ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ << ΖΟΜΠΙ ΤΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ >> ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ << ΖΟΜΠΙ ΤΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ >> ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!

Μια εγκεφαλική ασθένεια τύπου ζόμπι στα ελάφια που θα μπορούσε ενδεχομένως να εξαπλωθεί στους ανθρώπους και οι επιστημονική κοινότητα  ανησυχεί!!!!

Η αποκάλυψη θα μπορούσε να είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζουμε, με τα ελάφια σε όλη τη Βόρεια Αμερική να πεθαίνουν από μια ασθένεια που καταστρέφει σταδιακά το νευρικό σύστημα του ζώου!!!! Οι επιστήμονες ανησυχούν ότι αυτή η ασθένεια θα μπορούσε να μολύνει τους ανθρώπους στη συνέχεια!!!!

Η ασθένεια γνωστή ως χρόνια εξασθενητική νόσος παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1967 στο Fort Collins ( Φορτ Κόλινς ) του Κολοράντο και από τότε έχει μολύνει άγρια ​​κοπάδια σε 25 κράτη και τον Καναδά, καθώς και στη Νότια Κορέα και τη Νορβηγία!!!! Ενώ είναι καλά τεκμηριωμένο, έχει κάνει μια πιο προεξέχουσα επιφάνεια πρόσφατα!!!!

Στο Μίτσιγκαν και το Μιζούρι βρέθηκαν ελάφια που έχουν βρεθεί θετικά σε αυτή τη χρόνια εξασθενημένη νόσο!!!! Αυτό φέρνει το συνολικό αριθμό των περιπτώσεων που εντοπίστηκαν στα ελεύθερα ελάφια στο Μιζούρι σε 76 από το 2011!!!! Το CWD μεταφέρεται ανάμεσα σε ελάφια μέσω πρωτεϊνών  οι οποίες είναι λανθασμένες πρωτεΐνες που προκαλούν την ασθένεια αυτή!!!!

Μα κάποιοι άλλοι λένε ότι ίσως προέρχεται από τους αεροραντισμούς!!!! Συνήθως αυτές οι ασθένειες περιέχονται σε αυτόν τον τύπο ζώου, αλλά μπορούν να εξελιχθούν για να μολύνουν και άλλα είδη!!!! Σε μερικά κοπάδια, πάνω από τα μισά ζώα είναι φορείς της ασθένεια αυτης!!!!

Η άμεση επαφή δεν είναι ο μόνος τρόπος εξάπλωσης της νόσου!!! Οι New York Times ανέφεραν ότι τα άρρωστα ζώα και τα νεκρά ζώα μπορούν να εξαπλώνουν την αρρώστια μέσω των φυτών και του εδάφους, και αυτά τα φυτά και τα εδάφη θα μπορούσαν να καλύπτονται με παραμορφωμένες πρωτεΐνες για χρόνια, ίσως και δεκαετίες!!!!

Ένα ζώο που έχει μολυνθεί από τη νόσο μπορεί να ζήσει για δύο ολόκληρα χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα!!!! Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυκνό σάλιο, εκτεθειμένα νεύρα και κεφαλές που παραμορφώνονται!!!! Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις της νόσου που να έχουν μολυνθεί άνθρωποι – και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το μολυσμένο κρέας μπορεί να βλάψει τους ανθρώπους!!!! Αυτό οφείλεται στο φράγμα των ειδών μεταξύ ανθρώπων και ελαφιών, αλλά τι θα συμβεί εάν η ασθένεια εξελιχθεί για να ξεπεράσει αυτό το φράγμα!;!

Οι αρχές της άγριας ζωής στο Κολοράντο και την Πενσυλβάνια πιέζουν για κανονισμούς κυνηγιού για την καταπολέμηση της εξάπλωσης αυτής της ασθένειας μεταξύ των πληθυσμών!!!! Ωστόσο, οι πρόσφατες μελέτες φαίνονται ανησυχητικές!!!!

Μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Mark Zabel, αναπληρωτή διευθυντή στο Prion Research Center του Κολοράντο, ανακάλυψε κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εξετάζουν αυτή την ασθένεια!!!! Μετά τη σίτιση πιθήκων μακάκα με κρέας από μολυσμένα ελάφια, οι πίθηκοι πραγματικά ασθένησαν όπως τα ελάφια!!!! Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει αποδειχθεί ότι η ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί σε ένα πρωτεύον!!!! Αυτό σημαίνει ότι το είδος φραγμού στο οποίο βασιζόμαστε μπορεί να μην είναι σε θέση να διατηρήσει τελικά αυτή την ασθένεια!!!!

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι τ οι ιοί που εμπλέκονται στην ασθένεια θα μπορούνε να εξελίσσονται!!!! Αυτό οδηγεί σε μεγάλες ανησυχίες ότι τελικά αυτά τα μικρόβια θα μπορούσαν να εξαπλωθούν στους ανθρώπους!!!! Η ασθένεια των τρελών αγελάδων είναι μια ασθένεια περίπου ίδια ενώ έχει μια εντελώς διαφορετική βάση!!!! Όταν οι άνθρωποι έφαγαν μολυσμένο βοδινό κρέας, ανέπτυξαν τα μικρόβια στο δικό τους μυαλό!!!! Έως το 2016, 231 άτομα είχαν πεθάνει από αυτή την κατάσταση!!!!

Ο Ζάμπελ και η ομάδα του πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα εγκεφαλικά μικρόβια από τη χρόνια εξασθενημένη νόσο είναι να θέσουμε ελεγχόμενες πυρκαγιές λέτε για αυτό να καίγεται η Καλιφόρνια όλη…!!!!! Ωστόσο, παραδέχεται ότι υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουν και δεν καταλαβαίνουν για αυτή την ασθένεια!!!

 Υπάρχει αρκετός χρόνος για έρευνα για την καλύτερη κατανόηση αυτού του είδους των ασθενειών, ωστόσο, καθώς τα τελευταία 21 χρόνια τα αυξανόμενα ποσοστά αυτών των μορφών ασθενειών δεν έχουν επηρεάσει την ανθρώπινη υγεία !!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι οι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση