ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !! ΤHE MAGAN TEXT!!!! H TO ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΥΚΝΗΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !! ΤHE MAGAN TEXT!!!!

H

 TO ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΥΚΝΗΣ!!!!

 Αυτό το κείμενο-ποίημα είναι στην πραγματικότητα η ραχοκοκαλιά στον Μύθο για το Νεκρονόμικον!!

Βασικά, θα μπορούσε να το ορίσουμε ως μια παράφραση  της εκδοχής, του « Έπους της δημιουργίας της Σουμερίας ». Παρά την πληρότητα του ( σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία της δημιουργίας των Σουμερίων), μπορεί να υπερηφανεύεται για τους λεπτομερείς λογαριασμούς του πολέμου μεταξύ των αρχαίων και των Θεών Γερόντων, και την δολοφονία της Τιαμάτ από τον Μαρντούκ, αλλά και την « Κάθοδο Της Ιναννά στον κάτω κόσμο », ένα γεγονός που ήταν μάλλον προφανώς αντιγραφή, παραβλέποντας το μεταφέρεται από τους πρώτους Χριστιανούς για δικούς του λόγους τους…..

Το πρωτότυπο ήταν χωρισμένο σε πέντε τμήματα, τρία εκ των οποίων με τίτλο! Έχει διατηρηθεί σε αυτή τη δομή αυτής της μεταγραφής. Στα Αραβικά μας λέει, πριν από αυτό το κείμενο αναφέροντας, ότι ο αμύητος δεν θα πρέπει να το διαβάσει αυτό, όπως έχει, « τρέλα θα τον βρει σαν αυτή που προκαλείται στους άνδρες και σε κτήνη ». Ωστόσο, η άποψη ότι μόνο μέσω της γνώσης μπορούμε να νικήσουμε τους εχθρούς μας, δεν πρέπει να ξεχαστεί . Προφανώς, υπήρξε κάποια συζήτηση ως προς την προέλευση του τίτλου του ποιήματος: Ορισμένοι πιστεύουν ότι αναφέρεται στο κρατίδιο της Πυκνής το οποίο λέγεται ότι βρισκόταν στα δυτικά της Σουμερίας. Στη συνέχεια, έγινε συνώνυμη με τον « Τόπος του Θανάτου », όπως ο ήλιος δύει στη δύση…

Είναι επίσης ένα κείμενο-ποίημα το οποίο μπορεί να δει κάποιος ότι η κάτω γη κατοικείτε!!! Ότι πριν όλους τους τρανούς αρχαίους πολιτισμούς υπήρξαν και άλλοι! Επίσης μιλάει για τους Παρατηρητές και για τον Μέγα Παρατηρητή, για δυνάμεις και όντα εκτός γης που ήρθαν από μακριά…..

Αλλά οποιοσδήποτε πραγματικός λόγος, που λαμβάνεται στο πλαίσιο του μηνύματος του κειμένου-ποιήματος, ως « Τόπος θανάτου » φαίνεται σαν μια έγκυρη ερμηνεία.

 Οι στίχοι που θα διαβάσετε παρακάτω προέρχονται από το « Μυστικό Κείμενο Ορισμένων από τους Ιερείς της Λατρείας »,  είναι το μόνο που έχει απομείνει από « την παλιά πίστη που υπήρχε πριν από τη Βαβυλώνα !!», και ήταν γραμμένη αρχικά στη γλώσσα πριν την Βαβυλωνιακή, μετέπειτα στα Βαβυλωνιακά,  βρήκαμε την μετάφραση για εσάς, ώστε να μπορείτε να το καταλάβετε. Η μετάφραση ίσως δεν είναι και τόσο ικανοποιητική γιατί λείπουν κάποια κείμενα. Το παρακάτω είναι από έναν από τους « Ιερείς ».

 « Το κείμενο αυτό το βρήκα στις περιπλανήσεις μου στην περιοχή των Επτά Μυθικώνπόλεων της Ουρ, η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια Ήπειρο. Το κείμενο αυτό λέει για « Το Πόλεμο Των Θεών που είχε ξεσπάσει αναμεταξύ τους » που έλαβε χώρα σε μια εποχή πέρα από την μνήμη του ανθρώπου ».

 « Σίγουρα κάποιοι μάγοι της χώρας θα τα γράψετε σε περγαμηνή ή πηλό, ή σε αγγειοπλαστική, ή στον « αέρα », έτσι που θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικό, έτσι και ότι « οι Θεοί θέλουν να θυμόμαστε τα λόγια του Συμφώνου ». Αντέγραψα αυτές τις λέξεις στην δικιά μου γλώσσα και το κράτησα πιστά όλα αυτά τα χρόνια, το δικό μου αντίγραφο θα πάει μαζί μου στον τόπο όπου θα πάω όταν το Πνεύμα μου απομακρυνθεί από το σώμα. Αλλά προσοχή αυτά τα λόγια να θυμάστε καλά »!!!

 « Να θυμόμαστε είναι  πιο ισχυρό και από μαγεία αν κάποιος καταλάβει το νόημα του, είναι η « μνήμη των πραγμάτων παρελθόντος » και « η μνήμη των πραγμάτων που θα έρθουν », η οποία είναι πάντα η ίδια μνήμη ».  Αυτό το κείμενο δεν πρέπει να παρουσιάζεται στους αμύητους, γιατί αν προσπαθήσουν να το αναλύσουν Θα προκαλέσει τρέλα, σε άνδρες και σε κτήνη »!!!!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πυκνή

Ακούστε, και θυμηθείτε!
Στο όνομα του Aνού, θυμηθείτε!
Στο όνομα του Ενλίλ, θυμηθείτε!
Στο όνομα του Eνκί, θυμηθείτε!
Όταν οι Υψηλοί, οι ουρανοί δεν είχαν το όνομα,
η Γη δεν είχε ονομαστεί,
Δεν υπήρχε τίποτα, αλλά μόνο οι θάλασσες της Αβύσσου,
η « αρχαία »,
και η Μούμου Τιαμάν, η αρχαία ήταν
που τα έφερε όλα αυτά,
τα νερά τους, και ένα « νερό ».
Προς το παρόν, πριν από τους Θεούς του ΚΡΑΤΑΙΓΟΥ είχε έτεκε,
Μη καλυφθέν κεφάλαιο με την ονομασία,
στη μοίρα τους άγνωστο και απροσδιόριστο,
Τότε ήταν που οι Θεοί διαμορφώθηκαν εντός των αρχαίων.
Ο Λίλμου και ο Λαλαάμ το έφεραν στο προσκήνιο και ζήτησαν το όνομα,
για τις ηλικίες που μεγάλωσαν σε ηλικία και περιστροφή.
Ο Ανσάρ και ο Κισάρ έφεραν τα εμπρός,
και έφεραν στο προσκήνιο τον Aνού.
Ποιος γέννησε τον ΝΟΥΝΤΙΜΜΟΥΝΤ, ΤΟΝ Δάσκαλο EΝΚΙ μας, που δεν έχει αντίπαλο μεταξύ των Θεών;
Θυμηθείτε!
Οι Πρώτοι Γέροντες ενώθηκαν
και διαταραχτείτε η Tιαμάτ, η αρχαία, καθώς αυξήθηκαν πέρα δώθε.
Ναι, δεν προβλημάτισε την κοιλιά, της Tιαμάτ
από την εξέγερση τους στην κατοικία του Ουρανού.
Η Άβυσσος δεν μπορούσε να μειώσει τις κραυγές τους
η Tιαμάτ έμεινε άφωνη με τους τρόπους τους.
Τα κατορθώματά τους ήταν απεχθής εις τους αρχαίους. Ο Αμπσού σηκώθηκε να σφάξει τους Θεούς Γέροντες στα κρυφά. Με τη γοητεία και τη μαγεία, με μάγια ο Αμπσού αγωνίστηκε, όμως, σκοτώθηκε από το μαγεία των Θεών Γερόντων. Και ήταν η πρώτη νίκη τους. Το σώμα του βρίσκονταν στο άδειο Διάστημα.

 Σε μια ρωγμή του ουρανού κρύφτηκε. Είχε ξαπλώσει, όμως, το αίμα του έσταξε στην κατοικία των Ουρανών. Η Tιαμάτ εξοργίστηκε. Γέμισε με κακό κίνησης. Είπε!! Ας φτιάξουμε τέρατα. Αυτά μπορούν να βγουν έξω και να κάνουν τη μάχη κατά αυτών των Υιών που Αποστάτησαν!! Αυτοί οι δολοφόνοι απόγονοι οι οποίοι έχουν καταστρέψει ήδη έναν Θεό.

 Ο Χούμπουρ προέκυψε, Αυτός που έφτιαχνε όλα τα πράγματα,

και κάτοχος της μαγείας όμοια του Κυρίου μας.
Πρόσθεσε θρυλικά όπλα στα οπλοστάσια των αρχαίων,
Γέννησε τέρατα Φιδιών
με μακριά δόντια, μακριά πολύ.
Γέμισε το σώμα τους με δηλητήριο για αίμα, γέννησε
δράκους τρομερούς για να σκορπάνε τρόμο και τους έχει στέψει

 με φωτοστέφανα, καθιστώντας τους ως Θεούς,
και ότι αυτός βλέπει όλα θα χαθούν.
Αυτά με τα σώματά τους εκτρέφονται.
Κανένας δεν μπορεί να τους γυρίσει την πλάτη.

Κάλεσε την οχιά, τον Δράκο, και τον Φτερωτό Ταύρο.
το μεγάλο λιοντάρι, τον Τρελό Θεό, και τους Άνθρωπους Σκορπιούς.
Τις Αβυσσαλέες, λυσσαλέους Δαίμονες, φτερωτά φίδια, Τον Άνθρωπο Άλογο
Έχοντας όπλα που φεισθούν!
Ατρόμητος στη μάχη.
Γοητευμένος με τις περιόδους της αρχαίας μαγείας…
Έντεκα προσέτι αυτού του είδους που έφερε στο προσκήνιο
Με τον Κινκού όπως και τα τσιράκια του. Θυμηθείτε! Eνκί, ο Δάσκαλος μας, Φοβούμενος την ήττα, κάλεσε τον Υιό του Μαρντούκ, εκληθεί ο Υιός του, ο Υιός της μαγείας του είπε το μυστικό όνομα! Τον Μυστικό Αριθμό! Το μυστικό σχήμα! Όπου θα μπορούσε να κάνει την μάχη με την Αρχαία Χόρντι και να είναι νικηφόρα. Κούρριος Μαρντούκ! Το πιο λαμπρό αστέρι ανάμεσα στα αστέρια, ισχυρός Θεός μεταξύ των Θεών, Υιός της Μαγείας και του Ξίφους, παιδί της Σοφίας και του Λόγου Γνώστης της Μυστικού Ονόματος των Πάντων, Γνώστης της Μυστικής Αριθμόγνωσιας Γνώστης της Μυστικού Σχήματος του Σύμπαντος. Εκείνος οπλισμένος με τον εαυτό του, τον δίσκο της ενέργειας. Με άρματα της φωτιάς πήγε εμπρός! Με Δυνατή Μαγική Φωνή κάλεσε το Ξόρκι! Με Γαλάζια Ευλογημένη Φλόγα γέμισε τα σώματα των Δράκων, τις οχιές, όλοι έπεσαν, Λιοντάρια, Άνθρωποι Σκορπιοί, οι Άνθρωποι Άλογα όλοι σκοτώθηκαν.

Τα πλάσματα του τρανού Χουμπούρ  σφαγιάστηκαν

τα ξόρκια, τα Φυλακτά, η Μαγεία έσπασαν όλα,
μηδέν, αλλά παρέμεινε η Τιαμάτ.
Το μεγάλο φίδι, το τεράστιο σκουλήκι
Το φίδι με τα δόντια σιδήρου
Το φίδι με τα ακονισμένα νύχια
Το φίδι με τα μάτια του Θανάτου,

Εκείνη όρμησε στον Μαρντούκ
Με έναν βρυχηθμό.
Με μια κατάρα.
Εκείνη όρμησε.

Ο Μαρντούκ χτύπησε με τον δίσκο της ενέργειας τα
τυφλωμένα μάτια της Tιαμάτ!
Το τέρας ανυψώθηκε και μεγάλωσε πίσω του.
Χτυπημένος εμπρός και προς όλες τις κατευθύνσεις,
έφτυνε αρχαίες λέξεις δύναμης,
φώναξε τα αρχαία ξόρκια!
Ο Μαρντούκ χτύπησε ξανά και φύσηξε
ένα κακό άνεμο μέσα στο σώμα της
που γέμισαν ορμητικά, το κακό Φίδι!
Ο Μαρντούκ έριξε ανάμεσα στα σαγόνια της
το μαγικό βέλος ποτισμένο με μαγεία του Eνκί!
Ο Μαρντούκ χτύπησε και πάλι κόβοντας το κεφάλι της Τιαμάτ από το σώμα της. Και όλα ύστερα ήταν σιωπηλά. Θυμηθείτε!

 

 Ο Μαρντούκ πήρε τα ξόρκια του Πεπρωμένου, των μη προσκαλούμενων και τα κρέμασε στο λαιμό του. Καταξιωμένος o Γέροντας Θεός ήταν και αυτός. Πρώτος μεταξύ των χωρών των Γερόντων θέων ήταν και αυτός. Χώρισε την Τιαμάτ στα δυο. Στους ουρανούς και τη γη, με μια πύλη για να κρατήσει τα αρχαία αυτά χωρίς κακία. Με Πύλη του οποίου τα Βασικά είναι πάντα εκεί αλλά κρυμμένα. Τα μετέδωσε στους γιους του Μαρντούκ. Τα μετέδωσε και στους οπαδούς του Δασκάλου μας Eνκί. Πρώτος στην Μαγεία μεταξύ των Θεών. Από το αίμα του Κινγκού αυτός διαμορφώθηκε σαν άνθρωπος. Έχει κατασκευαστεί για τις Βίγλες, των Γερόντων Θεών για την στερέωση των αστρικών σωμάτων, τους αστερισμούς και όσοι μπορούν να περάσουν την Πύλη του Αμπσού. Η Πύλη της Tιαμάτ παρακολουθεί την Πύλη του Kινγκού που επιβλέπει την Πύλη του οποίου φρουρός είναι ο Iακ Σάκκακ ο Ανώτερος.

Όλες οι δυνάμεις αντιστέκονται στους Γέροντες θεούς.
Η Δύναμη της Αρχαίας Καλλιτεχνίας!
Η Αρχέγονη μαγεία, από τις παλαιότερες!
Το ξόρκι του Πριμάλ Ισχυρότατη
Η  Κουρ, το βουνό, το φίδι του Θεού.
Το βουνό Mάσου, η κατοικία της μαγείας
Ο πεθαμένος Kούτουλου, οι ονειρικά πεθαμένοι
Tιαμάτ, αλλά και ο ονειρεμένος πεθαμένος
Aμπσού, και Kινγκού, πεθαμένοι αλλά ονειρεύονται
το πότε η γενιά τους θα ξανά γυρίσει! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ από την εποχή πριν από το χρόνο, από έναν τόπο πέρα από τα αστέρια! Από την εποχή που οι AΝΟΥ περπάτησαν στη γη! Στην φατρία των πρώτων αγγέλων αυτών που ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΕ Τα πάντα. Έχουμε επιβιώσει το πρώτο Πόλεμο Μεταξύ τις δυνάμεις των θεών και έχουν δει την οργή των αρχαίων στο σκοτάδι, των αγγέλων εξαερίστηκαν επάνω στη Γη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Έχουμε επιζήσει της εποχής, όταν ο Aμπσού αποκλείστηκε από τη Γη

και της δύναμης που καταστράφηκε από γενιές.

Έχουμε επιβιώσει στις κορυφές των βουνών!
Και κάτω μέσα στα Βαθειά των βουνών! Έχουμε μιλήσει με τους Άνθρωπους Σκορπιούς!
Στην υποταγή! και προδόθηκαν!
Η Tιαμάτ μας έχει υποσχεθεί να μην επιτεθεί ξανά ποτέ!
Με νερό και με την αιολική ενέργεια.!
Όμως οι Θεοί είναι επιλήσμων.!
Κάτω από τις θάλασσες της Nαρ Ματτάρου!
Κάτω από τις θάλασσες της Γης, Ναρ Ματτάρου!
Κάτω από το Παγκόσμια θάλασσα θεσπίζει αυτούς που κοιμούνται,
τον Θεό του θυμού, αλλά πεθαμένος ονειρεύται,
το Θεό του Κούτουλου, Πεθαμένος αλλά μπορεί να ονειρευτεί!
Ο Κύριος του Kουρ, ήρεμος αλλά βροντερός!
Με ένα μάτι ξίφος, αλλά κρύο, Καυτό! Αυτός που θα τον καλεί να ξυπνήσει την αρχαία εκδίκηση των μεγαλυτέρων, Οι Επτά Δοξασμένοι Θεοί, των Επτά ένδοξων πόλεων από τον ίδιο και από την Παγκόσμια και παλιά εκδίκηση…. Να ξέρετε ότι τα χρόνια μας είναι τα χρόνια του πολέμου και οι μέρες μας, όπως μετράται τις μάχες και κάθε ώρα είναι μια ζωή! Ξεχάσατε εκείνους που είναι προς τα έξω! Υπάρχουν χτισμένα σπίτια, νεκροτομεία, μέχρι να θρέψουν τις φυλές της Tιαμάτ και το αίμα του ασθενέστερου εδώ είναι, σπονδή εις την Τιαμάτ Βασίλισσας της Γκουλ Ραηκέρ, του Πόνου και της επίκλησης του Κόκκινου Νερού! Η ζωή της δεν χρειάζεται να χωριστεί σε μια πέτρα. Η πέτρα χτυπήθηκε με ένα σπαθί που έχει δει ένδεκα άνδρες που θυσιάστηκαν από αυτό, για τον Χούμπουρ, και καλέσανε την Tιαμάτ από την Σλάμπερ μέσα από τον ύπνο της, στα βαθύτατα σπήλαια της γης. Και κανένας δεν μπορούσε να τολμήσει περαιτέρω να ικετεύσει, για να επικαλεσθεί θάνατος, για να αρθρώσει. Η τελική προσευχή.


Οι γενιές των αρχαίων

ΟΥΤΟΥΚ ΞΟΥΛ!!

Ο λογαριασμός των γενεών!!
Από τα αρχαία χρόνια αποδίδεται εδώ!
Από τις γενιές των αρχαίων!
θυμόμαστε.
Κρύο και η βροχή είναι που απομυζούν όλα τα πράγματα
αυτά είναι τα κακά πνεύματα!
Στη δημιουργία ο Aνού γέννησε
θεό της πανούκλας
τον Παζαζού
και ο αγαπημένος γιος, ο Eνκί!
Ο απόγονος της Nίννγκικαλ
όπου ήταν καταστροφέας υψηλής καταστροφής. Τα έφερε στον κόσμο μας,
είναι παιδιά του Κάτω Κόσμου!
Δυνατά όπως η λαβα του ηφαιστείου!
Αλλά ήταν το πικρό δηλητήριο των Θεών…

Οι μεγάλες καταιγίδες κατευθύνονται από τον ουρανό!
Αυτοί είναι που έδειξαν ασέβεια
στην κουκουβάγια, το μήνυμα του Ούγκι
Κυρίου του Θανάτου!
Αυτά είναι
είναι τα παιδιά
που γεννήθηκαν από ΓΗΣ

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Του Aνού που τα γέννησε. Όπως! Τα υψηλότερα τείχη! Τα παχύτερα τοιχώματα!  Τα ισχυρότερα τείχη! Όπως μια πλημμύρα που περνούν από σπίτι σε σπίτι και ερημώνουν! Δεν μπορούν να τους γυρίσουν την πλάτη! Μέσω της πόρτας όπως τα φίδια που βγαίνουν στην διαφάνεια! Μέσα από τις βίδες, όπως οι άνεμοι φυσούν! Τραβώντας την γυναίκα από την αγκαλιά της συζύγου με εμπλοκή των παιδιών από τα φιλέτα του ανθρώπου! Η απαγόρευση στον άνθρωπο από το σπίτι του, τη γη του! ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Είναι οι Γκούλς! Το πνεύμα της πόρνης  που έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους, το πνεύμα της γυναίκας που πέθανε στη γέννα! Το πνεύμα της γυναίκας που πεθαίνει έχων, κλαίγοντας με ένα μωρό στο στήθος, το πνεύμα ενός κακού ανθρώπου που παιδεύτηκε! Ένας στους δρόμους! Ή κάποιος που στοιχειώθηκε στο κρεβάτι!

Πρόκειται για επτά!
Επτά είναι αυτοί!
Όσοι γεννήθηκαν, επτά, στα βουνά της Mάσου!
Ονομάζονται Μαγεία!

Θα σταθούν στα σπήλαια της Γης!
Μέσα στις έρημες περιοχές της Γης που ζουν
μες στα σημεία μεταξύ των
Τόπων!
Άγνωστοι στον ουρανό και στη γη!
Όταν παρατάσσονται για τρόμο,
μεταξύ των Θεών Γερόντων δεν υπάρχει η γνώση τους!
Δεν έχουν όνομα!
Ούτε στον ουρανό!
ούτε στη γη!
Στο Βουνό της Αυγής φωνάζουν!
Μέσα από τα σπήλαια της Γης έρπουν!
Ανάμεσα στους έρημους χώρους της Γης που βρίσκονται
πουθενά δεν είναι γνωστοί!
Ούτε στον ουρανό
ούτε στη γη!
Ανακάλυψαν

για τον τόπο τους ότι είναι εκτός του τόπου μας
και μεταξύ των γωνιών της Γης!
Βρίσκονται σε αναμονή,
σκύβοντας για θυσία γιατί αυτοί δεν είναι παιδιά των ανθρώπων! Έπεσαν σαν βροχή από τον ουρανό σαν ομίχλη, μα φυτρώσανε από την γη! Πόρτες δεν σταματούν τα όπλα τους δεν τους σταματάνε γλιστρούν μέσα στις πόρτες σαν φίδια! Μπαίνουν από τα παράθυρα σαν τον άνεμο Ίντπα,  εισέρχονται από το κεφάλι του Ναμτάρ, εισέρχονται από την καρδιά του Ουτούκ, εισέρχονται από το μέτωπο Άλαλ, εισέρχονται από το στήθος του Γκιγκίμ, εκμεταλλευόμενοι τα έντερα του Τελάλ πιάνοντας το χέρι του Ουρούκου  σαν γιγαντιαίες κάμπιες, τρέφονται με το αίμα…..
Πρόκειται για επτά!
Επτά είναι αυτοί!
Εκμεταλλεύονται όλους τους Πύργους
από την Ουρ μέχρι το Νιππούρ.
Ωστόσο η Ουρ δεν ξέρει την
Νιππούρ.
Έχει μειωθεί το ισχυρό.
Από όλες τις πόλεις των ισχυρών.
Ωστόσο ο άνθρωπος δεν τους ξέρει!
Έχουν χτυπήσει κάτω τα δάση της Ανατολής,
και έχουν πλημμυρίσει τις χώρες της Δύσης,
στην Ανατολή όμως, δεν τους ξέρουν!
Ωστόσο, η Δύση δεν τους γνωρίζει!
Είναι ένα χέρι κρατώντας έναν λαιμό.
Ωστόσο, τον λαιμό, δεν τον γνωρίζουμε
και ο άνθρωπος δεν τους ξέρει.

Τα λόγια τους είναι άγραφα οι
αριθμοί τους είναι άγνωστοι τα
σχήματα τους είναι όλα τα σχήματα όπως οι
κατοικίες τους,
οι έρημες περιοχές, όπου οι τελετουργίες τους που εκτελούνται, στις
κατοικίες τους,
στα στέκια του ανθρώπου, όπου η θυσία έχει προσφέρει, στις
κατοικίες τους!
Τα εδάφη εδώ,
και πόλεις εδώ,
και τα εδάφη μεταξύ των εδαφών
, οι πόλεις μεταξύ των πόλεων!
Σε χώρους που κανένας άνθρωπος δεν έχει ποτέ περπατήσει!
Στην Kούρνουνντε
Η χώρα απ ‘όπου δεν επιστρέφει ο ταξιδιώτης!
Στο Έκουρμπαντ!
Στο βωμό του Ναού του Αιώνιου Θανάτου!
Γε Ουμούνα.
στο στήθος της μητέρας τους,
στα θεμέλια του ΧΑΟΣ!
Στο Aραλύγια της Mούμμου – Tιαμάτ!
Και στις πύλες
των Iακ Σακκάκ! ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

Ξεχασμένες Γενιές του Ανθρώπου!

Δεν ήταν ο άνθρωπος που δημιουργήθηκε από το αίμα του Kίνγκου.
Διοικητής στις ορδές των αρχαίων;
Ο άνθρωπος κατέχει το πνεύμα του,
να βλέπει εξέγερσης εναντίον των Θεών Γερόντων;
Και το αίμα του ανθρώπου είναι το Αίμα, Η εκδίκηση,
και το αίμα του ανθρώπου είναι το πνεύμα της εκδίκησης.
Και η δύναμη του ανθρώπου είναι η δύναμη των αρχαίων
Και αυτό είναι το Σύμφωνο, ιδού! Οι Θεοί Γέροντες την έχουν συνδέση
με την εξουσία των αρχαίων, γύρισαν την πλάτη.
αλλά ο άνθρωπος έχει τη Σύνδεση
και τον αριθμό
και το σχήμα
να καλέσει το αίμα των γονιών του!

Και αυτό είναι το Σύμφωνο!
Δημιουργήθηκε από τους Θεούς Γέροντες
από το αίμα των αρχαίων!
Ο άνθρωπος είναι το κλειδί με το οποίο
η Πύλη Iακ Σακκάκ μπορεί να πεταχτεί μεγάλη,
με την οποία οι αρχαίοι,
θα αναζητήσουν την εκδίκηση τους
επάνω στο πρόσωπο της Γης,
ενάντια στο δημιούργημα του Μαρντούκ!

Για ό, τι νέο ήρθε από αυτό που είναι παλιό

Και ποια είναι το παλαιό που θα
αντικαταστήσει αυτό που είναι καινούργιο,
και πάλι τα αρχαία ώστε να
αποφαίνεται επάνω στο πρόσωπο της γης!;!
Και αυτό είναι πάρα πολύ για το Σύμφωνο!


ο ύπνος της Ιστάρ

Ωστόσο η Ιστάρ,
Βασίλισσα των Ουρανών,
λαμπρό φως της Νύχτας!
Κυρά των Θεών!
Θέστε το μυαλό της σε αυτή την κατεύθυνση,
από εκείνη που πάνω από το μυαλό της,
κάτω από εκείνη που έχει το μυαλό της
από τους ουρανούς που ορίζεται ως
στην άβυσσο,
έξω από το Πύλες του Ζωντανού,
εκεί που εισάγουν τις πύλες του θανάτου!
Από τα Κτηματολόγια γνωρίζουμε.
Μέσα Κτηματολογίου δεν γνωρίζουμε,
να το ομόσπονδο κράτος της μη επιστροφής,
στο ομόσπονδο κρατίδιο της βασίλισσας Eρεσσκιγκάλ!
Ιστάρ, η Βασίλισσα των Ουρανών, έθεσε το μυαλό της,
η Ιστάρ, Κόρη της αμαρτίας, εκείνη που ορίζεται
στη Μαύρη Γη, το ομόσπονδο κράτος της Κούθα
Αυτή ορίζει
το σπίτι της μη επιστροφής, εκείνη που έχει στο πόδι τον θάνατο. Κανένας δεν είχε Επιστροφή όπου
Έθεσε το πόδι της,
στη σπηλιά, πάντα σκοτεινά…
Ήταν τα κύπελλα από πηλό γεμάτα από την Άλτερ.
Τα κύπελλα της σκόνης είναι η τροφή
των κατοίκων ντυμένοι μόνο με φτερά,
όπως Άμπσουρ και Ιστάρ!
Όταν κοιμάται ο Κοθάλου ο τρόμος, η
Iστάρ αναδιοργανώνεται. Ο Μέγα Παρατηρητής στέκεται γρήγορα…. Ο Παρατηρητής NINNGHIZHIDDA  ( Νιννγκιχιζσίντα ) στέκεται γρήγορα και στέλνει τους Παρατηρητές!! Και η Ιστάρ  μιλάει προς τον Νιννγκιχιζσίντα: Φίδι του Αβυσσαλέου! Nιννγκιχιζσίντα! Μόσχειο φίδι του Αβυσσαλέου! Nιννγκιχιζσίντα! Πλουμιστό φίδι του Αβυσσαλέου! Άνοιξε!! Άνοιξε την πόρτα που θα μπορούν να εισέρχονται! Nιννγκιχιζσίντα, Πνεύμα του Αβυσσαλέου, Μέγα Παρατηρητή της Πύλης, θυμάστε! Εις το Όνομα του Πατρός μας πριν από την πτήση, ο Ενκί, Κύριος και Δεσπότης των Μάγων! Ανοίξτε την πόρτα σε ότι μπορεί να εισέλθει! Ανοίξτε με φόβο μήπως έχω επιτεθεί στην πόρτα, νομίζω διαλύεται, νομίζω έχω επιτεθεί στο Φράγμα του φόβου μήπως πάρω τους τοίχους του με τη βία! Ανοίξτε την πόρτα να ανοίξει διάπλατα την πύλη μου, προκαλούν φόβο μήπως οι νεκροί θα αυξηθούν; Θα αυξήσουν το θάνατο! Θα προκαλέσει την Νεκρά να αυξηθεί και να καταβροχθίσει το ζωντανό! Ανοίξτε την πόρτα, μου προκαλούν φόβο,  μήπως οι νεκροί να ξεπερνούν κατά πολύ τους ζωντανούς! Nιννγκιχζσίντα,  Πνεύμα του Αβυσσαλέου, Μέγα  Παρατηρητή της Πύλης, άνοιξε! NΙΝΝΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ , Μεγάλο φίδι τυλιγμένο στον εαυτό του! Και απαντά: Iστάρ κυρία και Βασίλισσα μεταξύ των Θεών, πριν πάω κυρά μου Eρεσγκιγκάλ! Πριν από την βασίλισσα του θανάτου θα ανακοινώσω Σένα! Και ο Νιννγκιχζσίντα σαν κερασφόρο φίδι πλησίασε την Eρεσγκιγκαλ, Και είπε: Ιδού, η Iστάρ, η αδελφή σου  βασίλισσα μεταξύ των Θεών! Στέκεται απέναντι από την Πύλη, κόρη του Σιν,  Πόρνη του  Eνκί, Περιμένει! Η Ερεσγκιγκάλ χλόμιασε από  το φόβο. Από τα σκοτεινά νερά αναδεύεται. Πήγαινε, Μέγα Παρατηρητή της Πύλης. Πήγαινε, Nιννγκιχζσίντα, παρατηρητή της Πύλης, ανοίγουν την πόρτα στην Iστάρ και τη θεραπεία της ως γέγραπται …. Στο. Αρχαίο Σύμφωνο! Και ο Nιννιγκιχζσίντα  χαλάρωσε το όπλο του από την καταπακτή και το σκοτάδι έπεσε πάνω στην Iστάρ. Σκοτεινά νερά που αυξήθηκαν και η Θεά του Φωτός στη σφαίρα της νύχτας. Και το φίδι μίλησε: Εισάγετε Την Βασίλισσα των Ουρανών της Μεγάλης, Πάνω, ο Κουρ μπορεί να χαίρεται! Εισάγετε τον Kούτουλου!  Αυτό μπορεί να την ικανοποίησή, με την παρουσία Σου! Κι εισήλθε η Iστάρ. Μα υπάρχουν επτά πύλες και επτά διατάγματα.

Στην Πρώτη Πύλη ο NΙΝΝΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ ΘΑ αφαιρεθεί ο διάδοχος του Μεγάλου, Η κορυφή του κεφαλιού της πήγε μακριά, Και η Iστάρ ζήτησε: Γιατί, φίδι, έχεις αφαιρέσει  εσύ Πρώτος το Κόσμημα μου; Και το φίδι απάντησε: Έτσι είναι, το Σύμφωνο των Αρχαίων, που ορίζονται πριν από το χρόνο, οι κανόνες της Κυρίας των Kούτου. Ανοίχτε την πρώτη πύλη.

Και η δεύτερη πύλη ο NINNΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ αφαίρεσε το ραβδί της Λαζουλίτης το πήρε μακριά! Και η Ιστάρ ρώτησε γιατί, Νέτι, έχεις αφαιρέσει εσύ το Δεύτερο Κόσμημα μου; Και ο Νέτι απάντησε: Έτσι είναι, το Σύμφωνο των Αρχαίων, που ορίζονται πριν από το χρόνο! Τα διατάγματα της Κυρίας των Κούτου!  Ανοίχτε την δεύτερη Πύλη.

Στην τρίτη Πύλη ο NΙΝΝΙΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ αφαιρεί τα κοσμήματα, τα κοσμήματα γύρω από το λαιμό της, τα πήρε μακριά! Και η Ιστάρ ρώτησε γιατί, τον θυρωρό,  εσύ αφαίρεσες το Τρίτο Κόσμημα μου; Και ο θυρωρός απάντησε: Έτσι είναι, το Σύμφωνο των Αρχαίων, που ορίζονται πριν από το χρόνο!   Τα διατάγματα της Κυρίας των Κουτου! Εισήρθε  στην τρίτη Πύλη.

Κατά την τέταρτη Πύλη ο NIΝΝΙΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ αφαιρεθεί τα κοσμήματα, τα κοσμήματα από το στήθος της, τα πήρε μακριά! Και η Ιστάρ ρώτησε γιατί,  εσύ φύλακα του εξωτερικού, αφαιρείς εσύ το Τέταρτο Κόσμημα μου; Και απάντησε ο φύλακας: Έτσι είναι, το Σύμφωνο των Αρχαίων, που ορίζονται πριν από το χρόνο, οι κανόνες της Κυρίας των Kούτου!. Εισήρθε στην τέταρτη Πύλη.

Στην πέμπτη Πύλη ο NINNΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ αφαιρεθεί τα κοσμήματα, την ζώνη Κοσμημάτων γύρω από τους γοφούς της, και τα πήρε μακριά. Και η Ιστάρ  ρώτησε γιατί, Μέγα Παρατηρητή της Απαγορευμένης εισόδου, εσύ μου αφαιρείς το πέμπτο Κόσμημα μου; Και η απάντηση του Μέγα Παρατηρητή. Έτσι είναι, το Σύμφωνο των Αρχαίων, που ορίζονται πριν από το χρόνο, οι κανόνες της Κυρίας των Kούτου! Εισήρθε στην πέμπτη Πύλη.
Στην έκτη Πύλη ο
NINNκγιχζσιντα  αφαιρεί τα κοσμήματα,
τα κοσμήματα γύρω από τους καρπούς της,
και τα κοσμήματα γύρω από τους αστραγάλους της, τα πήρε μακριά.
Και η Ιστάρ ρώτησε
γιατί, Nίνκιγκαλ, εσύ αφαιρείς το έκτο Κόσμημα μου;
Και ο Nίνκιγκαλ απάντησε:
Έτσι είναι, το αρχαίο Σύμφωνο, που ορίζεται πριν από το χρόνο,
η διατάγματα της Παναγίας του Kούτου.
Εισέρθετε στην έκτη Πύλη.

Κατά την Έβδομη Πύλη ο NINNΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ αφαιρεί τα κοσμήματα και τα ρούχα της Ιστάρ τα πήρε μακριά. Η Ιστάρ, χωρίς προστασία, χωρίς ασφάλεια, η Ιστάρ, χωρίς φυλαχτό ή φυλακτά, ρώτησε γιατί, Αγγελιοφόρε των αρχαίων, έχεις αφαιρέσει το έβδομο κόσμημα μου; Και ο αγγελιοφόρος των αρχαίων απάντησε Έτσι είναι, το Σύμφωνο των αρχαίων, που ορίζεται πριν από το χρόνο, οι κανόνες της Κυρίας των Κούτου. Εισήρθε στην έβδομη Πύλη και ιδού ο Κάτω Κόσμος!


Η Ιστάρ είχε κατέβει στο ομόσπονδο κράτος του Kουρ!
στα βάθη της Κούθα πήγε κάτω.
Έχοντας χάσει τα επτά φυλακτά των Άνω Κόσμων!
Έχοντας χάσει και τις επτά εξουσίες της του ομόσπονδου κράτους της διαβίωσης,
χωρίς τροφή της ζωής ή το νερό της ζωής.
Εμφανίστηκε πριν την Έρεσκιγκαλ την πόρνη του θανάτου!
Η Έρεσκιγκαλ ούρλιαζε από παρουσία της. Η Έρεσγκιγκαλ κάλεσε τον Nαμμτάρ, τον Μάγο Nαμμτάρ! Λέγοντας αυτά τα λόγια μίλησε για τον Γκο!! Φυλακίστε την! Δέστε την στο σκοτάδι! Με αλυσίδα της  φωτιάς, ρίχτε την στη θάλασσα κάτω από τις θάλασσες! Τύπου, εναντίον των Επτά Aνουνάκι! Τύπου, ενάντια στους εξήντα δαίμονες!

 Με τα μάτια της, οι δαίμονες, τα βλέπουν! Ενάντια στα πλευρά της, οι δαίμονες των πλευρών! Κατά την καρδιά της, οι δαίμονες της καρδιάς! Ενάντια στα πόδια της, οι δαίμονες των ποδιών! Ενάντια στο κεφάλι της, οι δαίμονες του κεφαλιού! Ενάντια ολόκληρο το σώμα της, οι δαίμονες του Kουρ! Και οι δαίμονες της έσκισαν, κάθε πλευρά. Και οι Aνουνάκι δικαστές οι Επτά Άρχοντες του Κόσμου, έσυραν γύρω της ως Απρόσωποι Θεοί του Aμπσού! Δεν κοίταζαν  με το σταθερό το μάτι του Θανάτου, βέργα η ματιά του θανάτου, την σκότωσαν! Και κρέμασαν , σαν ένα πτώμα από ένα ποσοστό εξήντα… Οι δαίμονες…. τα δακρύρροια άκρα της,  από τις πλευρές της, τα μάτια της από το κεφάλι, τα αυτιά της από το κρανίο της. Η Έρεσικιγκαλ χάρηκε. Οι τυφλοί AΖΑΓΚ- ΘΩΘ χάρηκαν ο IAK ΣΑΚΚΑΚ χάρηκε ο IΣΝΙΓΓΑΡΡΑΜΠ χάρηκε ο KΟΥΤΟΥΛΟΥ χάρηκε, Η MΑΣΚΙΜ έδωσε επαίνους για την Βασίλισσα του Θανάτου, Η ΓΚΙΓΚΙΜ έδωσε επαίνους για την EΡΕΣΙΚΙΓΚΑΛ, Βασίλισσα του Θανάτου .Και των μεγαλυτέρων ήταν λογικός ο  φόβος. Ο Πατέρα μας Eνκί ο Άρχοντας των Μάγων επανέλαβε την λέξη NIΝΣΟΥΜΠΟΥΡ NINΣΟΥΜΠΟΥΡ….. Ακούει τον ύπνου της Iστάρ στη Βουλή του θανάτου! Ακούει πώς Ο Γκανζίρ έχει ανοίξει! Πώς το πρόσωπο της αβύσσου άνοιξε διάπλατα το στόμα του και κατάπιε τη Βασίλισσα των Ουρανών την Βασίλισσα του Ανατέλλοντος του Ήλιου. Και ο Eνκί κάλεσε εμπρός το χώμα! Και ο Eνκί κάλεσε εμπρός τον άνεμο! Και από το χώμα και από τον άνεμο ο Ενκί διαμόρφωσε δύο Στοιχειακά! Διαμόρφωσε το KΟΥΡΓΓΑΡΟΥ, το πνεύμα της Γης! Διαμόρφωσε το KΑΛΛΑΤΑΡΟΥ, το πνεύμα των Θαλασσών! Για το KΟΥΡΓΓΑΡΟΥ έδωσε τα Τρόφιμα της Ζωής! Στο KAΛΛΑΤΑΡΟΥ έδωσε το νερό της ζωής! Και σε αυτές τις εικόνες είπε φωναχτά: Σηκωθείτε, Πνεύμα της Θάλασσας! Σηκωθείτε, και τα πόδια σου να φτάσουν στην Πύλη Γκαζίρ! Την Πύλη του Άδη, το ομόσπονδο κράτος της μη επιστροφής! Ρύθμισε τα μάτια σου, οι επτά πύλες θα ανοίξουν για σένα! Τα μάγια σου θα κρατηθούν έξω, γιατί ο αριθμός μου είναι επάνω σας! Πάρτε την τσάντα του Οργανισμού Τροφίμων της ζωής! Πάρτε και την τσάντα από το νερό της ζωής! Και η Έρεσικιγκαλ δεν θα μπορεί να απλώσει το χέρι της εναντίον σας! Η Έρεσγκιγκαλ δεν έχει εξουσία πάνω σας. Βρείτε το πτώμα της Ιναννά !Βρείτε το πτώμα της Ιστάρ Βασίλισσα μας και θα τα πασπαλίζουμε με τα Τρόφιμα της Ζωής, εξήντα φορές και θα πασπαλίζουμε με το νερό της ζωής, εξήντα φορές, εξήντα φορές ο Οργανισμός των Τροφίμων! Η ζωή και το νερό της ζωής! Ψεκάστε πάνω στο σώμα της και πραγματικά η Iστάρ θα αυξηθεί. Με γιγαντιαία φτερά και κλίμακες, όπως τα φίδια! Τα δύο στοιχειώδη πέταξαν προς την Πύλη, Αόρατα! Ο NINNΓΚΙΧΖΣΙΝΤΑ είδε τους Αόρατους να περνάνε τους επτά παρατηρητές, με  βιασύνη μπήκανε στο παλάτι του θανάτου και είδαν αρκετά φοβερά αξιοθέατα. Οι δαίμονες όλης της αβύσσου έχουν θέσει ότι υπάρχει νεκρός, αλλά ονειρευτά, που επέμενε για τους τοίχους της Βουλής του Απρόσωπου Θανάτου και των τρομερών AΝΟΥΝΑΚΙ, κοίταξαν έξω οι Τυφλοί και  Aζάγκ-Θωθ εκτρέφονται μέχρι το μάτι του Θρόνου να ανοίξει τα σκοτεινά νερά για να αναδευτούν! Οι πύλες του Λαζουλίτης γυάλιζαν στο σκοτάδι! Αόρατοι τερατογέννησαν στην αυγή του Μεσαίωνα, γέννηση στη μάχη του Μαρντούκ και της Tιαμάτ, γέννησαν στο Χούμπουρ με το σημάδι της Χούμπουρ με σφραγίδα από τον Κίνγκου! Με βιασύνη έφυγαν, Μέσα από το Παλάτι του Θανάτου, σταμάτησαν στο πτώμα της Ιστάρ, μόνο την όμορφη Βασίλισσα την πόρνη των θεών. Καθώς και Κυρίας όλων των πορνών της Ουρ! Ένα λαμπερό φως των Ουρανών, οι Αγαπημένοι του Eνκί εβάλανε και κρεμάσανε το πτώμα της  που είχε αιμορραγία από χίλια θανατηφόρα τραύματα. Η EΡΕΣΙΚΙΓΚΑΛ εν παρουσία τους φώναξε! ΚΟΥΓΚΑΑΡΟΥ! Ένοπλοι  με τη φωτιά εκλαμβάνεται Τη Βασίλισσα των Πτωμάτων με των Ενόπλων την Φλόγα! Κοιτούσαν τη Βασίλισσα των Τάφων με τις ακτίνες από φλόγα. Και Έρεσικιγκαλ η τρομερή γύρισε το πρόσωπο της στον Κούτα και είπε: Όταν το πτώμα της Ιναννά Εξήντα φορές πασπαλιστεί με το νερό της ζωής του Eνκί, μετά το πτώμα της Ιστάρ Εξήντα φορές να πασπαλιστεί για τα τρόφιμα της ζωής του Eνκί! Μετά το πτώμα κρεμάστετο από μία συμμετοχή, εκεί που στρέφονται το Πνεύμα της Ζωής! Η Iναννά ανέκυψε! Τα σκοτεινά νερά έτρεμαν  αναδυόμενα! Aζάγκ-Θωθ ούρλιαζε στο θρόνο του Κούθαλου, ταλαντεύτηκε εμπρός από τον ύπνο του ο Iσνιγκαραάμπ, εγκατάλειψε το παλάτι του Θανάτου ο Iακ Σακάκκ έτρεμε από το φόβο και το μίσος! Οι Aνουνάκι εγκατέλειψαν τους θρόνους! Το μάτι στο θρόνο τράπηκε σε φυγή, η Έρεσικιγκαλ βρυχήθηκε και κάλεσε τον Nαμμτάρ το Μάγο, αυτός κάλεσε τον Νανμμάρ για την δικιά του προστασία! Η Iναννά ανέβηκε από τον κάτω κόσμο, με το φτερωτό στοιχειώδη έφυγε από τις Πύλες! Από τον Γκανζίρ Νέτι και έφυγε! Και αληθώς ο θάνατος έφυγε από μπροστά της! Όταν έφτασε στην πρώτη πύλη η Iστάρ πήρε πίσω τα  κοσμήματα και τα ρούχα της! Όταν έφτασε στην δεύτερη πύλη η Iστάρ πήρε πίσω βραχιόλια της! Όταν, έφτασε στην Τρίτη Πύλη η Iστάρ πήρε πίσω τη ζώνη με τα κοσμήματα. Όταν, μέσω της τέταρτης Πύλη έφτασε η Iστάρ πήρε πίσω τα πολύτιμα κολιέ της. Όταν, μέσω του πέμπτης Πύλης έφτασε η Ιστάρ πήρε πίσω την ζώνη των Κοσμημάτων. Όταν μέσω της  έκτης Πύλης έφτασε η Ιστάρ πήρε πίσω το ραβδί της Λάπις! Όταν μέσω της έβδομης Πύλης έφτασε η Ιστάρ  πήρε πίσω κοσμήματα και το στέμμα της! Και οι δαίμονες αυξήθηκαν, και τα πνεύματα των νεκρών! Μην ψάχνετε ούτε δεξιά ούτε αριστερά, περπάτησε μπροστά και πίσω! Πήγε η Iστάρ από την Πύλη του Γκανζίρ από τον κάτω κόσμο που συνοδεύεται η  Έρεσγκιγκαλ! Και περιφρόνησαν την Βασίλισσα της Αβύσσου, πνιχτά, ανακοίνωσε μια κατάρα! Υπεύθυνη Ισχυρή  και ενάντια στη Βασίλισσα του! Την αύξηση του Ήλιου, και ο Nαμμτάρ έδωσε μορφή. Όταν ο εραστής της Ιστάρ αγαπημένος της Βασίλισσας των Ουρανών κατεβαίνει μπροστά. Διατρέχει την Πύλη του Γκανζίρ στο σπίτι του θανάτου! Όταν μαζί του οι άνθρωποι έρχονται θρήνος! Η γυναίκα και το κλάμα θρήνος ανθρώπινος! Όταν ο Ντουμούζι σκοτώνεται και θάφτηκε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΛΕΩΝ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ το λιβάνι!

 

Δεν ΘΑ σκύψουμε κάτω, ως εκ τούτου,
εις τον Φωτεινό…
Όταν Ο Αμπσού βρίσκεται σε σκοτεινά νερά!
Και ο ΚΟΥΘΑΛΟΥ κοιμάται και ονειρεύεται δεν θα σκύψουμε κάτω, επομένως, μια Άβυσσος βρίσκεται κάτω από τη Παγκόσμια θάλασσα όπου για επιτευχθεί με φθίνουσα Σκάλα έχων Επτά βήματα, για να επιτευχθεί από μία κατιούσα οδό έχων Επτά Πύλες Και αυτό αποδεικνύεται από το Θρόνο μιας κακιάς και Θανατηφόρος Δύναμης! Από τις κοιλότητες της Αβύσσου κατέβω από την παγκόσμια θάλασσα άλματα θα κάνει ο κακός δαίμονας μπρος το κακό Θεό, Το Κακό Γκενίς, Το κακό Eνσαρίρ, Το κακό φάντασμα, Το κακό Διάβολο, Τις κακές προνύμφες, δεν ισχύει Εμφάνιση από Σημάδια ! Εις θνητός άνθρωπος, και οι νεκροί θα αυξηθούν και θα ΜΥΡΙΣΕΙΣ το θυμίαμα!

 Βλέπετε ότι υπάρχουν αποδείξεις για πολιτισμούς που καν δεν έχουμε διανοηθεί. Επίσης πιστοποιεί την ύπαρξη του Νεκρονόμικον ως αυθεντικό βιβλίο και όχι ως φανταστικό, ακόμα την ύπαρξη της θεωρίας της Μέσης γης!! Την ύπαρξη των Παρατηρητών ( μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!! ΑΓΓΕΛΟΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;! ), επίσης την ύπαρξη άλλων διαστάσεων περά από την γη!! Αλλά και αποδεικνύει ότι οι Aνουνάκι δεν ήταν η φαντασία κάποιου λαού…. Το κείμενο-ποίημα αυτό έχει πολλά στοιχεία τα οποία έχουν πάρει οι χριστιανοί και τα έχουν χρησιμοποιήσει για δικούς τους λόγους έτσι αποδεικνύει ότι πρόκειται για αυθεντικό έργο αληθινών γεγονότων τα οποία τα έχουν πάρει πολλοί λαοί στην ιστορία τους μετατρέποντας το στα μέτρα τους!! Θα επανέλθουμε σε αυτό το ζήτημα με περισσότερα στοιχεία…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση