ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ; ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ; Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ; ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ; Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Στις 3/5/2005 στην Ιρλανδία στο χωριό Βirt (Mπίρτ) βιντεοσκοπήθηκε ένα ον που παρόμοιο του δεν έχει ξανά καταγραφεί ποτέ!!! Η ιστορία έχει ως εξής πρόκειται για ένα παλιό νεκροταφείο της περιοχής που δεν χρησιμοποιείτε εδώ και καιρό εκτός από οικογενειακούς τάφους που υπάρχουν εκεί!! Στην συγκεκριμένη περιοχή στις 2/2/205 είχαν κάνει συγκέντρωση διάφοροι Δρυΐδες  από όλη την Ιρλανδία, οι Δρυΐδες είναι ένα είδος σαμάνων με σοφία, μαγεία, αλλά και πολλές γνώσεις αλχημείας……….. και πολλά αλλά!!

Έκαναν μια συγκέντρωση για να τιμήσουν παλαιές θεότητες μα και την ίδια την φύση, μετά όμως από αυτήν την συγκέντρωση ύστερα από πέντε μέρες ένα περίεργο πλάσμα άρχισε να κάνει την εμφάνιση του συχνά πυκνά μέρα και νύχτα στις γύρο περιοχές του χωριού. Οι κάτοικοι είχαν τρομοκρατηθεί από την εμφάνιση αυτού του πλάσματος αν και ποτέ δεν πείραξε κανέναν αλλά ούτε και κάποια οικόσιτα ζώα!!

Τις τελευταίες μέρες πριν την εξαφάνιση του είχε εγκατασταθεί στο εγκαταλειμμένο νεκροταφείο του χωριού, χωρίς να προξενήσει κάποια ζημιά στους τάφους. Αυτός που βιντεοσκόπησε το πλάσμα δεν θέλει να ανακοινώσουμε το όνομα του γιατί φοβάται την εκδίκηση από τους Δρυΐδες της περιοχής μήπως τον θεωρήσουν υπεύθυνο που εξαφανίστηκε το πλάσμα!! Οι Ιρλανδοί χωρικοί πιστεύουν σε πολλές δεισιδαιμονίες όπως θα έλεγαν κάποιοι περήφανα, όπως νεράιδες, ξωτικά, γκόμπλινς, κ.τ.λ.

Το πλάσμα ύστερα από την βιντεοσκόπηση του αναγνωρίστηκε από κάποιους σαν ένα πλάσμα τελείως φανταστικό στην μυθολογία των Κελτών η ονομασία του είναι GLENTH ( Γκλένθ ). Το πλάσμα αυτό μάθαμε από τους χωρικούς είναι άκακο και συνήθως ήπιο, στην μυθολογία όμως εμφανιζόταν όταν τελείωναν οι Δρυΐδες τις συγκεντρώσεις τους και τρεφόταν με την ενέργεια της γύρο περιοχής, εννοούν την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια (!!!!!!!)

Μέχρι και λίγο καιρό αν και την είχαμε υπόψη μας την υπόθεση η συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση  είχε κριθεί ως ψεύτικη, το 2010 επανεξετάστηκε και αποφάνθηκαν ότι οι κινήσεις του προσώπου αλλά και του σώματος πρόκειται για ένα ζωντανό οργανισμό άγνωστο προς την βιολογία. Οι εξετάσεις έγιναν από ιδιώτες βιολόγους και επιστήμονες κρυπτοζωολογίας και αποφάνθηκαν ότι δεν πρόκειται για εξωγήινο όπως και έχει τίτλο το βιντεάκι που ακολουθεί!! Εδώ μας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο πλάσμα αλλά όχι στην Ιρλανδία αλλά κάπου στην Βραζιλία σε ένα πάλι εγκαταλειμμένο τάφο και ότι αυτή η οντότητα προήρθε από τελετές Χούτου ( ένα μείγμα Αφρικανικής μαγείας πολύ επικίνδυνης με ινδιάνικης μαγείας που χρησιμοποιείτε από τους έγχρωμους της Νοτιάς Αμερικής  και όχι μόνο. Πολλοί είναι αυτοί που το μπερδεύουν με το βουντού οπού πρόκειται για ένα μείγμα θρησκείας……) αυτό βεβαία μας μπέρδεψε λίγο  και το ψάχνουμε ακόμα….

Αν και ήρθαμε σε επαφή με το άτομο που ανάρτησε το βίντεο δεν ήξερε να μας πει και πολλά!!! Τα συμπεράσματα δικά σας. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση