ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! SAMANLYCAN!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! SAMANLYCAN!!!!

Η εκκλησία μας λέει ότι ο άνθρωπος πρωτοεμφανίστηκε στην γη πριν 5.000 περίπου χρόνια !!!! Και εμφανίστηκε με αυτήν την μορφή που έχουμε σήμερα. Οι επιστήμονες λένε ότι ο άνθρωπος εμφανίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια και δεν ήταν στην αρχή όπως είναι σήμερα, αλλά ήταν με μικρότερο εγκέφαλο, σαν πιθηκάνθρωπος δηλαδή. Το ότι μπορούμε να βρούμε την ηλικία αυτών των σκελετών που βρίσκουμε, υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι.

Μια από αυτές η πιο γνωστή είναι η μέθοδος του ραδιενεργού άνθρακος. Σε αυτήν βρήκαν οι επιστήμονες ότι κάθε 2.000 χρόνια φεύγει και ενα ηλεκτρόνιο από τον άνθρακα οπότε βλέποντας πόσα ηλεκτρόνια λείπουν, προσδιορίζουμε την ηλικία (ο ραδιενεργός άνθρακας εφαρμόζεται για μικρές ηλικίες ,για μεγαλύτερες έχουμε άλλες πιο πολύπλοκες μεθόδους.)

Υπάρχει όμως όπως έχω ξαναπεί σε παλαιά άρθρα μου ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους επιστήμονες όσον αφορά την εξέλιξη του ανθρώπου. Ξαφνικά από πιθηκάνθρωπο, δεν γίνεται όπως ο σημερινός με διπλάσιο εγκέφαλο, με το να μπορεί να ομιλεί να κάνει πράξεις κ.λπ.!!!! Αυτό είναι ενα πολύ μεγάλο μυστήριο!!!! Βλέπετε οι πίθηκοι έτσι ήταν και πριν από εκατομμύρια χρόνια, έτσι είναι και τώρα χωρίς καμία εξέλιξη!!!! Προσέξτε!!!!

Χωρίς καμία εξέλιξη!!!! Τι έγινε και από πιθηκάνθρωπος έγινε άνθρωπος  ,εμείς δηλαδή!;! Μια λύση δίνουν οι μύθοι των λαών !!!! Ότι ήρθαν οι θεοί από τον ουρανό και κάνανε τον πιθηκάνθρωπο άνθρωπο!!!! Στο αρχαίο κείμενο Άτρα που είναι σε σφηνοειδή γραφή, γράφει ότι οι θεοί πήραν ωάριο από θηλυκό πιθηκάνθρωπο και σπέρμα από έναν θεό και το έμβρυο το τοποθέτησαν στη μήτρα ενός θηλυκού θεού!!!! Μετά την κυοφορία, βγήκε ενα πλάσμα με διπλάσιο εγκέφαλο δηλαδή εμείς . (οι κρο Μάνιο)!!!! Δείτε κάτω μια παράσταση από πυραμίδα της Αιγύπτου το πως επεμβαίνει ένας “θεός” σε έμβρυο.

GOD

Ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός δεν είναι αναγκαστικά και ο ανώτερος πολιτισμός από τους παλαιότερους!!!!

Διαβάζουμε πολλές φορές ότι παλαιότερα αναπτύχθηκε μεγαλύτερος πολιτισμός από τον σημερινό .π.χ. των Ελλήνων Υπερβόρειων!!!! Δεν το πιστεύουν πολλοί αυτό που λέω εγώ και άλλοι ερευνητές. Αλλά Ανώτερος πολιτισμός, δεν σημαίνει αναγκαστικά τεχνολογικός, ή τουλάχιστον όχι με την σημερινή μορφή της τεχνολογία!!!! Τον θεωρούμε ανώτερο απλά και μόνο γιατί δεν έχουμε ζήσει σε διαφορετικό πολιτισμό, με τελείως διαφορετικές αξίες!!!!  Άλλωστε τεχνολογία δεν σημαίνει μόνο κυριαρχία επί των μορφών ενεργείας που μας είναι σήμερα γνωστές. Άλλοι τομείς τους οποίους πολύ λιγότερο ή καθόλου δεν έχουμε αναπτύξει, όπως ο χειρισμός της βαρύτητας, ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, (τώρα γίνετε τεράστια προσπάθεια για το ποιος θα την αποκτήσει πρώτος ), ο χειρισμός των ήχων, ο ηλεκτρισμός χωρίς καλώδια (το λεγόμενο φερμιονικό συμπύκνωμα), σε συνδυασμό με ανάπτυξη των πνευματικών δυνατοτήτων μας, δίνουν άπειρους συνδυασμούς πολιτισμών, πολύ πιο αξιόλογους από τον δικό μας λεγόμενο πολιτισμό!!!!

Γενικά πιστεύω εγώ και κάποιοι άλλοι ερευνητές ότι ο δικός μας τεχνολογικός πολιτισμός είναι ο τελευταίος μπρος στους άλλους !!!! Οι Υπερβόρειοι π.χ. είχαν ανεπτυγμένο πολιτισμό, και μάλιστα με ιδιότητες που πάρα πολλοί από μας θα θεωρούσαν μαγικές ( !!!! ). Ο Ιάμβλιχος, ο Ηρόδοτος ,ο Πίνδαρος, κλπ. έγραψαν ότι οι Υπερβόρειοι, εκτός από ευσεβείς και σεμνοί, ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένοι εγκεφαλικά και πνευματικά, σε σημείο ώστε να έχουν υπερβεί την ύλη ( !!!!!! ). Και το ότι υπερέβησαν την ύλη, καταδεικνύεται γιατί ήταν απρόσβλητοι από το γήρας και τις ασθένειες, ότι είχαν σε υψηλή εκτίμηση τις τέχνες και ότι ζούσαν σε απόλυτη κοινωνική αρμονία!!!! Έχουμε και τον υπερβόρειο Άβαρι ( α+βάρος=αβαρής!) που ήρθε πετώντας επάνω σε ενα βέλος και αφού δίδαξε τον Πυθαγόρα έφυγε και θεράπευε τις αρρώστιες του κόσμου!!!! Τι λέω τώρα ε!;!

Οι ατομικές βόμβες έπεσαν σε ορισμένα μέρη και ορισμένο χρόνο στην αρχαιότητα!!!! Δεν έπεσαν τυχαία!!!! Δεν το πιστεύετε ότι είχαν ξεσπάσει πυρηνικοί πόλεμοι στην αρχαιότητα!;! Καταλαβαίνω και γω όταν ασχολήθηκα με το θέμα αυτό ήταν απίστευτο μα τα στοιχεία και οι αποδείξεις πλέον είναι πάρα πολλές χωρίς να αφήνουν καμία αμφιβολία και στους ποιο σκληροπυρηνικούς σκεπτικιστές ότι δεν έγιναν . Αν θέλετε να μάθετε για αυτές τις αποδείξεις πατήστε ΕΔΩ!!!!
O Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης μίλησε για το ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα που υπάρχει γύρω από την γη!!!! Είναι για αυτό το πλέγμα που είπε ο Πλάτωνας, ότι η γη από ψηλά είναι μια μπάλα χωρισμένη σε 12 ισόπλευρα μέρη!!!!

Αυτό το πλέγμα το ανακάλυψαν τώρα τελευταία οι Ρώσοι, και γίνεται αγώνας ποιος θα το πρώτο ελέγξει μεταξύ των κρατών και πολυεθνικών εταιριών!!!! Με αυτό το πλέγμα ως και την αθανασία του ανθρώπου μπορείς να πετύχεις λένε πολλοί επιστήμονες!!!! Αυτοί όμως το θέλουν ιδίως για να ελέγχουν τους ανθρώπους!!!! Οι πολυεθνικές για να βάζουν στο μυαλό του κόσμου την επιθυμία να αγοράζουν τα προϊόντα τους και τα κράτη για να κάνουν επαναστάσεις ή να κάθετε ο κόσμος, όπως καλή ώρα εδώ στην Ελλάδα, στους καναπέδες και να μην αντιδρούν σε σκληρά μέτρα όπως τα τελευταία χρόνια !!!! Και το Χάρπ σε αυτό το πλέγμα στηρίζετε .Το πλέγμα είναι τεχνητό !!!! Ο Δίας όταν έφυγε το έκανε για να προστατέψει την γη κλίνοντας τις αστροπύλες ώστε να είναι αδύνατος ο ερχομός των ερπετοειδών!!!! Αυτοί όμως που έμειναν, προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να το καταστρέψουν!!!! Τα έχω γράψει στα άρθρα μου μαύρα και λευκά ιεράτεια !!!! Αν θέλετε να τα διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ!!!!

Όλες οι πυρηνικές βόμβες που ρίχτηκαν στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι ( 33 μοίρες Βόρειο γεωγραφικό πλάτος) και οι άλλες που κάνανε δοκιμές ήταν προγραμματισμένες σε πιο μέρος θα πέσει και πότε , για την καταστροφή αυτού του πλέγματος και όχι για να σταματήσουν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο όπως πολλοί πιστεύουν!!!! Υπάρχουν άνθρωποι εκτός κυβερνήσεων και πολυεθνικών που επειδή έχουν γνώσεις κατάφεραν να ξέρουν που και ποια ημερομηνία θα δοκιμάσουν μια πυρηνική βόμβα!!!! Είναι το πλέγμα γύρω από την γη όπως το περιέγραψαν ο Δρ. Νικολάι Γκοντσαρόβλ (ιστορικός), ο Δρ. Βιατσελάφ Μοροζόφ (ειδικός χημικό – πυρηνικός- φυσικός-μηχανικός) και ο Δρ. Βαλερί Μακάροφ (ηλεκτρονικός) με την βοήθεια των δορυφόρων!!!! Τι μυαλό είχε ο Πλάτωνας!;! Πως τα βρήκε χωρίς να έχει τα σημερινά μέσα!;!

Ο πολιτισμός στην γη ξεκίνησε από την Υπερβόρεια πριν από35 εκατομμύρια χρόνια λένε Ρώσοι καθηγητές μεταξύ αυτών και ο Doctor of Philosophy Valery Demin ( Δόκτορ Οφ Φιλόσοφι Βάλερι Ντέμιν )!!!! Η ιστορία λένε πολλοί ιστορικοί θέλει ξανά γράψιμο. Τι 6.000 χρόνια λένε οι χριστιανοί έγινε ο Αδάμ και η Εύα!;! Και μας το επιβάλουν!!!! Έτσι επειδή το θέλουν αυτοί!!!! Αλλά αν αρρωστήσουν τρέχουν στους γιατρούς και όχι στους αγίους!!!!

Δεν τους έχουν φαίνεται εμπιστοσύνη ( γίνομαι λίγο κακός εδώ τώρα )!!!! Έλληνες ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της γης!!!! Οι Έλληνες Υπερβόρειοι!!!! Αυτοί κάνανε τις πυραμίδες και όλα τα μεγάλα μνημεία του παρελθόντος!!!! Αυτοί ήταν οι θεοί που πήγαν στην Αμερική και δίδαξαν τους ινδιάνους!!!! Ψηλοί, ξανθοί, με γαλανά μάτια, με χιτώνα άσπρο, σανδάλια και χρυσή κορδέλα στα μαλλιά!!!! Από αυτούς είχε ο Μ. Αλέξανδρος χάρτες που τους αντέγραψαν όλοι οι άλλοι, όπως ο Πίρι Ρέις!!!! Εκεί ήταν ο Παράδεισος με τα τέσσερα ποτάμια, εκεί ήταν τα μήλα των εσπερίδων, εκεί ήταν η χρυσή εποχή που οι άνθρωποι ζούσαν 1000 χρόνια χωρίς αρρώστιες!!!! Εκεί πήγαινε κάθε χρόνο ο Απόλλων!!!!

 

Συμφωνεί η ΝΑΣΑ με τον μύθο του Φαέθωντος:

Δείτε στην κάτω φωτό στον κόκκινο κύκλο το αποτύπωμα της πρόσκρουσης του (Φαέθωντος) στην Κίνα!!! Αυτός ήταν η αιτία να μετακινηθεί ο πόλος της γης από το Θιβέτ και να επέλθει ο κατακλυσμός!!!! Μια άποψη μου γιατί πάγωσαν τα μαμούθ ξαφνικά ενώ έβοσκαν ήσυχα πριν από 40.000 χρόνια στην Σιβηρία : Πριν από 40.000 χρόνια η Σιβηρία είχε εύκρατο κλίμα!!!! Απόδειξη και ο χάρτης του Πίρι Ρέις που δείχνει με ακρίβεια και λεπτομέρειες τον βόρειο πόλο !!!!  Έχουμε και ενα άλλον σοβαρό μάρτυρα τα παγωμένα μαμούθ της Σιβηρίας !!!!  Είναι γνωστό ότι η Σιβηρία έχει πλήθος από παγωμένα (κατεψυγμένα) μαμούθ που ενώ έτρωγαν ήσυχα την τροφή τους ( γιατί βρέθηκαν χόρτα στο στόμα και στο στομάχι τους) ξαφνικά σκεπάστηκαν με πάγο!!!! Έτσι έχουμε διατηρημένα μέχρι τώρα πλήθος από μαμούθ!!!! Θα προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση βασιζόμενος πάντα στην Ελληνική μυθολογία !!!!

Ανάμεσα στον Άρη και στον Πλανήτη Δια υπήρχε ένας πλανήτης!!!! Το λένε οι αστροφυσικοί. Ο πλανήτης αυτός για άγνωστη αιτία άλλαξε τροχιά έτσι που θα κατέστρεφε το πλανητικό μας σύστημα!!!! Αυτός ο πλανήτης λέω γω και κάποιοι άλλοι ότι ήταν ο Φαέθων της μυθολογίας μας!!!! Ο Φαέθων οδήγησε το άρμα του ήλιου καταστρέφοντας τα πάντα γύρω του!!!! Ο Δίας αναγκάστηκε να επέμβει και τον διέλυσε!!!! Αυτή είναι η αστεροειδής ζώνη γύρω από την γη!!!! Ενα μεγάλο κομμάτι όμως του κατεστραμμένου πλανήτη έγινε η μετέπειτα η Αφροδίτη!!!! Προτού πάρει την σημερνή θέση της, λένε οι επιστήμονες ότι περιστράφηκε γύρω από την γη σπέρνοντας την καταστροφή !!!! Ο Ντέσμποροου λέει ότι η Αφροδίτη ήταν ένας παγωμένος κομήτης όταν πλησίασε την γη!!!! Επομένως λέω ότι ο πάγος της ιονίστηκε –μαγνητίστηκε από τους πόλους της γης!!!! Δισεκατομμύρια τόνοι πάγου με θερμοκρασία -273 βαθμούς Κελσίου έπεσαν στις πολικές περιοχές παγώνοντας τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές!!!! Έτσι εξηγώ και το μυστήριο των μαμούθ που βρέθηκαν κοκαλωμένα στα σημεία όπου στέκονταν!!!! Εξάλλου γιατί να συγκεντρώθηκαν πάγοι στους πόλους την στιγμή που δεν χιονίζει συνέχεια εκεί!;! Χιονίζει εκεί όπως και στα δικά μας μέρη. Δεν δικαιολογείται η συγκέντρωση τόσων πάγων αν και πέρασαν χιλιάδες χρόνια !!!! Υπάρχει και καλοκαίρι στους πόλους που τότε λιώνουν τα χιόνια!!!! Τον Φαέθωνα η μυθολογία μας λέει ότι η Αφροδίτη τον έκανε νυχτοφύλακα του ιερού της!!!! Το ωραίο αυτό αστέρι η Αφροδίτη το εμφανίζει το βράδυ στον ορίζοντα για να επιτηρεί τις πύλες του ουρανού !!!!!

EARTH

 

Έχουμε ακούσει ότι υπάρχει μία θεωρία, που λέει ότι υπάρχουνε τα ηλεκτρόνια και τα αντιηλεκτρόνια. Τα ηλεκτρόνια είναι φορείς θετικής ενέργειας, ενώ τα αντιηλεκτρόνια είναι φορείς αρνητικής ενέργειας. Δε μιλάμε τώρα για την ύλη και την αντιύλη και τα ποζιτρόνια, αλλά για την αρνητική ενέργεια, που ακόμα δεν έχει ανακαλυφτεί!!!! Τα ηλεκτρόνια κινούνται θετικά στον χρόνο, ενώ τα αντιηλεκτρόνια κινούνται αρνητικά στο χρόνο, ταξιδεύουνε δηλαδή στο παρελθόν. Όταν συναντιέται ένα ηλεκτρόνιο με ένα ποζιτρόνιο, τότε αλληλοεξουδετερώνονται και η μάζα τους μετατρέπεται σε ενέργεια σύμφωνα με τον τύπο: μάζα επί ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο!!!! Εάν όμως συναντηθεί ένα ηλεκτρόνιο με ένα αντιηλεκτρόνιο, τότε θα αλληλοεξουδετερωθούνε τελείως και θα εξαφανιστούνε χωρίς να αφήσουνε ίχνος ενέργειας!!!!

Πιστεύω να έγινα κατανοητός μέχρι εδώ…..

Υπάρχει τώρα μια απόκρυφη θεωρία που δεν την προωθούνε, γιατί δεν τους συμφέρει, και λέει ότι ΟΛΟ το σύμπαν αποτελείται από ένα μοναδικό σωματίδιο, που είναι η βάση για όλα τα σωματίδια!!!!!  Από αυτό αποτελούνται τα ηλεκτρόνια, τα πρωτόνια και όλα τα άλλα. Αυτό λοιπόν το σωματίδιο έχει, όπως και το ηλεκτρόνιο που σας είπα πιο πάνω, ένα αρνητικό σωματίδιο.
Αυτό το σωματίδιο το λένε ΑΡΧΑΝΙΟ!!!!! Το αρχάνιο λοιπόν έχει και ένα αντιαρχάνιο!!!! Το αρχάνιο πηγαίνει θετικά στον χρόνο, από τη μεγάλη έκρηξη Big Bang, προς τη μεγάλη συρρίκνωση (θα μαζευτεί πάλι το σύμπαν και θα γίνει μια μπάλα και πάλι έκρηξη κ.λπ. κλπ.), ενώ το αντιαρχάνιο που έχει αρνητική ενέργεια πηγαίνει αντίθετα στο χρόνο, από τη μεγάλη συρρίκνωση προς τη μεγάλη έκρηξη!!!!!
Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται με μας τους Έλληνες. Οι Έλληνες είμαστε ο μοναδικός λαός σε όλο το σύμπαν, που το όνομά μας το αρχικό, που λεγότανε ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ είναι ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟ (διαβάστε το ανάποδα, πάλι το ίδιο βγαίνει.)και έχει 10 γράμματα, δηλαδή ήταν οι μόνοι που ξέρανε αυτό το μυστικό της παλινδρόμησης του αρχανίου, που δημιουργεί το σύμπαν κινούμενο στις 10 διαστάσεις τις 3 ορατές και τις 7 μικροσκοπικά κρυμμένες διαστάσεις. Κανένας άλλος λαός δεν έχει παλινδρομικό όνομα και με 10 γράμματα παρακαλώ!!!! Δεν το πιστεύετε ψάξτε και άμα το βρείτε θα ήθελα πολύ να μου το δείξετε!!!! Ξέρετε γιατί μας δώσανε οι πρόγονοι μας αυτό το όνομα ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ!;! Για να καταλάβουμε εμείς μια μέρα αυτό το μεγάλο μυστικό !!!!  Δηλαδή, ποιο είναι αυτό το μυστικό!;! Το μυστικό είναι ότι οι Έλληνες ξέρανε το αρχάνιο και άλλα που δεν λέγονται!!!!! Προς το παρών ….

Ας τα αλλάξω λίγο….

Αρχαίο νοσοκομείο βρήκαν στην Συρία Ρώσοι που εκεί οι άνθρωποι αναζωογονούνταν και ζούσαν μέχρι 1000 χρόνια :
Η χρυσή εποχή που ζούσαν οι άνθρωποι ευτυχισμένοι χωρίς αρρώστιες και 1.000 χρόνια όλοι οι λαοί την λένε στους μύθους τους!!!! Την έχουμε και εμείς. Οι Υπερβόρειοι ζούσαν 1000 χρόνια!!!! Ενα τέτοιο νοσοκομείο βρήκαν οι Ρώσοι με αρχηγό της αποστολής τον καθηγητή Ε. Muldasheva ( Ε. Μαλντάσεβα ) το 1999 στην Συρία!!!! Είναι τεράστιο!!!!

Έχει σχήμα σταυρού(φωτό 1) και στο κέντρο έχει τον ομφαλό (φωτό 2) και δεξιά και αριστερά θαλάμους με κυλόττες (φωτό 3.)!!!! Πως γινόταν η ανανέωση και εγώ προσπαθώ να καταλάβω…. Πάντως βασίζεται στους +4 C του νερού!!!! Σε αυτήν την κατάσταση το σώμα μπορεί να διατηρηθεί μετά από διαλογισμό για χιλιάδες χρόνια!!!! Το ξέρω ότι θα λέτε ότι άρχισα να χοντραίνω τα πράγματα και να λέω βλακείες!!!! Αν είναι βλάκας ο Πούτιν είμαι και εγώ, γιατί ο Πούτιν έδωσε την άδεια για έρευνα και έχει ενα γιατρό από την αποστολή, προσωπικό του γιατρό!!!! Σας δίνω στοιχεία, συμφωνούν πολλοί μαζί μου!!!! Ψάξτε. Μην τα περιμένεται όλα έτοιμα στο πιάτο σας το έχω ξαναπεί!!!! Βέβαια ξέρω περισσότερα από ότι γράφω!!!! Και ο Τυανέας εκεί πήγε !!!! Όλα είναι φυσικά!!!! Δεν είναι μαγείες!!!! Απλώς μας δουλεύουν και μας βάλανε σε λούκι να ακολουθούμε αυτόν τον τεχνολογικό πολιτισμό!!!! Δεν ασχολούμεθα με άλλα που δεν βλέπουμε. Αν και βρήκαμε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και τα χρησιμοποιούμε αν και δεν τα βλέπουμε πάλι καλά που το παραδέχτηκε το επίσημο κατεστημένο και τα χρησιμοποιούμε και βλέπουμε και λίγο τηλεόραση!!!! Σου λέει το επίσημο κατεστημένο πρέπει να το δω να το πιστέψω!!!! Μετά την εύρεση αυτού του παράξενου νοσοκομείου λύσσαξαν και με το μέγα λευκό ιερατείο όπως έχω ξαναπεί στην Συρία…. Για αυτό και όλα αυτά σήμερα στην Συρία το έχω ξαναπεί!!!!!

ANCIENT HOSPITAL

ANCIENT HOSPITAL 1

ANCIENT HOSPITAL 2

 

Οι Έλληνες Υπερβόρειοι κτίσανε τις πυραμίδες κ.λπ. σε όλο τον κόσμο:

Η Ταϊλανδή λατρεύει τον Βούδα αλλά έχουν θεό και τον Ηρακλή γιατί ο Ηρακλής προστάτευσε τον Βούδα από έναν αντίπαλο του (φωτό 1)!!!! Στα αρχαία μνημεία τους έχουν κολώνες στυλ ελληνικού τύπου και έχουν και την ελληνική επιγραφή(φωτό 2) δεν είναι λατινικά!!!! Το λατινικό αλφάβητο το πήραν από την Εύβοια, τι δεν το πιστεύετε!;! Ψάχτε το λίγο!!!!! Κάνουν και μια γιορτή που τρέχουν παιδιά με ελληνικούς χιτώνες και η βράβευσης είναι ένα στεφάνι ελιάς!!!!! Δείτε τον αρχαίο ναό στην Ταϊλάνδη Ελληνικού τύπου(φωτό 3). Προσέξτε τώρα πως οι Έλληνες υπερβόρειοι κτίσανε όλες τις πυραμίδες στον κορμό και όλα τα αρχαία αριστουργήματα!!!! Χρυσός αριθμός το φ και το π και γεωδεσία μόνο οι Έλληνες είχαν!!!!! Οι Αιγύπτιοι δεν ήξεραν το ύψος της πυραμίδας και έπρεπε μετά από χιλιάδες χρόνια να πάει ο Θαλής και να το βρει!!!! Που τώρα να ήξεραν για χρυσή τομή!;!

1

2

3

 

 Οι Έλληνες Υπερβόρειοι κτίσανε τις πυραμίδες κ.λπ. σε όλο τον κόσμο:

Είπαμε ότι στην Ταϊλάνδη οι Έλληνες έχουν αφήσει τα << σημάδια >> τους με τον Ηρακλή κλπ. Δείτε τώρα τις κάτω φωτό.
Η απόσταση από Ankor Wat (Ταϊλάνδη) από το Indus Valley (Mohenjo-daro παλιότερα έγραψα ότι είναι Μινωική πόλη) είναι 2.339,5 μίλια . Indus Valley (Mohenjo-daro) – Γκίζα είναι 2.339,5 μίλια. Ankor Wat – Γκίζας είναι 4754 μίλια.( 2.339,5+2.339,5= 4754!!!! Αυτό το πολλαπλασιάζουμε με την χρυσή αναλογία των 1.618 και μας δίνει 7.692 μίλια που είναι η απόσταση από την Γκίζα στη Nazca του Περού με τα σχήματα που φαίνονται μόνο από αεροπλάνο καθώς και τα αρχαία αεροδρόμια!!!!! Τώρα τα 7.692 μίλια αν τα πολλαπλασιάσουμε με τη χρυσή αναλογία δίνει και πάλι 12446, η οποία είναι η απόσταση από το Nazca σε Ankor Wat.(Ταϊλάνδη)!!!!! Είπατε κάτι!;!

4

5

 

Έγραψα πολλές φορές για τους Έλληνες υπερβόρειους αλλά έχω πει και πολλά σε διάφορες διαλέξεις!!!! Ήταν στον σημερινό βόρειο πόλο . Δεν είχε πρώτα πάγους αλλά κλίμα εύκρατο όπως δείχνουν και οι χάρτες του Πίρι Ρέις. Ο Βόρειος πόλος πρώτα ήταν στο Θιβέτ, στο βουνό Kailash!!!! Μετακινήθηκε όμως ο πόλος με αποτέλεσμα να έχουμε τον κατακλυσμό και την εξαφάνιση σχεδόν της Υπερβόρειας!!!! Αν υποθέσουμε ότι ο άξονας ήταν στον βουνό Kailash , η άλλη άκρη του άξονα (Νότιος πόλος) είναι το Νησί του Πάσχα!!!! Αν φέρουμε μια γραμμή από το βουνό Kailash μέχρι τις πυραμίδες της Αιγύπτου και προεκτείνουμε την γραμμή θα συναντήσουμε πάλι την Νήσο του Πάσχα!!!! Η απόσταση Kailash –πυραμίδες είναι ακριβώς το ενα τέταρτο τις αποστάσεις Kailash-Νήσος Πάσχα!!!!

Αν ενώσουμε τώρα το νησί του Πάσχα με στις μεξικανικές πυραμίδες, η επέκταση αυτής της γραμμής εμφανίζει το βουνό Kailash, και η απόσταση από το Νησί του Πάσχα με τις μεξικανικές πυραμίδες, επίσης, είναι ακριβώς το ένα τέταρτο της απόστασης Πάσχα – Kailash!!!! Εάν συνδέσουμε με μια γραμμή από το βουνό Kailash- Stonehenge, και επεκτείνουμε αυτή τη γραμμή εμφανίζει και πάλι το Νησί του Πάσχα, που η απόσταση Kailash- Stonehenge είναι πάλι το ενα τέταρτο Kailash -Νησί του Πάσχα!!!!  Στο Θιβέτ το βουνό Kailash έχει ύψος 6714 μέτρα!!!! Η απόσταση Kailasa από το μνημείο Stonehenge είναι 6.714 χιλιόμετρα, καθώς και από το Στόουνχεντζ στο Τρίγωνο των Βερμούδων και το Τρίγωνο των Βερμούδων προς Νήσος του Πάσχα!!!! Επιπλέον, η απόσταση από το Βόρειο Πόλο- Kailash είναι πάλι 6.714 χιλιόμετρα!!!! Οι νοητές γραμμές , που συνδέει το όρος Kailash με τις πυραμίδες, χωρίζουν την γη σε ίσα τέταρτα!!!! Γιατί όμως να τα λένε αυτά στον απλό κόσμο….. για να μην πω ακόμα και στον διαβασμένο!!!!! Λόγο ότι οι Χολιδοκέφαλοι Σαυρήτες κάνουν καλά την δουλειά τους!!!! φωτό δεξιά

6

7

 

Οι ινδιάνοι και οι αρχαίοι Έλληνες:

Στην γλώσσα των ινδιάνων Θεός λέγετε Τεό!!!!  Τεοκάλλι που σημαίνει << το σπίτι του Θεού >> είναι το αρχαίο ελληνικό << Θεού καλιάς >> που σημαίνει << ο βωμός του Θεού >>. Η φράση των Μάγιας << Κόνεξ ‘Ομον Πάνεξ >>, είναι η ίδια με τη φράση << Κόνξ Ομ Πανξ >>, που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες στα Ελευσίνια Μυστήρια, των οποίων το μυστηριακό τελετουργικό προέρχεται από την Κρήτη!!!! Την ίδια ελληνική φράση χρησιμοποιούν οι Βραχμάνοι στις θρησκευτικές τελετές τους, με την μορφή << Κάνσα Ομ Πάνσα >>!!!! Η γραφή των Μάγια είναι στην κυριολεξία η αρχαία Κρητική γραφή, Γραμμική Α, που έφθασε εκεί από την μεγαλόνησό μας, Η παρουσία του Ελληνισμού ήταν και είναι ορατή στους Μάγια!!!! Η ζωγραφική, η γλυπτική, η υφαντουργία, όλα Ελληνικά και συγκεκριμένα μινωικά και Μυκηναϊκά!!!! Οι μινωίτες κυβέρνησαν τους Μάγια. Οι Ισπανοί κατακτηταί διηγήθηκαν, ότι η μεγάλη αυτοκρατορική οικογένεια του Περού, η οποία είχε όλα τα υψηλά αξιώματα, ομιλούσε μια ιδιαίτερη γλώσσα, ακατανόητη τόσο από το λαό, όσο και από διερμηνείς!!!! Αυτή η γλώσσα ήταν η αρχαία κρητική!!!! Δηλαδή η αρχαία Ελληνική γλώσσα!!!! Οι Μάγιας αναφέρουν ότι το αρχαίο όνομα των <<< θεών >>> τους ήταν ΤΕΛΛΗΝΕΣ, δηλ. Έλληνες!!!! Το ημερολόγιο των Μάγιας μιλά για τεράστιους και επαναληπτικούς κύκλους στο χρόνο!!!! Αυτό οι σημερινοί επιστήμονες λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να αλλαχτεί, επειδή είναι πολύ πιο ακριβές από το δύσχρηστο Δυτικό αντίστοιχο ημερολόγιο, που το έχουν αλλάξει πολλές φορές και δεν είναι ακόμη πολύ ακριβές!!!! <<

Αυτή η γνώση όπως λέει και ο αξιότιμος Παναγιώτης Δαρίβας, μεταλαμπαδεύτηκε στους Μάγιας από τους Αμπουέλος, τους παππούδες τους , οι οποίοι ήρθαν από τα Άστρα >>,και συγκεκριμένα από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων!!!!  Οι Μάγιας ισχυρίζονται ότι ήρθαν εδώ πριν 400.000.000 έτη!!!! Στο Εθνικό Μουσείο του Μεξικού, υπάρχει μια αρχαία απεικόνιση της Γης, στην οποία παρουσιάζονται μορφολογικοί χάρτες των Πολικών Περιοχών του πλανήτη μας, όπως αυτές φαίνονται δίχως τη σημερινή κάλυψη από πάγο!!!! Κάτω : Αριστερά το δελφικό έψιλον στο λόφο της Γορίτσας στο Βόλο και Δεξιά Το Δελφικό έψιλον στο Μεξικό!!!!! Έτσι για να τα δείχνουμε όπως είναι και όπως πρέπει…..!!!!

8

9

 

Μα για να δούμε και κάτι άλλο…. Έτσι για να μαθαίνετε…!!!!

Πως κατέλαβε ο Μ. Αλέξανδρος την Σογδιανή Πέτρα :

Την άνοιξη του 327 π.Χ. ο Αλέξανδρος είχε υποτάξει σχεδόν όλη τη Σογδιανή (σημερινό Ουζμπεκιστάν) και προέλασε προς το τελευταίο ανθιστάμενο οχυρό!!!! Η Σογδιανή Πέτρα, μια πολύ καλά οχυρωμένη φυσική τοποθεσία, ήταν ένας απότομος βράχος, απροσπέλαστος από παντού, όπου είχαν οχυρωθεί πολλοί επαναστάτες. Ο Αλέξανδρος τους πρότεινε συνθηκολόγηση, να παραδώσουν το οχυρό και να φύγουν ανενόχλητοι για τα σπίτια τους, αλλά οι Σογδιανοί είχαν μεγάλη αυτοπεποίθηση λόγω τις οχυρής τοποθεσίας και των προετοιμασιών τους. Γέλασαν προσβλητικά και του είπαν περιπαιχτικά να βρει πρώτα ιπτάμενους στρατιώτες, διότι οι κοινοί θνητοί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν τίποτα. O Αλέξανδρος συγκέντρωσε περί τους 300 άντρες, που είχαν εξασκηθεί στην αναρρίχηση κατά τις πολιορκίες, τους έταξε λεφτά, και το βραδύ κατόρθωσαν, με απώλειες 30 αναρριχητές να φτάσουν στην κορυφή!!!! Εξουδετέρωσαν την φρουρά και ανέμισαν πανιά από λεπτό ύφασμα, όπως είχαν προσυμφωνήσει για να ειδοποιήσουν τον Αλέξανδρο. Εκείνος έστειλε ξανά αγγελιαφόρους και ζήτησε από τους επαναστάτες να παραδοθούν, διότι οι ιπτάμενοι στρατιώτες όχι μόνο είχαν βρεθεί, αλλά είχαν ήδη καταλάβει την κορυφή!!!! Οι επαναστάτες τότε μόνο αντιλήφθηκαν τους Μακεδόνες εντός των τειχών τους. Τρομοκρατήθηκαν από τον αδιανόητο αιφνιδιασμό και παραδόθηκαν, πιστεύοντας ότι οι αναρριχηθέντες ήταν περισσότεροι και καλά οπλισμένο!!!!.

Κάτω ανάγλυφο από την Σογδιανή Πέτρα εις ανάμνηση της κατάληψης από τον Αλέξανδρο. Αν ψάξετε και βρείτε την ιστορία αυτή έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που πολλοί πιστεύουν ότι είναι φανταστική….. δεν είναι καθόλου φανταστική βασίζεται στην μυστική ιστορία του κόσμου και είναι πολύ …….!!!!!

10

 

Μα για να δούμε και κάτι άλλο εξίσου πολύ σοβαρό:

Όλοι οι σοφοί και οι “μεσσίες” της αρχαιότητας πέρασαν από την σχολή του Ερμή του Τρισμέγιστου:
“Ο Πλάτωνας μυήθηκε στα μυστήρια του Ερμή ,στην ηλικία των 49 ετών!!!! Η έναρξη πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα υπόγεια δωμάτια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο!!!! Κάτω από την Σφήγκα!!!! Αφού πέρασε τα προκαταρτικά τεστ, έγινε δεκτός από έναν ιερέα της πυραμίδας και διδάχτηκε την υψηλότερη εσωτερική διδασκαλία!!!! Μετά από τρεις μήνες στις αίθουσες της πυραμίδας, και μαθαίνοντας τα μυστικά του Ερμή ,ο Πλάτων στάλθηκε από τους ιερείς στον κόσμο για να διδάξει , όπως στάλθηκαν πριν από αυτόν ο Πυθαγόρας και ο Ορφέας!!!! Δηλαδή,  από την σχολή που δημιούργησε ο Ερμής, και κατόπιν καθοδηγήσεως από αυτόν, οι ιερείς μυούσανε στα μυστήρια ανθρώπους εκλεκτούς και τους έστελναν στον κόσμο για να διδάξουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν καλύτερους!!!! Έτσι όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι της αρχαιότητας πέρασαν από την Σχολή του Ερμή!!!! Σκέψεις!!!!! Ξέρουμε ότι πολλοί “μεσσίες” κάνανε τα ίδια πράγματα!!!! Π.χ. ο Κρίσνα ,ο Βούδας ,ο Χριστός κ.λπ. περπάτησαν πάνω στην θάλασσα!!!!

Η σκέψη μας πάει ότι ο μύθος πάρθηκε από τον έναν μεσσία και προστέθηκε στον άλλο!!!! Αυτό λέει η λογική!!!! Όταν όμως δούμε π.χ. τον Απολλώνιο τον Τυανέα και τον Πυθαγόρα, ξέρουμε ότι και οι δυο μπορούσαν να εξαφανιστούν και να βρεθούν σε άλλο μέρος, ή να είναι ταυτόχρονα σε δυο μέρη (διτοπισμός)!!!! Για τον Τυανέα ξέρουμε ότι όταν τον δικάζανε εξαφανίστηκε και βρέθηκε με μαθητές του, 150 χιλιόμετρα πιο μακριά!!!! Ξέρουμε επίσης ότι οι “μεσσίες” ανελήφθησαν!!!! Ο Τυανέας ανελήφθει όταν έμπαινε σε έναν Ναό!!!!

Αυτά τα γεγονότα και άλλα, δεν μπορούμε να πούμε ότι πάρθηκαν από τον έναν “μεσσία” και τοποθετήθηκαν στην βιογραφία του άλλου!!!! ΑΤΑ τα πράγματα (του Τυανέα και Πυθαγόρα) έγιναν και στους δυο!!!! Επομένως λέω, επειδή όλοι αυτοί οι “μεσσίες” πέρασαν από την ίδια Σχολή, μήπως μάθαν και κάνανε όλοι αυτά τα υπερφυσικά πράγματα και έτσι στα αλήθεια περπάτησαν στο νερό ο Κρίσνα ,ο Βούδας ,ο Χριστός κ.λπ.!;! Όλοι οι σοφοί ,οι “μεσσίες ” από την Σχολή του Ερμή πέρασαν!;! Από εκεί τα μάθανε. Επομένως όλοι μας μπορούσαμε να γίνουμε “υπεράνθρωποι”!!!! Στην σχολή μάθαιναν βασικά πως να ενεργοποιήσουν την επίφυση και πως να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις που αποκτούσαν από την ενεργοποίηση της!!!! Στην Χρυσή εποχή όλοι οι άνθρωποι είχαν αυτές τις ικανότητες και δεν αρρώσταιναν, ανέστηναν ανθρώπους όπως και ο Τυανέας και αν θέλανε πεθένανε μετά από 1000 χρόνια!!!!! Δηλαδή, με δυο λόγια ο Ερμής έδειξε τους ανθρώπους πως να καταργήσουν οι άνθρωποι το μπλοκάρισμα της επίφυσης που τους επέβαλαν τα ερπετοειδή!!!! Αυτό το μπλοκάρισμα ισχύει μέχρι σήμερα. Η λύση βρίσκεται στα βιβλία του Ερμή!!!! Ψάχτε το……

Νομίζω ότι ήδη έχω πει πάρα πολλά…..ίσως!!!! Ίσως!!!! Κάποια στιγμή να σας πω και άλλα ….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


38 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! SAMANLYCAN!!!!

 1. Σαμαν πιστευω οτι εχεις περασει και εσυ απο αυτο το σταδιο της αυτογνωσιας δε χρειαζεται καν να αναφερθεις σε αυτο. Επισης εχω μαθει να ειμαι αντικειμενικος στη ζωη μου μεχρι τωρα. Το οτι αποδειχθηκαμε εισβολεις σε τουτο το πλανητη αποδεικνυεται απο αυτα που γραφεις και εσυ αλλα και το φακελο Λασερτα. Ανεξαρτητα απο το αν οι ερπετοειδης ηταν χθονιοι ή υποχθονιοι. Οποτε μπορουμε καλλιστα να το δουμε και σαν τροπο αμυνας ή τιμωριας απεναντι στους “θεους” που τους εκαναν να κρυφτουν ή τους εκλεισαν στα ταρταρα. Φυσικα εννοω οτι γινεται τοσα χιλιαδες χρονια εναντιον της ανθρωποτητας.

  αυτα για την ωρα…. βεβαια τα γραφω και εγω σταδιακα…φταιει ο χρονος που δεν υπαρχει αρκετος για σκεψη και ξεκουραση..

  1. kitsoklis!!!!

   ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 12% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΙΝΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!;! ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Καποιοι θα ελεγαν τα ιδια και για το βιβλιο της ουραντιας. Βασικος κανονας μας πρεπει να ειναι το γνωστο πλεον και στις πετρες “πιστευε ή μη,ερευνα”. θα σσυμφωνησω οτι η αυτογνωσια ιισως ειναι το μεγιστο οπλο μας. Να γνωριζετε ομως οτι ο συμπαντικοσ οργανισμος δε ξεχνα και εχει αδιαψευστο τιμωρο τη νεμεσις. Για οποιαδηποτε αδικια (ειτε προς ανθρωπους ειτε προς ζωα). Καποια στιγμη η ανθρωποτητα θα πρεπει να αλλαξει ριζικα τις διατροφικες της προτιμησεις.

  Υ.Γ τελικα φταιει ή οχι ο Ενκι ;

 3. Αγαπητε saman τροπος του λεγειν ηταν!!
  Αν διαβασει καποιος αυτο που προτεινα θα
  δει οτι και οι ιδιοι οι ανωτεροι αυτοι
  πνευματικα et’s δεν εδωσαν καποια
  χειροποιαστη αποδειξη στον Michel
  γνωριζοντας οτι αν δε θελει καποιος
  να πειστει δεν πειθεται με τιποτα!!
  Εγω πιστευω 100% οτι γραφει!
  ισως απο διαισθηση…
  Οπως πιστευω 100% οτι αφορα τους λυκαωνες
  οτι υπαρχουν..

 4. Αυτο που γραφεις Σαμαν για τις ατομικες/πυρηνικες βομβες καπου το εχω ξαναδιαβασει. Δε μπορω να καταλαβω αφου ειναι απλα μια πυρηνικη κεφαλη πανω σε ενα πυραυλο γιατι ειναι προγγραματισμενη να σκασει σε ορισμενο υψος,σε ορισμενες μοιρες και παντα σε καποια προσδιορισμενη ημερομηνια και ποτε αλλοτε.

  Σιγουρα υπαρχει εξηγηση και για αυτο ;

 5. καλησπερα αγαπητε σαμαν!!
  εδω σας πιανω αδιαβαστους!!
  θελετε να μαθετε την αληθινη ιστορια της γης???
  διαβαστε -στα ελληνικα παρακαλω-
  την προφητεια της theiaoouba!!
  εμενα μου εδωσε πολλεεεες απαντησεις!!
  ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑς ΠΩ…
  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ…
  ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ!! ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΟΥ!!!
  Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ……
  Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ 14500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!
  ΛΙΝΚ
  GREEK ΗΘειαουβα
  bioresonant,com/freebooks.html

  1. felix!!!!

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!;! ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ!;! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ!;1 ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ!;! ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΛΕΜΟΥΡΙΑ!!!!! ΟΠΟΤΕ!;!

   ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

 7. Ο Σμαράγδινος Πίνακας του Τρισμέγιστου Ερμή
  0
  Κατηγορία: ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

  Ο Τρεις Φορές Μεγάλος Θεός Θώθ ή Τώθ ή Ερμής είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των Σκοτεινών Φιλοσόφων της αρχαιότητος. Ο λόγος είναι ότι τα κείμενά του (όπως τα κείμενα του Ηράκλειτου και τα ταοϊστικά κείμενα) μιλούν για την Αλχημεία, που δεν είναι άλλη από την Αυτογνωσία με άλλο όνομα.

  Σήμερα (στους βέβηλους χρόνους της Σιδηράς Εποχής) η Αλχημεία έχει καταντήσει να σημαίνει κάτι κακό, ύπουλο, πονηρό κλπ. Παράδειγμα: «ο υπουργός με αλχημείες προσπάθησε να…».
  Επιπλέον η αρχαία Αλχημεία θεωρείται σήμερα ότι ήταν μία προσπάθεια να βρεθεί η Φιλοσοφική Λίθος, η οποία μπορούσε να δώσει την αθανασία και να μετατρέψει τα φτηνά μέταλλα, όπως το μολύβι, σε χρυσό. Όποιος είχε στα χέρια του την Φιλοσοφική Λίθο θα γινόταν πάμπλουτος και αθάνατος.
  Ανόητη και υλιστική εξήγηση ανοήτων και υλιστών που θεωρούν την μηδενική (από κάθε άποψη) ύπαρξή τους σαν το σημαντικότερο πράγμα που έτυχε να συμβεί στο αχανές και αιώνιο σύμπαν.
  Η σωστή περιγραφή των ιδιοτήτων της Φιλοσοφικής Λίθου είναι: «Μετατροπή του μολύβδου της προσωπικότητας σε Χρυσό του Πνεύματος».
  Με άλλα λόγια η Φιλοσοφική Λίθος δεν υπάρχει. Πρόκειται για την κωδική ονομασία μιας ολόκληρης «επιστήμης αυτογνωσίας», η οποία είχε σαν σκοπό την εσωτερική μετατροπή του ανθρώπου-ελάττωμα σε άνθρωπο-αρετή, του ανθρώπου-ζώου σε άνθρωπο-θεό.
  Η Επιστήμη της Αυτογνωσίας είναι το πιο διαδεδομένο πράγμα στον κόσμο μας. Αν ξέρει κανείς τι να κοιτάξει και που να ψάξει θα την ανακαλύψει πίσω από όλες τις σημερινές δοξασίες, τις μικρές ή μεγάλες θρησκείες και τα πεθαμένα θρησκευτικά συστήματα των αρχαίων λαών.
  Μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες προδίδουν αυτήν την κοινή πρόγονο όλων των φιλοσοφικών συστημάτων τα οποία «υπήρξαν και πια δεν είναι».
  Η τάση του ανθρώπου να βλέπει στα γεγονότα τις δικές του πεποιθήσεις είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για την κατανόηση της επιστήμης αυτής. Είναι όμως επίσης και μία σημαντική αιτία για την οποία δεν διαδόθηκε ποτέ ανοιχτά. Πάντοτε δινόταν από Δάσκαλο σε Μαθητή και μετά από πολλές δοκιμασίες γινόταν η μύηση στην θαυμάσια αυτή Επιστήμη.
  Τα Ελευσίνια Μυστήρια είναι ένα τέτοιο «σκοτεινό» παράδειγμα. Ελάχιστα είναι γνωστά, αφού η αποκάλυψη λεπτομερειών επέφερε σαν τιμωρία την θανάτωση του επίορκου μυημένου.
  Το γεγονός ότι οι άνθρωποι εύκολα διαστρεβλώνουν τις διδασκαλίες που μαθαίνουν φαίνεται από την πληθώρα γνωμών, δοξασιών αι πεποιθήσεων που υπάρχουν στον χώρο. Αρκεί να διαβάσει κάποιος μερικά βιβλία, για να θεωρήσει τον εαυτό του ειδήμονα και να αρχίσει να «διδάσκει» με την σειρά του, γράφοντας τις δικές του πεποιθήσεις και διαστρεβλώνοντας εκείνα, τα πιθανώς σωστά, τα οποία διάβασε και τα οποία είχαν την τύχη να διασωθούν από την διαστρέβλωση των προηγούμενων συγγραφέων.
  Ορίστε λοιπόν ένα «σκοτεινό» κείμενο, από το οποίο ο καθένας θα μπορεί να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, τα τελείως διαφορετικά ακόμη και από τα συμπεράσματα όσων έχουν τις ίδιες ιδέες και ενδιαφέροντα με αυτόν.

  Ο Σμαράγδινος Πίνακας του Τρισμέγιστου Ερμή

  -Θα σας αποκαλύψω, χωρίς ψέμα, κάθε τι πραγματικό και εντελώς αληθινό.

  -Αυτό που είναι κάτω μοιάζει με αυτό που είναι πάνω, και αυτό που είναι πάνω μοιάζει με αυτό που είναι κάτω, για να πραγματοποιηθούν τα θαύματα του Ενός και Μόνου Πράγματος.

  -Και όπως όλα έγιναν από τον Μοναδικό Λόγο ενός Μοναδικού Όντος, έτσι όλα γεννήθηκαν από το Ένα και Μόνο Πράγμα.

  -Πατέρας του είναι ο Ήλιος, Μητέρα του είναι η Σελήνη. Ο Άνεμος το έφερε στα σπλάχνα του και παραμάνα του υπήρξε η Γη.

  -Είναι Πατέρας της τελειότητας

  -Η δύναμή του τελειοποιείται με εφαρμογή πάνω στην Γη.

  -Χώρισε την Γη από την Φωτιά, την αραιή από την πυκνή, με φρόνηση και κρίση.

  -Ανέβα με οξύνοια από την Γη στον Ουρανό, και πάλι κάτω κατέβα για να ενώσεις τις ικανότητες που έχουνε τα πράγματα τα ανώτερα καθώς και τα κατώτερα. Έτσι θα πετύχεις την δόξα του κόσμου και όλα τα σκοτάδια θα φύγουνε πετώντας από σένα.

  -Έχει δύναμη περισσότερη και από την ίδια την δύναμη, γιατί κατακτά το αραιό και διατρυπά το στερεό.

  -Έτσι είναι το πως έγιναν όλα τα πράγματα.

  -Από εδώ είναι που προέρχονται όλα τα θαύματα τα οποία αναφέρονται εδώ.

  -Για αυτό με είπαν και Τρισμέγιστο Ερμή, γιατί έφτασα στα τρία μέρη της Οικουμενικής Σοφίας.

  -Όσα είχα να πω πάνω στην λειτουργία του Ήλιου είναι πλήρη.

  Σχόλιο επάνω στο κείμενο

  Η απόδοση του κειμένου είναι του διάσημου σύγχρονου αλχημιστή Φουλκανέλλι. Κατά την διάρκεια του Β΄ παγκόσμιου πόλεμου οι μυστικές υπηρεσίες των αντιμαχομένων «σκοτώθηκαν» για να τον συλλάβουν χωρίς (όπως ήταν πολύ φυσικό) να το κατορθώσουν ποτέ.

  Το κείμενο είναι καθαρά αλχημικό. Διαπραγματεύεται το Μεγάλο Έργο, δηλαδή την εύρεση και κατασκευή της Φιλοσοφικής Λίθου. Αυτή επιτρέπει την μετατροπή του Μολύβδου της ανθρώπινης Προσωπικότητας σε Χρυσό του Πνεύματος.

  Οι αγνοούντες μορφωμένοι των καιρών μας κινούμενοι από την απληστία και την δίψα για δύναμη, συγκεντρώνουν την προσοχή τους στο «μετατροπή του μολύβδου σε χρυσό». Φυσικά κανείς δεν πέτυχε ποτέ στην αναζήτηση του χημικού αυτού Ελντοράντο (μυθική πόλη γεμάτη χρυσό).

  Έτσι η αρχαία Αλχημεία κατάντησε να σημαίνει έρευνα χημικών στοιχείων δηλαδή χημεία αλλά και τσαρλατανισμό.

  Ακόμη και σήμερα η λέξη περιέχει ψυχολογικές και μυστικιστικές έννοιες. Μια κοινή έκφραση σήμερα είναι: «ταίριαξε η χημεία μας» που θέλει να υποδηλώσει το ψυχικό και πνευματικό ταίριασμα δύο ανθρώπων συνήθως καλλιτεχνών.

  Στον πίνακα περιέχονται και πληροφορίες αριθμοσοφίας. Έχει 7 σελίδες, 13 παραγράφους και μιλάει για τον νόμο του 1, του 2 και του 3. Επίσης γίνεται περιγραφή της δημιουργίας του σύμπαντος και παράθεση κοσμικών νόμων ενώ υπάρχουν σαφείς ομοιότητες με τα Ταοϊστικά κείμενα.

  Το βιβλίο του «τρεις φορές μεγάλου» Ερμή μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνο από Μύστες. Δηλαδή από άτομα τα οποία έχουν ήδη προχωρήσει στην αναζήτηση του Πνεύματος αναπτύσσοντας και ξυπνώντας την Συνείδησή τους σε βάρος του ζωώδους εγωισμού που μας χαρακτηρίζει.

  Η Συνειδησιακή γλώσσα των Αληθινών Ανθρώπων, δεν βασίζεται σε λογικούς συνειρμούς αλλά σε Διαισθησιακές Αντιλήψεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι, αυτού του είδους τα κείμενα, δεν παρουσιάζουν λογική δομή για τους ανθρώπους οι οποίοι κερδοσκοπούν πάνω τους εξηγώντας τα σύμφωνα με τις ιδέες τους.

  Σαν παράδειγμα μπορούμε να φέρουμε την Αγία Γραφή η οποία χρησιμεύει σαν στήριγμα για τις πιο περίεργες και αντιφατικές ερμηνείες.

  Παραδείγματος χάριν:

  -Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς ήταν σεξουαλικά ανίκανος επειδή δεν είχε παντρευτεί στα 18 σύμφωνα με τον Μωσαϊκό Νόμο.

  -Άλλοι λένε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και είχε δεσμό με τον «αγαπημένο» του μαθητή. Ο ισχυρισμός στηρίζεται στο εδάφιο του ευαγγελίου που αναφέρει ότι «κάποιος νεανίας ξέφυγε γυμνός» την ώρα της σύλληψης του Χριστού.

  Δεν είναι ο μόνος αφού όλα τα Μεγάλα Πνεύματα που εμφανίστηκαν κατά διαστήματα πάνω στην γη εμφανίζουν μία παρόμοια συμπεριφορά.

  Αυτή εκλαμβάνεται από τους σύγχρονους «ερευνητές» σαν ομοφυλοφιλία (πχ Σωκράτης) αφού αυτοί, αν βρίσκονταν στην θέση ενός Μυημένου, θα χρησιμοποιούσαν τις δυνάμεις τους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τα κατώτερα ένστικτά τους.

  Έτσι τα Αρχαία Κείμενα, καθαρά αλχημιστικού τύπου, είναι τελείως αντιφατικά και ασαφή για τον απλό λόγο ότι αναφέρονται σε ψυχολογικές διαδικασίες και είναι αδύνατον να γίνουν κατανοητά από την μονοδιάστατη υλιστική διάνοια.

  Ανάλυση λέξεων σχετικών με το θέμα:

  Μύω= κλείνω.

  Ωψ= μάτια.

  Μύωψ= μύω + ωψ: αυτός που κλείνει τα μάτια, αυτός που δεν βλέπει καλά.

  Μύηση= εισαγωγή σε μυστική γνώση, αόρατη για τα μάτια και απαγορευμένη στους πολλούς.

  Μυημένος= αυτός που «κλείνει τα μάτια» στον υλικό κόσμο ανοίγοντάς τα στον πνευματικό.

  Έρμα= έρεισμα, στήριγμα, υποστήριγμα, βάρος που κρατάει την ισορροπία σε ένα σκάφος.

  Ερμηνεία= έρμα + νους: εξήγηση στηριγμένη στον νου.

  Ερμής= ο στηριγμένος, ο στεγανός, ο κρυφός.

  Ερμητισμός= απόκρυφη διδασκαλία, η ιδιότητα του δυσνόητου.

  Ερμητικότητα= στεγανότητα, μυστικότητα, η ικανότητα να μην διαφεύγει τίποτε, αδυναμία αντίληψης από την πλευρά των αμυήτων.
  Ο Ιππόλυτος γράφει ότι η ιδιότητα του Ερμή σαν δημιουργού αποτελεί το μυστικό όλων των μυστηρίων, τον Λόγο (με λίγα λόγια την βάση).

 8. μαλλον κατι περιμενουν πισω απο τον Αρη. μηπως να κανουν εικονικη εξωγηινη εισβολη? ωστε ολοι οι εκ του ουρανου επισκεπτες να χαρακτηριστουν κακοι? μπορει και το αντιθετο να ειναι αυτοι ο αντιποδας των κεραταδων . θα δειξει !!! θα το δω το ντοκυμεντερ κομαντο και θα το δω πολυ προσεκτικα. να εισαι καλα και δυνατος !!!!!! θα χρειαστουμε το μυαλο σου και το ψυχικο σου σθενος !!!!!! μετα τιμη
  submarine

   1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΜΑΝΕ. ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΕΦΡΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΗΤΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΗΚΑ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΔΡΩΝΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (ΓΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ).ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ Η ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ !!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ !!!! ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ !!!!

    1. submarine!!!!

     ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

     ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΊΞΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑ ΦΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΛΠ!!!! ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ!;! Η ΓΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΊΛΙΑ!;! Η ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ!;! ΚΛΠ ΚΛΠ!!!!

     ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕ Ο ΝΩΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ!;! ΑΜΠΕΛΟ!;! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΤΕΨΕ ΦΑΣΟΥΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ!;! ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!;! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!

     ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ!!!! ΕΑΝ ΛΕΩ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΙΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΑΘΟΝ ΕΓΕΣΕ ΠΡΟΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑΙΩΡΗΤΕΣ Η ΚΟΜΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ!!!! ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΦΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ Η ΦΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ 1.500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ 2.600 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΥΦΗΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ!!!!

     ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΩΕ…..

     ΟΠΩΣ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΡΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ….ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ!!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΝΗΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ!;!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. καταλαβα τι νοεις !!!! νομιζω φυτεψε αμπελι γιατι καποιοι χρειαζονται το χαλκο απο τον οινο? καλα τα λεω????????????? να εισαι παντα δυνατος !!!!!!

     2. submarine!!!!

      ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ!!;!! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΜΑΝΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ? ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ )ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΑΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. submarine!!!!

   ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ 1% ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΛΙΔΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΡΠΕΤΗΤΕΣ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΥΠΕΡ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΓΗ!;! ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ!;! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!;! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ!;!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ Η ΠΛΑΝΗΤΗ Χ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ 2090 ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΥΜΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ Η ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΟΝΟΜΑΤΗΖΩΝ=ΜΕΝΗ ΛΕΒΑΛ!!!! ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!;! ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΩΡΗΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΧΩΛΙΔΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!;!

   ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦYΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΟΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΩΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΘΑ ΓΛΗΤΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΠΗΜΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΚΟΜΗΤΗ 13 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pVlBR9YJMqI ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΜΟΣ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΗΤΕΣ Η ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΛΙΔΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΣΑΥΡΗΤΕΣ!!!!!

   ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση