ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!!!

 TUNEL 1

 

Η Bertha ( Μπέρθα – http://en.wikipedia.org/wiki/Bertha_%28tunnel_boring_machine%29 ) , είναι η μεγαλύτερη μηχανή σηράγγων του κόσμου, όμως το 2013 και ενώ έσκαβε μέσα από  βράχια και λάσπη κάτω από το Σιάτλ, οι εκσκαφές σταμάτησαν διότι χτύπησε ένα μυστηριώδες οδόφραγμα, τόσο μυστηριώδης, οπού είναι γνωστό μόνο για τώρα ως το  “αντικείμενο”.!!!!!

Η New York Times ( Νιου Υορκ Τάημς – http://www.nytimes.com/ )  ανάφερε ότι το μηχανικό τρυπάνι ονόματι Μπέρθα  300 πόδια μακρύ και 5οροφο κτήριο  ψηλό – σταμάτησε την εκσκαφή!!!! Σταμάτησε σε κάτι το οποίο είναι άγνωστο και στην αρχή το ονόμασαν οδόφραγμα αλλα μετέπειτα το ονόμασαν << Το αντικείμενο >>!!!! Αλλά τι ακριβώς είναι αυτό!!;!! “Κάτι άγνωστο, λένε οι μηχανικοί όπου έχει μπλοκάρει την πρόοδο της μεγαλύτερης σκαφτικής μηχανής διάνοιξης τούνελ στον κόσμο!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν εικασίες για το περί τίνος πρόκειται για αυτό το οποίο μπλόκαρε την εκσκαφή της Μπέρθα!!!!Μερικοί υποθέτουν ότι ίσως είναι απομεινάρι από την κολοσσιαία εποχή των παγετώνων-ογκόλιθος ή δύο, κλεισμένα στα ιζήματα κάτω από την πόλη!!!! Αλλα αν ήταν κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε πρόβλημα για την Μπέρθα διότι θα μπορούσε να το περάσει άνετα!!!! Άλλοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι “θαμμένες μηχανές τρένων( !!!!! ) ” , αλλα και πάλι θα μπορούσε να τα περάσει πολύ εύκολα!!!! Ορισμένοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ο Megatron – όπου πριν εκατομμύρια χρόνια κάποια εξωγήινη μορφής ζωής να τον έθαψε εκεί!!!! Βέβαια όλα αυτά και αλλα τόσα δεν είναι παρά μόνο υποθέσεις!!!!

BERTHA

“Μερικοί κάτοικοι δήλωσαν ότι πιστεύουν, ή θέλουν να πιστεύουν, ότι ένα κομμάτι του παλιού Σιάτλ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%BB  , βρίσκεται θαμμένο στην φύρδην-μίγδην βιασύνη της πόλης-κτίριο του 1800, όταν ένας βρώμικος υγρότοπος ως προκυμαία απαλλοτριώθηκε για να κάνει χώρο για το εμπόριο , αλλα και πάλι δεν θα ήταν τέτοιο το πρόβλημα ώστε να σταματήσει η Μπέρθα!!!! ”

TUNEL 2

Είτε πρόκειται για εποχή των παγετώνων σούπερ – Βράχων ή θαμμένα τρένα, ή ακόμα μια χαμένη πόλη – ή ακόμα και ένα UFO- οι μηχανικοί αναγκάστηκαν να εργαστούν “σε ατμοσφαιρικές πιέσεις με παρόμοιο τρόπο που κάνουν οι δύτες,” η New York Times προσθέτει, πρέπει να περάσουν ” χρόνο σε ένα θάλαμο αποσυμπίεσης ” από την επιφάνεια ως το αντικείμενο!!!!

Έτσι λοιπόν τι είναι αυτό!!;!! Τι είναι αυτό το “αντικείμενο” που σταμάτησε την πορεία της Μπέρθα!!;!! Απλά κοιτάξτε το μέγεθος των σηράγγων στις φωτογραφίες που έχει ήδη σκάψει!!!! Πρόκειται για ένα μηχάνημα όπου δεν σταματά σε κανένα πέτρωμα ή μετάλλευμα, άραγε τι είναι αυτό το αντικείμενο!!;!! [ New York Times ]

TUNEL 3

Αν και έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που σταμάτησε η Μπέρθα, αν και οι ειδικοί λένε ότι η διάνοιξη συνεχίζεται χωρίς πρόβλημα!!!! Απλώς έκαναν μια παράκαμψη 30 μοιρών από το αντικείμενο!!!! Λένε ότι εκεί που είχε γίνει η διάνοιξη έριξαν τόνους μπετό και ότι η NSA – https://www.nsa.gov/ δείτε και αυτό – http://el.wikipedia.org/wiki/NSA   ( !!!! ) έχει κάνει μια ιδιαίτερη μικρό -βάση για να δούνε τι είναι αυτό το αντικείμενο!!!!

Άλλοι πάλι λένε ότι πρόκειται για κάτι το πολύ αρχαίο!!!! Για κάτι το οποίο είναι θαμμένο εδώ και εκατομμύρια χρόνια στην γη και ότι πρόκειται για κάτι το εξωγήινο!!!! Άλλοι πάλι λένε ότι είναι κάτι το οποίο είναι σαν απομεινάρι ενός αρχαίου πολιτισμού της γης όπου έχει εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια χωρίς να γνωρίζουμε το παραμικρό για αυτούς!!!!

Σε κάποια φόρουμ ειπώθηκε ότι ίσως είναι ένα είδος τεχνητού καταφύγιου από έναν πολιτισμό ή εξωγήινο ή εσωγήινο ή ακόμα και γήινο όπου έχει φτιαχτεί πριν εκατομμύρια χρόνια!!!! Λένε επίσης ότι δεν έχουν καταφέρει να το ανοίξουν μέχρι τώρα και ότι προσπαθούν να το ανοίξουν!!!! Έχουν χρησιμοποιήσει κάθε είδους τεχνολογία αλλα και τεχνοτροπία μα δεν έχουν καταφέρει τίποτα μέχρι σήμερα!!!! Το όλο ζήτημα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, και οι υπεύθυνοι της διάνοιξης λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά και ότι είναι λόγια φαντασίας κάποιων!!!! Δεν εξήγησαν όμως γιατί για δυο χρόνια σχεδόν η διάνοιξη δεν συνεχιζόταν αλλα και οι εκατοντάδες πράκτορες και άνθρωποι του στρατού για ποιο λόγο βρισκόντουσαν εκεί!!!! Αλλα δεν μπορούν να πούνε τίποτα γιατί δεν αφήναν κανέναν δημοσιογράφο να μάθει το τι γινόταν εκεί…..!!!!

Υπάρχει όμως και ένα περίεργο στην όλη υπόθεση, κάποιος ονόματι Τομας Φρίντμαν που ίσως και να μην είναι το αληθινό του όνομα έδωσε δυο φωτογραφίες από το αντικείμενο όπου σας παραθέτω παρακάτω:

OBJECT

Μπαίνοντας προς το αντικείμενο!!!!

NSA BASE

Από την μικρό -βάση που έχει φτιάξει η NSA εκεί!!!!

Κατά πόσο είναι αληθινές οι φωτογραφίες!;! Κανείς δεν γνωρίζει διότι ο Τομας μόνο αυτές ανέβασε σε ένα φόρουμ και από τότε δεν ξανά ακούστηκε τίποτα για αυτόν!!!! Είχε πει ότι θα ανέβαζε και άλλες φωτογραφίες μα τίποτα δεν έγινε!!!! Είχε πει ότι ήταν ένας εργάτης απλός και ότι ο κόσμος έπρεπε να μάθει την αλήθεια για αυτό το τόσο παράξενο συμβάν!!!! Από τότε αγνοείτε η τύχη του!!!! Το φόρουμ που το είχε ανεβάσει ήταν το http://www.bco2ndbnc2ndinf1st.com/apps/forums/ το οποίο είναι ένα φόρουμ για τους βετεράνους στρατιώτες της Αμερικής!!!! Βέβαια το ίδιο το φόρουμ αρνείται ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο και ότι καμία από τις φωτογραφίες αυτές δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ!!!!

Όπως και να έχει το όλο θέμα είναι πολύ ύποπτο, παράξενο, απίστευτο, φανταστικό!!!! Όμως από την άλλη υπάρχουν τόσες αποδείξεις που δείχνουν να είναι τόσο αληθινό που δεν σηκώνει συζήτηση αμφισβήτησης!!!! Τι είναι τελικά το αντικείμενο!;! Ίσως να μην μάθουμε ποτέ!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!!!

  1. Πολυ ενδιαφέρον το άρθρο που ανέβασες. Πόσα πράγματα μας κρύβουν αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον κουρτίνα αυτού του ψεύτικου κόσμου που ζούμε…Το παράδοξο είναι ότι πάντα όταν κάποιο άτομο που βγαίνει μπροστά με αποδείξεις και στοιχεία για τα πράγματα που αποκρίπτουν, ή θα πεθάνει από δυστύχημα, ή από καρκίνο, ή θα εξαφανιστεί!!! Μήπως είναι τυχαίο;

Αφήστε μια απάντηση