ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 17

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 17

Πριν κανά δυο βδομάδες ένας αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση όπου υπάρχει ένα άρθρο που αναφέρει ότι υπήρξαν επιθέσεις από Λυκάωνες στις Φιλιππίνες όπου σκότωσαν πάνω 500 κατσίκες με το να τους πίνουν το αίμα και τρομοκρατούσαν τον κόσμο!!!! Είναι από τις πιο γελοίες ιστορίες που έχω ακούσει ποτέ!!!! Η είναι ανακατασκευασμένη από ελληνικά δαιμόνια ή κάτι δεν πάει καλά σε όλο αυτό το ζήτημα!!!!

Οι Φιλιππινέζοι είναι ένας λαός όπου τους Λυκάωνες τους έχουν ως ένα είδος θεότητας και δεν υπάρχει περίπτωση να έλεγαν ότι Λυκάωνες έκαναν καταστροφές στα χωριά τους. Ψάχνοντας την είδηση από την Ελληνική ιστοσελίδα καταλήξαμε και βρήκαμε την ιστοσελίδα που αναφέρει το γεγονός!!!! Πρώτο γράφτηκε στην  Manila Standard Today. Και μετά από αυτό στην δεύτερη ιστοσελίδα κατά σειρά μετά την Ελληνική!!!! Εδώ θέλω να πω ότι στο νησί όπου και έγιναν τα γεγονότα αυτά δεν είναι αληθές για τους εξής λόγους:

Οι Λυκάωνες όταν μένουν ως οικογένειες ή και μόνοι τους σε νησιά ποτέ δεν θα δώσουν το δικαίωμα στον κόσμο για οποιαδήποτε πράξη ως Λυκάωνες διότι ο τρόπος διαφυγής είναι αδύνατος από το νερό!!!! Τώρα στην περιοχη εκείνη υπάρχουν αναφορές όπως και σε όλη την χώρα των Φιλιππίνων ότι από την αρχαιότητα υπάρχουν κάποια όντα τα οποία και μοιάζουν σαν τον μεγαλοπόδαρο της Αμερικής με την μόνη διαφορά είναι λίγο ποιο μικρός σε μέγεθος!!!! Γιατί όμως στο νησί αυτό να πούνε ότι ήταν Λυκάωνες και όχι κάτι σαν τους μεγαλοπόδαρους!;! Διότι σε αυτό το νησί έχει αρχίσει ο χριστιανισμός και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος από τους καθολικούς οπότε τι πιο εύλογο να κατηγορήσουν τους Λυκάωνες όπου είναι και τα σκυλιά του διαβόλου μέχρι σήμερα για αυτούς!!!! Όπως και να έχει οι εμφανίσεις των πλασμάτων όποιων και να ήταν σταμάτησαν και όλα επανήλθαν στη καθημερινότητα τους οι άνθρωποι και τα ζώα εκεί. Όμως  το τι ήταν αυτό που επιτίθετο στα ζώα κανείς ακόμα δεν ξέρει και δεν γνωρίζει!!!! Για μια ακόμη φορά λέω ότι δεν ήταν Λυκάωνες για τον εξής λόγο:

Αν οι Λυκάωνες ήθελαν να τραφούν δεν θα έπιναν το αίμα από τις κατσίκες αλλά δεν θα έβρισκαν κατσίκες πιστέψτε με σε αυτό που σας λέω!!!! Ποιο πολύ θυμίζει επιθέσεις από το περιβόητο Ελ Τσουπακάπρα παρά Λυκάωνων!!!! Επίσης μπορεί να είναι και επιθέσεις από αιματοφάγα βαμπίρ, αλλά επειδή κάποιοι μίλησαν για ζώο το μυαλό μου πάει σε κάτι όπως το Ελ Τσουπακάπρα όπου τα τελευταία χρόνια δεν δραστηριοποιείτε μόνο στην Λατινική Αμερική!!!!

Οι ιστοσελίδες για τις επιθέσεις αυτές στις Φιλιππίνες όπου δεν έχουν επαρκεί στοιχεία αποδείξεων!!!

http://www.kaltsa.net/filippines-likanthropi-tromokratoun-apomakrismeno-nisi/

http://cryptozoologynews.com/werewolf-attack-animals-philippines/

 

Μια λοιπόν και ξεκαθαρίσαμε το ζήτημα αυτό ας προχωρήσουμε σε θέματα για τους Λυκάωνες όπου θα ακουστούν και θα διαβαστούν για πρώτη φορά!!!!

Το 2009 βρέθηκα στο χωριο Σκοτεινή της Αργολίδας!!!! Ένα πολύ όμορφο και γραφικό χωριο με πολλά και διάφορα μυστήρια στην τριγύρω περιοχη αλλά και αρχαιότητες!!!! Σας παραθέτω την ηλεκτρονική διεύθυνση του χωριού για να μην μπαίνω στον κόπο να γράφω λόγο χώρου!!!!

http://www.skotini.gr/site/index.php/%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B7/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1

Προτού συνεχίσω την αφήγηση μου θέλω να σας πω ότι το χωριο Σκοτεινή μέχρι πρόσφατος άνηκε στην Αλέα!!!! Η Αλέα στην αρχαιότητα αναφέρεται ως πόλη στο βορειοανατολικό τμήμα της Αρκαδίας που η θέση της τοποθετείται κοντά στο ομώνυμο κοινοτικό διαμέρισμα Αλέα (πρώην Μπουγιάτι). Πληροφορίες για την αρχαία πόλη έχουμε μόνο από τις αρχαίες πηγές αφού δεν έχουν γίνει παρά ελάχιστες ανασκαφές στην περιοχή!!!! Γιατί να γίνουν άλλωστε!;! Κάποια μυστικά θα βγούνε με τον καιρό τους προς κέρδος των μασόνων!!!! Φαίνεται όμως πως η Αλέα είναι στενά συνδεδεμένη με το γενεαλογικό δέντρο των Αρκάδων, αφού ως οικιστής αναφέρεται ο Αλεός, γιος του Αφείδαντος ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ) και εγγονός του Λυκάωνος!!!!  Από τον διάσημο περιηγητή της αρχαιότητας, τον Παυσανία γίνεται λόγος για τα ιερά της Αλέας Αθηνάς και της Αρτέμιδος Εφεσίας καθώς επίσης και για ένα ναό του Διόνυσου στον οποίο υπήρχε και το άγαλμά του!!!!  Μάλιστα προς τιμήν του Διόνυσου, διεξαγόταν κάθε δυο χρόνια η γιορτή Σκιέρεια κατά την οποία μεταξύ άλλων λατρευτικών εκδηλώσεων, γινόταν και τελετουργική μαστίγωση γυναικών -με διαταγή του μαντείου των Δελφών- που αποσκοπούσε στη γονιμότητα!!!! Με λίγα λόγια δεν ήταν απλά ένα χωριο απλό η Σκοτεινή έχει απίστευτη ιστορία αν κάποιος ψάξει αλλά και για τους λάτρες των μεταφυσικών αποδείξεων έχει πολλές ιστορίες!!!! Για νεράιδες, ξωτικά, φαντάσματα, φωτεινούς, χαμοδράκια, κτλ. κτλ.!!!!

Λοιπόν. Όπως είπα βρέθηκα το 2009 στην περιοχη ψάχνοντας ένα σπήλαιο άγνωστο σε πολλούς στην περιοχη όπου είχα βρει από ένα χειρόγραφο του 1879 όπου κατά ονόμαζε την περιοχη και το όνομα του σπηλαίου είναι << Αρχοντολυκότρυπα >>!!!! Όπως καταλαβαίνετε η ονομασία του σπηλαίου μου έκανε μεγάλη εντύπωση διότι ως άρχοντες των λύκων μόνο οι Λυκάωνες ονομάζονται!!!! Αν και είχα βρεθεί στο ίδιο χωριο ποιο παλιά για άλλες έρευνες ήταν η πρώτη φορά που θα βρισκόμουν στα έξω μέρη του χωριού!!!!

Έχοντας μαζί μου τον φίλο μου και ερασιτέχνη φωτογράφο Ιωάννη Φασουλή ξεκινήσαμε βάση του χειρόγραφου να βρούμε το σπήλαιο όπου αναφέρει το χειρόγραφο του 1879!!!! Το χειρόγραφο αυτό βρέθηκε στα χέρια μου τελείως τυχαία από μια οικογένεια από το Μαλαντρένι  Αργολίδος!!!! Μου την παρέδωσε ο παππούς της οικογένειας ονόματι Ζάχος όπου και το είχε στην κατοχή του λέγοντας μου ότι έψαχνε χρόνια να δει τι γράφει μα ποτέ δεν κατάφερε να μάθει διότι ήταν γραμμένο στα λατινικά!!!! Του το έδωσε μια καλόγρια μου είπε και μαζί με αυτό είχε και ένα άλλο φύλο χαρτιού της εποχής όπου έδειχνε το εσωτερικό ενός σπηλαίου ζωγραφισμένο!!!!Η παραξενιά μου ήταν μεγάλη γιατί είχε γραφτεί στα λατινικά και όχι στα Ελληνικά ή στα τούρκικα!!!! Ο Ζάχος πίστευε ότι κάποιο θησαυρό θα έπρεπε να έκρυβε αυτό το χειρόγραφο λόγο το τι ήταν από εκείνη την εποχή!!!! Μιας και δυο όταν πήρα το χειρόγραφο πήγα σε ένα καλό μου φίλο τον Ανδρέα Ζηβρίδη όπου γνωρίζει τα λατινικά απταίστως!!!! Αν και γνωρίζω κάπως τα λατινικά λόγο της καλλιγραφίας ήθελα από κάποιον να μου το μεταφράσει τέλεια το τι έγραφε το χειρόγραφο αυτό!!!!

Αυτό λοιπόν που ανακάλυψα δεν ήταν κάποιος χάρτης για χρυσό μα κάτι που για μένα ήταν κάτι παραπάνω από αυτό!!!! Επρόκειτο για κάποιον χρονικογράφο Ιταλό ονόματι Αντόνιο Λισπεράτι όπου ήταν συνάμα άνθρωπος των καθολικών καλόγερων Καπουτσίνων!!!! Αν και έψαξα εκτεταμένα για το άτομο αυτό ποτέ δεν βρήκα τίποτα!!!! Ίσως ήταν ψευδώνυμο ή ήταν πράκτορας των καθολικών  για τα αρχαία ευρήματα της Ελλάδος που δεν ήταν η πρώτη φορά που αναζητούσαν τα μυστικά των αρχαίων μας μέσο μυστικών εταιριών αλλά και μέσο των καθολικών  της εποχής εκείνης για λογαριασμό των Ιλλουμινάτοι!!!!

Το χειρόγραφο!!!!

1

Με λίγα λόγια έλεγε τα εξής:

<< Εγώ ο Αντόνιο Λισπεράτι σας γράφω από την Ελλάδα με σεβασμό και τιμή προς την καθολική αδελφότητα των << Θλιμμένων  >> ( αδελφότητα που ασπάζεται το ευαγγέλιο του Ιούδα ) 23/ 12/ 1879.

Μέσο των αρχαίων κειμένων που βρήκα και εξαγόρασα ακριβά από διάφορους τυμβωρύχους στην Τρίπολη ανακάλυψα ετούτο το μέρος στο χωριο Σκοτεινή γύρω στις 7 ώρες δρόμο με άλογο από το Άργος. Τα αρχεία μιλάνε για την φυλή των Λυκάωνων όπου εμείς τους αναγνωρίζουμε ως σκυλιά του διαβόλου. Όχι στο χωριο μα σε ένα σπήλαιο το οποίο ονομάζεται ως << Αρχοντική Τρύπα του Λύκου >> μόνο που στα ελληνικά είναι μια λέξη. Εδώ σα δίνει τα σημεία και τα τοπωνύμια για να την έχετε στην κατοχή σας ( δεν τα αναφέρω για ευνόητους λόγους ). Παρά ότι το άνοιγμα της είναι δύσκολο κάποιος να το βρει λόγο των σκιών που δημιουργούνται από τους βράχους υπάρχει επίσης και πλούσια βλάστηση που κρύβει την είσοδο της. Η εξερεύνηση που έκανα όταν την βρήκα ήταν επαρκείς μέχρι ενός σημείου διότι από εκεί και ύστερα απαιτούσε ιδιαίτερες ικανότητες και εξοπλισμό πηγή φωτός αλλά και μεγάλων ποσοτήτων από σχοινιά. Πρόκειτε για ένα μεγάλο σπήλαιο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες στο εσωτερικό του όπου υπάρχει μονοπάτι όπου καταλήγει σε ένα τεράστιο γυαλιστερό τοίχο χρώματος πορτοκαλί. Οι αρχαίες αναφορές λένε ότι ό τα μυστήρια του Λύκαιου όρους  έπαιρναν μέρος εδώ στο τέλος τους και όποιος είχε μυηθεί σωστά μπορούσε να διαβεί στην απέναντι πλευρά του τοίχους αυτού. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πώς.

Επίσης υπάρχουν πολλές γαλαρίες όπου οδεύουν προς τα κάτω για πολλές εκατοντάδες μέτρα όπου από εκεί μέσα εισέρχονται μεγάλες ποσότητες αέρα όπου σε κάποιες περιπτώσεις σε σπρώχνουν προς τα πίσω. Δεν υπάρχουν στο σπήλαιο αυτό βωμοί ή αρχαία αντικείμενα όπως λυχνάρια ή από κάποιους να έχουν βάλει φωτιά σε κάποια σημεία ως ένδειξη καταφύγιου, ούτε ακόμα στην είσοδο όπως έχουν γίνει σε πολλά σπήλαια στην Ελλάδα από βοσκούς. Δεν υπάρχει ένδειξη ζωής από νυχτερίδες ή κάποιο άλλο ζώο, το σπήλαιο αυτό δείχνει να είναι νεκρό. Τα λυχνάρια τα οποία έχουμε και το λάδι δεν μας φτάνει να εξερευνήσουμε αυτό το μεγαλοπρεπές σπήλαιο. Αυτό όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι τις δέκα μέρες που καθίσαμε μέσα σε αυτό κάποιες φορές ακούγαμε αλλόκοτες ομιλίες από τα βάθη τους σπηλαίου αυτού αλλά και διάφορες κραυγές ζωών. Ερχόντουσαν από πολύ βαθιά όπου άλλες φορές ακουγόταν πολύ έντονα και άλλες πολύ αχνά. Αυτά κατέγραψα στην αποστολή που μου αναθέσατε. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να εντοπίσω ίχνη από τα σκυλιά του διαβόλου πουθενά στο σπήλαιο. Επίσης στο χωριό Αλέα και Σκοτεινή δεν υπάρχουν αναφορές για ανθρώπους λύκους εκτός της αρχαιότητας. Κλείνοντας σας στέλνω και 30 σχέδια όπου σκιτσάρισα από το εξωτερικό του σπηλαίου ως και το εσωτερικό του διαφόρων σημείων. >>

Το χαρτί όπου είναι ίδιο σχεδόν με το χειρόγραφο της εποχής εκείνης όπου είναι σκιτσαρισμένο ένα κομμάτι από το εσωτερικό του σπηλαίου!!!!

2

Έτσι λοιπόν με τον φίλο μου Ιωάννη Φασουλή μείναμε στην περιοχη αυτή δυο μήνες ψάχνοντας το σπήλαιο αυτό. Παρότι είχαμε όλες τις αναφορές στα χέρια μας δεν καταφέραμε να το βρούμε δυστυχώς!!!! Περπατούσαμε κάθε μέρα από το βραδύ ως το πρωί μάταια όμως!!! Ώσπου μια μέρα συναντήσαμε έναν τσοπάνη ονόματι Ανδρέα Κοτρώνη. Μας ρώτησε τι ψάχνουμε και μας φάνηκε καλή ιδέα να τον ρωτήσουμε. Έτσι λοιπόν του είπαμε για την << Αρχοντολυκοσπηλιά >>. Ο τσοπάνης μας απάντησε ευθέως χωρίς κάποιες υπεκφυγές:

ΚΟΤΡΩΝΗΣ

Εγώ φέρνω τα γίδια κάθε χρόνο εδώ πάνω μένω κοντά στην Λυκουριά Καλαβρύτων. Από παιδάκι έρχομαι σε αυτά τα μέρη όπου έφερνα τα ζωντανά ο προ πάππους μου, μετέπειτα ο παππούς μου, ύστερα ο πατέρας μου και τώρα εγώ. Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σπήλαιο αλλά υπάρχει ένα εδώ που σε όποιον θέλει εμφανίζεται.

SAMANLYCAN

Τι εννοείς σε όποιον θέλει εμφανίζεται!;! πως γίνεται αυτό!;!

KOΤΡΩΝΗΣ

Εδώ ποιο πάνω, να εκεί ( μας έδειξε με το χέρι του το μέρος ) υπάρχει αυτή η σπηλιά. Μόνο που κανείς δεν την βλέπει. Εγώ τόσα χρόνια και οι δικοί μου εδώ δεν ξέραμε για αυτήν παρότι γνωρίζουμε την κάθε πέτρα και θάμνο της περιοχής. Μυστήρια πράγματα! Θα σας πω τι μου έτυχε και πως γνωρίζω για αυτή την σπηλιά. Το 1987 ήταν μήνας Μάιος κατά το απογευματάκι, περνούσα από εδώ και ήμουν με τα γίδια σε κείνο το σημείο ( μας ξανά δείχνει με το χέρι του ). Κάθισα χάμω και έβγαλα λίγο τυρί και ντομάτα που είχα μαζί μου να φάω. Τότε τα τσοπανόσκυλά που είχα άρχισαν να κλαίνε περίεργα και να κάθονται κάτω στα τέσσερα ύστερα από λίγο σταμάτησαν μα φαινόντουσαν ότι κάτι τα είχε τρομάξει όπου δεν μπορούσα να καταλάβω τι! Ξάφνου ένα μικρό βουητό σαν αγέρας ακούστηκε πίσω και αριστερά μου όπου καθόμουν και τα σκυλιά λάκισαν μακριά χωρίς όμως να γαυγίζουν! Τα γίδια ταράχτηκαν και αυτά και έκαναν γυάλα ποιο πέρα! Σηκώθηκα να δω τι συμβαίνει και ένιωσα το βουητό ποιο έντονο με ένα πολύ μικρό τρέμουλο στα πόδια μου, όχι για πολύ για λίγες στιγμές. Αμέσως σταμάτησε μετά. Θεώρησα ότι ήταν κάποιος μικρός σεισμός και ξανά κάθισα χάμω. Μετά από λίγο τα σκυλιά με πέρασαν και τράβηξαν προς τα εκεί που έγινε αυτό το φαινόμενο. Γύρισα να δω που πάνε και είδα στα βράχια μια τρύπα όπου έδειχνε ότι υπάρχει ένα σπήλαιο. Έμεινα έκπληκτος διότι αυτό δεν υπήρχε εκεί, αμέσως θεώρησα από τον σεισμό που νόμιζα ότι είχε γίνει κάποια βράχια θα έφυγαν και άνοιξε η τρύπα. Σηκώθηκα και έκαμα να πάω προς τα εκεί να δω. Περνώντας τους θάμνους αυτούς ( μας ξανά δείχνει με το χέρι του ) στην τρύπα μπροστά της σπηλιάς όπου έδειχνε να είναι μεγάλη στεκόταν ένας άνθρωπος που δεν είχα ματαδεί ξανά ποτές μου. Το πιο περίεργο ήταν ότι χαϊδεύε τα τσοπανόσκυλά μου, και αυτά κάνανε σαν παλαβά από χαρά λες και τον ήξεραν χρόνια! Είδατε πως όρμησαν σε εσάς και πως έκαναν!;!

SAMANLYCAN

Ναι το είδαμε, αλλά και υπάκουα μόλις τα φώναξες σταμάτησαν.

ΚΟΤΡΩΝΗΣ

Τότε λοιπόν καθώς πλησίαζα γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε:

<< Μην φοβάσε άνθρωπε δεν πρόκειτε να σου κάνω κάποιο κακό απλώς θέλω να περάσω από εδώ >>.

Τα μάτια του ήταν όλο κίτρινα σαν του κόρακα! Ήταν χοντρός αλλά γεροδεμένος γύρω στα 50. Τα σκυλιά μου που καθόντουσαν δίπλα του άρχισαν να μου γρυλίζουν αγριεμένα. Αμέσως τους είπε μια λέξη σαν κορακίστικα και αυτά ήρθαν δίπλα μου και μου έγλυφαν τα χέρια. Φαίνεται ότι είχε γδυθεί διότι έβαζε την μπλούζα του και τα παπούτσια του. Αμέσως βρήκα το θάρρος και τον ρώτησα.

Ποιος είσαι εσύ και πως βρέθηκες εδώ πάνω!;! Αλλά και τα μάτια σου γιατί είναι κίτρινα!;! Αμέσως μου απάντησε και μου είπε:

<< Φιλέ μου έρχομαι από πολύ μακριά από ένα μέρος που δεν γνωρίζεις. Αλλά γιατί λες ότι τα μάτια μου είναι κίτρινα!;! >>

Πράγματι με κοίταξε εκείνη την ώρα και τα μάτια του πλέον δεν ήταν κίτρινα σαν του κόρακα αλλά καφέ σαν τα δικά μου. Παραξενεύτηκα πολύ διότι ήμουν σίγουρος το τι είχα δει. Δεν κρύβω ότι ένας φόβος με κυρίευσε, πίστευα ότι είχα να κάνω ή με καλικάντζαρο ή με αερικό από διάφορες ιστορίες που έχω ακούσει από παιδί για τις περιοχές αυτές. Τότε μου ξανά μίλησε:

<< Μην με φοβάσε Ανδρέα. Δεν είμαι ούτε καλικάντζαρος ούτε αερικό. Ας πούμε ότι είμαι ένας άνθρωπος όπου έχει μεγαλώσει με τους λύκους>>.

Με τους λύκους!;! Απάντησα. Πως γίνεται να σε μεγαλώσουν οι λύκοι!;! Και ειδικά εδώ δεν υπάρχουν λύκοι!;! Σου φαίνομαι για ντιπ ντιπ ζουλάπι και με κοροϊδεύεις!;! Και πως γνωρίζει το όνομα μου!;! Ο φόβος μου έφυγε και είχα μείνει με την απορία αν με κορόιδευε ή όχι. Τότε και εφόσον είχε ντυθεί μου είπε ξανά:

<< Ας πούμε ότι είμαι μέντιουμ και γνωρίζω το όνομα σου, τώρα για τους λύκους δεν μεγάλωσα εδώ αλλά κάπου πολύ μακριά από εδώ. Τώρα θα με αφήσεις να φύγω να πάω στην δουλειά μου!;! >>

Του απάντησα. Μέντιουμ!;! Ναι να πας στην δουλειά σου χάρηκα που τα είπαμε. Ξεκίνησε λοιπόν να προχωράει σιγά σιγά και όταν με προσπέρασε χαμογελαστά και όλο ευγένεια μου είπε:

<< Να προσέχεις  >>.

Δεν είχε κάνει καμιά εικοσαριά βήματα και ασυναίσθητα έτρεψα προς αυτόν και του είπα. Μιας και είσαι μέντιουμ δηλαδή μάγος ξέρω κάποια σημεία όπου έχουν κρύψει χρυσό αμ εδώ και χρόνια ψάχνω με άλλους μαζί με μηχανήματα και ψευτό μάγους και δεν καταφέραμε να βρούμε τίποτα. Ξανά σταμάτησε, με κοίταξε, κοίταξε τριγύρω με προσοχή και μου είπε:

<< Εδώ στην περιοχη κοντά δεν υπάρχουν χρυσά Ανδρέα. Βλέπεις εκεί πάνω στην δεξιά κορυφή, εκεί που έχει μια φούντα συστάδας από θάμνους!;! Εκεί να πας και να σκάψεις, εκεί έχει χρυσά >>.

Μόλις έκανε να φύγει τον ξανά σταμάτησα λέγοντας του ότι πως μπορώ να τον πιστέψω και ότι δεν με κορόιδευε. Αμέσως ξανά σταμάτησε και μου είπε:

<< Θα σου πω κάποια πράγματα. Μα μετά θα με αφήσεις να φύγω χωρίς να με ξανά σταματήσεις. Λοιπόν ας κάτσουμε εδώ σε αυτόν το βράχο και αν θες μου δίνεις και μια ντομάτα να φάω καθώς να σου λέω. >>

Πράγματι καθίσαμε κάτω και του έδωσα μια ντομάτα και λίγο τυρί, ξεκίνησε να τρώει και να μου λέει:

<< Έρχομαι από πολύ μακριά, ή καλύτερα να πω πολύ βαθιά,  από μια χώρα όπου εκεί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί από εσάς. Είμαι αρχηγός της φυλής μου και ερχόμαστε συχνά εδώ στους ανθρώπους διότι έχουμε πολλά να κάνουμε. Επίσης βλέπω ότι σκέφτεσαι ότι ίσως είμαι εξωγήινος μπορεί να το πεις και έτσι, όχι εγώ μα οι πρώτοι πρόγονοι τώρα είμαστε εσωγήινοι αλλά και άνθρωποι της επιφάνειας. Ανθρώπους δεν πειράζουμε. Τώρα μιας και φτάσαμε μέχρι εδώ θα σου πω ότι είμαστε μισοί άνθρωποι μισοί λύκοι αυτό που αποκαλείτε εσείς Λυκάνθρωπους και εμείς ονομαζόμαστε Λυκάωνες. Για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα θα πρέπει ώρες ολόκληρες να μιλώ και πάλι ίσως να μην καταλάβεις. Μα υπάρχει και άλλος τρόπος όπου ίσως φοβηθείς για να καταλάβεις τι είμαι. Θα ήθελες λοιπόν να μάθεις τι είμαι με το να συζητήσουμε ή με το να σου δείξω!;! >>

Τι να σας πω ρε παιδιά δεν πίστεψα λέξη από ότι μου είπε και γω είχα στο νου μου τα χρυσά που μου είχε πει και του είπα αυθόρμητα δείξε μου. Και τότε σηκώθηκε και άρχισε να γδύνετε, δεν έλεγα τίποτα μέχρι που έφτασε να βγάζει τα εσώρουχα του. Τότε δεν άντεξα που τον είδα με τα καλαμπαλίκια του να κρέμονται και του είπα, ότι δεν είμαι από αυτούς που νομίζεις και τότε χαμογελαστά μου είπε:

<< ςςςςςς >>

Άμεσος μπροστά μου έγινε κάτι που ακόμα που το λέω δεν μπορώ να το πιστέψω, ακόμα και που το σκέφτομαι με πιάνει ρίγος. Μέσα σε μια στιγμή όσο κάνουν τα μάτια μου να ανοιγοκλείσουν άλλαξε τελείως και από άνθρωπος μπροστά μου στεκόταν ένας άνθρωπος λύκος όπου είχε ύψος γύρω στα 2.30!! ένα πανύψηλο θεριό!! Στεκόταν στα δυο του πόδια καλυμμένος όλος με τομάρι  λύκου!! Τα χέρια του ανθρώπινα και τα πόδια του με τεράστια νύχια και το κεφάλι του ακριβώς όπως του λύκου αλλά τεράστιο με φονικά δόντια τεράστιων διαστάσεων. Είχε μια ωραία χαίτη γύρω από το λαιμό του…γενικά είχε παντού τρίχες όπως και οι λύκοι!! Τότε έκανε γροθιές τα χέρια του σήκωσε το κεφάλι του και άρχισε να ουρλιάζει σαν τους λύκους μόνο που η φωνή του ήταν κάτι το τόσο δυνατό που τα γίδια και κάναν γυάλα προς τα κάτω!! Πίστευα ότι τα αυτιά μου θα έσκαγαν από την ένταση μα ξαφνικά σταμάτησε και ξανά άλλαξε με μιας και πάλι και έγινε όπως ήταν άνθρωπος. Κατάλαβα ότι είχα μαρμαρώσει από τον φόβο μου και μου είπε καθώς είχε αρχίσει να ντυνόταν και πάλι:

<< Ανδρέα μην με φοβάσε, δεν πειράζουμε ανθρώπους, ίσα ίσα που χωρίς εσάς δεν μπορούμε να ζήσουμε. Σου έδειξα τι είμαι διότι φαίνεσαι άνθρωπος εμπιστοσύνης  και καλόψυχος. Το έκανα για να σου φύγει η περιέργεια για το τι ήμουν. >>

Το είπα ότι με κοψοχόλιασε, χαμογέλασε και συνέχισε να τρώει το τυρί του σαν να μην είχε συμβεί κάτι. Καθίσαμε και είπαμε πολλά όση ώρα είμασταν μαζί. Μα μου είπε πράγματα ανησυχητικά για το μέλλον όπου με έχουν προβληματίσει αρκετά.

SAMANLYCAN

Όπως!;!

ΚΟΤΡΩΝΗΣ

Δεν τα θυμάμαι όλα επί λέξη αλλά θα σας τα πω όπως τα έχω πει και σε άλλους και με έχουν χουλιάξει αλλά να τώρα που κάποια από αυτά έχουν αρχίσει και βγαίνουν αληθινά ελπίζω να μην βγουν όλα από αυτά που μου είπε. Λοιπόν καθώς καθόμασταν εκεί ( μας ξανά δείχνει με το χέρι του ) το θυμάμαι σαν τώρα που τον ρώτησα αν θα ξανά γινόταν παγκόσμιος πόλεμος, δεν ξέρω γιατί τον ρώτησα τότε και μου είπε:

<< Πόλεμος!;! Παγκόσμιος!;! Θα το ευχόσασταν! Θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο! Και αυτά που θα σου πω τα έχω πει και αλλού ειδικά σε κάποιους ιερείς του Αγίου Όρους!

Πρώτα απ’ όλα, θα ξεκινήσουν οι παλιές αρρώστιες μαζί με καινούριες να ξανά υπάρχουν, θα τις έχουν φτιάξει, το σύστημα που διοικεί τους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια!  Το υπάρχον σύστημα που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο είναι, πράγματι, σατανικό, καθώς εναντιώνεται σε όλους τους νόμους του Θεού. Γι’ αυτό το λόγο θ’ αρχίσει να αποτυγχάνει. Αεροπλάνα θα πέφτουν από τους ουρανούς, πλοία θα βουλιάζουν, πυρηνικοί σταθμοί και χημικά εργοστάσια θα αναταχτούν!  Όλα αυτά θα λάβουν χώρα με φόντο τρομερών φυσικών καταστροφών που θα χτυπήσουν όλες τις χώρες του κόσμου με πρώτη και καλύτερη την Αμερική! Αυτές θα είναι καταιγίδες ανήκουστης δύναμης, σεισμοί, έντονες ξηρασίες και αληθινοί κατακλυσμοί.

Στην πραγματικότητα, θα είναι δύσκολο να βρεθεί ένα μέρος στη γη που να μην έχει χτυπηθεί από αυτές τις καταστροφές, ένα μέρος που ο άνθρωπος θα βρει ασφαλές καταφύγιο.

Η γαλήνη του ανθρώπου θα είναι μόνο στα χέρια του Θεού, στην πίστη του για την καλή θέληση του Κυρίου, επειδή η μητέρα Γη δεν θα μπορεί να προσφέρει αυτό το καταφύγιο.

Οι πόλεις είναι αυτές που θα χτυπηθούν περισσότερο από την οργισμένη Φύση καθώς θα έχουν κόψει εντελώς τους δεσμούς με αυτήν! Μόνο μια καταστροφή ενός πολυώροφου κορυφαίας τεχνολογίας πύργου απειλεί εκατοντάδες ψυχές με θάψιμο κάτω από τα ερείπια!

Αυτές οι μοντέρνες κατοικίες, κατασκευασμένες σε στοίβες, διαπερνώντας την Γη σαν βέλη κατευθείαν κάτω προς το πυρ της Κολάσεως, θα φέρνουν στους ανθρώπους ένα κακό θάνατο κάτω από τα συντρίμμια!

Εκείνοι που θα επιζήσουν θα ζηλεύουν αυτούς που ευλογήθηκαν με ένα γρήγορο θάνατο, καθώς η μοίρα τους θα είναι τρομερή: ένας αργός μαρτυρικός θάνατος από πείνα και ασφυξία θα υπάρχει!

Οι πόλεις θα είναι πραγματικά ένα φρικιαστικό θέαμα. Ακόμα και αυτές που θα κατορθώσουν να γλυτώσουν από την καταστροφή, στερημένες από ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή, θα μοιάζουν με τεράστιους πέτρινους τάφους, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πεθαίνουν εκεί…!

Συμμορίες ληστών θα περιπλανιούνται στους δρόμους, τα εγκλήματά τους θα παραμένουν ατιμώρητα. Ακόμα και η ημέρα δεν θα φέρνει ειρήνη και ασφάλεια στη πόλη, ενώ την νύχτα οι άνθρωποι θα συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες, ψάχνοντας ασφάλεια όλοι μαζί για να επιβιώσουν ως την αυγή. Αλλοίμονο, η ανατολή δεν θα αναγγέλλει μια καινούργια ευτυχισμένη μέρα, αλλά θα σημαίνει την αρχή περισσοτέρων οδυνών στην προσπάθεια επιβίωσης για μια ακόμα ημέρα!

Δεν πρέπει να νομίζετε ότι το χωριό, οι αγροτικές περιοχές θα είναι καλύτερα! Οι αγροί μολυσμένοι από τις τοξικές βροχές και ταλαιπωρημένοι από ξηρασία δεν θα αποδίδουν καθόλου σοδειές. Τεράστιο πλήθος βοοειδών και αμνοεριφίων θα πεθάνει, και οι άνθρωποι ανήμποροι να θάψουν όλα τα νεκρά ζώα, θα τα αφήσουν να κείτονται και να σαπίζουν εκεί, δηλητηριάζοντας τον αέρα με μια μπόχα αποσύνθεσης! Οι χωρικοί θα υφίστανται επιδρομές από τους ανθρώπους της πόλης, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ακόμα και για μια φέτα ψωμί! Ναι ακριβώς αυτή η φέτα ψωμιού που σου φαίνεται (τώρα) άνοστη, εκείνες τις μέρες χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά, θα προκαλεί τους ανθρώπους να χύσουν αίμα γι’ αυτήν!

Για τους χωρικούς, ακριβώς όπως και για τους κατοίκους της πόλης, η νύχτα θα είναι γεμάτη με τρόμους, καθώς θα φέρνει μαζί της λεηλασίες και ληστείες καινούρια όντα θα κάνουν την εμφάνιση τους που θα κυνηγάνε τους ανθρώπους!  Για τους αγρότες θα είναι επιτακτικό να διατηρήσουν τον εξοπλισμό των αγροκτημάτων τους, διότι χωρίς αυτόν δεν θα μπορούν να κάνουν καμία δουλειά και θα βρουν σίγουρο θάνατο από πείνα!  Έτσι και στις πόλεις όχι μόνο η τροφή, η ιδιοκτησία, αλλά και οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι κυνηγημένοι.

Ο κανιβαλισμός θα γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο!

Ο κόσμος βρίσκεται αλλά και θα βρίσκεται κάτω από την συσκότιση (της λογικής) που προκαλεί η υπεραφθονία μιας δωδεκάδας «αναπτυγμένων» χωρών, όπως αποκαλούνται, τις οποίες ο εχθρός της ανθρωπότητας έχει επιλέξει για να γίνουν όργανα στην αποχαύνωση όλου του κόσμου! Το πρωταρχικό όπλο σκανδαλισμού εδώ είναι το σλόγκαν της Ελευθερίας! Τόσο πολύ αίμα έχει χυθεί σε όλες τις επαναστάσεις και πραξικοπήματα, κοινωνικές και ψευδό-θρησκευτικές εκδηλώσεις, πολιτική και με μυστικότητα διαμάχη, – όλα τοποθετημένα στο βωμό του δαίμονα της ελευθερίας!

Η διαφθορά θα επιβάλλεται από την μικρή ηλικία στην μορφή της παιδείας, της σεξουαλικής κουλτούρας και συμπεριφοράς των φύλων! Θα δείχνουν στα παιδιά γυμνά σώματα, την σεξουαλική πράξη – όλα σε μια απόπειρα να πυροδοτήσουν λάγνα πάθη, τα οποία θα αναφέρουν ως φυσιολογικά ένστικτα. Ο τύπος και η τηλεόραση θα πλημμυρίσουν με γυμνά κορμιά και απαίσιες σκηνές πορνείας, μη απαραίτητες!

Η γύμνια στο σημερινό ένδυμα θα είναι μόνο η αρχή. Ο τελικός σκοπός θα είναι πολύ πιο τρομερός, η γιορτή της Αστάρτης και του Βάαλ, όπου εκατοντάδες εκατοντάδων ειδωλολατρών θα πορνεύουν, αποχαυνωμένοι με αλκοόλ και ναρκωτικά. Εκεί θα σύρουν την ανθρωπότητα οι υποστηρικτές της σεξουαλικής ελευθερίας – να λατρεύουν τους δαίμονες της πορνείας ( τους δαίμονες τους έλεγε Δράκοντες αλλά για μένα είναι το ίδιο ). Σκλάβος γίνεται ο ηττημένος στον πόλεμο, αλλά οι άνθρωποι θα παρασυρθούν από αυτήν τη σκλαβιά που έρχεται τυλιγμένη σαν δώρο…! Θα μιλάνε για Νέα Τάξη Πραγμάτων και ελευθερίας!

Εντούτοις, ακόμα και η κοινή αμαρτία της πορνείας δεν είναι αρκετή για τους δαίμονες: ο σοδομισμός και η παιδεραστία θα δοθούν απλόχερα ως υπέρτατες εκδηλώσεις της ελευθερίας! Η προπαγάνδα αυτών των απαίσιων πράξεων θα αποκτήσει απίστευτη δύναμη – ακόμα πιο ισχυρή από την ίδια τη σεξουαλική ακολασία! Περιπτώσεις ομοφυλοφιλικών γάμων θα παίρνουν τέτοια προβολή όσο και η ανακάλυψη των αντιβιοτικών στην εποχή τους.

Η σοδομική αμαρτία θα εξαπλωθεί αισθητά: αρχικά ανάμεσα στους καλλιτέχνες και στους πολιτικούς. Η σοδομική αμαρτία θα γίνει το χαρακτηριστικό σήμα του μέλλοντος. Ήδη τώρα, αυτές οι αχαλίνωτες ακολασίες λαμβάνουν χώρα υπό την μορφή ετήσιων καρναβαλιών των ομοφυλοφίλων στην Αμερική! Όλα αυτά θα αποτελέσουν επίσης κομμάτι της Ρωσικής σκηνής, κάτι όχι λιγότερο από μια άσχημη εκδήλωση.

Όλοι όσοι αντιστέκονται σε αυτές τις δαιμονικές εφορμήσεις θα θεωρηθούν ότι καταπατούν την ελευθερία των άλλων, ως αφάνταστα αμαθείς ή ακόμα και εχθροί του κράτους και των συμφερόντων του, καθώς όλα τα κράτη θα έχουν ως απώτερο σκοπό τους την διαφύλαξη των δαιμονικών ελευθεριών αντί των ηθικών αξιών!

Όλα αυτά ξεκίνησαν με ασήμαντα πράγματα, πριν από πολύ καιρό. Ξεκίνησαν πολύ πριν την επανάσταση (των μπολσεβίκων το 1917), όταν τα ενοριακά σχολεία μεταφέρθηκαν στην κοσμική αρχή. Και έτσι ο άθεος ξεκίνησε να διδάσκει και να εκπαιδεύει το επιτελείο του για την επανάσταση του 1917. Αν και προ υπήρξαν από την αρχαιότητα τώρα ξεκίνησαν με ποιο καινούρια στρατηγική και τεχνική για ποιο καίριο αποτέλεσμα!

Ακόμα περισσότερο καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που θα χτυπηθούν από τρομερές αρρώστιες, σεξουαλικά μεταδιδόμενες, θα είναι τόσο μεγάλος και οι πόνοι των θυμάτων θα είναι τόσο απαίσιοι, ώστε η κοινωνία τελικά θα δεχτεί την αυτοκτονία σαν μια ανάπαυλα, σαν πράξη ελέους. Οι αρχές θα φτάσουν ακόμα και στο σημείο να εξωθούν τους ανθρώπους να το κάνουν όπου στο μέλλον θα βγάλουν και χάπι για αυτό! Τα πάντα θα στοχεύουν στην καταστροφή των ψυχών αυτών που πλανήθηκαν.

Το δεύτερο μέρος αυτής της παγίδας εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται αυτός ο πλούτος. Θα το δείτε εν μέρη στην πράξη όταν η Ρωσία θα έρθει αντιμέτωπη με την Ουκρανία και από αυτό θα γίνει οικονομικό εμπάργκο όπου θα φέρει την αρχή της οικονομίας των ευρωπαϊκών κρατών και από εκεί θα ξεκινήσει το όλο θέμα! Μα τα έχουν σχεδιάσει όλα με τους φανατικούς ισλαμιστές να κάνουν πράγματα τα οποία θα τα βλέπεται και να λιγώνεστε! Τι είναι τα σημερινά χρήματα; Ένα φάντασμα, μια ψευδαίσθηση, όπως όλα τα «θαύματα» τους! Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στις τράπεζες ή σε ομόλογα. Αυτές οι τράπεζες θα πτωχεύσουν και οι άνθρωποι θα γονατίσουν! Αυτό μπορεί να γίνει αστραπιαία. Έχουν ήδη γίνει αναρίθμητες και επιτυχημένες πρόβες αυτού του πράγματος….. χωρίς να αντιληφθείτε τίποτα!

Η βιομηχανία θα παραλύσει εξαιτίας φυσικών συμφορών και πολέμων. Επομένως με τι θα μείνει ο άνθρωπος!;! Με μια μάζα από άχρηστα πράγματα, για την συγκέντρωση των οποίων ξόδεψε χρόνια από την ζωή του. Τότε βλέπει ότι η αξία τους είναι εντελώς σχετική, ακόμη και σε ένα ασφαλή και ευτυχισμένο κόσμο, και βεβαίως τίποτε δε θα αξίζουν σε ένα κόσμο καταστροφής και αφανισμού.

Τώρα, φαντάσου ότι ο ηλεκτρισμός και το νερό έχουν κοπεί, δεν υπάρχει θέρμανση… Ο καθένας αμέσως θα έδινε ότι είχε και δεν είχε για ένα πριόνι, ένα τσεκούρι μία σόμπα… όταν κάποιοι ελάχιστοι θα είχαν στην κατοχή τους αυτά τα πράγματα, από τους εκατό ο ένας ή τόσο…

Ξέρω ότι σε έχω φοβίσει υπέρμετρα με τις αφηγήσεις μου. Αλλά πιστέψτε με ότι είναι ακόμα πιο τρομερά να τα βλέπεις! Αυτό που έρχεται είναι ακόμα πιο άσχημο και απαίσιο από αυτό που θα μπορούσα να σου περιγράψω με λόγια. Ωστόσο, δεν μπορώ να σου τα πω όλα…..>>.

Εκεί  σταμάτησε, σηκώθηκε λέγοντας μου να τον αφήσω να φύγει. Έτσι και έκανα.

Είχα μείνει άφωνος από αυτό που μου είχε συμβεί, και τον έβλεπα να χάνεται σιγά σιγά στο κάμπο. Αμέσως σκέφτηκα ότι από την σπηλιά που ήρθε ίσως είχε χρυσό, σηκώθηκα να πάω μα η σπηλιά είχε εξαφανιστεί.

Πέρασαν τρία χρόνια και τίποτα δεν είχε γίνει παρόλο όποτε ξανά περνούσα περίμενα να τον δω όπως και μέχρι σήμερα. Μα τότε μου μπήκε ο διάολος μέσα μου και έκανα να πάω εκεί που μου είχε δείξει ότι υπάρχει χρυσός. Έτσι για να πειστώ ότι όλα αυτά που έζησα δεν ήταν ένα απλό όνειρο. Πράγματι πήγα με ένα μηχάνημα εύρεσης χρυσού που είχα αγοράσει από παλιά. Έψαξα και σε ένα δεκάλεπτο το μηχάνημα χτυπούσε σαν τρελό! Έσκαψα όχι πολύ βαθιά γύρω στους 40 πόντους και βρήκα ένα πήλινο δοχείο όχι πολύ μεγάλο. Το έσπασα βιαστικά και θαμπώθηκα! Είχε μέσα 120 κομμάτια από πεντόλιρα! Τα μάζεψα τα έβαλα στο σακίδιο μου, σταμάτησα, γύρισα αφουγκράστηκα όλη την περιοχη, άνοιξα τα χέρια μου διάπλατα στο αέρα και του φώναξα δυνατά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΘΡΩΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΝ ΛΥΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ!!!!!

SAMANLYCAN

Πράγματι, πολύ ενδιαφέρον η ιστορία σου!!!!

Είπαμε και άλλα πολλά με τον βοσκό μα επι το πλείστον ιστορίες για αερικά, καλικατζάρια και νεράιδες και στοιχειώματα και ύστερα αποχωρήσαμε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να βρούμε το σπήλαιο αυτό. Αυτό που μου έχει κάνει όμως εντύπωση ψάχνοντας όλα αυτά είναι πως το χειρόγραφο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια των καθολικών της εποχής εκείνης!!!! Επίσης πως βρέθηκαν στα χέρια των καλογριών και που είναι τα υπόλοιπα σκίτσα του σπηλαίου!!!! Αλλά και γιατί να το δώσει η καλόγρια στο γέροντα από το Μαλαντρένι!!!! Αυτά σιγουρά δεν θα μπορέσω να τα μάθω ποτέ!!!!

Δεν πτοηθήκαμε όμως φέτος τον Οκτώβριο θα ξανά πάμε πρώτα ο θεός!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


33 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 17

 1. Σαμαν τι διάφορες έχουν οι άνθρωποι της μέσης γης με εμας εδώ πανω?Επίσης δυο ερωτήματα τι είναι η επίφυση λ τι η υπόφυση. Ποιου είναι μπλοκαρισμένη κ ποιος την μπλόκαρε.πάντως η περιγραφή που έκανε ο λυκαωνας πρεπει να πω οτι με έκανε να αυτοκτονισω!!:(

 2. teo!!!!

  ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ!!!!

  ΟΙ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΦΕΡΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΛΟΥΡΗΔΑ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ!!!! Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ!!!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ!!!! Ο ΚΑΘΕ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΣΦΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. saman μας εχεις πει ,πως ενας ανθρωπος μπορει να αλαξει σε λυκαωνα αν κερδισει την εμπιστοσυνη τους. Αρκει να σε εμπιστευτει ενας, η πρεπει να το εγκρινει και ο σαμανος λυκαονας, ακομη εινε κατι που μπορει να κανει ο καθενας απο αυτους, η μονο αυτος?Επισης απο προηγουμενα αρθρα ειχε αναφερθει ,πως ο σαμανος λυκαονας δεν πηγενει πουθενα ,χωρις την φρουρα του η οποια αποτελειτε απο καμια 50 λυκαονες, το ερωτημα εινε που ηταν αυτοι ,οταν τον συναντησες εσυ η ο βοσκος και επισης πως επιλεγονται αυτοι οι λυκαονες, οι οποιοι αποτελουν και την φρουρα του σαμανου ,εινε κατι σαν εκλεκτοι οι γινετε ο καθενας περνοντας απο δοκιμασιες, οπως αυτη που ειχες αναφερει σε ενα απο τα αρθρα σου οπου ενας λυκαονας ειχε σταλθει απο τον σαμανο,για να σωσει τον βασιλεια απο εναν δρακονιανο, ο οποιος ειχε σταλθει να τον σκωτοσει?Και τελος απο λυκαονας μπορεις να γινεις παλι ανθρωπος?

 4. Saman Lycan υπαρχουν οντα τα οποια μοιαζουν με Λυκαωνες αλλα να εχουν μονο την μορφη του λυκου χωρις την δυνατοτητα μεταμορφωσης σε ανθρωπο? Αν ναι ειναι καλα οντα και εχουν καποια σχεση με τους Λυκαωνες?

  1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

   ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΙΧΑ!!!!

   ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΎΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ…ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ!!!!

  Χρηστος <@gmail.com>
  Subject: Part 17

  Message Body:
  Γεια σου saman.το μνήμα που έδωσε ο λύκαων στο part 17 το εχω δει ,ακριβώς το ίδιο σε blog δεν θύμαμε ποιο ειναι,και υποτίθεται ότι αυτά όλα τα λέει κάποιος καλόγερος απο το Άγιο όρος,

  ΧΡΗΣΤΟ!!!!

  ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ Ο ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!!

  ΚΑΠΟΤΕ ΡΩΤΑΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΗΣΙΟ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΕΙΠΕ:

  << ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑΝ ΕΠΟΙΗΣΕΝ >>

  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ( ΥΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ):

  ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!;!

  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!;!

  << ΜΗΠΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ!;! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ >>

  ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ( ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ )!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  SAMAN LYCAN!!!!

 6. SAMAN ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΣΩΣΤΑ??? ΑΑΑ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ!!! ΑΝ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Π.Χ. ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΝ Η ΟΧΙ???

 7. Saman Lycan μας δινεις ωραιες πληροφοριες σε αυτο το αρθρο, απο οτι καταλαβα τα μυστηρια του Λυκαιου ορους γινοντουσαν ωστε να μπορεσουν οι μυημενοι να διαβουν την
  πυλη που υπηρχε μεσα στη σπηλια, αλλα γιατι να θελουν να πανε στην Μεση Γη και ποια η συνδεση τους με τους Λυκαωνες? Εχει να κανει με τα Ιερατεια?

  Επισης τι εννοεις οταν λες πως οι Λυκαωνες ειναι οι αρχοντες των λυκων? Υπαρχει για καθε ζωο καποιος αρχοντας του? πχ οι Λεοντες ειναι αρχοντες των λιονταριων?

  1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

   ΗΘΕΛΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣΗ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!!

   ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑ ΝΑ ΠΩ!!!!

   ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ…..

   ΟΣΑ ΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΑ ΖΩΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΝΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ …..ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΕ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. μπραβο saman ενα ακομη καταπληκτικο αρθρο.Αν καταλαβα καλα απο την ιστορια οι λυκαονες μπορουν και μιλαν κατα καποιο τροπο με τα σκυλια?Αν συναντιθουν δυο λυκαονες στην ανθρωπινη μορφη τους χωρις να γνωριζονται θα καταλαβει ο ενας τον αλλο οτι εινε λυκαονας?Τελος υπαρχουν αλλοι ελληνες ερευνητες που να γνωριζουν για τους λυκαονες η να εινε σε επαφη μαζι τους?

 9. Αρχαίοι εξωγήινοι (6-9)
  Σε αυτό το επεισόδιο μιλάνε για τα νησιά αλεουτια.
  Και ότι οι πρόγονοι τους έχουν έρθει από τον ουρανό
  Βασικά ένας σκύλος είχε πέσει στο νησί umnak και έκανε 2 παιδιά που ήταν οι τέλειοι άνθρωποι.
  Έχει σχέση αυτή η ιστορία με λυκαιονες ?
  Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Αιθιοπία αν ξέρεις ποιος την κατασκευασε;

  1. nikolas!!!!

   AΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

   ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΠΙΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 10. Δεν εχω λογια να εκφραστω για το αρθρο,αλλα ειναι φοβερο.Η μονη απορια που εχω ειναι η εξης,πως ετσι απλα του εδειξε ποιος ειναι,δηλαδη ειδε κατευθειαν τι ανθρωπος ειναι του εδειξε το τι ειναι?!Θυμαμαι σε παλιοτερο αρθρο Σαμαν,με το ζορι σου δειξανε εσενα το κιτρινο των ματιων,δεν σε παραξενεψε αυτο που σου ειπε ο τσοπανης?!
  Υ.Γ Περιμενω για το επομενο part :D

  1. Dimitris!!!!

   ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΑΝ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟ!!!!

   ΟΜΟΣ!!!!

   ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΥΝΗΣ ΤΟΥΣ!!!! Η ΟΠΟΙΑ ΑΔΡΕΝΑΛΥΝΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΝΙΟΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ Η ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΑΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ!!!! ΦΟΒΟ!!!! ΧΑΡΑ!!!! ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΑ!!!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!! ΑΛΗΘΙΕΣ!!!! ΨΕΜΑ!!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΟΧΙ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΜΑΝΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ!!!! ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! Π.Χ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΥΣ Η ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΗΝΑΝΤΑ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!! ΙΣΩΣ ΤΟ 10% ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΡΕΨΟΥΝ!!!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΛΗΨΕΙ Η ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΑ!!!! ΚΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑ!!!! Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΚΥΛΟ!!!! ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΥΤΣΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΗΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ!!!! ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΩΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΗΝΗ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΙΒΕΝΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!;! ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ!!!! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΟ Η ΜΠΑΝΤΑΒΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!;!

   ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΜΥΚΤΑ ΚΑΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!;! ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΟ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΤΟ 99,9,9% ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΩΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΕΒΕΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Σε ευχαριστω πολυ Σαμαν για την απαντηση σου,με καλυψες πληρως στο ερωτημα μου,και σχετικα με τα σκυλια που ελεγες,πραγματι ετσι ειναι,εχω 2 ελληνικα τσοπανοσκυλα και μεσα σε αυτα τα χρονια εχω δει πως συμπερηφερονται απεναντι στην στεναχωρια,την χαρα και τον πονο,οπως και της αραβωνιαστηκιας μου τον ημιαιμο λαμπρατορ που εχει,το εχω παρατηρησει οτι σε βαρυ κλιμα και στεναχωρια κανει τα παντα για να τους κανει να γελασουν.
    Ειναι τρομερο αυτο το πραμα!! :D :D
    Ευχαριστω και παλι. :D

Αφήστε μια απάντηση