θα τις αναφέρουμε όλες όσο απίστευτες και να είναι, σε αυτές τις δυο αναφορές μου πήρατε μια γεύση. Από δω και στο εξής θα γίνονται μεμονωμένες και με λεπτομέρεια η κάθε μυστική φυλή όπου υπάρχει επάνω στη γη!! Κάποιοι πιστεύουν ότι προήρθαν από την μέση γη πριν χιλιάδες χρόνια, άλλοι πιστεύουν ότι πηγαινοέρχονται πάνω κάτω. Όπως και να έχει το πράγμα είναι κάτι που σύγχρονος άνθρωπος δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα, φανταστείτε ότι μέχρι και σήμερα τους Πυγμαίους δεν μπορούν να τους δεχτούν πολλοί άνθρωποι λέγοντας ότι δεν υπάρχουν και ότι είναι μια σκευωρία των ερευνητών για να μας πείσουν ότι υπάρχουν!! Έτσι όταν υπάρχουν αυτές οι αντιλήψεις ακόμα σε πολλούς ανθρώπους για ζητήματα τα οποία από την θεωρία έχουν περάσει στην πραγματικότητα και δεν τα δέχονται φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να δεχτούν το κάτι άλλο!! Εμένα η δίκια μου γνώμη είναι ότι όλοι χωράμε πάνω στην γη, από την άλλη όμως σκέπτομαι ότι αναμεταξύ μας υπάρχει ρατσισμός για το χρώμα του δέρματος μας, φαντάζομαι αν κάποια στιγμή αυτά τα πλάσματα ή αυτές οι μυστικές φυλές έκαναν την εμφάνιση τους επίσημα και ήθελαν να ζήσουν ανάμεσα μας τι θα γινόταν από τις προκαταλήψεις και μόνο!!

Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά, και να θυμάστε!! Αν δεν πιστευτέ σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


4 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 20

  1. Καλά αμα θέλαν να μείνουν μαζί μας αυτές οι φυλές…..
    Δυστυχώς είμαστε τόσο στενόμυαλοι που δεν αξίζουμε καν αυτόν τον πλανήτη που μονο καταστρέφουμε..Όλες οι άλλες φυλές (νανοι και σια)
    είναι σε αρμονία με την φύση…

    Είμαστε οι μόνοι που την καταστρέφουμε , αλλά λογικά θα το πληρώσουμε μπάς και ποτέ βάλουμε μυαλό..

Αφήστε μια απάντηση