ΤΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!;;!

UFO

ΤΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!;;!

 

Πρόσφατα το πρόγραμμα SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη) ακυρώθηκε από την Αμερικανική κυβέρνηση χωρίς να δώσει διευκρινήσεις. Φαίνεται ότι κάτι είχε αρχίσει να συμβαίνει. Σύμφωνα με τις πηγές μου, η κυβέρνηση έχει αναλάβει ορισμένες από τις κεραίες και επεξεργάζεται  πλέον όλα τα σήματα για την αποκλειστική χρήση των Ηνωμένων Πολιτειών μέσο του Πολεμικού Ναυτικού που διαθέτει. Η Αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται να είναι πολύ αναστατωμένη γιατί τρία πολύ μεγάλα αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη!!

Οι εικασίες για το τι ακριβώς είναι αυτά τα αντικείμενα κυμαίνονται από  διαστημόπλοια κιβωτούς  που έρχονται για να πάρουν κάποιες χιλιάδες εκλεκτούς ανθρώπους λίγο πριν ξεσπάσει ένα κατακλυσμικό γεγονός στην γη, άλλη εικασία λέει ότι είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε εισβολή και ετοιμάζουν καταφύγια πάλι για κάποιες χιλιάδες εκλεκτούς, και ότι αυτό το κάνουν μέσω των λαών της Γης που τους εξαναγκάζουν σε εργασία αλλά και αμοιβή σκλάβων παγκοσμίως. Λέτε για αυτό να παίρνουν σιγά σιγά τέτοια μετρά όπως εδώ στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο!!;!!

Αυτή τη στιγμή το αντικείμενο (Α) έχει περάσει ​​ την τροχιά του Πλούτωνα. Εκτιμάται ότι τα αντικείμενα έχουν μήκος  150 μιλίων το πρώτο το δεύτερο 30 και το τρίτο 50 μίλια και έχουν πλάτος το ίδιο με το μέγεθος  που ανάφερα στο καθένα!!!  Πριν από λίγο καιρό μια ένας Ρωσικός δορυφόρος στον Άρη φωτογράφησε ένα αντικείμενο που αντιστοιχεί σε αυτή την περιγραφή λίγο πριν καταστραφεί για άγνωστους λόγους. Αργότερα, ένας Αμερικανικός δορυφόρος  στον Άρη καταστράφηκε λίγο πριν φτάσει σε αυτό το πλανήτη με σκοπό να φωτογραφήσει τα αντικείμενα……

Κάποιοι  άνθρωποι που συνδέθηκαν με το σύστημα μέσω του διαδικτύου SETI βρίσκονται σε μια ομόφωνη άποψη ότι, ναι, δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους συνεχίζουν μέχρι και τώρα να είναι στο σύστημα μόνο με δυο κεραίες του SETI με ιδιωτική χρηματοδότηση!!! ( ποιοι να είναι άραγε αυτοί; Και για πιο λόγο χρηματοδοτούν; ). Ωστόσο, οι εκθέσεις δείχνουν ότι έχουν κάποιες κεραίες που έχουν αναληφθεί από την κυβέρνηση με ιδιαίτερη βαριά εξοπλισμένη φύλαξη!!!.

Έχει αναφερθεί ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την NSA προσπαθούν να κρατήσουν το κοινό να αγνοεί το τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτά τα στοιχεία όχι όλα μαθεύτηκαν από κάποια άτομα που έχουν γνώσει και ανησυχία ότι το Πολεμικό Ναυτικό, ως πρώτη γραμμή άμυνας μπορεί να επιχειρήσει να μετατρέψει τις κεραίες αυτές για στρατιωτικούς σκοπούς. Είναι γεγονός εδώ και καιρό ότι έχουν κάποιες ειδικές συχνότητες στη ζώνη των μικροκυμάτων που είναι γνωστό ότι επηρεάζουν τα UFO και αποσταθεροποιεί τα συστήματα πρόωσης τους. Είναι αυτονόητο ότι τα μέτρα αυτά μπορεί να είναι τραγικά, μα θυμήθηκαν τις δηλώσεις  του Ρόναλντ Ρίγκαν σχετικά με την ανάγκη για το πρόγραμμα του Star Wars και το συμπέρασμα  ότι μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουν κάτι  << εκεί έξω! >>.

Για να είμαστε σίγουροι, αν το σκεφτείτε, το μεγαλύτερο μέρος του αμερικανικού κοινού είναι ικανοποιημένοι στο να κρυφτεί η πραγματικότητα σαν κωμική σειρά & προσφερόμενο για νυχτερινή τηλεόραση και να λάβουν τα φαινόμενα UFO ως ένα αστείο. Δεν είναι αστείο!!!!  Πάρα πολλοί αξιόπιστοι άνθρωποι έχουν αποκαλύψει στον κόσμο ότι δεν πρόκειται για αστείο. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους ΕΙΝΑΙ:

Ο  Barry Goldwater, ο αστροναύτης Gordon Cooper, ο Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ, ο επικεφαλής του FBI Χέρμπερτ Χούβερ, η Γενική McArthur, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν και πολλοί, πολλοί άλλοι.

Όσο για τον εαυτό μου, ξέρω τι ξέρω και για ένα πράγμα είμαι σίγουρος….. Τι κάνουν οι άνθρωποι για να ισχύει ότι το μέλλον βρίσκεται στα χέρια τους;  Θα παραμείνει στα χέρια τους,  διότι καμία κυβέρνηση, εκτός του Βελγίου, είναι πρόθυμοι να αναγνωρίσουν στους ανθρώπους της και τον κόσμο που είναι τα UFO και ότι πράγματι υπάρχουν και είναι ένα μέρος της πραγματικότητας και ότι οι άνθρωποι τι ακριβώς πρόκειται να πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι! Είτε μας αρέσει είτε όχι!

 

Από κάποιες πιο πρόσφατες φωτογραφίες τα δεδομένα άλλαξαν τραγικά. Τα ονόμασαν ΣΤΕΛΛΑΡ  θωρηκτά τα οποία έχουν μήκος 242 χιλιόμετρα και τα αλλά δυο πάνω από 200 χμ, σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Πράβντα» που αναφέρει ότι πήρε τις πληροφορίες από πηγές της NASA ότι έχουν πορεία την γη Γη, χωρίς φιλικές προθέσεις.

Όπως έχει αναφερθεί στο defencenet.gr έχει εκτιμηθεί ότι πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα  στο παρασκήνιο υπάρχει τεράστια διεθνή φιλονικία επειδή << αυτοί >> έχουν  ενημερώσει τους ανθρώπους στη Γη! Σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ) το εξωγήινο σμήνος έχει αναγνωριστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά τα σκάφη αυτά από την Αλάσκα!

Οι μόνοι που συμφωνούν με την << Πράβντα >>, είναι οι Κινέζοι, οι οποίοι κατηγορούν ευθέως τους Αμερικανούς ότι κρύβουν  τα στοιχεία που έχουν για την ύπαρξη των εξωγήινων αλλά και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Εκτός από όλες τις φήμες, λένε οι επιστήμονες  << η Γη πρέπει να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τους εξωγήινους  … μάλιστα  ένας Κινέζος αστρονόμος προβλέπει ότι << τα UFO θα εμφανιστούν δυο μήνες πριν το τέλος του 2011!!! ……

Κάποιες άλλες  (ανεπιβεβαίωτες) φήμες μας λένε ότι ο Ομπάμα θα ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στις αρχές του 2012 …… και το Φεβρουάριο του 2012 μέσω των Ηνωμένων Εθνών θα αρχίσει να προετοιμάζει τους πολίτες του κόσμου για την επίθεση της τρία διαστημόπλοια που θα είναι εδώ τον Μάρτιο του 2012!!!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 2010 KQ

 

Η NASA αναφέρει ότι ένα άγνωστο αντικείμενο πλησιάζει τη Γη από το βαθύ διάστημα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι τεχνητής  προέλευσης αντί να έχουν ένα κάνουν με ένα αστεροειδή. Το αντικείμενο 2010 KQ εντοπίστηκε από το Catalina Sky Survey στην Αριζόνα νωρίτερα, και στη συνέχεια παρακολουθείται από δορυφόρους-βλέποντας της NASA διάφορες μυστικές υπηρεσίες, όπως την Εγγύς-Γης Ειδικό Πρόγραμμα με έδρα στο Εργαστήριο Αεριώθησης στην Καλιφόρνια…….

Στο  SETI  ανακάλυψαν τρία αντικείμενα καθ ‘οδών που έρχονται προς τον κόσμο μας. Εξωγήινα σκάφοι που θα φτάσουν στην γη; Το SETI αναρωτιέται αν πιστεύετε ότι η διαδεδομένη ιστορία τώρα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι έγκυρη. Στο SETI λένε ότι είναι όλα ανοησίες – είναι μια φήμη, μια φάρσα, και κατασκευάσματα άχρηστων ιστοσελίδων που θα έπρεπε να ελέγχονται προτού γράψουν κάτι!!!!.

Έλα όμως που η  << Pravda >> σημειώνει ότι << καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό, διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Αναζήτηση Εξωγήινης Νοημοσύνης) επιβεβαιώνει την ύπαρξη τους  προσθέτοντας περαιτέρω ότι αυτά τα τρία διαστημόπλοια  θα είναι θεατά και οπτικά από  τηλεσκόπια όταν πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!!!!

Αλλά νέα προέρχονται από το peiraxtiriblog το οποίο είναι αυτό που έχει κάνει μια διεξοδική έρευνα για το θέμα έχει ως εξής:

Η αρχική θέση σε απευθείας σύνδεση τηλεσκόπιο μας δίνει τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν τα UFO πάνω από τρία!!!!

Οι συντεταγμένες είναι:
Συντεταγμένες RA, Δεκέμβριος

19 25 12 46 -89 03 – Η πρώτη καταγεγραμμένη μεγάλο αντικείμενο
16 19 35 -88 43 10 – κυλινδρικό αντικείμενο
02 26 39 -89 43 13 – Εγκύκλιος
08 50 47 -89 38 09 – κυρτή
14 38 50 -88 40 42 – κυρτή
14 59 06 -88 21 24 – κυρτή
23 13 00 -88 53 11 – κυρτή
19 26 51 -88 42 38 – κυλινδρικό, που μοιάζει με ένα πλοίο με ίχνη
Και εδώ http://www.sky-map.org/ 19 25 12 -89 46 03 – το πρώτο 16 19 35 -88 43 10 – η δεύτερη 02 26 39 -89 43 13 – το ένα τρίτο

Πηγή: Disclose.tv

Έτσι, είναι δυνατό να εξακριβωθεί η παρουσία αυτών των τεράστιων αντικείμενων στην τροχιά του Κρόνου και την προσέγγιση προς τη Γη;
Μπορεί κάποιος αστρονόμος να ελέγξει αν, σε αυτές τις RA / Dec συντεταγμένες, υπάρχουν ανώμαλες παρουσίες των αντικειμένων που δεν εντοπίστηκαν; (ο Συνωμότης-DiscloseTV !!!), καθώς και περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το άγνωστο αντικείμενο που πλησιάζει τη Γη “Object 2010 KQ” (NASA). Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για τα αντικείμενα που πέρασαν στον ήλιο ότι αυτά που έρχονται εδώ είναι η προπομπή αυτών εκεί στον ήλιο δείτε τα βίντεο με τα αντικείμενα στον ήλιο πιο κάτω.

Λέτε να είναι όλα ψέμα οι φήμες για τα UFO που πλησιάζουν, παραπληροφόρηση για εξωγήινη ζωή, ΟΤΙ , μετά από περισσότερα από 50 χρόνια ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιο εξωγήινο είδος…… τα συμπεράσματα είναι δικά σας δείτε και τα ανάλογα βίντεο και αποφασίστε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ABj1GemIMME&feature=related

TA BINTEO ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 
 

3 σκέψεις στο “ΤΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!;;!

  1. Με εχει πιασει αγωνια τι ειδος ειναι (πιστευω δρακονιανοι) αλλα και τι διαθεσεις εχουν. Διοτι ωσ γνωστον το εχουμε λυσει σε αλλο αρθρο σου οτι δεν εχουν περασει ακομα τα 5400 χρονια ακομα. Ετσι δεν ειναι σαμαν ;

    Μας προστατευει ακομα το πλεγμα ή οι γραμμες λεϊ ή οπως αλλιως το εχουν ονομασει στην εποχη μας ;

    κουφαλα Ενκι θα τη βρουμε την ακρη….

  2. τελικα σαμαν εχουμε καποιο νεοτερο για αυτα τα “φιλικα” ή “εχθρικα” διαστημοπλοια ; Παντως σιγουρα κατι γινεται εκει εξω. Επειδη εμεις ειμαστε καθηλωμενοι ή και αχριστοι δε παει να πει οτι το ιδιο συμβαινει και σε αλλα ηλιακα συστηματα ή γαλαξιες. Τωρα οι διαθεσεις τους ειναι αναλογες με των κυβερνωντων και αυτων που ειναι στη σκια…

Αφήστε μια απάντηση