ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΒΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΒΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!

Oι Ιάπωνες βλέποντας ότι έχαναν τον πόλεμο απέναντι στους Αμερικανούς στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, ανακάλυψαν ένα από τα πιο παράξενα όπλα στην εναέρια μάχη της εποχής εκείνης όπου πολλοί λίγοι σήμερα γνωρίζουν για αυτό. Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου οι Ιάπωνες συνέλαβαν την ιδέα  διαμορφώνοντας εμπρηστικές βόμβες τις οποίες συνδέοντας αυτές με μπαλόνια ( Αερόστατα ) τα άφηναν ελεύθερα με τους ανατολικούς ανέμους να ταξιδεύουν 5.000 μίλια πέρα από το βόρειο Ειρηνικό μέσα στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ. Τα μπαλόνια έκαναν χρήση του ισχυρού ρεύματος αέρα το χειμώνα όπου οι Ιάπωνες είχαν μόλις ανακαλύψει ότι το ρεύμα αέρος αυτό ρέει σε μεγάλο υψόμετρο και με υψηλή ταχύτητα πάνω από τη χώρα τους, το οποίο ρεύμα αργότερα έγινε γνωστό από τους μετρολόγους ως το ρεύμα jet ( Τζετ ).

Ήταν ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ήταν η  Ιαπωνική βομβιστική επίθεση με αερόστατα. Οι Ιάπωνες κατασκεύασαν 9.000 μεγάλα μπαλόνια υδρογόνου, τα οποία επισυνάπτονται ως εμπρηστικές αντί-βόμβες για τον εχθρό τους, και τα άφηναν να ταξιδεύουν στους ορεινούς άνεμους προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα μπαλόνια ήταν κατασκευασμένα από χαρτί μουριάς, κολλημένα μεταξύ τους με άμυλο πατάτας και η επικόλληση γεμάτη με υδρογόνο. Ήταν 33 πόδια μήκος και θα μπορούσε να πάρει περίπου 1.000 πόδια ύψος, αλλά το θανατηφόρο μέρος του φορτίου τους ήταν οι 10 τόνοι κατά προσωπικού βόμβα κατακερματισμού, που συνδέεται με ένα μεταλλικό πόδι μακρύ ως ασφάλεια που προορίζονται για να καεί  82 λεπτά πριν από την πτώση στο έδαφος και να κάνει την έκρηξη όπου προσγειώθηκε. Τα μπαλόνια είχαν προγραμματιστεί έτσι ώστε να απελευθερώνει το υδρογόνο, ανυψωνόταν πάνω από 38.000 πόδια, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους υπήρχαν σάκοι με άμμο  που δεν τα άφηναν να πάνε πάνω από 30.000 πόδια ύψος, Αυτό ελεγχόταν από ενσωματωμένο μηχάνημα υψόμετρου. Οι σάκοι είχαν προγραμματιστεί να είναι σε ζεύγη στις αντίθετες πλευρές του τροχού, ώστε το μπαλόνι δεν θα κλίνει προς τη μία πλευρά ή την άλλη, και να υπήρχε η παραμικρή διαρροή του αερίου υδρογόνου. Με τον τρόπο αυτό τα μπαλόνια θα διασταλθούν σε μια ζεστή μέρα και το βράδυ από την συστολή έπεφταν, αυτό βέβαια γινόταν ώσπου οι σάκοι με το έρμα τους να είχαν αδειάσει, οπότε το αερόστατο και βόμβες του έπεφταν τυχαία σε ότι βρισκόταν από κάτω τους.

Οι Ιάπωνες κυκλοφόρησαν το πρώτο από αυτά τα αερόστατα βόμβες στις 3 Νοεμβρίου 1944. Είχαν κάνει ζημιές στην Αλάσκα, Ουάσιγκτον, Όρεγκον, Καλιφόρνια, Αριζόνα, Αϊντάχο, Μοντάνα, Γιούτα, Ουαϊόμινγκ, το Κολοράντο, Τέξας, Κάνσας, Νεμπράσκα, Νότια Ντακότα, Βόρεια Ντακότα, Μίσιγκαν, καθώς και το Μεξικό και τον Καναδά. Το τελευταίο στάλθηκε τον Απρίλιο του 1945. Η τελευταία γνωστή ανακάλυψη ενός λειτουργικού εμπρηστικού αερόστατου ήταν στη Βόρεια Αμερική ήταν το 1955 το ωφέλιμο φορτίο του ήταν ακόμα θανατηφόρο ακόμη και μετά από 10 χρόνια! Οι Ιαπωνικές αυτές βόμβες-αερόστατα ανακαλύφθηκαν σε αμερικανικό έδαφος ακόμη και  το 1992!!!!

Οι βόμβες αυτές προκαλούσαν μικρές ζημιές, όμως οι δυνατότητές τους για την καταστροφή και οι πυρκαγιές ήταν μεγάλες. Οι βόμβες είχαν επίσης πιθανή ψυχολογική επίδραση κατά του Αμερικανικού λαού. Η στρατηγική των ΗΠΑ ήταν να μην αφήσει την Ιαπωνία να γνωρίζει την αποτελεσματικότητα των αερόστατων βομβών. Έτσι κατόπιν εντολής της κυβέρνησης των ΗΠΑ δεν επετράπη στον τύπο να γραφτεί τίποτα για τις ζημιές που προκαλούσαν. Είναι μια από τις ποιο γνώριμες συγκαλύψεις της Αμερικής όλων των εποχών!!!

Στις 10 Μάρτη του 1945, ένα από τα τελευταία δολοφονικά αερόστατα άρχισε να κατεβαίνει στην περιοχή των εγκαταστάσεων παραγωγής του Σχεδίου Μανχάταν κατά την Χάνφορντ στο Κόλντ Κρίκ, κάτω από το πρώτο πυρηνικό αντιδραστήρα που χρησιμοποιείται για να εμπλουτίσει πλουτώνιο. Αυτό το αερόστατο προκάλεσε βραχυκύκλωμα στα ηλεκτροφόρα καλώδια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στις αντλίες ψύξης του αντιδραστήρα, αλλά οι Αμερικάνοι ήταν τυχεροί και είχαν προβλέψει για δεύτερο σύστημα ασφαλείας το οποίο και δούλεψε και γλύτωσαν ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα!!!! Αυτό είναι το πιο κοντινό από την ιαπωνική πολεμική μηχανή όπου την παραλίγο ολέθρια πυρηνική καταστροφή στην Αμερικανική εγχώρια παραγωγική ικανότητα του πολέμου.

Εκτιμάται ότι περίπου 1.000 από αυτές τις βόμβες αερόστατων πέρασαν με επιτυχία το ταξίδι των 5.000 μιλίων από την Ιαπωνία. Μόλις ο αμερικανικός στρατός ανακάλυψε τη φύση των εν λόγω αερόστατων, πυροβολούσαν  τακτικά τον ουρανό με αντιαεροπορικά πυρά κυρίως το βράδυ, και υιοθέτησε μια πολιτική απόλυτης μυστικότητας στο να αρνηθεί την οποιαδήποτε Ιαπωνική επιτυχία!!!!. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεργάστηκαν με το στρατό και δεν δημοσιεύανε οποιαδήποτε είδηση των επεισοδίων. Αυτή η πολιτική της σιωπής ήταν τόσο επιτυχής που λίγοι άνθρωποι έχουν ακούσει για αυτές τις βόμβες, ακόμη και μέχρι σήμερα.

Συνολικά, υπήρξαν 285 περιστατικά από αερόστατα βόμβες που αναφέρθηκαν, και έξι θάνατοι. Και οι έξι θάνατοι συνέβησαν κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού, όταν μια ομάδα από εκδρομείς στο Όρεγκον βρήκαν μια βόμβα μπαλόνι μέσα στο δάσος, και προσπάθησε να την μετακινήσουνε, με αποτέλεσμα να εκραγεί.

Μετά τον πόλεμο, η New York Times, δήλωσε ότι “Πρώτο βραβείο για άχρηστα όπλα πόλεμου πηγαίνει στην Ιαπωνία, για την « μοναδική προέλευση » της σε βόμβα που την μεταφέρουν μπαλόνια για να εξαπλώσει τη φωτιά και τον τρόμο σε όλη τη Βόρεια Αμερική.” Αληθινή ή όχι,

Τα μπαλόνια προκάλεσαν μόνο τις Αμερικανικές απώλειες από την επίθεση του εχθρού στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του πολέμου, και μπορεί ακόμα να είναι μια απειλή για σήμερα. Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι μέχρι και 300 βόμβες αερόστατα μπορεί να εξακολουθούν να είναι διάσπαρτα σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών!!!!

Εδώ θα πρέπει να κοιτάξουμε για ένα περιστατικό το οποίο και είχε γίνει στις 25 Φεβρουαρίου 1942 στο Λος Άντζελες!!!! Αυτό το περιστατικό ονομάστηκε η << Μάχη Του Λος Άντζελες >> !!!! το οποίο περιστατικό θεωρείτε σπάνιο ντοκουμέντο ανάμεσα στα χρονικά της ουφολογίας και φαίνεται να είναι μια υπόθεση με Α.Τ.Ι.Α. όπου υπήρξε στρατιωτική εμπλοκή, και συνοδεύεται από πραγματικές φωτογραφικές αποδείξεις. Ένα γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. αιωρούνταν πάνω από την πόλη, όπου και παρατηρήθηκε από εκατοντάδες άτομα.

Καθώς η Αμερική προσπαθούσε να συντονιστεί στους ρυθμούς της μετά από το συγκλονιστικό χτύπημα στο Περλ Χάρμπορ τον Δεκέμβριο του 1941, όπου υπήρξε μια αυξημένη αίσθηση ανασφάλειας και αγωνίας, οι ουρανοί παρακολουθούνταν συνέχεια. Τότε εθεάθη ένα γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. προς την Καλιφόρνια, ξεσηκώνοντας τον στρατιωτικό και πολιτικό κόσμο. Η υπόθεση αυτή είναι γνωστή ως «The Battle of Los Angeles,” και είναι μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις στην ουφολογίας.

Ήταν νωρίς το πρωί στις 2 του Φλεβάρη του 1942 όταν ήχησαν οι σειρήνες για πρώτη φορά στην περιοχή του Λος Άντζελες και όλα τα φώτα έσβησαν. Πολλοί Αμερικανοί περίμεναν ένα άλλο κύμα των ιαπωνικών μαχητικών αεροσκαφών, και αυτό περίμεναν να δουν, καθώς εγκατέλειπαν τα σπίτια τους। Πόσο λάθος είχαν!!! Οι πρώτες αναγνωρίσεις του μεγάλου του Α.Τ.Ι.Α. θα γίνονται στο Κάλβερ Σίτι, και την Σάντα Μόνικα.

   Η τελευταία φωτογραφία είναι η αληθινή και όχι επεξεργασμένη!!!!

Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν να μην πρόκειται για περίπτωση ΑΤΙΑ αλλά για ένα αερόστατο βόμβα των Ιαπώνων!!!! Θα μου πείτε ότι πιο μετέπειτα ανακάλυψαν οι Ιάπωνες τα δολοφονικά αυτά αερόστατα…… μην ξεχνάτε ότι ακόμα και για την Ιαπωνία θεωρείτε το απόλυτο μυστικό όπλο και το ήξεραν μόνο υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού και της κυβέρνησης, όσοι δούλευαν στην βάση όπου και τα έφτιαχναν είχαν πάρει όρκο σιωπής όπου αν τον έσπαγαν η τιμωρία ήταν θάνατος!!!!

Από την άλλη η Αμερική δεν ήθελε με τίποτα να δώσει την ικανοποίηση στους Ιάπωνες ότι είχαν επιτυχία με το ότι έστελναν έτσι ίσως ήταν από τα πρώτα αερόστατα βόμβες που έστειλαν ως πειραματικά οι Ιάπωνες και για να μην πανικοβληθεί ο λαός της Αμερικής δήλωσαν ότι ήταν ΑΤΙΑ……. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να είναι ένα ΑΤΙΑ αλλά μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες μου είναι ποιο πιστευτό. Οι πληροφορίες ότι ήταν ΑΤΙΑ έγιναν όταν τελείωσε ο πόλεμος και μετά από χρόνια παρουσιάστηκαν τα φιλμ τα οποία δείχνουν κάποια αντικείμενα ενώ οι εφημερίδες μιλούσαν για ένα μόνο…… υπάρχουν πολλές υποψίες από πολλούς ότι το φιλμ πειράχτηκε επίτηδες για να μην ανακαλυφθεί η επιδρομή των φονικών αερόστατων!!!! Δείτε το τελευταίο βίντεο και ακούστε τα ντοκουμέντα για να δείτε στο πόσο πλησιάζω στην σκέψη αυτή!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F01Ps6jhhv0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U3pXjvDyj8U[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fO6-96Pyi0o[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση