ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 

Ένας αόρατος πόλεμος μαίνεται , ένας πόλεμος πληροφορίας , παραπληροφόρησης , ένας πόλεμος διαστάσεων συμπύκνωσης, αποσυμπυκνώσεις , πόλεμος ψυχών και πνεύματος που ο εχθρός είναι σχεδόν άγνωστος, και από τον απαίδευτο κόσμο αλλά ακόμα και από κόσμο που νομίζει ότι ξέρει.

Η πληροφορία που μπορεί να πλάσει από συνείδηση ως και πόλεμο , και να κατρακυλήσει ακόμα και την ψυχή του ανθρώπου στην άβυσσο . Πως μπορούμε να αμυνθούμε χωρίς να κάνουμε λάθος κίνηση που μπορεί βραχυπροθέσμα και μακροπρόθεσμα να  αποβεί μοιραία ή μη αναστρέψιμη ?

Ακούμε για ακτινοβολία και ρύπανση ατμοσφαιρική , το λες και σου απαντάνε ότι η αρμόδια υπηρεσία δεν αναγνωρίζει όρια πάνω από το επιτρεπτό και είσαι ημιμαθής και σπέρνεις τον φόβο ? Ρωτώ λοιπόν η κεραία που είναι διπλά στο σπίτι μου είναι εντάξει και αν ναι γιατί την καμουφλάρουν σαν καμινάδα για να μη την ματιάσω ?????? Και πως η αρμόδια υπηρεσία μετρά ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ? Είναι αξιόπιστη σε όλες  τις γειτονίες ??

Δεν νομίζω …. μη μιλήσουμε για τους εμπόρους φόβου και ελπίδας που κυκλοφορούν και πουλάνε τα κατάλληλα αντίμετρα ( κουρτίνες, βαφές, χαλάκια κ.λπ. ) απλησίαστα χρηματικά για εάν νοικοκυριό . Δεν έχεις να τα δώσεις ??? Τηγανίσου τότε !!!!!

Δεν θα επεκταθώ και σε άλλους έμπορους φόβου γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός του άρθρου. Πάμε στα τρόφιμα ? Αν κάτσεις και ψάξεις θα καταλήξεις να τρως πέτρες .Πάμε και σε άλλους αόρατους εχθρούς ? Η δημοκρατία μας που δεν μπορείς να βρεις άκρη ποιος φταίει και γιατί  εφόσον η δημοκρατία μας καλύπτει τους ενόχους , και για να μη παρεξηγηθούμε η δημοκρατία αυτή που ζούμε γιατί έτσι την ονομάζουν .

Ως εδώ βλέπουμε ότι οι ως τώρα εχθροί που είπαμε είναι αόρατοι στο μάτι ορατοί εν κατακλείδι όταν αρρωστήσουμε οπού εκεί περνάμε σε έναν άλλο εχθρό την ιατρική επιστήμη.  Φάρμακα και κόντρα φάρμακα και νοσήλια και φακελάκι και , και,   και πάει λέγοντας ….

Χμμμμμ ακτινοβολία ,χημικά , μου θυμίζει τον παρανοϊκό στο sin city που βίαζε κοριτσάκια . Γόνος πλούσιου  που από τα χημικά και την ακτινοβολία έγινε κερατάκι …… μήπως μας θέλουν έτσι μεταλλασσόμενους ????

Μήπως αλλάζει η γαία σύσταση γιατί από κάποιους δεν αντέχεται και θέλουν άλλη ατμόσφαιρα ??? . Πάμε να δούμε και κάτι ακόμα σχετικά με εχθρούς . Διάβαζα πρόσφατα κάποιο μήνυμα γνωστού εξ αποστάσεως μέσω κοινωνικού δικτύου που έγραφε διάφορες παράξενες ιστορίες για μασόνους αλλά μου έκανε εντύπωση η γλαφυρότητα τα στοιχεία που έδινε ( οδοί ,ονόματα, ημερομηνίες) και του έστειλα μήνυμα για το αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει ή φαντασία .

Μακάρι να ήταν φαντασία απάντησε . Μιλούσε για πύλες που εξέρχονται αδηφάγα όντα ενεργειακά πεινασμένα που καλούνται από τις ποδίτσες που ξέρουν να τις ανοίγουν , μίλησε για διάφορες τελετές σοδομισμού και ανείπωτες ενέργειες υποδούλωσης και άλλα πολύ ¨ωραία πράγματα¨ που σου έκοβαν  τον ύπνο τουλάχιστον.

Ο κυριότερος εχθρός αόρατοι άλλα και ορατοί συνάμα εποφθαλμιούν την ενέργεια σου την ψυχή σου την αποκοπή σου από τον σκοπό σου προσπαθώντας να σε ρίξουν σε ενέργειες ωφέλιμες για αυτά απομυζώντας κάθε στάλα ενέργειας…..

Οι ινδιάνοι της Αμερικής λένε για την ώρα του θανάτου πως πρέπει να ξέρεις πως να κατευθύνεις την ενέργεια που ελευθερώνεται από το κουφάρι σου ώστε να μη το πάρει το κακό πνεύμα αλλά ο αετός της γνώσης …

Σκεφτείτε τι φαγοπότι πέφτει στον πλανήτη αφού τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός έχει αρνητικές σκέψεις και πράξεις , από που να αρχίσω από την Αφρική που έπρεπε να έχει εκλείψει η πείνα δεκαετίες τώρα ? Αλλά συμφέρει γιατί είναι εάν μεγάλο δείπνο , από την Ασία με τους Ινδούς να αναλογούν ένας ανά τετραγωνικό μέτρο ? ή την Κίνα που όπως οι προηγούμενες η πείνα και το εκτελεστικό απόσπασμα καραδοκούν .

Και δεν μιλάω για τις και καλά αναπτυγμένες χώρες πόσοι είναι δυστυχισμένοι γιατί στο τέλος θα μείνουν μόνο 500 οικογένειες που περνάνε άριστα !!!!!!!!!

Η σκέψη,  η βούληση ισχυρό πράγμα , τώρα τελευταία λένε οι επιστήμονες ότι η σκέψη μορφοποιείται.  Σοβαρά ?????? δηλαδή αν σκεφτούμε όλοι μαζί τον βεελζεβούλι θα μας παρουσιαστεί ??? Χμμμμμ μήπως ναι !!!!!!! ή αν σκεφτούμε όλοι μαζί στον αγύριστο ψυχοφάγοι και τους αφήσουμε μια μέρα να ταϊστούν μήπως και ξεκαλουπώσουν ????  για πάντα !!!!!! Και στο τέλος πως θα προφυλαχτούμε ?

Με δυνατό πνεύμα και βούληση , να μη γονατίζουν τα πόδια μας με το παραμικρό να μη φοβάσαι ότι θα πεινάσεις γιατί ο γείτονας θα σου δώσει ένα κομμάτι ψωμί μη φοβάσαι να πεθάνεις αγωνιζόμενος οι πρόγονοι μας αποζητούσαν τέτοιο θάνατο .

Γίνε αθάνατος με το πνεύμα σου και την συμπεριφορά σου αθάνατος !!!!! Γιατί αν φοβάσαι, θα πεθαίνεις κάθε μέρα ενώ στην αντίθετη θα πεθάνεις μια φορά και αυτή ευχαριστημένος ……   δείξε σε όλους και σε τσιράκια και σε άρχοντες ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι ο τελευταίος αλλά δώσε τους να καταλάβουν ότι δεν θα ζήσουν να δουν το τέλος του δώσε τους να καταλάβουν ότι περιμένεις την μάχη σαν τρελός και πως η τρίχα σου στο σβέρκο σηκώνεται μόνο και με την σκέψη της μάχης δείξε τους ότι γεννήθηκες για αυτό και θα πεθάνεις !!!!!!!!!!!!

και την ύστατη στιγμή θυμήσου.

Ὢ ξείν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα τοὶς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι.!!!

Μετά τιμής submarine !!!!!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


1 σκέψη στο “ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση