ΑΓΝΩΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!

UFO

ΑΓΝΩΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!

“Interstellar είναι μια ταινία που θα θυμόμαστε για καιρό τις επόμενες γενιές. Αυτό το λέω γιατί τα τελευταία χρόνια εκτός από τα τρία τεράστια διαστημόπλοια που έχουν εντοπιστεί ότι έχουν ρότα για την γη, υπάρχουν και αλλά διαστημόπλοια τριγύρω και μέσα στο ηλιακό μας σύστημα!!!

Διαστημόπλοια που αλλά είναι πιο μικρά από αυτά που έρχονται αλλά και διαστημόπλοια που είναι τεραστίων διαστάσεων!!! Γιατί η NASA κρατάει σιγή ιχθύος για αυτά τα αντικείμενα; Γιατί δεν ενημερώνει τον κόσμο ότι υπάρχουν εκεί έξω αυτά τα αντικείμενα; Τα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω θα δείτε πόσα διαστημόπλοια υπάρχουν εκεί έξω, είναι βιντεοσκοπημένα από επαγγελματίες αστρονόμους με υπερσύχρονα και πανάκριβα τηλεσκόπια!! Η NASA δεν το διαψεύδει αλλά λέει ότι στις συντεταγμένες που τους έδωσαν οι αστρονόμοι δεν είδαν τίποτα, από την στιγμή που δεν βλέπουν τίποτα δεν μπορούν να πουν και τίποτα!!!

Μα πως είναι δυνατόν ολόκληρη Νasa να μην τα είδε και να τα είδαν ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες αστρονόμοι από τα σπίτια τους και να τα κατέγραψαν!!! Δεν μπορούν να τα βρουν ή δεν θέλουν; Διαβάστε το άρθρο μου ΤΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!;!! Να πάρετε μια ιδέα το γιατί!! Όσο για αυτά εδώ που θα δείτε δεν υπάρχουν επίσημα!! Μα ούτε και τίποτα άλλο υπάρχει επίσημα που βρίσκεται εκεί έξω η NASA τα αρνείται όλα αυτά λέγοντας ότι αν πέταγε κάτι εκεί έξω θα το είχαν αιχμαλωτίσει για να του κλέψουν την τεχνολογία….. ( να γελάσω τώρα ή μετά από λίγο ).

Το θέμα είναι ότι όλο και πιο πολλοί αστρονόμοι αλλά και απλοί παρατηρητές του διαστήματος βρίσκουν και εντοπίζουν διαστημόπλοια εκεί έξω…… Ίσως η NASA να μην έχει καινούριο εξοπλισμό για να τα δει…….. το ποιος λέει την αλήθεια αυτό είναι στο χέρι σας. Δείτε τα βίντεο και αποφασίστε εσείς. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

 

 

 

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση