ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!

 

Μέσα σε μια νύχτα λένε οι ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής αυτής εμφανίστηκε μια μεγάλη λίμνη από το πουθενά χωρίς να έχει βρέξει εδώ και δυο χρόνια στην περιοχη αυτή!! Συγκεκριμένα λένε ότι είναι δώρο από τον Αλάχ προς ανθρώπους και ζώα…. Όμως οι επιστήμονες κρούουν το κουδούνι του κινδύνου λέγοντας ότι τέτοιες λίμνες ίσως είναι επικίνδυνες και ότι ίσως περιχέουν μέχρι και ραδιενέργεια!!

LIMNI TINISIA

 

Καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί εδώ και τέσσερεις εβδομάδες για την μυστηριώδη εμφάνιση της λίμνης, στη μέση της ερήμου στην Τυνησία.

Βοσκοί πρώτοι ανακάλυψαν το πρωτοφανές αυτό φαινόμενο στην περιοχή Γκάφσα της χώρας και έκτοτε δεν έχει υπάρξει πειστική απάντηση στο πώς δημιουργήθηκε η λίμνη αυτή και γιατί το συγκεκριμένο χρονικό σημείο!!

Από τότε πάντως το μέρος που ονομάστηκε << Παραλία της Γκάφσα >> είναι γεμάτο Τυνήσιους που δεν διστάζουν να βουτούν στα γαλανά νερά και να δροσίζονται από την κάψα της ερήμου, παρά το ότι οι αρχές προειδοποιούν πως το νερό της λίμνης μπορεί να είναι έως και ραδιενεργό!! Αυτό το λένε διότι πιστεύουν  ότι ίσως κάποιος μετεωρίτης από το διάστημα να έπεσε και να δημιούργησε την λίμνη αυτή, και άλλοι ότι ίσως πρόκειτε για εσωτερικό ξέσπασμα πηγής !!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0D4al0vhC88[/youtube]

 

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, όμως γεωλόγοι πιστεύουν πως ίσως λόγω της σεισμικής δραστηριότητας να << βγήκαν >> στην επιφάνεια με τον τρόπο αυτό υπόγεια ύδατα.

Σύμφωνα με τις αρχές, πιστεύεται ότι η λίμνη περιέχει περισσότερα από ένα εκατομμύριο κυβικά νερό, ενώ το βάθος της είναι μεταξύ 10 και 18 μέτρων!!

<< Τις πρώτες μέρες το νερό ήταν διαυγές, τουρκουάζ. Τώρα είναι πράσινο και γεμάτο φύκια. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανανεώνεται και άρα ευνοείται η ανάπτυξη μικροβίων >>, τονίζουν κάποιοι επιστήμονες.

Την συγκεκριμένη βδομάδα που γράφω αυτό το άρθρο οι επιστήμονες έκαναν τις έρευνες που ήθελε το κράτος μα δεν βρήκαν καμία ένδειξη ούτε κομήτη αλλά ούτε και κάποια σεισμική δραστηριότητας ώστε να αναβληθεί το νερό και να γίνει αυτή η λίμνη!! Έτσι παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο το πώς έγινε αυτή η λίμνη στην Τυνησία.

Όπως λένε και οι αρχές πολλά ζώα και άνθρωποι κάνουν μπάνιο και πίνουν νερό από αυτήν την λίμνη παρόλο τις προειδοποιήσεις των αρχών να μην το κάνουν, μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει πάθει το παραμικρό!! Βέβαια ίσως είναι η αρχή και στο μέλλον πάθουν κάτι, αν όχι τότε πραγματικά πρέπει να μιλάμε για κάποιου είδους θαύμα της φύσεως!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση