SAMAN LYCAN ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

SAMAN LYCAN

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ

Το άρθρο το οποίο έγραψε ο DAYLIGHT για τις ιερόδουλες, και για το σχήμα από τις κόρες των ματιών τους κάποιοι θεώρησαν ότι έκαναν μόνοι τους έρευνα και ότι βρήκαν ότι η διαστρέβλωση στις κόρες των ματιών στις συγκεκριμένες φωτογραφίες πρόκειται για  τον φωτογράφο της Αστυνομίας ο οποίος αντικατοπτρίζεται μέσα στις κόρες των γυναικών.

<< επειδή ειπώθηκε ότι…. Και στις 11 ιερόδουλες οι κόρες των ματιών τους έχουν σχήμα όπως των ερπετών και επειδή πάντα ερευνώ μόνος μου…… σας λέω απλά ότι είναι η σιλουέτα αυτού που τις φωτογραφίζει.>>

Φίλε συνάδελφε ερευνητή το να γράφεις τέτοια σχόλια χωρίς καν να έχεις ερευνήσει λέγεται σισιμισμός. Οι φωτογραφίες που έχουμε όλα τα site από τις ιερόδουλες ε αν κάνεις ζουμ επάνω τις και ειδικά πάνω στα μάτια αρχίζει και χάνεται η ποιότητα της εικόνας. Συμφωνώ ότι φαίνεται ο φωτογράφος στα μάτια τους. Στα μάτια τους όμως!!!! Όχι στις κόρες τους!!!

Ε αν ξέρεις από ανθρώπινη βιολογία ή από φυσική κανένας άνθρωπος οι κόρες τους δεν μπορούν να πάρουν το σχήμα αυτό. Μόνο αν φορέσουν φακούς επαφής ή κάτι άλλο από VIRTUAL EFFECTS. Εξήγησε μου λοιπόν μιας και ερευνάς μόνος σου φίλε ερευνητή πως οι κόρες των ματιών χωρίς επέμβαση μόνο οι κόρες να παίρνουν το σχήμα αυτό; Δεν σου μιλάω ειρωνικά και ούτε η ερώτηση είναι ειρωνική απλώς επειδή μπορεί να είμαστε λάθος εμείς περιμένουμε την απάντηση σου. Άμα δεν θέλεις να φανείς στο δικό μας το site στείλε μας ένα email με την σωστή απάντηση σου και αποδείξεις για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο λες.

Επειδή όμως βλέπω ότι σε κάποια άρθρα μας κάνεις ειρωνικά σχόλια το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είσαι ερευνητής του παράξενου και του μυστηρίου. Αυτές οι γυναίκες βέβαια είναι προς λύπηση αλλά το να μεταδίδουν μια θανατηφόρα ασθένεια εις γνώση τους τις κάνει κοινούς δολοφόνους και για αυτό τον λόγο συνελήφθησαν, μήπως διάβασες τις κατηγορίες που τις έβαλε ο εισαγγελέας φίλε μου καλέ ;

Για μένα και για όλους τους ερευνητές της ιστοσελίδας μας όπως και αναφέρουν και τα παιδιά στο άρθρο που έγραψαν είναι ιερές γυναίκες για αυτές που κάνουν το επάγγελμα αυτό για τον οποιοδήποτε λόγο με αξιοπρέπεια και τιμή αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα λόγια μου και τι εννοώ τότε είσαι φίλε μου ένας φουκαρίσκος.

Επειδή όμως σε θεωρώ ερευνητή σε παρακαλώ να μου φέρεις όπως σου ζήτησα πιο πάνω τι είναι αυτό που κάνει και αλλάζουν σχήμα οι κόρες του ματιού, μόνο οι κόρες και όχι η ίριδα.

Στην ίριδα αντανακλούν τα πάντα όπως τα φωτογραφίζει και τα βλέπει το μάτι μας στο ξαναλέω και πάλι η κόρη μένει σταθερή και αλλάζει σχήμα, ΠΡΟΣΕΞΕ , στο σκοτάδι ή στο φως.

Στο σκοτάδι διαστέλλεται και στο φως το έντονο όπως βάζουν οι γιατροί τον φακό για να δουν αν έχει συστολή διαστολή. Επειδή δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας όπως το έχω ξαναπεί να μας φέρεις απτές αποδείξεις όπως σου ζητήσαμε και αν  έχεις δίκιο θα αναρτήσω στην ιστοσελίδα μου ότι έχεις δίκιο θα παρουσιάσω τις απτές αποδείξεις σου αλλά και την ιστοσελίδα που την οποία έχεις. Αν δεν το κάνεις αυτό πάει να πει ότι δεν έχεις καμία απόδειξη και ότι εσύ έγραψες ότι έγραψες για να εντυπωσιάσεις. Εμείς εδώ όλοι είμαστε ανώνυμοι και άγνωστοι και δεν έχουμε κανένα συμφέρον από διαφημίσεις παντός είδους με σκοπό την κερδοσκοπία. Μέχρι λοιπόν την επόμενη φορά φίλε μου ερευνητή που θα μας παρουσιάσεις τα στοιχεία σου για αυτά που λες και τα οποία θα τα παρουσιάσουμε και εμείς μετέπειτα σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά και να θυμάσαι.

Όταν ερευνάς κάτι πάντα να το ερευνάς έξω από το σπίτι σου και όχι από την πολυθρόνα και το τηλέφωνο, βέβαια αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “SAMAN LYCAN ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ

 1. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ!!! ΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

  ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ Η ΟΧΙ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

  Υ.Γ.

  ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΘΏΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΡΕΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ!!!

  ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΜΦΗΤΕΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕΙ; ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΤΙΦΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΙΚΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!!

  ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ…….ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΕΙΞΕΙΣ…….!!!

Αφήστε μια απάντηση