ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ –ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΛΕΧΡΗΤΕΣ!!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ –ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΛΕΧΡΗΤΕΣ!!!!!

 H αφορμή αυτού του άρθρου ήταν η  Margret Helena Jacobson η οποία μας έστειλε το πρώτο βίντεο το οποίο και αναρτήσαμε για εσάς. Πως όμως μπορεί κάποιος να γίνει πιστευτός σε αυτά που υποστηρίζει ότι λέει, είτε μιλάει για ΑΤΙΑ ή για Δρακονιανούς ή για οτιδήποτε άλλο παραφυσικό και μεταφυσικό;

Τι θέλω να πω με αυτό, στην Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογοι ερευνητές και άλλοι που ήταν αξιόλογοι και στην πορεία χάλασαν για << αγνώστους >> λόγους!!!! Ο ένας λέει ξέρω αυτό και μου τα είπαν οι….  ο άλλος λέει μου τα είπαν οι εξωγήινοι, οι άλλοι λένε μου τα είπε ο θεός και ο καθένας έχει να πει ότι κάποιος τους τα είπε. Στο θέμα των Δρακονιανών κύριοι ερευνητές δεν χρειάζεται κανείς να σας πει τίποτα αρκεί να ψάξει στις ιστορίες του κάθε λαού και θα δείτε ότι ήταν, αλλά και είναι υπαρκτοί!!!!

Θυμάμαι μια εκπομπή όπου την βρήκε για μένα ο καλός μου φίλος και συν ερευνητής Κώστας ο ( Γλυφάδας ψευδώνυμο από την εποχή των VHF, ακόμα ασχολείται ) όπου θα την παραθέσω στο τρίτο βίντεο όπου μιλάει ο Γνωστός ερευνητής Πάλμος με τον γνωστό συγγραφέα του παράξενου Γιαννουλάκη και το συγγραφέα Καλογεράκη. Φτάνουμε λοιπόν για να μην πολυλογώ στο σημείο όπου ο Πάλμος αναφέρει ότι αντιπροσωπεί και γνωρίζει την ομάδα Α την ομάς << Ε >> και την ομάδα  100!!!! Αμέσως ο Γιαννουλάκης αρχίζει μια ήπια επίθεση  προς τον Πάλμο για να του πει ότι ποιος του τα είπε όλα αυτά ή πως ξέρει ή ποιους ξέρει από τις ομάδες αυτές!!!! Ρωτώντας τον έντονα αν γνωρίζει τους << Ε >>. Εσείς κύριε Γιαννουλάκη τους γνωρίζετε; Γιατί έχετε γράψει κάποια άρθρα σας σε περιοδικά και βιβλία για αυτούς άλλα λέτε ότι σας το είπε ο τάδε και ο τάδε, πως είστε σίγουρος ότι αυτοί ήξεραν και δεν λένε τα ίδια όπως ο Πάλμος αρλούμπες; Γιατί σε όλα τα κανάλια που παρουσιάζουν εκπομπές του παράξενου λυσσομανάμε οι δημοσιογράφοι π.χ. Χαρδαβέλας να μάθουν με ζήλο και νεύρα τις ποιο πολλές φορές ποιοι είναι οι << Ε >>;

Βέβαια θα μου πείτε τι δουλειά έχουν οι Δρακονιανοί με αυτά, με όλα έχουν!!!! Στην συγκεκριμένη εκπομπή μιλούσαν για ΑΤΙΑ. Όπως γνωρίζουμε τα περισσότερα ανήκουν στους Δρακονιανούς όπου έχουν τα υποχείρια τους τους Γκρίζους!!!!! Άλλη ελεεινή γεννητική τροποποιημένη ερπετόμορφη φάρα…… που τα ξέρω εγώ όλα αυτά κύριοι ερευνητές!!;!! Μου τα είπε ένας φίλος ( ειρωνικά το λέω ) εσείς που τα ξέρετε όλα αυτά που λέτε…… μήπως ξέρετε ότι σχεδόν όλα τα παράξενα συμβάντα που έχετε μελετήσει και γράψει για το εξωτερικό είναι όλα αντιγραφές τροποποιημένες από άρθρα ξένων ερευνητών!!!! Ερευνητές του σαλονιού!!!! Όσο για την ομάδα << Ε >> όταν γυρίσω από την Αλάσκα θα σας πω πως ξεκίνησαν να γράφουν όλοι αυτοί Φουράκης, Κεραμυδάς, Καλογεράκης, Τουλάτος και πάει λέγοντας με εσάς να συμπληρώνετε……. τα όσα και καλά ξέρετε. Για να μπει ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία ότι όλοι εσείς έχετε κάποιους γνωστούς των γνωστών ή αφήνετε να διανοηθεί ότι ανήκετε κιόλας στην ομάδα αυτή!!!!

To τρίτο βίντεο είναι ένα από τα ποιο αδιάψευστα βίντεο για την ύπαρξη των Δρακονιανών στην αρχή δείχνει τον γνωστό άγνωστο Δρακονιανό δημοσιογράφο και στην πορεία του βίντεο το δεύτερο απόσπασμα δεν θα σας πω τι είναι……. δείτε το μόνοι σας!!!! Ααα!!! Δεν νομίζω να πει κανείς είναι φτιαχτό γιατί πρόκειται για ζωντανή αναμετάδοση από αγώνες….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uN6pVmWseZE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IXGVen3qRcs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f-0Ex7ev3mo[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ –ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΛΕΧΡΗΤΕΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση