Σχετικά με την μέση γη part 19

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 19

Στις δεκαετίες του 1849-50, εκτέθηκαν ζωντανά σε αίθουσες μουσείων του Λονδίνου, δυο αδέλφια.!! Δυο παράξενα παιδία μιας άγνωστης ως τότε φυλής(;). Αυτοί που τους παρουσίαζαν μην ξέροντας τι όνομα να δώσουν στο είδος τους τους ονόμασαν  << Αζτέκους >>!! Κατά την προώθηση του θεάματος, τα επιχειρήματα για την καταγωγή τους κατέληξαν να ισχυρίζονται ότι τα δυο αυτά παράξενα πλάσματα είναι μιας χαμένης φυλής κάπου στην κεντρική Νότια Αμερική!!

 

Το πιο παράξενο χαρακτηριστικό τους ήταν ότι είχαν πολύ μικρό κεφάλι σε σχέση με το υπόλοιπο-έτσι και αλλιώς μικρό-σώμα τους. Σε αυτό το εξαιρετικά μικρό κεφάλι είχαν μια πολύ μεγάλη μύτη και σχεδόν καθόλου μέτωπο!! Κάθε φορά που προσπαθούσαν να μιλήσουν, από το λαρύγγι τους έβγαιναν πολύ παράξενοι ήχοι, ένα άλλο χαρακτηριστικό όπου είχαν είναι ότι τα δυο αυτά πλάσματα γελούσαν με το παραμικρό.

Τα δυο παράξενα αυτά πλάσματα εμφανίστηκαν μπροστά στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, είχαν γίνει τόσο σημαντικοί και απίστευτοι ότι μπορούσε να υπάρχει ένα  τέτοιο είδος ανθρώπων που η βασίλισσα ήθελε να τους δει με τα μάτια της!! Όταν έγινε η συνάντηση στο παλάτι και τις ανάλογες λιποθυμίες κυρίων της Αυλής, ο πρίγκιπας Αλβέρτος διέταξε άμεσα να γίνει μια έρευνα για να εντοπιστεί η προέλευση των παράξενων αυτών ανθρώπων!! Οι επιστήμονες της εποχής εκείνης ειδικότερα οι ανθρωπολόγοι άρχισαν να διαφωνούν έντονα μεταξύ τους για την καταγωγή αυτών των << αλλόκοτων ανθρωποειδών >> όπου τους ονόμαζαν.

Κατασκεύασαν μοντέλα τους για το εθνολογικό τμήμα του Μουσείου Crystal Palace, καταγράφηκε επίσης η συμπεριφορά τους άλλα και η εμφάνιση τους κλινικά!! Η σχετική έκθεση αναφέρει τα εξής: << Αν και είναι υπερκινητικοί και μοιάζουν με ξωτικά, καθώς χοροπηδούν, είναι φανερό ότι έχουν ελάχιστη νοημοσύνη, μικρή μνήμη, άλλα και μικρή ικανότητα για γλώσσα. Τα κεφαλιά τους είναι εξαιρετικά μικρά και το γεγονός ότι τα δάχτυλα των χεριών του αρσενικού αποτελούνται το καθένα από μια μόνο άρθρωση, είναι ένδειξη για το πόσο πρωτόγονο δείγμα αποτελεί αυτός ο τύπος!! >>. Τους δόθηκαν και ονόματα,  Maximo – Bartola…..!!!

Αποφασίστηκε ( από ποιον; ) ότι δεν επρόκειτο για αδέλφια, και έτσι επιτράπηκε στο ζευγάρι των << Αζτέκων >> να παντρευτεί.  Έτσι λοιπόν το 1867 έγινε ο παράξενος γάμος τους, λέω παράξενος γιατί έγινε με μια μεγάλη δημόσια τελετή, να πω καλύτερα ότι θύμιζε τον γάμο του μικροσκοπικού  Tom Thumb από το γνωστό παραμύθι!! Όλη η τελετή την εποχή εκείνη ξεπέρασε το αστρονομικό πόσο των 200.000 στερλινών μόνο το νυφικό της Bartola λέγεται ότι κόστισε 2.000 στερλίνες…….!!

Στην έρευνα όπου έγινε για την προέλευση τους κατέληξε στο εξής:  Τα έφερε τα παιδιά αυτά από την Νότιο Αμερική το 1847 ένας Αμερικανός εξερευνητής το όποιο συμβαίνει το εξής παράξενο με το άτομο του. Δεν διασώζεται σήμερα το όνομα του!! Άλλα ούτε την εποχή εκείνη δεν ήξεραν το πραγματικό του όνομα άλλα και ποιος ήταν!! Αν και η Βικτοριανή βασιλική κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να μάθει το ποιος ήταν, για δικό τους όφελος γιατί πίστευε ότι από εκεί όπου έχουν έρθει τα παιδιά αυτά υπήρχε άφθονος χρυσός άλλα και απεριόριστα διαμάντια, δεν κατάφεραν να μάθουν ποιος είναι… Υπάρχει μεγάλο μυστήριο γύρω από το άτομο του, κάποιοι ερευνητές του θέματος αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος ερευνητής είχε καταφέρει να εισέρθει στην μέση γη όπου και βρήκε τα δυο αυτά πλάσματα και τα έφερε επάνω. Αυτή η εκδοχή όμως δεν στέκει καθόλου γιατί τα παράξενα αυτά παιδιά δεν είναι κάτοικοι της μέσης γης, ίσως οι απόγονοι τους να ήταν  άλλα τα συγκεκριμένα άτομα ηταν της επιφάνειας. Ίσως κάποιοι ένθερμοι υποστηριχτές της θεωρίας της μέσης γης προσπαθούν απεγνώσμενα να πείσουν ότι η μέση γη είναι υπαρκτή όποτε κάνουν κάποιες δηλώσεις οι οποίες είναι παρατραβηγμένες και δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Αυτός ο παράξενος ερευνητής όταν έφερε τα παιδιά αυτά στην Αγγλία υποστήριξε ότι  ηταν επιζήσαντες μιας μυστηριώδους χαμένης πολιτείας που λέγεται Iximaya κάπου στην ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής. Ο παράξενος και άγνωστος αυτός εξερευνητής ονόμαζε τα παιδιά αυτά << mezistos >>, είναι ένας  παλιός όρος όπου ονόμαζαν τους μιγάδες Ινδιάνους – Ισπανούς της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής .

Οι ισχυρισμοί αυτοί του παράξενου αυτού άγνωστου ερευνητή  άλλα και η αλλόκοτη εμφάνιση τους, έκανε το Βρετανικό ενδιαφέρον τόσο ένθερμο που όταν αποσπάστηκαν ( λέγεται ότι πουληθήκαν από τον παράξενο ερευνητή ), άρχισαν τις περιοδείες  ως ζωντανά εκθέματα και, φυσικά , έγιναν αντικείμενο μεγάλης ερευνάς από όλους του τομείς…….

Οι Μάγιας έχουν φτιάξει χιλιάδες γλυπτά τα οποία απεικονίζουν ανθρώπους με δυσμορφία στο μέτωπο τους – με μικρό σχετικό κεφάλι και μεγάλη μύτη ενωμένη με το άνω τμήμα του κρανίου, αυτό το όποιο λέω μπορείτε να το διαπιστώσετε αν κοιτάξετε από μόνοι σας φωτογραφίες με γλυπτά των Μάγια!! Έτσι θεωρήθηκε από την εποχή εκείνη ότι τα δυο παράξενα αυτά παιδιά που αληθινά έμοιαζαν πολύ με τέτοιες αναπαραστάσεις γλυπτών. Έτσι για τους Ευρωπαίους ηταν δείγματα μια χαμένης φυλής των Μάγιας, που, στην προκείμενη περίπτωση δεν απείχαν και πολύ να τους θεωρήσουν ως ένα είδος Ινδιάνικου ξωτικού!!

Μετά από κάποια χρόνια ερευνάς στα δύο παράξενα αυτά παιδιά οι γιατροί ερευνητές έβγαλαν ένα πόρισμα το οποίο και έχει μείνει μέχρι και τις μέρες μας και την οποία ονόμασαν  << Μικροκεφαλία >> ( Microcephaly )!! Ο Όρος αυτός έγινε αποδεκτός αμέσως από όλη την ιατρική επιστημονική κοινότητα του κόσμου. Λένε ότι ο εγκέφαλος δεν αναπτύσσετε κανονικά με συνέπεια την σμίκρυνση του κεφαλιού άλλα και την δυσμορφία που γίνεται εξωτερικά!! Δεν μπορούν να εξηγήσουν όμως το γιατί και το ονομάζουν γεννητική ανωμαλία!! Εγώ εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί τους άλλα θα θέσω τα εξής ερωτήματα:

Α) Μιας και έχουν μικρότερο εγκέφαλο κατά πολύ από τον κανονικό πως γίνεται και ο εγκέφαλος τους λειτούργει όπως ο δικός μας και δεν έχει υποστεί αλλοίωση λόγο της γεννετικής ανωμαλίας;

Β) Γιατί σμικρύνετε μόνο ο εγκέφαλος από όλο το άλλο σώμα χωρίς να δημιουργεί κινητικά προβλήματα στα άτομα αυτά;

Γ) Γιατί πάντα οι αρθρώσεις των δαχτύλων των αρσενικών είναι τελείως διαφορετικά από των θηλυκών; Μήπως η γεννητική αυτή ανωμαλία κάνει διαχωρισμό στα αρσενικά από τα θηλυκά; Αν ναι!! Τότε γιατί τείνετε;

Η Μικροκεφαλιά όμως είναι μια ασθένεια η οποία δεν απευθύνεται στην περίπτωση για την οποία συζητάμε εδώ!! Αργότερα έβαλαν στην ίδια πάθηση και ανθρώπους με κωνικό κεφάλι άλλα και με κεφαλικά εξογκώματα!! Έτσι ενώ ανακάλυψαν και άλλα δείγματα αυτού του πολύ παράξενου ανθρώπινου τύπου, όλα θεωρούνται μέχρι και σήμερα ως δείγματα αυτής της σπάνιας ασθένειας!!

Το κυριότερο όμως από όλα με την ιατρική ανακαλύφθηκε από ειδικούς ερευνητές ιατρικής  ότι << οι αιτίες της Μικροκεφαλίας ποικίλουν!! >>, αν είστε γιατρός θα καταλάβετε αμέσως ότι υποθέτουν!!!

Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με την περίπτωση των ιατρικών ανακαλύψεων, αυτό γιατί οι περιπτώσεις Μικροκεφαλίας σε όλο τον κόσμο είναι σπάνιες. Ενώ στην Νότια Αμερική υπήρχαν ολόκληρες αποικίες όπου και πάρα πολλοί επιτήδειοι έψαχναν απεγνώσμενα μέσα στα παρθένα δάση της ζούγκλας για να τους βρουν ώστε να τους αιχμαλωτίσουν  για να τους εκθέτουν στα frick shows, όπου τον 19 αιώνα είχαν τεραστία πέραση στο κοινό, όχι ότι δεν έχουν σήμερα!!

Ψάχνοντας το θέμα της μέσης γης όταν βρέθηκα στην βόρειο Βραζιλία  το 1994 ήρθα σε επαφή με έναν ονόματι Ιναχουάκο ετών 95, σαμάνο της περιοχής όπου πιστευτέ από τα γύρω χωριά της περιοχής  ότι είναι απόγονος των Μάγιας. Όταν του ανάφερα για τους ανθρώπους αυτούς δείχνοντας την φωτογραφία του Maximo – Bartola, αν και την είχα δείξει σε πολλούς επίδοξους σαμάνους μόνο αυτού τα λόγια μου κέντρισαν το ενδιαφέρον,  άρχισε να μου λέει τα εξής: <<  αυτά τα άτομα που μου δείχνεις είναι σαν τα φαντάσματα!! Σαν τα Telhuacano ( Ινδιάνικη λέξη ίσως των Μάγιας από ότι μου έδωσε να καταλάβω ο μεταφραστής μου σημαίνει εκεί που φυτρώνει το ουράνιο τόξο!! Με λίγα λόγια άνθρωποι του ουρανίου τόξου!! Η κάτι τέτοιο… ), είναι η εκλεκτή σπορά των θέων όπου τους έκαναν και γέλαγαν!! Τους είχαν για να λένε τα άσχημα και τα καλά μαντάτα στους ανθρώπους!!.
Όταν έφυγαν οι θεοί τους άφησαν εδώ στην μοίρα τους, οι άνθρωποι δεν τους ήθελαν και έτσι αυτοί αποφάσισαν να μείνουν βαθειά μέσα στην γη!! Μα ούτε και εκεί κάθισαν πολύ γιατί λαχταρούσαν την επιστροφή των θεών και έτσι βγήκαν από την γη όπου και είχαν μπει και φτιάξανε μια πόλη που είναι πολύ αρχαία και έχει θεϊκή αρχαία ονομασία κάπου βαθειά μέσα στην ζούγκλα. Η ονομασία της πόλης αυτής είναι Intiwatlahemec, ( Ιντιγουατλαχεμέκ ),μια πόλη χαμένη μέσα στην ζούγκλα είναι έτσι φτιαγμένη που και κάποιος να περάσει από εκεί δεν θα καταλάβει ότι βρίσκετε στην πόλη αν δε του το κάνουν γνωστό οι Telhuacano!! Αν ψάξεις για αυτούς μόνο αν θέλουν οι ίδιοι να εμφανιστούν μπροστά σου τότε μόνο θα τους βρεις. Κάποιους από αυτούς κατά καιρούς δεν αντέχουν την απλότητα της ζούγκλας και πηγαίνουν σε πόλεις και χωριά, άλλα οι άνθρωποι τους αντιμετωπίζουν ως αρρώστους, έτσι ή γυρνάνε πίσω από εκεί που ήρθαν ή πεθαίνουν από την στενοχώρια τους…. >>. Ίσως ο γέρο σαμάνος να έχει δίκιο και να υπάρχει αυτή πόλη, αλλά ίσως και να είναι ένας θρύλος παλιός των Μάγιας περασμένος από  στόμα σε στόμα. Ένα είναι το σίγουρο ότι έχουν εμφανιστεί πολλά τέτοια άτομα σε όλη την Νότιο Αμερική κατά καιρούς, υπάρχουν όμως Ινδιάνικες φυλές του Αμαζονίου που μιλάνε για τα φαντάσματα με τα μικρά κεφάλια τα οποία είναι πολύ φιλικά μαζί τους και ότι η πόλεις τους είναι τόσο περίεργες όπως και των τερμιτών!!

Ο P. T. Bernum Courier έγραφε στο διαφημιστικό του << The Incredible Men of Borneo >>, ( Οι Εκπληκτικοί Αγριάνθρωποι του Βόρνεο ). Τωννάνων(;)  Waino και Plutano, έγραφε λοιπόν τα εξής: <<  Οι Αγριάνθρωποι του Βόρνεο αιχμαλωτιστήκαν έπειτα από μια θανάσιμη σύγκρουση πληρώματος μαζί τους, κατά την αναζήτηση για πόσιμο νερό στην ενδοχώρα. Οι παράξενοι αυτοί νάνοι άνηκαν σε μια πολύ ξεχωριστή φυλή, δεν μιλούσαν καμία κατανοητή γλώσσα και εκφραζόταν με μια παράξενη  μείξη αλαμπουρνέζικων και λαρυγγικών ουρλιαχτών. Ηταν τόσο άγριοι και μανιασμένοι, που μπορούσαν εύκολα να νικήσουν μια άγρια τίγρη με τα χέρια τους… >>

Αυτοί οι νάνοι( ; ) ήταν αδέλφια και τα αληθινά ονόματα τους ηταν Hiram και Barney Davis, είχαν γεννηθεί το 1825 και το 1827, ο ένας στην Αγγλία και ο άλλος στο Long Island αντίστοιχα. Οι γονείς τους ηταν επίσης νάνοι που ηταν αγνώστων λοιπών στοιχειών και προέλευσης. Το μόνο που είναι γνωστό για αυτούς είναι ότι μετακόμισαν από την Βρετανία στις Η.Π.Α. και έζησαν στο Κονέκτικατ ή στο Οχάιο.

Τα παράξενα αυτά αδέλφια είχαν ύψος 1.16 και ζύγιζαν μόνο 23 κιλά (!!) ο καθένας τους, παρ’ όλο το βάρος τους και οι δυο είχαν απίστευτη μυϊκή δύναμη. Κάθε φορά όπου έκαναν τα νούμερα τους, σήκωναν τεράστια βάρη, όπως μπρούτζινες καμπάνες, κάρα, βάρη πολλών κιλών, μέχρι και μεγαλόσωμους θεατές όπου τους σήκωναν μοναχά με το ένα χέρι!!!  Σε κάποιες σπάνιες παρουσιάσεις πάλευαν με λύσσα αναμεταξύ τους, διαλύοντας τα πάντα τριγύρω τους…… όταν βρισκόντουσαν εκτός σκηνής δεν μιλούσαν Αγγλικά μα μια πολύ παράξενη γλώσσα που κανένας δεν καταλάβαινε. Τα αδέλφια την ονόμαζαν <<Ela Tongue >>, λέγοντας σε όλους ότι είναι η γλώσσα των προγόνων τους!! Μορφωμένοι μάρτυρες της εποχής εκείνης συμφωνούσαν αναμεταξύ τους ότι η γλώσσα αυτή έμοιαζε και ηχούσε με ένα ακατανόητο κράμα  Ουαλικών και Ελληνικά (!!!!).

Ο καθηγητής Stanley O Brian του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, όπου παρακολούθησε τα παιδιά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ανάφερε τα εξής:  << Η μυϊκή τους δύναμη ξεπερνά κάθε προηγούμενο, για τα κιλά τους άλλα και το ύψος τους. Θα έλεγε κάνεις από πλευράς ευφυΐας είναι τετραπέρατοι, θα έλεγα ότι έχουν μια παράξενη σοφία, δικής τους επινόησης  >>. Τα αδέλφια αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον γνωστό νανισμό υπό τον όρο της ιατρικής. Είναι τελείως διαφορετικοί από τους άλλους νάνους, μπορούσαν και περπατούσαν με άνεση, να τρέξουν πιο γρήγορα από ένα μέσο άνθρωπο, δεν άνηκαν στην κατηγορία των νάνων με τα κοντά χέρια και τους τεράστιους θώρακες!! Ξεχώριζαν όπως και πολλοί σαν και αυτούς από το να φαίνονται και να είναι σαν κανονικοί άνθρωποι με την μονή διαφορά ότι είναι μικροσκοπικοί!! Αυτή είναι η διαφορά  που χωρίζει τους  φυλετικά νάνους ανθρώπους από τον νανισμό. Από τις σπανιότατες φωτογραφίες τους από την εμφάνιση τους και μόνο τα χαρακτηριστικά τους ανήκουν στον παλαιό Κέλτικο τύπο!! Παραδόξως αν και το παρουσιαστικό τους θυμίζει έντονα ξωτικά της Ιρλανδίας ή της βόρειας Αγγλίας δεν έχει αναφερθεί πότε ούτε για διαφημιστικό σποτ……

Ο Hiram έζησε μέχρι το 1905 και ο Barney μέχρι το 1912 ογδόντα και ογδόντα πέντε ετών αντίστοιχα. Οι τάφοι τους βρίσκονται στο Mount Vermon at Ohio. Επάνω στις ταφόπλακες τους υπάρχει η εξής επιγραφή << LITTLE MAN >>!!

Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά που γράφω με την μέση γη; Θα συμφωνήσω μαζί σας με την ερώτηση και θα σας απαντήσω ως εξής:

1ον) Στην περίπτωση του Μάξιμο και της Μπαρτόλα δεν υπάρχει άλλα ούτε υπήρξε κάτι το αντίστοιχο σαν και αυτό το ζευγάρι με αυτά τα χαρακτηριστικά!! Αν και υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Μικροκεφαλία σήμερα άλλα και υπήρξαν και πιο παλιά, δεν έχετε πάρα να κάνετε μια σύγκριση με τις σπανιότατες φωτογραφίες που σας παραθέτω με φωτογραφίες στο διαδίκτυο να δείτε αν έχουν κάποιες ομοιότητες! Αν το κάνετε να το κοιτάξετε καλά και μετά αποφασίστε μόνοι σας!!

2ον) Υπάρχουν κάποιοι κύκλοι όπου δεν θέλουν  να ειπωθούν τα πραγματικά γεγονότα από τότε για τα συγκεκριμένα άτομα. Τι εννοώ όπως σας είπα όταν θα μπορώ να λέω κάποια πράγματα θα τα λέω, τώρα το μόνο που μπορώ να σας πω αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο άγνωστος ερευνητής δεν έχετε να διαβάσετε το τόσο παράξενο βιβλίο  Iditorfa, είναι ένα βιβλίο όπου και έχω αναφέρει λεπτομερώς σε άλλες μου αναφορές …………..

3ον) Μην ξεχνάτε το γερό σαμάνο και τι μου είπε, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι της φαντασίας του όλα αυτά σύμφωνο. Μα τι γίνεται με τους Ινδιάνους του Αμαζόνιου έχουν και αυτοί φαντασία αχαλίνωτη; Όλες οι φυλές;

Όσο για τον Γουαηνο και Πλουτανο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά προς τις αποδείξεις:

Α) Πάρα όλο το ύψος τους και τα κιλά τους είχανε την δύναμη ο καθένας όσο δέκα άνδρες μαζί!!

Β) Μιλούσαν μια παράξενη γλωσσά όπου έμοιαζε ένα παράξενο κράμα Ουαλικών και Ελληνικών όπως απευθύνθηκαν οι ειδικοί εκείνης της εποχής .

Γ) Ήταν ταχύτατοι για το ύψος τους και τα μικροκαμωμένα ποδαράκια τους.

Δ) Τα πρόσωπα τους θυμίζουν έντονα μα και το υπόλοιπο σώμα τους ξωτικά από τις γκραβούρες της εποχής!!

Ε) Υπάρχει μια ιστορία που πλανιέται στον κύκλο ερευνάς αυτών των δυο αδελφών η οποία την έλεγε μια κοπέλα ονόματι  Τζούλι Άνταμς. Η κοπέλα αυτή εμφανίστηκε μετά από πέντε μέρες από τον θάνατο και του δεύτερου αδελφού λέγοντας ότι τα αδέλφια αυτά ήταν απόγονοι  << εκείνων >> όπου ήρθαν από την μέση γη!! Δεν ήταν ούτε ξωτικά άλλα ούτε νάνοι, μα ήταν κάποια δύστυχα όντα τα οποία βρέθηκαν καταλάθος στην επιφάνεια της γης. Μάλιστα επέμενε ότι οι γονείς των αδελφών ζούσαν και ότι τα αδέλφια αυτά πέθαναν και γέρασαν από τις παρουσιάσεις που έκαναν χαραμίζοντας έτσι πολύτιμη ενέργεια!! Η κοπέλα αυτή καθόταν επί ένα χρόνο κάθε μέρα το απόγευμα στους τάφους των δυο αυτών αδελφών λέγοντας αυτά και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος να ειπωθούν τώρα!!  Η κοπέλα αυτή ήταν 25 – 28 χρόνων δεν έπαιρνε λεφτά για αυτά που έλεγε άλλα ούτε δέχτηκε πότε να γράψει αυτά που έλεγε. Μια φορά όταν ρωτήθηκε αν είναι συγγενής με τα αδέλφια αυτά η απάντηση της ηταν κάπως μπερδεμένη που μπερδεύει πιο πολύ τα πράγματα …….: <<  εγώ δεν είμαι συγγενής τους κάπου άλλου θα μπορούσατε να με χαρακτηρίσετε και ως συγγενής τους >>.  Ηταν η τελευταία φορά που ξανά είδαν την κοπέλα μετά από την συγκεκριμένη φράση που ξεστόμισε χάθηκε χωρίς να ξαναφανεί ποτέ της. Σε αυτό που συμφωνούσαν άλλοι όσοι την είχαν δει και ακούσει έλεγαν ότι ήταν μια πανέμορφη κοπέλα με κόκκινα μαλλιά και πολλές φακίδες στο πρόσωπο της……..

Εγώ δεν θέλω να ξεχωρίσω όπως κάνει η ιατρική σε νάνους, Μικροκέφαλους, σύνδρομο Ντάουν, σπαστικά, αυτιστικά, σε ετικέτες δηλαδή για την ανάγκη της ιατρικής ταυτότητας ή ασθενούς όπως την ονομάζουν. Όλα αυτά που ανάφερα μπορεί να μας φαίνονται εμάς τους υγιείς(;) ανθρώπους να έχουν πρόβλημα, αν ψάξετε θα δείτε ότι είναι πανέξυπνα τόσο όσο πιο πολύ από τον μέσο άνθρωπο που κυκλοφορεί σήμερα στην γη!! Εγώ πιστεύω ακράδαντα στις μυστικές φυλές και ράτσες και έτσι τους χαρακτηρίζω, έχουμε όλοι δικαίωμα στην  ζωή όπως και αυτά, αν ρωτήσετε γιατρούς με την ειδικότητα στο κάθε τομέα που ανέφερα θα σας πουν πρόκειται για γεννητική ανωμαλία!! Αν τους ρωτήσετε και επιμένετε τι είδους γεννητική ανωμαλία δημιουργεί όλα αυτά ώστε να μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό όλα τα άτομα που πάσχουν από αυτήν την γεννητική ανωμαλία ( στο πρόσωπο, στις κινήσεις, στο ύψος, στην εξυπνάδα άλλα και ευφυΐα ), ελάτε να μου το πείτε και εμένα σας παρακαλώ πολύ!!!! Εγώ δεν δέχομαι με τίποτα από αυτά που μου έχουν σερβίρει και όταν τους θετό το ερώτημα όπως το ανάφερα πιο πριν δεν έχουν να πουν κάτι ή λένε ακαταλαβίστικα πράγματα και ένα σωρό θεωρίες οι όποιες  για μένα άλλα και για έναν που καταλαβαίνει αλφάβητο δεν σημαίνει τίποτα απόλυτος!! Για αυτά τα οποία ανάφερα σήμερα στην επιφάνεια της γης όπου και κατάφεραν και επιβίωσαν. Η ιστορία έχει δείξει τέτοια φαινόμενα με το πιο γνωστό Τα Πράσινα Παιδία…… όπου και έχω αναφερθεί σε αυτά σε άλλη αναφορά μου στα μυστήρια!!

Θα ξανά ασχοληθώ και στην επόμενη αναφορά μου σε άλλες μυστικές φυλές που ζουν άλλα και έχουν χαθεί είμαι απολύτως σίγουρος ότι προήρθαν από την μέση γη και με τον πάροδο του χρόνου εγκλωβίστηκαν  αφήνοντας μεγάλο μυστήριο το από πού προήρθαν άλλα και το τι απόγιναν. Βλέπετε το θέμα της μέσης γης είναι τόσο γιγαντιαίο και όλες αυτές οι μυστικές φυλές που θα αναφερθώ έχουν να κάνουν με αναφορές από αρχαίους λαούς και πολιτισμούς όπου πίστευαν ότι είχαν προέρθει ή ζουν στην μέση γη!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

Να θυμάστε, αν δεν πιστευτέ σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 19

Αφήστε μια απάντηση