Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑΟΥΡΕΝΤ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑΟΥΡΕΝΤ!!!!!

 

Ο άνθρωπος από την ανύπαρκτη χώρα Ταουρέντ ( μερικές φορές αναφέρεται ως το Μυστήριο Ταουρέντ ή ο άνθρωπος χωρίς χώρα ) είναι μια ιστορία για έναν άνθρωπο ο οποίος φτάνει σε ένα ιαπωνικό αεροδρόμιο από μια χώρα που ονομάζεται Ταουρέντ!!!! Το αεροδρόμιο της Ιαπωνίας έχει υποστηρίξει αλλά και πολύ υπάλληλοι του λένε ότι η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή!!!! Αν το ψάξετε θα δείτε ότι δεν υπάρχει χώρα με το όνομα του Taured ( Ταουρέντ ), είτε σήμερα είτε κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενου χρονικού  διαστήματος , όταν συνέβη το περιστατικό, δηλαδή το 1950!!!! Η ιστορία τελειώνει με τον άνθρωπο να εξαφανίζεται ( για πάντα ) μια ημέρα μετά την άφιξή του στην Ιαπωνία!!!! Επιπλέον, όλα τα προσωπικά έγγραφα του, όπως το διαβατήριό του και την άδεια οδήγησης επίσης εξαφανίστηκαν, καθιστώντας έτσι αυτή την παράξενη ιστορία έναν άλυτο γρίφο μέχρι και σήμερα!!!!

 

Άφιξη του ανθρώπου:

 Η ιστορία του αρχίζει πολύ συγκεκριμένα με πολλές πηγές με μια ζεστή μέρα του Ιουλίου 1954!!!! Σε εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, ένας άνδρας φαίνεται να έφτασε στο αεροδρόμιο Haneda ( Χανέντα – https://www.tokyo-airport-bldg.co.jp/en/  ), γνωστό και ως το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τόκιο!!!! Αυτός ο άνθρωπος έχει περιγραφή ως Καυκάσιος με μούσι!!!! Ενώ η κύρια γλώσσα του λέγεται ότι ήταν γαλλική,  υποτίθεται ότι μίλησε ιαπωνικά και πολλές άλλες γλώσσες!!!!

Τελωνειακή υπηρεσία στο αεροδρόμιο Haneda σε 1950!!!!

 

Η αλληλουχία των γεγονότων στη συνέχεια, διαφέρει ανάλογα με ποια εκδοχή της ιστορίας συναντά κανείς!!!! Σε μία εκδοχή, αυτός ο άνθρωπος παραδίδει το διαβατήριό του για να σφραγιστεί, και η ιαπωνική υπηρεσία μετανάστευσης κάνει κάτι παράξενο!!!! Ενώ το διαβατήριο φαινόταν αυθεντικό, η χώρα όπου εκδόθηκε, η Ταουρέντ, αναγνωρίστηκε ως υπαρκτή, είτε από τον υπάλληλο ή έναν από τους συναδέλφους του / της, που δείχνει ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να συλληφθεί για ανάκριση!!!! Σε μια άλλη εκδοχή, ο άνθρωπος ανέφερε ότι ήταν από την άγνωστη χώρα , και όταν ο αξιωματικός της μετανάστευσης δεν τον πίστεψε, έδειξε το διαβατήριό του!!!!

 

Τοποθεσία της άγνωστης χώρας:

 Το επόμενο μέρος της ιστορίας με λεπτομέρειες ο άνθρωπος προσπαθεί να πείσει τους ανώτερους υπαλλήλους μετανάστευσης ότι η χώρα αυτή  όντως υπάρχει!!!!! Σύμφωνα με τον παράξενο ταξιδιώτη, η χώρα αυτή  βρισκόταν μεταξύ της Γαλλίας και της Ισπανίας, και μέχρι τότε αλλά και για 1000 χρόνια!!!!

Όταν εμφανίζεται ένας χάρτης, ο άνθρωπος επεσήμανε την περιοχή που καταλαμβάνεται από το Πριγκιπάτο της Ανδόρας, και προβληματίστηκαν ως προς το γιατί την χώρα του την Αποκαλούσε Ταουρέντ στο χάρτη!!!! Και οι δύο πλευρές είχαν έντονη αψιμαχία οι Ιάπωνες αξιωματικοί επέμεναν ότι η χώρα με το όνομα Ταουρέντ δεν υπήρχε, μα ο ταξιδιώτης υποστήριζε το αντίθετο!!!!

Θέση της Ανδόρας (κέντρο πράσινο κύκλο) στην Ευρώπη (σκούρο γκρι)!!!!

 

Εξαφανίστηκε!!!!

 Τελικά, ο άνδρας κρατήθηκε από τους αξιωματικούς!!!! Τον πήγανε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο για το βράδυ, ενώ θα διεξήγαν την έρευνα τους!!!!  Δύο φρουροί τοποθετήθηκαν έξω από το δωμάτιό του!!!!  Το επόμενο πρωί, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο του άνδρα, συνειδητοποίησαν ότι είχε απλώς εξαφανιστεί!!!! Δεν υπήρχαν σημάδια της διαφυγής του!!!! Επιπλέον, όλα τα προσωπικά έγγραφα του, η οποία μπορεί να χρησίμευαν ως απόδειξη για την εγκυρότητα της ιστορίας, είχαν προφανώς εξαφανιστεί!!!!

 

Ταξίδεψε μέσα στο χρόνο ή από άλλη πραγματικότητα!;! 

 Μία από τις πιο αξιοσημείωτες εξηγήσεις για το περιστατικό αυτό είναι ότι ο άνθρωπος από το Ταουρέντ είχε με κάποιο τρόπο περάσει μέσα από μια παράλληλη διάσταση από διαστρέβλωση χωροχρόνου, και κατέληξε στο αεροδρόμιο Χανέντα!!!! Έχει προταθεί ότι, με βάση αυτή την εξήγηση, υπάρχει μια παράλληλη γη η οποία είναι παρόμοια με τη δίκη μας με την εξαίρεση ότι οι θέσεις που ονομάζεται Ανδόρα εδώ είναι γνωστή ως Ταουρέντ εκεί!!!! Μια άλλη πρόταση είναι ότι ο άνθρωπος ήταν ένας ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον, αυτή η ερμηνεία είναι αναμφισβήτητα πιο προβληματική από τι υποτεθεί ταξίδια μεταξύ των διαστάσεων!!!!

Πηγαίνοντας σε μια διαφορετική διάσταση!!!!

 

Έχει επίσης προταθεί ότι ένα περιστατικό όπως αυτό πράγματι συνέβη!!!! Αυτό πιο πεζά η ιστορία αυτή θα μπορούσε να είχε εξωραϊστεί κάθε φορά που ειπώθηκε, τόσο πολύ έτσι ώστε τελικά εξελίχθηκε στο μεγάλο μυστήριο που είναι γνωστή ως σήμερα!!!!

Τέλος λένε πολλοί ότι  είναι επίσης απολύτως πιθανό ότι αυτή η ιστορία είναι απλώς ένας αστικός μύθος!!!! Όμως όταν ερωτήθηκε η αστυνομία για αυτό το γεγονός δεν έδωσαν καμία απάντηση λέγοντας ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει κλείσει και δεν μπορούν να δώσουν κάποια στοιχεία!!!! Δεν αρνήθηκαν αν είναι αληθινή ή ψεύτικη!!!! Το ίδιο και στα αρχεία του Αεροδρομίου!!!! Σε κάποιους ερευνητές που το έψαξαν τους είπαν ότι όλα τα αρχεία τα έχει η αστυνομία και επειδή δεν έχει κλείσει η υπόθεση ακόμα από το 1954 και  δεν μπορούν να δώσουν στοιχεία!!!! Όταν ρωτήθηκαν αν πρόκειται για κάποιο μύθο η απάντηση είναι πιστέψτε ότι θέλετε εσείς!!!!

Παράλληλα σύμπαντα!!! Άλλες πραγματικότητες!!!! Άλλες διαστάσεις!!!! Πόσες φορές έχουμε και έχω μιλήσει για αυτά ε!;! όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πολλοί!!!! Βάση των νόμων τις φυσικής πιστοποιούν ότι υπάρχουν όλα αυτά τα οποία ανάφερα!!!! Οπότε γιατί να μην είναι αληθινή αυτή η περίπτωση!;! Και αν δεν είναι για ποιο λόγο να είναι ακόμα ανοιχτός ο φάκελος διερεύνησης της αστυνομίας!;! Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να μάθουμε ίσως και όχι!! Το ποιο πιθανό είναι ότι θα μάθουμε για να μην πω ότι κάποιες κυβερνήσεις ξέρουν και ήδη έχουν πάει και έχουν έλθει από εκεί!!!! Δεν θα πω άλλα για το θέμα τα συμπεράσματα  δικά!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση