ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!;!!

UFO

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!;!!

Μέχρι αργά χθες είχα μια πολύ ωραία συζήτηση με τον SAMAN LYCAN για πολλά και διάφορα θέματα. Αυτό όμως που μου κάνει φοβερή εντύπωση από αυτόν είναι τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχει για το κάθε τι παράξενο πάνω στον πλανήτη μας, μέσα σε αυτόν αλλά και έξω από αυτόν!

Χθες λοιπόν η συζήτηση μας είχε κορυφωθεί για την Σελήνη και το τι μπορεί να υπάρχει εκεί πάνω. Θυμάμαι η συζήτηση είχε πάρει αυτήν την τροπή:

DAYLIGHT

Άραγε η Σελήνη τελικά έχει ζωή πάνω της μόνο που δεν το παραδέχονται επίσημα έτσι δεν είναι:

SAMAN LYCAN

Πόσα χρόνια σε ξέρω; Πολλά! Μου κάνεις συνεχώς την ίδια ερώτηση, δεν έχεις πειστεί τελικά για το αν υπάρχει ζωή στην Σελήνη;

DAYLIGHT

Oχι εγώ έχω πειστεί, αλλά όχι 100% ότι μπορεί να είχε κάποτε αυτό το πιστεύω με σιγουριά, ότι ήταν και είναι ένα αστρόπλοιο των Δρακονιανών και αυτό το πιστεύω. Αλλά αυτό το οποιο πιστεύω τώρα είναι ότι δεν υπάρχει ζωή τώρα εκεί.

SAMAN LYCAN

Αν σου έδειχνα κάποια στοιχεία όπου αποδεικνύει ότι μέχρι και σήμερα έχει ζωή η Σελήνη τι θα έλεγες;

DAYLIGHT

Ανάλογα το τι θα έβλεπα….

Σηκώθηκε χαμογελαστός και πήγε στην τεράστια βιβλιοθήκη του που θα ζήλευαν πολλοί συλλέκτες αλλά και πανεπιστήμια από τα σπάνια βιβλία που διαθέτει. Μετά από λίγο γύρισε πίσω με έναν φάκελο κόκκινο όπου έγραφε στα Αγγλικά από έξω:

<< NASA FOTOGRAPHS OF MOON – SECRET SECTOR >>

Κάθισε και πάλι στην πολυθρόνα του και μου είπε:

SAMAN LYCAN

Λοιπόν φιλαράκι, αυτόν τον φάκελο τον έχουν δει πολλοί λίγοι εδώ στην Ελλάδα, αλλά αυτά τα οποία έχει μέσα δυο τρεις! Θα σου δώσω κάποιες φωτογραφίες όπου πολλοί λίγοι έχουν δει στην Ελλάδα και αν τις έχουν θα τις έχουν δει από κάποια ιστοσελίδα και όχι γνήσιες όπως αυτές εδώ. Θα στις δώσω και κάνε ένα άρθρο για αυτές….. μόνο δεν θέλω να φανούν τα στοιχεία τους διότι θα κάψουμε πολύ κόσμο και δεν θέλω.

Πράγματι μέσα από εκατοντάδες παράξενες φωτογραφίες της Σελήνης που δεν είχα ξαναδεί μου έδωσε αυτές τις οποίες και θα δείτε παρακάτω.

Από ότι μου είπε ο SAMAN LYCAN αυτές οι φωτογραφίες αναστάτωσαν τότε την NASA πάρα πολύ όταν τραβήχτηκαν και λέγεται ότι και είναι ο λόγος που δεν ξανά γύρισαν ποτές εκεί!

Κάποιοι μέσα από την NASA είχαν πει ότι πρόκειται για κτήρια όμως είναι πολύ ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κάτι άλλο. Κάτι το οποιο είναι πράγματι πολύ ανησυχητικό….. Κάποιοι κάνουν λόγο ότι πρόκειται για ολόκληρο στόλο από ΑΤΙΑ όπου βρίσκονται στο εσωτερικό της Σελήνης όπου πιστοποιεί ότι η Σελήνη είναι ένα είδος αστρόπλοιου! Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από την τελευταία αποστολή προσεδάφισης της Σελήνης, είναι από την αποχώρηση της ατράκτου από τον άσπρο πλανήτη.

1

 Φωτογραφία Ν1 κατά εκατοντάδες τα αντικείμενα στην επιφάνεια θέλοντας να δείξουν δύναμη πυγμής χωρίς να τους ενδιαφέρει αν τα φωτογραφήσουν ή όχι….

2 Φωτογραφία Ν2 πιο κοντινή φωτογραφία των αντικειμένων….

3 Φωτογραφία Ν3 σε δευτερόλεπτα είχαν διασπαστεί τα αντικείμενα αυτά σε πολλές πλευρές…..

4 Φωτογραφία Ν4 μια κοντινή πόζα από τα αντικείμενα….

5 Φωτογραφία Ν5 άλλη μια κοντινή φωτογραφία από τα αντικείμενα…..

 

Πραγματικά ο SAMAN LYCAN είναι ενας άνθρωπος όπου εκπλήσσει συνέχεα μέχρι και τους ανθρώπους που τον ξέρουν χρόνια, μου είπε κάτι το οποιο δεν είχα παρατηρήσει:

<< Όλα τα αντικείμενα αυτά έχουν την σκιά τους, πράγμα που τα κάνει να είναι αληθινά και όχι ψεύτικα >>!

Όταν τον ρώτησα τι άλλο μπορεί να είναι μου είπε:

<< Κανείς δεν ξέρει το τι μπορεί να είναι αλλά η πιο ευσταθής θεωρία από ανθρώπους της NASA είναι ότι πρόκειται για ΑΤΙΑ >>.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον SAMAN LYCAN για τις φωτογραφίες που μου έδωσε για να φτιάξω αυτό το άρθρο και από ότι είδα από κάποιες άλλες φωτογραφίες έχουν πολλά να δουν τα μάτια σας ακόμη από εκεί αν θελήσει να τις δείξει κάποια στιγμή! Ελπίζω να το κάνει και να μας εξηγήσει η κάθε μια τι είναι.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!;!!

Αφήστε μια απάντηση