ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ(;) « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ »!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ(;) « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ »!!!!

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φρικιαστικές φωτογραφίες του 65χρονου Ronald Poppo, του άστεγου που έπεσε θύμα κανιβαλισμού από τον Ρούντι Έτζεν, ο οποίος έτρωγε ασταμάτητα το πρόσωπό του σε γέφυρα του Μαϊάμι μέρα μεσημέρι και ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών!!!

Ο 65χρονος Ronald Poppo, αν και έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, δυστυχώς  όμως έχει  χάσει  το πρόσωπό του.

Το ένα μάτι του είναι καλυμμένο με γάζα, η κόγχη του άλλου, που χάθηκε στην επίθεση, είναι καλυμμένη με δέρμα. Ο Poppo δεν έχει μύτη και το μέτωπό του είναι κατακρεουργημένο. Από τη μύτη και κάτω το πρόσωπο δείχνει να είναι ανέπαφο.

 Η Wrood Kassira, πλαστικός χειρουργός, δήλωσε πως στόχος της ιατρικής ομάδας ήταν να καθαρίσει και να κλείσει τις πληγές του Poppo. « Έχουμε ειδικούς της ψυχικής υγείας να τον βοηθούν να ανταπεξέλθει και τα καταφέρνει πολύ καλά »,

Να σημειωθεί ότι ο Ρούντι Έτζεν, ο οποίος σκοτώθηκε μετά τα πυρά των αστυνομικών,  σύμφωνα με την αστυνομία βρισκόταν υπό την επήρεια ενός νέου ναρκωτικού, το λεγόμενο « άλατα μπάνιου » ή «νέο LSD», το οποίο προκαλεί επιθετικότητα και ψευδαισθήσεις….

Μετά την υπόθεση του κανίβαλου του Μαϊάμι που σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη, μια νέα επίθεση κανιβαλισμού έρχεται να σπείρει τον τρόμο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ ο CARL JACQUNEAUX επιτέθηκε σε γείτονά του και τον δάγκωσε στο πρόσωπο.

Ο Todd Credeur κατάφερε να τον απομακρύνει ψεκάζοντάς τον με ένα εντομοαπωθητικό το οποίο κρατούσε, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Η πληγή στο πρόσωπο του θύματος είναι ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ υπεύθυνος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι υπάρχουν υποψίες πως ο θύτης βρισκόταν υπό την επήρεια κάποιας ναρκωτικής ουσίας, πιθανότατα τα « Άλατα Μπάνιου » τα οποία φαίνονται πως ευθύνονται και για την επίθεση του κανίβαλου στο Μαϊάμι.

Τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» πωλείται στους δρόμους ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία methylenedioxypyrovalerone.

«Πρόκειται για ένα ισχυρό ναρκωτικό, καθώς συνδυάζει την επιθετικότητα και τη παράνοια της μεθαμφεταμίνης, με τις ψευδαισθήσεις του LSD. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ψυχωτική συμπεριφορά», τόνισε ο Paul Adams, ιατρός στο νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πληροφορίες στο  άρθρο μου « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ » ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΒΙΑΙΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΖΟΜΠΙ »!!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση