ΑΓΓΕΛΟΙ!;! ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!;! ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΓΓΕΛΟΙ!;! ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!;! ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ!!!

Παρακολουθήστε αυτά τα βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο είναι από την Μέκκα. Θα παρατηρήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε όλα αυτά τα βίντεο!! Για τους πιστούς και καλά κάνουν πιστεύουν ότι είναι άγγελοι ή άγγελος αυτό που ακουμπά για λίγο την ιερή πέτρα οπού είναι κτισμένη με ένα επιβλητικό δωμάτιο τριγύρω της!!

Αν δείτε καλά δεν μοιάζει με άγγελο αλλά με κάτι άλλο, τι άλλο; Ίσως με την μορφή ενός Παρατηρητή!! Μα δεν είναι το ίδιο πράγμα; για κάποιους ναι για κάποιους άλλους όχι!!! Για μένα όλες οι θρησκείες χρήζουν σεβασμό από εμάς που δεν ανήκουμε ή πιστεύουμε σε αυτές!!! Ακόμη και άθεοι να είμαστε θα πρέπει να σεβόμαστε με ευλάβεια τα πιστεύω του καθενός ανθρώπου!!! Όπως αυτοί που πιστεύουν θα πρέπει να σέβονται τα πιστεύω των άθεων….. έτσι θα ύπαρξη μια πολύ ωραία κατανόηση από όλους. Δοκιμάστε το και θα δείτε ποσό δίκιο έχω.

Αν και κανένας δεν ξέρει με σιγουριά το τι είναι αυτή η άσπρη σιλουέτα οι μουσουλμάνοι ιερείς το βλέπουν ως άγγελο!!! Γιατί όχι! Εσείς όλοι που θα το δείτε τα συμπεράσματα δικά σας. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση