ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

UFO

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

 

Σύμφωνα με πρώην υπαλλήλους της USAF, όπως ο John Lear, ο Milton William Cooper, ο Clark Mc Clelland και ο Bob Lazar, λένε ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ κρατά ένα μυστικό, το οποίο έχει να κάνει με ανταλλαγή πληροφοριών εξωγήινης νοημοσύνης. Τουλάχιστον εδώ και 40 χρόνια έχουν αναπτύξει προγράμματα που ταξινομούνται ως << οπλικά >> και << βιοτεχνικά >>  τα οποία πραγματοποιούνται σε πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις σε όλη την βόρειο-Αμερικανική επικράτεια!!!

Υπάρχουν μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν από << κάποιους >>, που υποτίθεται ότι προέρχεται από το τόσο μυστηριώδες << Black Ops >> μια μυστική ομάδα που είναι επιφορτισμένη με τις << δοκιμές >> αλλά  και συγκάλυψη συντήρησης….. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν είναι γνήσιες οι φωτογραφίες….. αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί στρατιωτικοί όχι μόνο από την Αμερικανική ηγεσία αλλά και από άλλες χώρες που διαπιστώνουν ότι έχουν δει τα σήματα αυτά…..

Το θέμα πλέον είναι το ποσό βαθιά έχουν χωθεί στην ζωή μας οι εξωγήινοι άσχετα αν κάποιοι πιστεύουν το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν αλλά γιατί οι κυβερνήσεις που γνωρίζουν για αυτούς δεν ανακοινώνουν στον κόσμο για την ύπαρξη τους!! Τι κρύβουν; Μήπως τελικά η επιτυχημένη σειρά X-Files είχε δίκιο σε πολλά πράγματα;

Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα αν και είναι ακόμα υπό έρευνα οτιδήποτε άλλο ανακαλύψουμε θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Όσοι ήταν λάτρεις της σειράς Χ-files σίγουρα έχουν δει κάποια από αυτά τα σήματα που θα δείτε και εσείς στο βίντεο μάλιστα << κάποιοι >> λένε ότι η αιτία που σταμάτησε και δεν συνεχίστηκε αυτή σειρά ενώ είχε πολύ σενάριο ακόμα ήταν τα << σήματα >> αυτά!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

https://www.youtube.com/watch?v=c83Mqp0JdQ0

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση