ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! OI ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!

 OI ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

 Ψάχνοντας για αποδείξεις για την Μέση γη είχα βρεθεί στην Φιλανδία το 1999 στα βόρεια τη χώρας στην περιοχή Inari ( Ινάρι ).  Μια περιοχή η οποία είναι πανέμορφη η οποία διαθέτη και μια τεράστια λίμνη εξίσου όμορφη. Στην βόρεια περιοχή γύρω από την λίμνη συνάντησα τους αυτόχθονους γνήσιους Φιλανδούς ( Λάπωνες ) όπου μου έδωσαν πολλές πληροφορίες για το θέμα που ερευνούσα.

 Μου έκανε εντύπωση σε μια πτυχή των διηγήσεων τους που μου είπαν για τους τεράστιους Γκρίζους λύκους που έρχονται από την Μέση Γη κάνοντας καταστροφές στα κοπάδια τους και εξαφανίζονται πάλι από εκεί που είχαν έρθει. Αυτό γινόταν μια φορά στα 6 – 7 χρόνια όπως εξήγησαν…

Η λίμνη Ινάρι.

 Αν και εκείνη την εποχή είχα ανοιχτό μυαλό στο θέμα του παράξενου μου ήταν λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι θα μπορούσαν να υπήρχαν λύκοι που θα ζύγιζαν από 105 έως 180 κιλά και σε μέγεθος έφταναν τα 2.10 με 2.60 μέτρα μήκος!!!! Ήταν τα μεγέθη που μου είχαν πει τότε οι αυτόχθονες της Φιλανδίας……

Αν και συνάμα εκείνη την εποχή ερευνούσα και το θέμα των Λυκάονων τα στοιχεία που μου έδιναν δεν έδειχναν να είναι για αυτά τα όντα. Έτσι υπέθεσα ότι ίσως ήταν κάποιες ιστορίες από τις νομάδες των Λαπώνων που γυρνούσαν από εδώ και από εκεί.

Ώσπου πριν ένα μηνά ένας φίλος ερευνητής από τον Καναδά ο οποίος ερευνά τους Λυκάονες εκτεταμένα με ενημέρωσε ότι η προστασία της άγριας φύσης εντόπισε δυο κοπάδια γκρίζων λύκων οι οποίοι ήταν τεραστίων διαστάσεων!!!!

Επίσης έχουν εντοπιστεί και στην Αμερική κάνοντας τους ειδικούς στον τομέα των λύκων να μιλάνε ή για μεταλλαγμένο λύκο ή για νέο είδος. Στις αγροτικές περιοχές του Αϊντάχο, Μοντάνα και δυτικό Ουαϊόμινγκ. Το 1995, η Αμερικανική υπηρεσία άγριας φύσης εισήγαγε 35 καναδικούς γκρίζους λύκους στο Αϊντάχο στην κεντρική περιοχή του Yellowstone ( Γέλοουστοουν ) του Wyoming ( Γουαϊόμινγκ ). Από τότε, οι γκρίζοι λύκοι έχουν πολλαπλασιαστεί και τώρα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε τεράστια ή γιγαντιαία μεγέθη.

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, οι Καναδικοί γκρίζοι λύκοι έχουν γίνει τεράστιοι. Σε αντίθεση με τους μικρότερους λύκους που είναι εγγενείς στην περιοχή, αυτοί οι γιγάντιοι λύκοι ταξιδεύουν σε τεράστιες αποστάσεις που δεν ταιριάζει στους άλλους λύκους.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι αυτοί οι τεράστιοι γκρίζοι λύκοι έχουν κάνει καταστροφές σε κοπάδια οικόσιτων ζώων και ότι έχουν επιτεθεί επανειλημμένα σε ανθρώπους, το τελευταίο δεν το πιστεύω αλλά ούτε και η υπηρεσία αγρίων ζώων της περιοχής. Αυτό γιατί έχει διαπιστωθεί ότι ο λύκος δεν επιτίθεται στους ανθρώπους για να τον φάει ακόμη και όταν βρίσκεται σε κοπάδια!!!

Έχει γίνει ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές ότι άμα δουν οι  εκδρομείς της περιοχής αυτούς τους λύκους να μην τους πλησιάσουν. Επίσης μιλάνε για μια πολύ πραγματική επιδημία από  γιγαντιαίους λύκους.

Οι κανονικοί γκρίζοι λύκοι σκοτώνουν γύρω στα δυο ζώα την ημέρα για να φάνε τα 12 έως 20 μέλη τους ανά κοπάδι ενώ αυτοί οι γιγάντιοι λύκοι σκοτώνουν εκτός για να φάνε για παιχνίδι ή προσωπική τους ευχαρίστηση!!!! Οι βιολόγοι το αποκαλούν « σπορ-αντανακλαστικής θανάτωσης » ή « λάγνα θανάτωση ». Ο καναδικός Γκρίζος Λύκος είναι μια φονική μηχανή……

Εκπρόσωπος Χάρτ λέει ότι ο γίγαντας λύκο στο Idaho ( Αϊντάχο ) είναι « εκτός ελέγχου ». Και προτρέπει ότι πρέπει να αναλάβουν δράση πριν καταστραφούν περισσότερες ζωές και περιουσίες……

Ένας τεράστιος γκρίζος λύκος στο κατόπι μιας αρκούδας γκρίζλι.

 Ένα λιοντάρι του βουνού σκοτωμένο από γκρίζο λύκο!!!

Κυνηγόσκυλα σκοτωμένα από γκρίζους γιγάντιους λύκους με μια μόνο δαγκωνιά!!!!

Το παρακάτω είναι ένα ρεπορτάζ σχετικά με το βίντεο μερικών πρόσφατων επιθέσεων λύκων στα βορειοδυτικά ….

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LSzEcfILITs[/youtube]

Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια τεράστια επιδημία λύκων. Αυτά τα τερατώδη πλάσματα είναι τρομακτικοί κάτοικοι του Αϊντάχο, Μοντάνας και Γουαϊόμινγκ. Αν δεν γίνει κάτι οι επιθέσεις στους ανθρώπους πρόκειται να πάρουν ακόμα   μεγαλύτερη τροπή…. πρέπει να αποφύγουμε τα χειρότερα δήλωσε ο Χάρτ ο οποίος είναι στο δημοτικό συμβούλιο του Αϊντάχο.

« Θυμηθείτε, αυτοί οι γιγάντιοι λύκοι ταξιδεύουν σε κοπάδια. Αντιμετωπίζοντας έναν μόνο λύκο γίγαντα σαν αυτόν που απεικονίζεται παρακάτω είναι ένα ολοκληρωμένος και συνολικός εφιάλτης για τους περισσότερους ανθρώπους. Λοιπόν, τι πιθανότητες θα είχαν να επιζήσει μια ομάδα παιδιών ή ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από ένα κοπάδι των 20 αυτών τεράτων; Αν γνωρίζετε κάποιον που ζει στο Αϊντάχο, Μοντάνα ή Ουαϊόμινγκ παρακαλούμε προωθήσετε αυτή την πληροφορία σε αυτούς. Αυτά τα γιγαντιαία αρπακτικά θα επιτεθούν σε ανθρώπους και θα τους φάνε. Στην πραγματικότητα, αυτές οι φονικές μηχανές απολαμβάνουν την πράξη της δολοφονίας. Ζουν για να κυνηγήσουν. Οι γιγάντιοι λύκοι είναι οι πιο επικίνδυνοι για τις ανθρώπινες κοινότητες » δήλωσε ο Χάρτ.

Ευτυχώς η Αμερικανική υπηρεσία άγριας φύσης έχει άλλη άποψη και δεν συμμερίζονται τα λόγια του Χάρτ. Ότι είναι πράγματι επικίνδυνα σαν ζώα λόγο του μεγέθους τους αλλά και η όρεξη στο να σκοτώνουν για πλάκα άλλα ζώα και έχει προβληματίσει κάπως τις αρχές. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί επίσημη καταγγελία για επιθέσεις σε ανθρώπους και να έχουν σκοτωθεί από αυτά τα ζώα.

Η τέλεια διαφορά από εναν απλό λύκο!!!!

Έχει γίνει όμως το αντίθετο λόγο του μεγέθους τους οι άνθρωποι έχουν σκοτώσει ορισμένα από αυτά τα γιγαντιαία ζώα. Επίσης προσπαθώντας να δείξουν στον κόσμο πόσο επικίνδυνα είναι τράβηξαν φωτογραφίες από ένα λιοντάρι του βουνού όπου το κατασπάραξαν τέτοιοι λύκοι. Επίσης τα σκοτωμένα κυνηγόσκυλα τους που πέθαναν από μόνο μια δαγκωνιά…… αλλά και την περίφημη φωτογραφία που δείχνει ένα γιγάντιο λύκο να έχει πάρει από πίσω μια αρκούδα που πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι είναι προϊόν photoshop!!!!

 Η υπηρεσία άγριας χλωρίδας και πανίδας ανακοίνωσε ότι είχε υπό στενή παρακολούθηση τα δυο κοπάδια. Αλλά πριν πέντε μήνες τα έχασαν ξαφνικά χωρίς να ξέρουν που έχουν πάει, για εναν μηνά έψαχναν όλη την περιοχή χωρίς να βρουν τίποτα ώσπου ένα πρωί κατάλαβαν ότι κάτι τους παρακολουθούσε στενά…. ήταν οι γκρίζοι λύκοι!!!! Αρνήθηκαν ότι τους παρακολουθούσαν τόσο καιρό οι λύκοι λέγοντας ότι κάπου είχαν πάει…… Μέχρι και σήμερα οι βιολόγοι προσπαθούν να δώσουν μια εξήγηση για το πως δημιουργήθηκαν τόσο ξαφνικά αυτοί οι λύκοι…… ή ήρθαν από κάπου αλλού!!;!! Η έρευνα για αυτό το θέμα συνεχίζεται από τον καλό μας φίλο και ερευνητή στον Καναδά, ότι νεότερο έχουμε θα σας το ανακοινώσουμε…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! OI ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

Αφήστε μια απάντηση