ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ!! ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Η ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!;!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ!! ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Η ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!;!!

Το βίντεο με τις φωτογραφίες που ακολουθεί κανείς δεν είναι σίγουρος από πού έχει προέρθει, ποιος ήταν αυτός που το ανάρτησε ή ποιοι ήταν αυτοί που φαίνονται στις φωτογραφίες. Η ιστορία γύρω από αυτό το τόσο αποκαλυπτικό φωτογραφικό βίντεο έχει κάμποσες ιστορίες. Εμείς εδώ στην INVISIBLE LYCANS TEAM θα σας αφηγηθούμε αυτήν την οποία θεωρήσαμε πιο αληθινή η οποία είναι και η πιο επικρατέστερη στον κύκλο των ερευνητών.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι αυτό το ον που απεικονίζετε στις φωτογραφίες δεν είναι πρόσφατες αλλά σχεδόν μιας δεκαετίας! Αν και το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο περίπου πριν ένα χρόνο. Υπάρχει επίσης αναμεταξύ των ερευνητών μια διαμάχη το που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, στον Καναδά ή στις Η.Π.Α; Αυτό όσο και αν προσπαθήσαμε να το μάθουμε δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα γιατί η ιστορίες γύρω από το θέμα αυτό είναι παρά πολλές με απίστευτες παραλλαγές. Εσείς όμως που θα δείτε το βίντεο κοιτάχτε καλά τις φωτογραφίες και ίσως δείτε κάτι που θα σας πείσει σε πια περιοχή πήρε μέρος το περιστατικό!!!

Η ιστορία έχει ως εξής:

Μια ομάδα διασωστών είχε μια αποστολή στα βραχώδη όροι για να κάνουν μια διάσωση σε ένα ζευγάρι νέων που είχαν αποκλειστεί από την σφοδρή κακοκαιρία. Πράγματι οι διασώστες τους βρήκαν επιτυχώς μα ο καιρός είχε αρχίσει να επιδεινώνεται όλο και πιο πολύ στο γυρισμό, ελικόπτερο δεν μπορούσε να πετάξει με τέτοιο άσχημο καιρό. Έτσι οι διασώστες αποφάσισαν να πάρουν μια άλλη διαδρομή για να αποφύγουν το σημείο οπού η χιονοθύελλα θα κτύπαγε. Άρχισαν να κατεβαίνουν από την δυτική πλευρά των βουνών οπού και αποφάσισαν να βρουν ένα καταφύγιο σε ένα μικρό σπήλαιο περιμένοντας ο καιρός να ηρεμήσει.

Ο άνδρας από το ζευγάρι που έσωσαν έπασχε από κρίσεις διαβήτη και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποκαλεστήκανε εκεί αλλά και ένας από τους λόγους που σταμάτησαν για να κοπάσει η κακοκαιρία. Όταν άρχισε να κοπάζει κάπως η χιονοθύελλα άκουσαν όλοι τους κραυγές αγωνίας κοντά τους, σαν κάποιος να καλούσε απελπισμένα βοήθεια σε μια ακαταλαβίστικη γλώσσα, σε μια γλώσσα που όπως είπαν πρώτη φορά άκουγαν στην ζωή τους!! Μάλιστα ένας από τους διασώστες διατύπωσε ότι έμοιαζαν πολύ με Φιλανδικά μα κάτι άλλο ανάμικτο μαζί…….!!!

Οι διασώστες ήταν πέντε άτομα δυο από αυτούς αμέσως αποφάσισαν να πάνε να δουν τι ακριβώς γινόταν ώστε να σώσουν αυτόν τον άνθρωπο που φώναζε συνεχώς απελπισμένα. Μα προτού προλάβουν να πάνε για να του δώσουν την απαιτούμενη βοήθεια οι φωνές σταμάτησαν όπως ακριβώς είχαν αρχίσει!! Παρ’ όλο που σταμάτησαν οι φωνές οι διασώστες βγήκαν για να ψάξουν ποιος χρειαζόταν βοήθεια. Ύστερα από τρεις ώρες γύρισαν πίσω λέγοντας στους άλλους ότι δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα απολύτως.

Το πρωί ενώ είχαν αποφασίσει να φύγουν άλλη μια χιονοθύελλα τους εγκλώβισε στην περιοχή αναγκάζοντας τους να αποφασίσουν να μείνουν στην περιοχή οπού και ήταν ασφαλής. Όλη μέρα η χιονοθύελλα σφυροκοπούσε εκείνη την περιοχή μανιωδώς, όταν έπεσε η νύχτα η χιονοθύελλα κόπασε τελείως, αμέσως οι διασώστες αποφάσισαν να προχωρήσουν αν και γνώριζαν ότι το βράδυ ήταν πολύ επικίνδυνα. Ήξεραν όμως ότι πρησκόντουσαν σε περιοχή οπού είχαν φύγει από τα οροπέδια των Βραχώδη Όρεων και πλέων είχαν κατέβει στις πεδιάδες. Ξεκίνησαν λοιπόν με σκοπό να φτάσουν σε ένα σημείο που θα μπορούσαν να τους πάρουν με το ελικόπτερο. Υπολόγισαν για να φτάσουν στο σημείο 0 που θα τους έπαιρνε η ιπτάμενη βοήθεια ήθελαν επτά ώρες πεζοπορία μέσα στο πυκνό χιόνι. Από ότι έλεγαν έκαναν παρά πάνω από εννέα ώρες λόγο του κρύου αλλά και της πυκνότητας του χιονιού, πριν φτάσουν στο σημείο 0 έπεσαν επάνω σε αυτό το πλάσμα που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο.

Έμειναν όλοι έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν αλλά και τρομοκρατημένοι στην αρχή. Όπως δήλωσε ένας από τους διασώστες όταν το αντίκρισαν παρ’ όλο ότι δεν θύμιζε άνθρωπο αμέσως πέσανε επάνω του να του προσφέρουν άμεση βοήθεια μα δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Όπως δήλωσαν ήταν σίγουροι ότι είχαν να κάνουν με ένα πλάσμα που δεν ήταν ανθρώπινο αλλά με ένα πλάσμα που έμοιαζε κατά πολύ με άνθρωπο. Το πλάσμα πρέπει να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή προτού φτάσουν οι διασώστες στο σημείο γιατί όπως δήλωσαν όταν τον βρήκαν δεν είχε πάθει το σώμα του την νεκρική ακαμψία ( δηλαδή να παγώσει ). Όλοι αποφάσισαν ότι αυτό που φώναζε στην ακαταλαβίστικη γλώσσα την προηγούμενη βραδιά, ήταν αυτό το πλάσμα που κείτονταν μπροστά τους νεκρό!!

Το σήκωσαν το έβγαλαν φωτογραφίες όπως θα δείτε και στο βίντεο, και το τοποθέτησαν σε ένα φράκτη επάνω οπού και το φωτογράφησαν επίσης για άλλη μια φορά. Όπως δήλωσε ένας από τους διασώστες το λάθος ήταν όταν ειδοποιήσαμε την βάση μας για να έρθει να μας πάρει ότι αναφέραμε για αυτό το ον, έτσι όταν ήρθε το ελικόπτερο να μας μαζέψει ήρθαν μαζί και αλλά δυο ελικόπτερα. Αυτά τα ελικόπτερα δεν ήταν διασωστικά είχαν μαύρο χρώμα και είχε μέσα του οπλισμένους άνδρες λες και παγαίνανε σε πόλεμο. Ευτυχώς για εμάς για τι δεν θα μας πίστευε κανείς ο ένας από τους φίλους μου είχε βγάλει από την φωτογραφική μηχανή του το φιλμ και είχε τοποθετήσει ένα άλλο γιατί σήμερα δεν θα μας πίστευε κανείς αν απλώς λέγαμε τι βρήκαμε.

Τους διασώστες αλλά και το ζευγάρι που είχαν σώσει τους ψάξανε εξονυχιστικός προτού φύγουν από την περιοχή οι οπαλισμένοι αυτοί άνδρες, με την δικαιολογία ότι άνηκαν στην περιβόητη N.S.A. ( NATIONAL SECURITY AMERICA ) Εθνική Ασφάλεια της Αμερικής!!! Παρ’ ότι αντιδράσανε σθεναρά τους έλεγξαν με το ζόρι και όταν είδαν ότι δεν έχουν κάτι το περίεργο πάνω τους, τους άφησαν να ανέβουν στο ελικόπτερο και να φύγουν. Το τι έγινε το πτώμα του εξωγήινου κανείς από τους διασώστες ή το ζευγάρι που σώσανε τι έγινε.

Η μόνη εξήγηση που τους δόθηκε προτού ανέβουν στο ελικόπτερο ήταν ότι δεν ήταν κάποιο περίεργο πλάσμα αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος είχε μια νόσο τύπου του ιού Έμπολα, και για αυτό είχε παραμορφωθεί τόσο. Όπως είπαν και οι διασώστες ότι αν ήταν έτσι γιατί δεν τους έκλεισαν και αυτούς σε ένα νοσοκομείο για καραντίνα; Γιατί εφόσον ήταν νεκρό το πλάσμα οι άνδρες αυτοί ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί;

Αυτή ήταν η πιο δημοφιλέστερη ιστορία που λέγετε στους κύκλους των ερευνητών για εξωγήινους. Όπως σας είπα στην αρχή κυκλοφορούν πολλές ιστορίες για το συγκεκριμένο πλάσμα, άλλες πιο ήπιες και άλλες πιο εξωφρενικές…… ποια είναι η αληθινή εγώ πιστεύω ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ!!! Το μόνο που έμεινε από αυτήν την υπόθεση είναι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εκεί. Οι διασώστες (;) δεν εμφανίστηκαν ποτέ να πουν εμείς είμαστε αυτοί που το βρήκαμε μα ούτε το ζευγάρι που διασώθηκε ….ίσως γιατί φοβούνται την κυβέρνηση ή γιατί δεν ήταν αυτοί που το βρήκαν ( Αν κατά την γνώμη μου είναι αυτοί κοιτάχτε καλά τις φωτογραφίες και θα δείτε ότι έχω δίκιο!!! ).

Το βίντεο αναρτήθηκε από ένα ίντερνετ καφέ κάπου στην Αργεντινή για πρώτη φορά και προβλημάτισε πολλούς ερευνητές από το παρουσιαστικό του αλλά και το τι έκανε μέσα στην χιονοθύελλα!!! Αν και κάποιοι ερευνητές της μέσης γης λένε ότι δεν είναι εξωγήινοι αλλά ένας άμοιρος εσωγήινος που χάθηκε και βρήκε το θάνατο μέσα στο κρύο μη μπορώντας να ξαναβρεί την είσοδο για την μέση γη. Εγώ που είμαι φανατικός οπαδός της μέσης γης δεν είμαι σίγουρος για αυτό αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ!! ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Η ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!;!!

  1. ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ……ΜΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ!!;!! ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΟΧΙ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠOΙΟΣ ΘΑ ΕΜΠAIΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤOΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ (;;;) ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜIΖΕΙΣ;

    1. Καλα ναι δεν σχολιασα το πως ονομαζονται οι που προερχονται απλα το συνδιασα με ενα video που ειδα προσφατα για την επερχομενη αλλαγη την αυξηση των δονησεων κτλ… και το συνδιασα με το post σου με το οτι οι ανωτερες οντοτητες εχουν περισστερες ελικες αρα κα ιδυνατοτητες αλαλ δεν ειδα και καμια ωραια οντοτηρα ρε γαμωτο…

Αφήστε μια απάντηση