ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΩΒ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΩΒ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ!!!!

Πριν λίγο καιρό στην έρημο της Αριζόνας ένα ζευγάρι ανακάλυψε εκατοντάδες  μικρά αυγά διάφανα χρώματος μωβ!!!! Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται και οι βιολόγοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_0pG27kPP5w[/youtube]

 Αν και στο βίντεο παραδέχονται όλοι ότι έχουν να κάνουν με κάτι όπου δεν έχουν συναντήσεις ποτέ τους και ότι ανήκει στην ζώνη του ανεξήγητου στο τέλος κάνουν ηλίθιες εικασίες γιατί  το μπορεί να είναι!!!!

Μέχρι και αυτήν την στιγμή παρ’ όλο ότι τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ειδικό εργαστήριο δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση από τι θα μπορούσε να έχουν προέρθει αυτά τα αυγά!!!! Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για εξωγήινους μα ο καθηγητής ‘Αϊκ από το εργαστήριο βιολογίας της Αριζόνας έκανε λόγο ότι μοιάζουν καταπληκτικά με ωάρια γυναίκας σε γιγαντιαία μορφή!!!!

Αν είναι κάτι τέτοιο σίγουρα πιστεύω ότι έχει προέρθει από Δρακονιανούς, ποιος ο λόγος που τα άφησε εκεί !;! Άγνωστος!!!! Όπως και να έχει αυτά τα αυγά αποδεικνύουν ότι εκτός από εμάς υπάρχει και κάτι άλλο μαζί μας το οποιο δεν έχει να κάνει με το ανθρώπινο είδος!!!! Ότι νεότερο έχουμε θα σας το αναρτήσουμε, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι  ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση