ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 41 Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΙΓΚΑΝ!!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 41 Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΙΓΚΑΝ!!!!!

H παρακάτω εικόνα λέγεται ότι είναι από το 1961 και λέγεται ότι είναι πραγματικός Λυκάωνας που στέκεται κάτω από μια κολόνα δρόμου!!!! Τραβήχτηκε στο Μίσιγκαν από έναν άνθρωπο ονόματι Μάθιου Ρεντ ο οποίος εργαζότανε σε ένα εργοστάσιο κοντά στο τέλος της  δεύτερη βάρδια του!!!! Επέστρεφε στο σπίτι μετά από την εργασία του και απολάμβανε ένα φλιτζάνι καφέ ενώ καθόταν στη βεράντα!!!! Ήταν γύρω στις 3 το πρωί!!!! σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είδε κάτι να κινείται κοντά στον δρόμο!!!! Μπαίνει  στο σπίτι του παίρνει τη φωτογραφική μηχανή του και βγαίνει για να δει τι ήταν!!!! Καθώς στεκόταν εκεί κοιτώντας γύρω του είδε ένα παράξενο τριχωτό πλάσμα που θα στεκότανε στα 2 πόδια και έπειτα στα τα τέσσερα!!!! Προτού πέσει στα τέσσερα και χαθεί πρόλαβε να τραβήξει την φωτογραφία!!!!

Κάποιοι λένε ότι η φωτογραφία είναι πειραγμένη και ότι φτιάχτηκε επίτηδες για εντυπωσιασμό και ότι οι Λυκάωνες δεν υπάρχουν!!!! Όμως o Τζωρτζ Μάρντοκ ένας πολύ διάσημος παγκόσμιας φήμης ανθρωπολόγος ( βλέπε λινκ ποιος ήταν o Τζωρτζ Μάρντοκhttps://en.wikipedia.org/wiki/george_murdock ) είχε πει το 1978 που εμφανίστηκε η φωτογραφία και όπου και τότε λέγανε ότι ήταν πλαστή…:

<< Ας υποθέσουμε ότι είναι πλαστή για ποιο λόγο κάποιος να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς να δείξει την εικόνα αυτή για χρόνια αν δεν αναζητούσε δόξα και χρήμα!!;;!! Το άλλο ερώτημα είναι και το πιο βασικό είναι ποιος κάθισε να φτιάξει ένα τέτοιο ανδρείκελο τόσο πετυχημένο και να το στήσει βράδυ να το φωτογραφήσει σε μια στάση που δείχνει ότι είναι εν κινήσει!;! Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα πλάσμα άγνωστο στον άνθρωπο!!!! Δεν ξέρω αν αυτό είναι ο Ντόγκμαν που αναφέρουν και οι Ινδιάνοι εδώ και εκατοντάδες χρόνια ή ένας λυκάνθρωπος όπου επίσης αναφέρουν οι πολλές φυλές Ινδιάνων αλλά για μένα είναι αληθινό…!!!! Ίσως το μέλλον δείξει αν ποτέ αιχμαλωτιστεί ένα τέτοιο πλάσμα τι πραγματικά είναι!!!! Δεν μπορούμε να απορρίπτουμε τέτοιες αποδείξεις είτε είναι φάρσα είτε όχι ενώ έχουμε αποδείξεις από την αρχαιότητα για πλάσματα σαν και αυτά!!!! >>.

Η ιστορία πίσω από αυτήν την φωτογραφία έχει ένα μεγάλο διαξιφισμό μεταξύ ερευνητών όπου οι μισοί λένε ότι είναι πλαστή ενώ οι άλλοι μισοί μιλάνε ότι είναι αυθεντική!!!! Την φωτογραφία είχε φέρει στην δημοσιότητα ο γιος του Μάθιου ο Μπιλ όχι για να βγάλει χρήματα ή να αποκτήσει δόξα αλλά για να μάθει τι ακριβώς ήταν αυτό που είχε φωτογραφήσει ο πατέρας του!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM !!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 41 Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΙΓΚΑΝ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση