ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΗΑΑRP ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΗΑΑRP ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Δείτε σε αυτό το βίντεο που κανείς δεν γνωρίζει που έχει γυριστεί την συντεχνία των κεραιών αλλά και τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό εν δράση που δημιουργείτε προτού φύγει στην ατμόσφαιρα!!

Σε πολλούς ηλεκτρολόγους αλλά και ειδικούς της ΔΕΗ που δείξαμε το βίντεο αυτό μας διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης. Μας είπαν ότι πρόκειται για κάτι άλλο πολύ περίεργο για αυτούς ή ότι πρόκειται για κάποια καινούργια ηλεκτροδοτικά έργα. Από την άλλη όμως μας δήλωσαν ότι αν ήταν καθαρός ηλεκτρισμός αυτή η ενέργεια που φαίνεται στο βίντεο πρόκειται για τεράστια ποσότητα χιλιάδων Volt!!! Και αν γινόταν αυτό οι άνθρωποι που είναι κοντά στις κεραίες θα σκοτωνόντουσαν γιατί έχει την δύναμη ενός κεραυνού από το πάχος της ηλεκτρικής ενέργειας που βγήκε, εκτός αυτό μια από τις κεραίες θα έπρεπε να είχε λιώσει!!

Όταν είδαν καλά το βίντεο ότι την ώρα που δημιουργείται αυτή η ηλεκτρομαγνητική εκκένωση στην ατμόσφαιρα όταν σταματήσει μαζεύονται δυο μεταλλικές γέφυρες προς τα μέσα!!! Δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται και δεν ήξεραν τι να απαντήσουν!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

https://www.youtube.com/watch?v=a01fZxu7M4o

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση