ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

N.A.S.A.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

Όταν στάλθηκε από την NASA ο δορυφόρος που θα έστελνε στοιχεία για το αν υπάρχει νερό πράγμα και που ανακάλυψε στους πόλους μεγάλες ποσότητες πάγου, περνώντας βόρειο-ανατολικά προτού φτάσει στον βόρειο πόλο του πλανήτη άρχισε να τραβάει φωτογραφίες. Εκτός από τα αποτελέσματα του νερού που χαροποίησε την NASA τραβήχτηκαν και κάποιες φωτογραφίες που έχουν προβληματίσει τους ειδικούς.

Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν ένα τεράστιο ναό τύπου αρχιτεκτονικής όπως της φυλής των Μάγια στην κεντρική και νότιο Αμερική, με την μόνη διαφορά αυτός είναι μεγαλύτερος από όλες τις πυραμίδες της γης. Εκτός από τον τεράστιο πυραμοειδή ναό υπάρχει και ένα τεράστιο μονοπάτι ή δρόμος που κατηφορίζει μπροστά από τον ναό.

Το παράξενο εκτός από αυτά τα δυο πλέον ντοκουμέντα ευρήματα με αποδείξεις είναι το σημείο που είναι φτιαγμένος ο πυραμοειδής ναός. Είναι ένα σημείο το οποίο σήμερα κάποιος αν ήθελε να τον φτιάξει τον ναό θα ήταν σαν να ήθελε να τον φτιάξει στα Ιμαλάια ανάμεσα στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου πράγμα αδύνατο.

Ένα άλλο παράξενο γεγονός είναι ότι ο ναός δείχνει να είναι μεταλλικός όπως κάποιοι ειδικοί της NASA δήλωσαν αλλά για να διαπιστωθεί αυτό θα πρέπει κάποιος να πάει εκεί, και αν θα πάει θα πρέπει να κάνει τιτάνια αναρρίχηση για να φτάσει στον ναό. Ίσως στο μέλλον στο πολύ μακρύ μέλλον να γίνει κάτι τέτοιο…. Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από την NASA όπως έχουν διαρρεύσει και όλες οι άλλες με το γνωστό άγνωστο τρόπο κάνοντας την NASA να παραμιλάει για το πώς γίνονται τέτοιου είδους διαρροές!! Δείτε το βίντεο το οποίο μετά από πολλές έρευνες και αναλύσεις είναι πέρα για πέρα αληθινό!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και θυμάστε.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjhqqdDSAAc

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση