ΕΙΔΙΚΌ ΆΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VRIL!! Part 1

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VRIL!! Part 1

 

Η λέξη Vril πρώτη φορά ακούστηκε από τον συγγραφέα Bulwer Lytton, στο βιβλίο που έγραψε το 1871 VRIL – The Power of the Coming Race, Βρίλ – Η Δύναμη της Επερχόμενης Φυλής, αυτή είναι η πιο σωστή μετάφραση αυτού του  τίτλου από το βιβλίου!!  Aν και κάποιοι διαφωνούν με αυτό και λένε ότι πρώτη φορά ακούστηκε στα μέσα του 16ο αιώνα……. Για τους Βρίλ ή την δύναμη Βρίλ έχουν γραφτεί πολλά, κάποια ξεπερνάνε την φαντασία και κάποια αλλά είναι τελείως απαράδεκτα!! Ύστερα από πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα σας αποφάσισα να γράψω για τους Βρίλ αν και πολλά site ήδη το έχουν κάνει!!

Μόνο που εγώ θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ να βρεθώ στην σφαίρα της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας, αυτό αν είναι έτσι θα το αποφασίσετε εσείς μετά από ένα σορό στοιχεία που θα καταθέσω από φωτογραφίες αλλά και διάφορα έγγραφα……  Ίσως κάποιους τους ενοχλήσει αυτά που θα γράψω στα άρθρα που θα επακολουθήσουν…….. στα άρθρα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες και έγγραφα που ίσως κάπου τα έχετε δει αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες αλλά και έγγραφα που βγαίνουν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!!

Για τους Βρίλ έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, αλλά που στέκουν ( που είναι ελάχιστα!!) και αλλά που είναι τελείως εξωφρενικά. Όλα ξεκίνησαν από το κλασικό βιβλίο του Bulwer Lytton. Για την ναζιστική μηχανή όλα δείχνουν πως ναι(;) αν και το θέμα των Βρίλ είναι πολύ παλιό από όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. Είναι ένα ζήτημα το οποίο περιτυλίγεται από μυστικές εταιρίες αλλά και ένα πέπλο φαντασίας και μυστηρίου, φανατισμού, αληθινής επιστήμης…!! Αλλά και επικίνδυνης ψευδό-λογίας, μυθοπλασίας, αλλά και ανύπαρκτων Αστικών Θρύλων!!!! Αυτό το λέω γιατί είναι πολλοί ειδικά εδώ στην Ελλάδα που έχουν μυθοπλάσει αλλά και έχουν πιαστεί από κάποιες λέξεις φτιάχνοντας σελίδες ολόκληρες από ανύπαρκτα στοιχεία, δεν λέω ότι δεν γίνεται στο εξωτερικό το ίδιο πράγμα, μα γίνεται σε πολύ μικρή κλίμακα. Τους έχουν ονομάσει εξωγήινους, εσωγήινους, εκπέσοντες αγγέλους, παρατηρητές ( σημείωση: θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο μου για το τι είναι οι παρατηρητές ), Άρκουανς = Μαύροι Μάγοι = της θαλάσσιας αβύσσου και αλλά πολλά……

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε το τι ακριβώς είναι αλλά και το τι ακριβώς γίνεται μέχρι και σήμερα. Η έρευνα στο όλο αυτό τιτάνιο ζήτημα που φτάνει μέχρι και τις μέρες μας μου πήρε πολύ καιρό να μαζέψω πληροφορίες αλλά και έγγραφα. Δεν ήταν κάτι εύκολο γιατί έκρυβε πολλούς κινδύνους…. Αλλά και πολλές ψεύτικες πληροφορίες, το οποίο μπέρδευε πολύ τα πράγματα, πράγμα που πολλές φορές ξεκίναγα από την αρχή. Την έρευνα την έκανα λόγο ότι τα όντα(;) αυτά κατοικούν στην μέση γη. Όπως ξέρετε εσείς που διαβάζεται τα άρθρα μου είναι ότι είμαι θερμός υποστηρικτής της μέσης γης, έτσι μου ήταν αδύνατο να αποφύγω αυτήν την τιτάνια έρευνα!!!

Το βιβλίο, πιο από όλα; Εννοώ τις εκδώσεις, γιατί ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ειδικά όταν γίνεται μετάφραση. Έτσι το μόνο που πρέπει να κάνει ένας ερευνητής είναι να απευθυνθεί στο αυθεντικό, αν δεν μπορεί να το αποκτήσει, έστω να βρει το αμέσως μετά αντίτυπο η έκδοση. Είχα την μεγάλη τύχη να διαβάσω και να μελετήσω ένα από τα βιβλία της πρώτης έκδοσης του 1871 από έναν καλό φίλο ερευνητή για την υπόθεση Βρίλ το Phil Victor Rombinson!! Eκει διαπίστωσα τα εξής: Οι μεταφράσεις αλλά και οι επανεκδόσεις που έγιναν στο μέλλον όλο και κάτι αφαιρούσαν αλλά και όλο και κάτι παραπάνω πρόσθεταν!! Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό; Εδώ εμείς οι ερευνητές λέμε ότι έγινε εσκεμμένα για να μπερδευτούν τα πράγματα. Αν και πρόκειται για ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας έχει πολλά σημεία αλλά και γεγονότα τα οποία είναι αληθινά αν ξέρει κάποιος που να ψάξει!!

Αυτό που έχω να πω, είναι ότι το βιβλίο το αυθεντικό τους αναφέρει ως ανθρώπους που διείσδυσαν στην μέση γη μετά από έναν κατακλυσμό (ποιον από τους τρεις άραγε;). Αφήνει να διανοηθεί ότι ίσως πρόκειται για τους Αντλάντιους ….δεν κάνει λόγο για φυσικά φτερά αλλά για μηχανικά!!! Οπότε οι θεωρίες περί εκπέσοντων οι αγγέλων δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους άλλους δεν στέκουν. Ούτε οι θεωρίες περί Δέρος που πολλοί επιμένουν στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, μάλιστα κάνουν λόγο ότι οι Δέρος ανήκουν στην ερπετική φυλή που είναι μέγα λάθος!! Προς πληροφόρηση σε αυτούς έχω να τους πω ότι είναι όντα βίο-γεννητικής που τα έφτιαξαν οι Γκρίζοι!! Σε παρακάτω άρθρο όταν αναφερθώ για τους Γκρίζους θα δώσω τα στοιχειά μου γιατί το λέω αυτό.

Επίσης το βιβλίο μιλάει για την δύναμη των Βρίλ που την ονομάζουν Βρίλ – Για, είναι η πνευματική δύναμη όπως οι δυνάμεις των μέντιουμ. Δηλαδή τηλεπαθητικές αλλά και τηλεκινητικές δυνάμεις που όταν συνευρεθούν όλες οι δυνάμεις τους μαζί και γίνουν μια μπορεί και να κάνουν απίστευτα πράγματα όπως το να κινούν βουνά ( σημείωση: κάτι μου θυμίζει αυτό, δεν μιλώ θρησκευτικά αλλά αρχαιολογικά ψάξτε και θα δείτε ότι έχω δίκιο ), μέχρι να ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα ή σεισμούς. Την δύναμη αυτή οι ναζί την ονόμασαν << δύναμη οργόνη >>, μια δύναμη που συνεχίζεται να υφίσταται μέχρι και σήμερα σε πολλά πράγματα εκτός της νοητικής δύναμη του νου ( σημείωση: Σε ξεχωριστώ άρθρο θα αναφερθώ για την δύναμη οργόνη ).

Στο Βερολίνο είχε ιδρυθεί μια μυστική εταιρία η οποία ήταν από ότι λένε κάποιοι ερευνητές παρακλάδι της εταιρίας Θούλης, η εταιρία αυτή ονομαζόταν << Φωτεινή Στοά >> την είχε ιδρύσει ο Haushofer με τις ευλογίες του Αδόλφου Χίτλερ!! Η Φωτεινή Στοά λεγόταν αλλιώς για τα μέλη της << Εταιρία Vril >>!!!  Αν και οι Γερμανοί είχαν αρχίσει την έρευνα Για τους Βρίλ από το 1910…….. Ο στόχος αυτής της μυστικής εταιρίας ήταν να διερευνήσουν την καταγωγή της Άριας Φυλής αλλά και να εκτελούν συγκεντρώσεις με σκοπό την αυτοσυγκέντρωση ώστε να αφυπνιστεί η δύναμη Vril!!  O Haushofer ήταν μαθητής του μεγάλου και παράξενου  μυστικιστή μάγου Grecor Ivanvich Gurdyev……!!!! O Haushofer αλλά και o Gurdyev υποστήριξαν και οι δυο μαζί στον Χίτλερ ότι είχαν επαφές με μυστικές στοές στο Θιβέτ που κατείχε το μυστικό του << Superman!!! >>. Στις προσπάθειες αναζητήσεις για το μυστικό αυτό είχαν πάρει μέρος ο Χίτλερ, ο Αλφρεντ  Ρόζενμπερκ, ο Χίμλερ, ο Γκόρινγκ, αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Χίτλερ Δρ. Μόρελ!!  Στην προσπάθεια του μυστικού αυτού ανακάλυψαν και για τις εισόδους της μέσης γης οπού βρισκόταν στους Πόλους και όχι μόνο…..

Αυτή όλη η έρευνα που θα κάνουν θα φτάσει τεχνολογικός τους Γερμανούς της εποχής εκείνης σε πολύ υψηλά επίπεδα, τόσο υψηλά που είναι απίστευτα μέχρι και σήμερα!! Βεβαία όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις ιστορίες κάπου ξεφεύγουν και Τιτανοποιούντε, ο κάθε ένας ερευνητής όπως έχω ξανά πει θέλει ή να εντυπωσιάσει ή να παραπληροφορήσει και έτσι δημιουργείτε ένα χάος στις πραγματικές πληροφορίες …… Αυτό που είναι σίγουρο και τεκμηριωμένο είναι ότι οι σύμμαχοι συνέχισαν το έργο των ναζί ιδιαίτερα στην τεχνολογία!!! Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που υποστηρίζουν ότι το ατύχημα του Ρόζγουελ δεν ήταν και τόσο ατύχημα αλλά ούτε και μετρολογικά μπαλόνια όπως είπαν μετά το όλο ζήτημα. Στο άκρος απόρρητο ειδικό βιβλίο με την κωδική ονομασία  << blue project >> ( σημείωση: με το οποίο θα ασχοληθούμε αργότερα με ειδικό άρθρο ) πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα εκεί, για το Ρόζγουελ αλλά και για ότι έχει σχέση με κάθε εξωγήινης μορφής αλλά και τεχνολογίες που καταγράφηκε ποτέ από τις μυστικές Αμερικανικές υπηρεσίες.

Υπάρχει όμως  ένας ακόμη απόρρητος ειδικός φάκελος ο οποίος είναι τεράστιος, αυτός ο φάκελος έχει να κάνει με την μέση γη με τρανταχτά στοιχεία,  από τον John Cleves Symmes…….. μέχρι την Θούλη αλλά και ότι έχει να κάνει με την μέση γη!!! Ο ογκώδης αυτός φάκελος έχει την κωδική ονομασία ( U.S.N.- C.I.C.O.H.E. που σημαίνει: Ηνωμένων Πολιτειών Πολεμικό Ναυτικό – Μυστικών Υπηρεσιών Υποθέσεις Της Κούφιας Γης!!! ) με νούμερο αρχείου 00321. Τα πιο πολλά στοιχεία για την ύπαρξη αλλά και την βεβαίωση ότι η μέση γη είναι υπαρκτή έχουν έρθει από τις ναζιστικές μελέτες, έρευνες, αλλά και ειδικές εκστρατείες που έγιναν……. Όταν έπεσε το Βερολίνο στα χέρια των συμμάχων έπεσαν ογκώδεις πληροφορίες για το ζήτημα της μέσης γης, κάποιοι μέλανε για 600.000 χιλιάδες φακέλους που περιείχαν χάρτες, φωτογραφίες, αλλά και τις περιοχές οπού υπήρχαν << Πύλες >> για να διεισδύσουν στο εσωτερικό της γης!!

Οι μεγαλύτερες έρευνες που έγιναν σε κλίμακα Α ήταν πρώτη η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία, Αιθιοπία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σκανδιναβία, Θιβέτ, Ινδία,!!! Όταν εννοώ κλίμακα Α εννοώ ότι ο Χίτλερ είχε στείλει ειδικά τάγματα αφοσιωμένα στην εταιρία Θούλη, αυτό είναι μια ιστορία άλλη που θα γράψω σε ξεχωριστώ άρθρο. Όταν αναλάβανε οι σύμμαχοι την συνεχίσει των έργων των ναζί για την μέση γη ήταν πολύ εύκολα για αυτούς γιατί είχαν έρθει ήδη σε επαφή με τους Γκρίζους………. Που πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι!! Από το 1947 και μετά αρχίζουν τα πράγματα και μπερδεύουν περισσότερο ειδικότερα στον τομέα των UFO, οι Αμερικάνοι δεν ήθελαν να μάθουν με τίποτα κανένα άλλο κράτος τα σχέδια που ετοίμαζαν για τους ιπτάμενους δίσκους αλλά και για τα αεροπλάνα stealth……..

Το μεγαλύτερο σχέδιο όμως των Αμερικάνων ήταν να γίνουν υπερδύναμη χωρίς να αντιληφθούν τις συνέπειες το τι θα γινόταν στο μέλλον και αν θα έπρεπε να δώσουν τυφλή εμπιστοσύνη στους Γκρίζους. Μην γελιέστε το ίδιο έκαναν και οι Ρώσοι έτσι συνέχισαν το έργο των ναζί, όχι το να βρουν τους Βρίλ αλλά να αποκτήσουν την υπερσύχρονη τεχνολογία τους. Εκεί ήταν το μέγα λάθος τους που πίστεψαν ότι οι Γκρίζοι ήταν οι Βρίλ που έψαχναν οι ναζί. Λίγο πολύ είναι γνωστό ότι τους μισούς επιστήμονες των ναζί για οτιδήποτε θέμα τους απήγαγαν οι Αμερικανοί και τους άλλους μισούς οι Ρώσοι!! Βλέπετε από το Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχαν διαπίστωση για κάποια τεχνολογικά επιτεύγματα των ναζί τα οποία ήταν άπιαστα όνειρα για τους συμμάχους. Εδικά μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά και στην διάρκεια του δευτέρου η τεχνολογία των ναζί υπερέβη την πραγματικότητα κάνοντας τους συμμάχους να θέλουν να την αποκτήσουν πάση θυσία!! Θα μου πείτε γιατί έχασε τον πόλεμο η Γερμανία; Μα είναι γνωστό ότι τον πρόδωσαν οι ίδιοι οι στρατηγοί που είχε για μια καλύτερη ζωή αλλά και εδάφη που τους είχαν τάξει οι σύμμαχοι σε περίπτωση που τον σκότωναν ή τον έριχναν για να έπαιρναν την τεχνολογία αυτήν στα χέρια τους!!

                                                                                        

Αν και ο ίδιος ο Φύρερ το είχε καταλάβει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο τους άφησε να παίξουν το παιχνίδι τους….. είχε προετοιμαστεί από το 1935 σιγά σιγά με αποκορύφωμα το 1939 με τα ταξίδια του στην Ανταρκτική!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν είχε πάει ο ίδιος εκεί πριν τον πόλεμο, όμως κάποιες κακές γλώσσες επιμένουν ότι ήταν ο πρώτος που πέρασε το Πολικό άνοιγμα και ήρθε με επαφή με τους Βρίλ!!! Εκείνοι του δώσανε οδηγίες το πώς να φτάσει σε κάποια σημεία στην μέση γη όχι από τον Πόλο αλλά από άλλες χώρες. Μόνο στους δικούς του που προανέφερα πιο πάνω είπε τι ακριβώς σχεδίαζε να κάνει, αλλά και οι υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική των ναζί φτιάχτηκαν με πλήρη μυστικότητα από τους ιδίους τους στρατηγούς του, πράγμα που κάνει πολλούς ερευνητές ότι το δυναμικό προσωπικό που τις έφτιαξε δεν ήταν άλλο από τους Βρίλ – Οκα = οικοδόμοι, τεχνίτες, που δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να φτιάξουν κάτι αλλά την τηλεκινητικότητα τους!!! Για τους Βρίλ – Οκα αναφέρει τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά ο Γάλλος συγγραφέας Jacolliot  όταν ήταν πρέσβης στην Καλκούτα κατά την δεύτερη περίοδο της Γαλλικής αυτοκρατορίας. Είναι ένα πολύ αινιγματικό πρόσωπο ειδικά στο θέμα των Βρίλ, αλλά και ερασιτέχνης ερευνητής της μέσης γης, μάλιστα είχε κατηγορηθεί πολλές φορές από την Γαλλία ότι ξόδευε άσκοπα μεγάλα κονδύλια στην ανεύρεση κοιτασμάτων ρουμπινιών, μόνο που στην πραγματικότητα έψαχνε να βρει την είσοδο που θα τον οδηγούσε στους Βρίλ!! Λέγεται ότι το προσωπικό του ημερολόγιο το πήραν από το μουσείο του Λούβρου τα SS (!!!!).

Όταν άρχισαν τα πρώτα πειράματα με τους ιπτάμενους δίσκους των ναζί, διαπιστώθηκε κάτι το περίεργο από τους συμμάχους μετά το τέλος του πολέμου. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι το πιλοτήριο του ιπτάμενου δίσκου είχε μια θέση για τον πιλότο αλλά και μια μικρότερη κάτω από τα πόδια του η οποία έπαιρνε ένα άτομο ακόμα μόνο που το άτομο αυτό δεν ξεπερνούσε το 1.10 ύψος!! Αν και στην αρχή νόμιζαν ότι οι ναζί χρησιμοποιούσαν παιδιά αργότερα ανακάλυψαν ότι ήταν κάτι άλλο………

Ας δούμε τι περιγραφές δίνει το βιβλίο του 1871 για τους Βρίλ, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς την περιγραφεί τους αλλά τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.

Είναι γιγαντόσωμοι όχι όμως σαν γίγαντες ψηλοί, το πρόσωπο τους θυμίζει έντονα το πρόσωπο της σφήγκας της Αιγύπτου, το δέρμα τους είναι κοκκινωπό όπως οι ερυθρόμορφοι στην επιφάνεια της γης αν και υπάρχει μια απαλή γαλάζια χρεία επάνω τους. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και πανέμορφα. Έχουν μεγάλα φτερά μα όταν πετάνε δεν κουνιούνται πάνω κάτω όπως των πτηνών απλώς ανοίγουν, έχουν μακριά ραβδιά οπού με την δύναμη Βρίλ μπορούν και το χρησιμοποιούν σαν όπλο. Άλλοι έχουν μακριά μαλλιά και άλλοι όχι, τα θηλυκά είναι λίγο πιο κοντά από τα αρσενικά.

Αυτή είναι η περιγραφή το πώς μοιάζουν οι Βρίλ με δικά μου λογία περιληπτικά, δεν έχετε παρά να πατήσετε ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΒΡΙΛγια να διαβάσετε όσοι θέλετε το αυθεντικό βιβλίο των VRIL, είναι ακριβέστατη αντιγραφή από το πρωτότυπο σε ηλεκτρονική μορφή, όσοι θέλετε μπορείτε και να το αντιγράψετε στον σκληρό σας δίσκο αξίζει τον κόπο!!!

Ας τα πιάσουμε λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα, η μυστική εταιρία των << Βρίλ >> ιδρύθηκε λίγο καιρό μετά την μυστική εταιρία << Θούλη >>, όταν ο Karl Haushofer σύνταξε και έγραψε  << Bruder des Lichts >> που σημαίνει << Αδέλφια Του Φωτός >>!! Από αυτό το έργο γεννήθηκε η << Αδελφότητα του φωτός!! >>, από αυτήν την εταιρία αργότερα ιδρύθηκε η ξακουστή για τους ναζί << Vril – Gesellschaft >> σημαίνει << Βρι – κοινωνία >>, ήταν τόσο μυστική που κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως δεν υπήρξε ποτέ, αυτήν η μυστική εταιρία είχε ακόμα τρεις μυστικές εταιρίες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση, οι οποίες και είναι:

 

Α) The Lords Of The Black Stone – Οι Αφέντες Της Μαύρης Πέτρας!! Mια μυστική εταιρία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες το 1917!!

 

Β) The Black Knights Of The Thule Society – Οι Μαύροι Ιππότες Της Εταιρίας Θούλης!!

 

Γ) The Black Sun – Ο Μαύρος Ήλιος!! Οπού μετέπειτα παρουσιαζόταν στην Γερμανία έως η ελίτ των SS οπού και διοικούσε ο Heinrich Himmler!!!

 

 

Υπάρχουν αρχεία που λένε ότι ο μάγιστρος της μυστικής αυτής εταιρίας μετέπειτα ήταν ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ και οι δυο βαθμίδες πιο κάτω από αυτόν ότι ήταν Βρίλ οπού και είχαν ανακαλυφθεί από τον ίδιο τον Χίτλερ όταν είχε παραβρεθεί στην Ανταρκτική στο άνοιγμα του Πόλου….. Όταν ξέσπασε ο πόλεμος οι Βρίλ λέγεται ότι τον εγκατέλειψαν μα αυτά που ήθελε ο ίδιος τα είχε πάρει, δεν μιλάω για τίποτα άλλο από την τεχνολογία τους και μόνο. Από ότι φάνηκε δεν πρέπει να του δώσανε όλα τα στοιχεία που έπρεπε, αυτό το λέω γιατί ενώ η τεχνολογία που είχε η Γερμανία εκείνο τον καιρό ήταν τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από όλες τις άλλες χώρες κάτι έλειπε. Αυτό το κάτι οι επιστήμονες των ναζί προσπαθούσαν να βρουν, είμαι σίγουρος ότι άμα το έβρισκαν ο Χίτλερ δεν θα είχε χάσει τον πόλεμο!!

 

Το θέμα είναι πολύ περίπλοκο, δύσκολο αλλά πρέπει να τεθεί με κάθε λεπτομέρεια που υπάρχει ώστε να φανούν τα αληθινά στοιχεία, μην νομίζετε ότι τελείωσα εδώ με το θέμα αυτό!!! Θα συνεχίσω την συνέχεια του ζητήματος και με αλλά άρθρα, όπως είπα είναι ένα τεράστιο ζήτημα που θέλει προσοχή, δεν θέλω άλλο να σας κουράσω μέχρι την άλλη φορά που θα γυρίσω με το part 2  το οποίο θα έχει πιο πολλές πληροφορίες για το ζήτημα, αυτό εδώ το άρθρο πείτε το ότι είναι σαν προκαταρτικά για τα επόμενα άρθρα που θα ακολουθήσουν για τους Βρίλ, να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


6 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΌ ΆΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VRIL!! Part 1

 1. Spirit!!!!

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΥΘΟ….Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!

  Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ << ΔΙΑΦΟΡΑ >>!!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!!

  ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ…..

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ…… ΨΑΞΤΟ ΛΥΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΤΡΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΧΤΟ…….ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΛΥΜΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΚΟ!!!! ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ!!! ΚΟΚΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!

  ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ: ΓΙΑΤΙ Ο ΣΛΥΜΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ!!!!

  Ο ΣΛΥΜΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕ…..

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!

  1. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για όλες τις ιστορίες..
   Τέλος πάντων.. Δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα απλά δίνω και μια άλλη ερμηνεία. Νομίζω οτι για να βγάλεις ένα συμπέρασμα πρέπει να απορρίψεις όλες τις άλλες επιλογές..

   Καλές γιορτές και σε ‘σένα..

   1. Spirit!!!!

    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!

    ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ….

    ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ.

    ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 2. Μπορεί να είναι και φανταστικά στοιχεία.. Δε θα είναι η πρώτη φορά που χτίζεται ένας μύθος πάνω σε μια ιστορία.. Συμφωνείς; Δεν είναι λίγο παράξενο που έπρεπε αρχικά κάποιος να γράψει ένα βιβλίο και ξαφνικά να αρχίσουν όλοι να τρελαίνονται με τους Βριλ και να λένε διάφορα; Τέλος πάντων εμένα μου κάνει λίγο εντύπωση. Θα διαβάσω και τα παρακάτω άρθρα και θα σου πω την άποψη μου πιο ολοκληρωμένα.

Αφήστε μια απάντηση