ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ Η TO CHUPACAPRA!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ Η TO CHUPACAPRA!!;!!

Η ιστορία έχει ως εξής:

 Ο Pablo Ortes σκότωσε το παράξενο αυτό πλάσμα τον Φεβρουάριο του 2012 όταν το ανακάλυψαν τα σκυλιά του και δέχτηκαν επίθεση από αυτό!! Κάποιοι λένε ότι είναι εξωγήινος ή το λεγόμενο Chupacabra, κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι η λεγόμενη  La Tunta ( Η Μάγισσα!! ).

Η La Tunda είναι ένα πλάσμα το οποίο έχει τρομοκρατήσει πολλές φορές τις περιοχές του ειρηνικού της Κολομβίας. Ο θρύλος λέει ότι είναι μια κοντή γυναίκα Βαμπίρ-Μάγισσα, αυτό το πλάσμα ευθύνεται για πολλούς θανάτους σκύλων οικόσιτων ζώων όπως κότες, κατσίκια, ακόμα και γουρούνια σε κάποιες περιπτώσεις!!! Η κυνηγητική του κυριαρχία ήταν πάντα κοντά σε φάρμες ή μικρά χωριά και ζούσε μέσα σε πυκνό δάσος ή θάμνους το οποίο και γινόταν άφαντο μετά την κάθε αιματηρή του επίθεση!!

Το παράξενο αυτό πλάσμα μεταφέρθηκε στο πανεπιστήμιο της Κολομβίας για περεταίρω εξετάσεις. Αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα για το τι μπορεί να είναι…. εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μάθουμε ποτές!! Ήδη κάποιοι επιστήμονες μίλησαν για γεννητική επέμβαση, ότι δηλαδή είναι φτιαχτό από κάποιους γενετιστές που κάνουν κάποια πειράματα!! αν είναι έτσι που πολύ το πιστεύω έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας!! Υπάρχει και μια πληροφορία η οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα ότι η NSA της Αμερικής ( Νational Security Αmerica ) ενδιαφέρθηκε για το πτώμα!!! ότι νεότερο έχουμε με από τους συνεργάτες μας στην Κολομβία για το θέμα αυτό θα σας ενημερώσουμε!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση