ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ part 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ OPERATION HIGHJUMP TO 1947!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ !!!

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ part 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ OPERATION HIGHJUMP TO 1947!!!!

ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ !!!

Εδώ παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από την αποστολή που έκανε ο Μπέρντ στην Ανταρκτική, τα πλοία που πήραν μέρος, τις αλληλογραφίες των πλοίων το υποβρύχιο που τα συνόδευε, ένα από τα κατεστραμμένα αεροπλάνα από τις αερομαχίες και αλλά ……..

 

Αυτές είναι οι φωτογραφίες!! Υπάρχουν και άλλες αλλά θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσω παρακάτω όπως σας έχω καταθέσει από την αρχή θα γράφω και θα καταθέτω μέχρι εκεί που πρέπει……. Απλώς αυτές τις κατέθεσα για να κλείσουν κάποια στόματα ότι ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο στην ιστορία και ότι όλα αυτά είναι στην φαντασία κάποιων ερευνητών για να εντυπωσιάσουν!!!!!  Η επιχείρηση ονομάστηκε έτσι γιατί οι Αμερικάνοι είχαν αποδείξεις για τους ιπτάμενους δίσκους αλλά και την υπερσύχρονη τεχνολογία της ναζιστικής αεροναυπιγικής που θα δούμε σε άλλο φωτογραφικό άρθρο!!!!!! Ίσως πιστείτε και εσείς σιγά σιγά ότι όλα αυτά είναι αλήθεια και οι Βρίλ δεν έχουν να κάνουν με κάποια τέρατα!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά όλοι και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ part 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ OPERATION HIGHJUMP TO 1947!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ !!!

Αφήστε μια απάντηση