ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!

 

Ο τότε πρώην πρόεδρος  των ΗΠΑ σε μια άκρως μυστική τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο Σιράκ, ζήτησε από τα Γαλλικά στρατεύματα να ενωθούν με τους Αμερικανούς στρατιώτες, σε μια αποστολή που είναι ευλογημένη αλλά και απεσταλμένη από τον θεό!!!!

O Σιράκ αφηγείται ύστερα από χρόνια ότι ο… Αμερικανός πρόεδρος απευθύνθηκε στην << κοινή τους πίστη >> και του είπε:

<< Οι Γωγ και Μαγώγ δρουν στην Μέση Ανατολή…. Οι βιβλικές προφητείες εκπληρώνονται. ..Αυτή η αναμέτρηση είναι θέλημα θεού, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την….. σύγκρουση για να εξαλείψει τους εχθρούς των πιστών του, πριν την έναρξη της Νέας εποχής ( μάλλον της νέας τάξης πραγμάτων ) >>!!!!

Αυτό συνέβη όταν στον Λευκό Οίκο γινόταν η συνάθροιση του << συνασπισμού της πίστεως >> για να εξαπολύσει την εισβολή στο Ιράκ. Ο Σιράκ λέει ότι αναστατώθηκε από το τηλεφώνημα του Μπους και << αναρωτήθηκε πως κάποιος θα μπορούσε να είναι τόσο επιπόλαιος και φανατικός  >>.

Μετά το τηλεφώνημα που έγινε το 2003, σκεπτικός  ο Γάλλος ηγέτης δεν συμφώνησε με το αίτημα του Μπους.  Αντιθέτως, το προσωπικό του ζήτησε από τον Thomas Romer ( Τόμας Ρόμερ ), έναν θεολόγο στο πανεπιστήμιο της Lausanne ( Λαουσάν ), να αναλύσει τον παράξενο ισχυρισμό Μπους. Ο καθηγητής Ρόμερ  εξήγησε στον Γάλλο πρόεδρο ότι στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ, στην Παλαιά Διαθήκη, περιλαμβάνονται δύο κεφάλαια (38 και 39) στα οποία ο θεός μαίνεται εναντίων των Γωγ και Μαγώγ, όπου μοχθηρές και μυστηριώδης δυνάμεις  απειλούν το Ισραήλ με αφάνιση. Ο Ιεχωβά ορκίζεται ότι θα τους κατατροπώσει άγρια και ότι θα τους σφαγιάσει ανελέητα. Στην Καινή Διαθήκη και συγκεκριμένα στο βιβλίο της Αποκάλυψης, οι Γωγ και Μαγώγ παρουσιάζονται να συγκεντρώνουν γύρω τους έθνη με σκοπό τον πόλεμο … << φωτιά στάλθηκε από τον θεό εκ του παραδείσου και τους καταβρόχθισε >>.

Ο Ρόμερ το 2007 εξιστόρησε την παράξενη συμπεριφορά του Μπους στο περιοδικό ανασκοπήσεων του πανεπιστημίου Lausanne, το Allez Savoir ( Αλλέζ Σαβοϊρ ). Μια Γαλλόφωνη – Ελβετική εφημερίδα, η Le Matin Dimanche ( Λε Μάτιν Ντιμάνσε ), έγραψε ένα σαρκαστικό άρθρο με τίτλο :

<< Όταν ο πρόεδρος George W. Bush είδε τις προφητείες της Βίβλου να εκπληρώνονται >>.

Παρομοίως, η Γαλλική La Liberte  ( Λα Λιμπερτέ ) αστειεύτηκε με το γεγονός αυτό σε άρθρο με τον τίτλο << Μια μικρή αποκλειστικότητα που αφορά τον Μπους, τον Σιράκ, τον θεό, τους Γωγ και τους Μαγώγ >>. Ακολούθως, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας επιβεβαίωσε αυτό το τρελό περιστατικό σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε στον Γάλλο δημοσιογράφο Jean-Claude Maurice ( Τζιν Κλάουντ Μαορίς ), ο οποίος αναφέρει την ιστορία στο νέο του βιβλίο με τίτλο Si Vous le Repetez, Je Dementirai  ( Σι Βούς Λε Ρεπετέζ  …. Αν το αποκαλύψετε, εγώ θα το διαψεύσω).

Η αποκάλυψη αυτού του τηλεφωνήματος δείχνει να συμφωνεί με άλλες γνωστές πτυχές της φημισμένης Ευαγγελικής βεβαιότητας του Μπους. Για παράδειγμα, λίγους μήνες μετά από αυτό το τηλεφώνημα, ο Μπους παρευρέθηκε σε μια σύνοδο στην Αίγυπτο. Ο Παλαιστίνιος υπουργός εξωτερικών δήλωσε αργότερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος του είπε ότι ήταν << σε αποστολή από τον θεό >> για να νικήσει το Ιράκ. Την ίδια ώρα, ο Λευκός Οίκος χαρακτήριζε αυτόν τον ισχυρισμό του Παλαιστίνιου πολιτικού ως << γελοία >>.
Πρόσφατα, το περιοδικό GQ αποκάλυψε ότι ο πρώην γενικός  γραμματέας άμυνας, Donald Rumsfeld ( Ντόναλτ  Ράμσφιλντ ), αντιστοίχιζε φράσεις από την Βίβλο με κατάλληλες φωτογραφίες του πολέμου, στις αναφορές που έδινε στον Μπους. Μια εξ αυτών έλεγε:

<< Φορέστε την πλήρη πανοπλία του θεού, έτσι ώστε όταν έρθει η ημέρα του κακού, να μπορείτε να κρατήσετε την θέση σας >>.

Τι μπορεί να πει κανείς για όλα αυτά τα οποία ακούγονται απίστευτα!;! Μα και πόσα άλλα ακούγονται απίστευτα και είναι τελείως αληθινά!!!! Για να υπάρξει η νέα τάξη πραγμάτων θα πρέπει όλα τα έθνη της Γης να σκύψουν το κεφάλι και όσοι δεν το κάνουν στην Δρακονιανή Φατρία θα υποστούν τα πάνδεινα…. .π.χ. Ιράκ, Λιβύη, Συρία ( τώρα με απρόσμενες εξελίξεις ), Σερβία,  και πάει λέγοντας !!!! και μην ξεχνάμε την χώρα μας όπου μαίνεται μέχρι στιγμή ο οικονομικός πόλεμος αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας παίρνονται τέτοια αβάσταχτα μέτρα σε έναν λαό!!!! Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν οι Σαύρες – Δρακονιανοί – Φολιδωτοί – Ερπετήτες είναι ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε περάσει πολλά δεινά και κάποια στιγμή θα μας βρουν αντιμέτωπους!!!! Αυτό που σας λέω δεν είναι επειδή είμαι φανατικός πατριώτης αλλά επειδή το έχει δείξει η ιστορία αρχαία – παλαιά – νέα!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE  LYCANS  TEAM!!!

 


6 σκέψεις στο “ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!

  1. Saman μαλλον ξεχνας οτι τωρα εχουμε iPhone !!!! μακαρι να παρει τη τυχη στα χερια του το Ελληνικο Εθνος (γιατι ελληνικος λαος για μενα δεν υφισταται διοτι ειναι κατι πολυ γενικολογο) με αγνη επανασταση βγαλμενη αλλα και εμπνευσμενη απο τα κοκκαλα των Ελληνων προγονων τα ιερα.

Αφήστε μια απάντηση