ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ!;!

UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ!;!

Ένας εξωγήινος (;) έχει θεαθεί σε αυτό το βίντεο που γυρίστηκε κοντά στο Διεθνές Διαστημικό Σταθμό της Ρωσίας όπου δείχνει την διαστημική κάψουλα λίγο μετά την προσγείωση. Το ανθρωποειδές μοιάζει κατά πολύ με το εξωγήινο ον από τις ταινίες Predator ( Κυνηγός ). Δεν είναι η πρώτη φορά που βίντεο συλλαμβάνει ένα τέτοιο ον μπορείτε να δείτε σχεδόν τον ίδιο εξωγήινο σε ένα αεροπορικό ατύχημα στο άρθρο μου << ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ >>.

Η Ρώσικη διαστημική υπηρεσία το είχε κρυμμένο το βίντεο αυτό για πολλά χρόνια, είναι επίσημο βίντεο με αριθμό καταχώρησης << ΠΡ 101 Τ >>. Το πώς βγήκε στην δημοσιότητα κανείς δεν γνωρίζει, ένα είναι σίγουρο, ότι ήταν άτομο της υπηρεσίας γιατί για να πάρει κανείς κάτι από τα διαστημικά αρχεία της Ρωσίας είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Το βίντεο αυτό όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο ξηλώθηκε σχεδόν όλο το διοικητικό σύστημα της διαστημικής υπηρεσίας.

Οι ειδικοί Ρώσοι εμπειρογνώμονες αλλά και Αμερικάνοι δήλωσαν ότι το βίντεο είναι αυθεντικό και ότι δεν πρόκειται για κάποιο βίντεο το οποίο να είναι παραποιημένο. Δηλώνουν  ότι βλέπουν την μορφή αυτή η οποία μοιάζει να είναι ανθρώπινη αλλά με την διαφορά δείχνει να είναι αόρατη. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε θορυβήσει τότε το διαστημικό πρόγραμμα της Ρωσίας όπου μετά από αυτό είχε στο ενεργητικό του πολλά ανεξήγητα ατυχήματα……… δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες για το θέμα παρ’ όλο που είναι τόσο φλέγον ζήτημα. Το πρώτο βίντεο δεν είναι όλο, το δεύτερο βίντεο είναι από την αρχή. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ynH-y9dcRwM

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση