ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ (!!!!!) part 2

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ (!!!!!) part 2

Εδώ θα ήθελα να σας  παραθέσω άλλο δυο βίντεο σχετικά με την περίπτωση του Ρόζγουελ. Αλλά και την απόδειξη ότι δεν είναι κατασκεύασμα αυτού του γέλιου και τιποτένιου σκηνοθέτη όπως είχε βγει και υποστήριξε ότι αυτός είχε κατασκευάσει τον εξωγήινο ( κούκλα )!!!

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε το εξωγήινο οπού και αιχμαλώτισαν αλλά και σε μια φάση δευτερολέπτων σε ένα από αυτά , θα τον δείτε να προχωράει στο σημείο του ατυχήματος !!!

Αυτά τα βίντεο βγήκαν στην φόρα από << κάποιους >> για να αποδείξουν πόσο καραγκιόζης ήταν ο χαμένος και της δεκάρας σκηνοθέτης που δήλωσε ότι το είχε φτιάξει αυτός …………. Θα με αφήσετε να εκφραστώ με την λέξη ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ!!!  Τον πλήρωσαν για να το κάνει αλλά << αυτοί >> που τον πλήρωσαν δεν περίμεναν ότι θα είχαν διαρρεύσει και αλλά βίντεο που κατά καιρούς θα παρουσιάζουμε για να βουλόσουν κάποια στόματα!!!

Βεβαία πολλοί θα αμφιβάλουν για την γνησιότητα …..ένα έχω να τους πω είναι όλα εκεί στα βίντεο παρατηρήστε τα καλά και θα τα ανακαλύψετε όλα αυτά που αποδεικνύουν ότι είναι τα γνήσια……….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

http://www.youtube.com/watch?v=BDqw0QkwGKI&feature=related

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση