ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!!;!! ( ΦΩΤΟ)!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!!;!! ( ΦΩΤΟ)!!!!

Το σπήλαιο του Son Doong ( Σον Ντουνγκ – https://en.wikipedia.org/wiki/S%C6%A1n_%C4%90o%C3%B2ng_Cave

 κοντά στα σύνορα μεταξύ Λάος και  Βιετνάμ ανακαλύφθηκε πριν από 18 χρόνια και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο στον κόσμο. Οι διαστάσεις του είναι πλάτος περίπου 200 μέτρα, ύψος 150 και μήκος 6,5 χλμ. Ακόμη και σήμερα το σπήλαιο δεν έχει εξερευνηθεί πλήρως. Κάποιοι όμως φαίνεται πως ανακάλυψαν ένα απόκοσμο ον μέσα σε αυτό.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fmFBSltayg0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qrhZhoYgri4[/youtube]

Ο Saman Lycan  είναι ένας από τους ερευνητές που έχει δώσει τόσα πολλά στην δημοσιότητα στην Ελλάδα και συνεχίζει να δίνει για τους Δρακόντειους! Όταν τον ρώτησα για αυτό το βίντεο μου απάντησε τα εξής:

SAMAN LYCAN

Με ρωτάς αν πρόκειται για πραγματικό βίντεο ή πραγματική φωτογραφία!;! Από εμένα τι περιμένεις να σου πω ότι δεν είναι ή είναι!;! Η σπηλιά αυτή ακόμα είναι ανεξερεύνητη και όταν της έκαναν ηχοβολιστικό έλεγχο για να δουν πόσο βαθιά πάει μείνανε έκπληκτοι οι σπηλαιολόγοι! Ο Τσεν Λιάν Σου όπου ήταν ο χειριστής του μηχανήματος δήλωσε ότι έχει βάθος πάνω από 8 χιλιόμετρα αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε τόσο βαθιά για εξερεύνηση λόγο των πολλών δυσκολιών που έχει αυτό το σπήλαιο! Όταν ρωτήθηκε τι είδους δυσκολίες είπε ότι έχει στενά περάσματα τα οποία φαίνεται να είναι ένα είδος μονοπατιού! Η άλλη δυσκολία που ανάφερε είναι ότι στο τρίτο βάραθρο του σπηλαίου έχει κάθοδο πάνω από 1450 μέτρα και είναι σχεδόν αδύνατο με τα σημερινά μέσα κάποιος να κατέβει εκεί κάτω και να συνεχίσει….! Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από ντόπιους για δρακονιανούς στην περιοχή από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα! Δεν είναι ένα τυχαίο σπήλαιο για τους ντόπιους όπου το έχουν ονομάσει << ໄດ້ຂຸມມັງກອນຊົ່ວຄາວ >> η ( Τρύπα Των Δράκων )! Για μένα αυτό τα λέει όλα είναι αληθινά όλα οπότε και ο δρακόντειος που εικονίζεται στην φωτογραφία είναι αληθινός μέχρι βέβαια να αποδειχθεί το αντίθετο, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει πει ότι είναι φάρσα! Θα μπορούσε βέβαια να είναι και ένα είδος εξωγήινου αλλά και οι Δρακόντειοι είναι εξωγήινοι! Η φωτογραφία δεν είναι και τόσο καθαρή ώστε να πούμε με σιγουριά τι είδους Δρακονιανός είναι, το αν είναι βίο -γενετικά τροποποιημένος ή όχι! Βλέπεις είναι δύσκολο ο Ανθρωπος να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει κάτι ποιο ευφυές από αυτόν και να είναι ανθρωποειδές ….και εδώ είναι που χάνει το παιχνίδι!

Είπαμε και άλλα πολλά με τον Saman Lycan όπου δεν είναι του παρόντος! Τα ΜΜΕ του Λάος και του Βιετνάμ δεν αναφέρθηκαν σαν κάτι το παράξενο για αυτό το πλάσμα αλλά σαν κάτι το οποίο ήταν γνωστό ήδη στην θρησκεία τους….! Όσο για εμάς, στον δυτικό κόσμο!;! Το μόνο που ξέρουμε είναι να χλευάζουμε τέτοιες κοινοποιήσεις χωρίς να ψαχτούμε λίγο παραπάνω το πώς μπορεί να έχουν τα πράγματα! Μάλιστα δεν κάνουμε καν κάποια έρευνα προσωπική να δούμε το αν μπορεί να έχουν υπάρξει ή να υπάρξουν τέτοια πλάσματα!

Όπως και να έχει το θέμα το αν είναι αληθινό ή όχι είναι στο χέρι σας …..!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση