ΜΠΟΡΙΣΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΜΠΟΡΙΣΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

 

Σε αυτό το άρθρο θα σας πω για μια ιστορία ενός ασυνήθιστου αγοριού ονόματι Μπόρισκα, όπως θα διαβάσετε και εσείς  θα δείτε από τα λεγόμενα του ότι δεν είναι ένα απλό παιδί μα ένα πάρα πολύ παράξενο παιδί!!!!

Η ανακάλυψη του έγινε από τα μέλη μιας αποστολής σε μια περιοχή που βρίσκεται βόρεια του Volgograd ( Βόλγκογκράντ ), κοινώς λεγόμενη ‘Medvedetsakaya gryada’ ( Μεντβεντετσακάγια Γκργιάντα ), εξιστορεί τι είχε γίνει:
«Φαντάσου , νύχτα, ενώ όλοι είμαστε καθισμένοι γύρω από την φωτιά που είχαμε ανάψει , ένα μικρό αγόρι ( γύρω στα επτά ) να ζητά , ξαφνικά την προσοχή όλων μας. Το αποτέλεσμα , ήθελε να  διηγηθεί σε όλους μας , πως είναι η  ζωή στον πλανήτη Άρη ,  τους κατοίκους του τα ταξίδια τους στην Γη , να μοιραστεί μια μαρτυρία του!!!

Ακολούθησε σιγή.

Ήταν απίστευτο!!!! Το μικρό αγόρι με μεγάλα και ζωηρά  μάτια  άρχισε να διηγείται μια υπέροχη ιστορία για τον πολιτισμό των κατοίκων του Άρη , για τις μεγάλες θεόρατες πόλεις , τα διαστημόπλοιά τους και τις πτήσεις σε διάφορους πλανήτες , για την υπέροχη χώρα την Λεμούρια , της οποίας γνώριζε την ζωή σε όλες της  τις λεπτομέρειες , μέχρις ότου του συνέβη να πάει εκεί από τον Άρη,  είχε πολλούς φίλους εκεί .

Η ιστορία του διήρκησε για περίπου μιάμιση ώρα.
Αυτό το αγόρι ήταν αρκετά έξυπνο να εμπλέξει ένα ολόκληρο έθνος!;! Πολλοί μείναμε με το στόμα ανοιχτό από δύο διακριτικά γεγονότα.
Πρώτο από όλα , το αγόρι κατείχε μια πολύ βαθειά και ασυνήθιστη γνώση. Η νοημοσύνη του ξεπέρναγε κατά πολύ εκείνη ενός οποιουδήποτε άλλου αγοριού της ηλικίας του , των 7 χρονών. Κανένας καθηγητής στον κόσμο δεν είναι ικανός να διηγηθεί ολόκληρη την ιστορία της Λεμουρίας και των κατοίκων της με τις πιο μικρές λεπτομέρειες , όπως έκανε αυτό το αγόρι!!

BORISKA

Όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε τίποτα απολύτως , για όσον αφορά αυτή την χώρα , σε όλα τα σχολικά βιβλία αυτού του κόσμου. Η μοντέρνα επιστήμη δεν έχει ακόμα ανακαλύψει καινούργιους πολιτισμούς, πως είναι δυνατόν αυτό το αγόρι να γνωρίζει τόσες λεπτομέρειες!;!

Δεύτερον , όλοι μείναμε έκθαμβοι και γοητευμένοι από το γλωσσάριο αυτού του νέου αγοριού. Η ιδιαίτερη γνώση του στην ορολογία , στις λεπτομέρειες και γεγονότα του πλανήτη Άρη και το παρελθόν της Γης , μας γοήτευσε όλους.
« Γιατί η κουβέντα άρχισε σε εκείνο το μέρος ;» , ο μεσολαβητής μου απήντησε « ίσως γιατί η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια , με πολλά άτομα καλά πληροφορημένα και με ανοιχτό μυαλό».
«Θα μπορούσε να τα είχε επινοήσει ό ίδιος ;»
«Αμφιβάλλω» απάντησε ο φίλος μου. Σε μένα φαινόταν πως αυτό το αγόρι μοιραζόταν μαζί μας τις προσωπικές του αναμνήσεις περασμένων ζωών. Είναι αδύνατον να πλάσει τέτοιες εικονικές ιστορίες.. πρέπει να μαθευτούν στην πραγματικότητα.

Ο Μπόρισκα , γεννήθηκε στο νοσοκομείο της  πόλης  Volzhskii ( Βόλζχσκι ) αλλά ο πραγματικός τόπος γέννησης του είναι η πόλη Zhirnovsk ( Ζχιρνόβσκ ) της επαρχίας  Volgograd ( Βόλγκογκραντ ). H ημερομηνία γέννησης του είναι 11 Ιανουαρίου 1996. Οι γονείς του δείχνουν θαυμάσια άτομα . Η μητέρα του Μπόρισκα , Νadezhda ( Ναντέζχντα ) , είναι δερματολόγος σε δημόσια κλινική . Πήρε το πτυχίο ιατρικής το 1991 στο Volgograd. Ο πατέρας του μικρού είναι συνταξιούχος στρατιωτικός . Και οι δύο θα ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένοι εάν κάποιος τους βοηθούσε να καταλάβουν τι κρύβεται πίσω από αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο του παιδιού τους.

Το μοναδικό πράγμα που κάνουν είναι να το παρατηρούν και να το μεγαλώνουν . << Μετά την γέννηση του Μπόρισκα , παρατήρησα πως στήριξε το κεφαλάκι του μόλις όταν ήταν 15 ημερών >> – θυμάται η μητέρα του.

Η πρώτη του λέξη ήταν << μπαμπά >> μόλις 4 μηνών και αμέσως άρχισε να μιλάει!!!!  Στην ηλικία των 7 μηνών ολοκλήρωσε την πρώτη του φράση <<  θέλω ένα καρφί >> , αυτή την φράση την είπε μετά όπου παρατηρούσε ένα καρφί στον τοίχο. Όσο μεγάλωνε τόσο οι  διανοητικές του ικανότητες όλο και  ξεπερνούσαν την φυσική  και σωματική ανάπτυξή του.

-Πως εκδηλωνόντουσαν αυτές οι διανοητικές ικανότητες ;

-Όταν ο Μπόρις ήταν μόλις 1 χρονών , άρχισα να του δίνω λέξεις  ( του συστήματος του Nikitin-Νικιτιν), όταν ήταν ενάμιση χρονών , διάβαζε ήδη τις μεγάλες επικεφαλίδες των εφημερίδων . Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να μάθει τα χρώματα και τους διάφορους συνδυασμούς στα δύο του χρόνια άρχισε να ζωγραφίζει. Αμέσως μετά , μόλις έκλεισε τα 2 χρόνια τον  πήγαμε στο νηπιαγωγείο. Οι δάσκαλοι είχαν μείνει όλοι άφωνοι από τα χαρίσματα του και από τον ασυνήθιστο τρόπο σκέψης του – είπε η μητέρα του.

Το παιδί είχε μια ασυνήθιστη , μνήμη και μια απίστευτη ικανότητα στο να συλλέγει νέες πληροφορίες. Οι γονείς του αμέσως  παρατήρησαν πως το παιδί τους λάμβανε πληροφορίες από κάποιο άλλο μέρος , με δικό του τρόπο.
Κανείς δεν του είχε διδάξει αυτές τις πληροφορίες – θυμάται η μητέρα. Κάποιες φορές τον έβλεπε να παίρνει την στάση του λοτού και άρχιζε όλες αυτές τις συζητήσεις. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα αυτιά μας . Πως μπορεί ένα μωρό να γνωρίζει όλα αυτά. Σύμπαν , ιστορίες ατέλειωτες για άλλους κόσμους , ουρανούς πολιτισμούς , γαλαξίες, για αυτόν ήταν σαν ένα καθημερινό κήρυγμα από τότε που ήταν 2 χρονών.

Κατόπιν ο Μπόρισκα ήταν εκείνος που μας μίλησε για την προηγούμενή του ζωή πάνω στον Πλανήτη Άρη , μίλησε για το γεγονός πως ο πλανήτης κατοικούταν  αλλά  εξ αιτίας μιας δυνατής καταστροφής , έχασε την ατμόσφαιρά του και ότι μέχρι την σήμερον ημέρα οι κάτοικοί του είναι αναγκασμένοι να ζουν κάτω από το έδαφος. Πριν την καταστροφή , εκτελούσε συχνές πτήσεις στην Γη για εμπορικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Φαίνεται πως Μπόρισκα  πέταγε μόνος του το  διαστημόπλοιό του. Έτσι ακριβώς ήταν κατά την διάρκεια του Λεμούριου πολιτισμού.  Είχε ένα φίλο Λεμούριο που σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του.

-Μια μεγάλη καταστροφή έπληξε την Γη και μια πελώρια ήπειρος βυθίστηκε. Κατόπιν , και εντελώς ξαφνικά μια πελώρια πέτρα έπεσε πάνω σε ένα οικοδόμημα, ο φίλος του ήταν εκεί – εξιστορεί ο Μπόρισκα . Δεν μπόρεσα να τον σώσω. Είναι το πεπρωμένο μας να συναντηθούμε σε αυτή την ζωή. Το αγόρι ξαναζούσε την σκηνή της πτώσης της Λεμουρίας σαν να ήταν χθες .Ήταν πολύ θλιμμένος για τον θάνατο του καλύτερού του φίλου και αισθανόταν ενοχές, σαν να ήταν εκείνος η αιτία του θανάτου του.

Μια μέρα , παρατήρησε ένα βιβλίο στην τσάντα της μητέρας του με τίτλο <<  Από πού προερχόμαστε >> του Ernst Muldashev  ( Έρνεστ Μουλντάσεβ ). Θα έπρεπε να τον βλέπατε τι χαρά έκανε με αυτή την ανακάλυψη , καθόταν πολλές ώρες με το να ξεφυλλίζει το βιβλίο βλέποντας τις πέτρες των Λεμούριων και τις φωτογραφίες από το Θιβέτ. Κατόπιν άρχισε να μιλά για την υψηλή διάνοια των Λεμούριων.

-Η Λεμούρια  έπαψε να υπάρχει εδώ και 800.000 χρόνια πριν , του είπα. Οι Λεμούριοι ήταν ψηλοί 9 μέτρα!!! ! Έτσι δεν είναι ; Πως τα θυμάσαι όλα αυτά ;

-Εγώ τα θυμάμαι , απάντησε το αγόρι..

Αργότερα , θυμήθηκε ένα άλλο βιβλίο του Muldashev  με τον τίτλο << Η αναζήτηση της πόλης των Θεών >>. Το βιβλίο αναφερόταν σε παλιούς τάφους και πυραμίδες.
Ο Μπόρισκα , δήλωσε πως οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν την Γνώση κάτω από μια πυραμίδα ( όχι την πυραμίδα του Χέοπα ). Αυτή δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα ( μήπως της Βοσνίας!;! ).

<< Η ζωή θα αλλάξει από την στιγμή που θα ανοιχτεί η Σφίγγα >> , είπε , και πρόσθεσε ότι η μεγάλη Σφίγγα έχει ένα μηχανισμό ανοίγματος πίσω από το αυτί της ( δεν θυμάται όμως με ακρίβεια σε πιό αυτί και που). Το αγόρι μιλά επίσης με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό για τον πολιτισμό των Μάγια.
Κατά αυτόν , εμείς γνωρίζουμε πάρα πολύ λίγα πράγματα για αυτό τον μεγάλο πολιτισμό και τους κατοίκους του.

Το πιο σπουδαίο και ενδιαφέρον είναι πως , ο Μπόρισκα πιστεύει ότι πλησίασε ο καιρός  για τους << ειδικούς >> που θα γεννηθούν στην Γη. Η αναγέννηση του πλανήτη , πλησιάζει.
Η Καινούργια Γνώση θα είναι σε μεγάλη αναζήτηση , ένας νέος διαφορετικός τρόπος σκέψης θα υπάρξει στην γη.

-Πως γνωρίζεις για  αυτά τα χαρισματικά παιδιά και γιατί συμβαίνουν αυτά ; Γνωρίζεις πως ονομάζονται παιδιά Ίντιγκο;

-Εγώ γνωρίζω πως αυτά ήδη γεννιούνται. Εγώ , όμως , δεν έχω συναντήσει ακόμη κανένα στην πόλη μου. Ίσως το κορίτσι που λέγεται Yulia Petrova ( Γιούλια Πέτροβα ) , μπορεί να είναι. Είναι η μοναδική που με πιστεύει. Άλλοι γελούν μαζί μου με τις ιστορίες μου.
Κάτι θα συμβεί στην Γη ; να γιατί αυτά τα παιδιά είναι πολύ σπουδαία. Θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους άλλους ανθρώπους .Οι πόλοι θα αντιστραφούν . Η πρώτη μεγάλη καταστροφή θα γίνει το 2009 σε μια από τις ηπείρους ( πράγμα όμως που δεν έγινε !!!! ). Η επόμενη θα γίνει το 2013 και θα είναι ακόμη περισσότερο καταστρεπτική ( ακόμα δεν έχει γίνει κάτι που να καταστρέψει μια ήπειρο έχουμε βέβαια ακόμα κάποιους μήνες μέχρι να φύγει το 2013 ).

-Δεν φοβάσαι για την ζωή σου εξ αιτίας αυτών των καταστροφών ;

-Όχι , δεν φοβάμαι. Εγώ έχω ήδη ζήσει μια καταστροφή στον Άρη. Ζουν  ακόμη  άνθρωποι σαν εμάς εκεί έξω. Μετά τον πυρηνικό πόλεμο, όλα καταστράφηκαν και κάηκαν. Μερικά από αυτά τα άτομα κατάφεραν να επιζήσουν . Κατασκεύασαν νοσοκομεία και νέα πολεμοφόδια . Και εκεί έγινε μια μετατόπιση των ηπείρων , παρόλο που η ήπειρος δεν ήταν τόσο μεγάλη. Οι Αρειανοί αναπνέουν αέρια στην περίπτωση που έρθουν στην γη θα πρέπει να είναι κοντά σε σωλήνες αερίου.

-Προτιμάς να αναπνέεις οξυγόνο ;

-Από την στιγμή που βρίσκεσαι σε αυτό το σώμα , πρέπει να αναπνέω οξυγόνο . Επομένως οι Αρειανοί αισθάνονται αντιπάθεια για αυτή την ατμόσφαιρα και αυτό τον αέρα , τον αέρα της Γης , γιατί τους προκαλεί γήρανση.

Οι Αρειανοί είναι ως επί το πλείστον νέοι , περίπου 30-35 χρονών. Οι γεννήσεις αυξάνονται ετησίως.

-Μπόρις , γιατί οι δικοί μας διαστημικοί σταθμοί καταστρέφονται πριν ακόμα φτάσουν στον Άρη;

-Ο Άρης εκπέμπει ένα ειδικό σήμα που τους καταστρέφει και αυτό γιατί αυτοί οι σταθμοί περιέχουν  βλαβερές ακτινοβολίες.
Εγώ έμεινα άναυδος από την γνώση αυτών των ακτινοβολιών ονόματι << Φόβος >>.

Αυτό είναι αλήθεια. Το 1988 ένας κάτοικος του Volzhski Yuri , Lushnichenko ( Γιούρι Λουσχνιτσένκο ) , ένας άνθρωπος με μεταφυσικές ικανότητες , προσπάθησε να ειδοποιήσει τους σοβιετικούς αρχηγούς  για το αναπόφευκτο ατύχημα του πρώτου διαστημικού σταθμού “Fobos 1” και “Fobos 2” Ανάφερε επίσης και για αυτό το είδος ακτινοβολίας ,όπου θα ήταν βλαβερό για τον πλανήτη. Βέβαια κανείς δεν τον πίστεψε.

-Τι γνωρίζεις για τις πολλαπλές διαστάσεις ; Γνωρίζεις πως δεν μπορείς να πετάξεις σε ευθείες τροχιές ; Αλλά με ελιγμούς μέσα από το πολυδιάστατο διάστημα;

 

Ο Μπόρισκα:

Αμέσως σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να μιλά ασταμάτητα για όλα τα όσα αφορούν τα UFO -ATIA . << Απογειωνόμαστε και προσγειωνόμαστε  στην Γη ταυτόχρονα. >>  Το αγόρι παίρνει μια κιμωλία και αρχίζει  να ζωγραφίζει  ένα οβάλ αντικείμενο πάνω στον πίνακα.  << Αποτελείται από 6 στρώματα >>, λέει . Ένα στρώμα 25% – εξωτερικό από ισχυρό μέταλλο , 30% – δεύτερο στρώμα  από ένα είδος γόμωσης , το τρίτο στρώμα , 30%, ακόμα από μέταλλο και το 4% το τελευταίο από ένα ειδικό μαγνητικό στρώμα. <<  Εάν εμείς φορτίσουμε αυτό το μαγνητικό στρώμα με ενέργεια , αυτές οι μηχανές (διαστημόπλοια) θα μπορέσουν να πετάξουν οπουδήποτε στο Σύμπαν.
-Μπόρισκα  , έχεις ειδική αποστολή να εκτελέσεις ; Είσαι συνειδητοποιημένος; Έθεσα αυτές τις ερωτήσεις τόσο στους γονείς όσο και στο ίδιο το αγόρι.

-Η μητέρα του απαντά πως το << φαντάζεται >> , << γνωρίζει κάποια πράγματα για το μέλλον του πλανήτη Γη >> και ότι <<  η πληροφορία αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον >>.

-Μπόρις , πως τα γνωρίζεις όλα αυτά ;

– Είναι μέσα μου.

-Μπόρις , μπορείς να μας πεις γιατί αρρωσταίνουν οι άνθρωποι ;
-<< H ασθένεια προέρχεται από την ανικανότητα των ανθρώπων να ζήσουν σωστά και να είναι ευτυχισμένοι. Πρέπει να προσδοκούν και να αποβλέπουν στον Κοσμικό – Συμπαντικό στόχο και σκοπό.  Δεν πρέπει να ανακατεύεστε με το πεπρωμένο των άλλων γιατί υπάρχει κίνδυνος να τα τινάξετε όλα στον αέρα >>. Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να υποφέρουν εξ αιτίας των λαθών του παρελθόντος , αλλά να είναι σε επαφή με ότι είναι προδιαγραμμένο για αυτούς , να προσπαθήσουν να φτάσουν στον στόχο τους και να κινηθούν για να κατακτήσουν τα όνειρά τους. ( αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούσε ).

Πρέπει να είστε περισσότερο επιεικείς , εγκάρδιοι και ευγενικοί. Σε περίπτωση που κάποιος σας κτυπήσει να αγκαλιάσετε τον εχθρό σας , να ζητήσετε συγνώμη και να γονατίσετε μπροστά του. Σε περίπτωση που κάποιος σας μισήσει , να τον αγαπήσετε με όλη σας την αγάπη και να του ζητήσετε συγχώρεση. Αυτοί είναι οι κανονισμοί της Αγάπης και της Ταπεινότητας. Ξέρετε γιατί  πέθαναν οι Λεμούριοι ; Σε αυτό φταίω  και εγώ. Δεν θέλανε πλέον να αναπτύξουν την Πνευματικότητα . Βγήκαν από τον προκαθορισμένο δρόμο και μονοπάτι , καταστρέφοντας έτσι την πληρότητα του πλανήτη. Ο δρόμος της Μαγείας είναι ένας επικίνδυνος δρόμος.  Η Αγάπη είναι η Αληθινή Μαγεία.

-Πως τα γνωρίζεις όλα αυτά ;

-Το γνωρίζω . Kailis ( Κάϊλις )

-Τι είπες ;

-Είπα «αντίο!». Αυτή είναι η γλώσσα του πλανήτη μου.

SAMAN LYCAN

Πολλοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι το παιδί αυτό είναι ένα παιδί Ίντιγκο!!!! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στην ύπαρξη των παιδιών ίντιγκο!!!! Και η απόδειξη του Μπόρισκα είναι και η ποιο σωστή για αυτό που λέω. Ότι και να είπε διότι έχει πει και άλλα πολλά ειδικά για καταστροφές της γης δεν έχει πέσει ούτε σε ένα μέσα!!!! Το ότι θα γίνει κάποτε ενας πυρηνικός πόλεμος αυτό είναι αναπόφευκτο και θα γίνει, για αυτό είμαι σίγουρος!!!!

Αν και πολλοί λένε ότι για την τότε ηλικία του ένα παιδί δεν θα μπορούσε να λέει τέτοια πράγματα με λεπτομέρειες είναι ψέματα!!!! Παιδοψυχίατροι από όλο τον κόσμο λένε τα παιδιά από ηλικία πέντε ετών μπορεί να αναπτύξουν αχαλίνωτη φαντασία και μπορούν να πουν για το οτιδήποτε τους αρέσει πάρα πολύ με λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να καθηλώσουν τους πάντες!!!!

Το θέμα με τον Μπόρισκα είναι ότι στην ηλικία που βρίσκετε τώρα λέει τα ίδια και τα ίδια και δεν έχει αναπτύξει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες και στο σχολείο το οποιο πάει έχει τις ίδιες δυνατότητες με τους άλλους μαθητές!!!! Δεν είναι άριστος αλλά ενας μέτριος μαθητής για την ηλικία του!!!! Αν και πολλοί προσπάθησαν να επωφεληθούν από το παιδί για δικό τους όφελος λέγοντας ότι έχει ένα κάρο ιδιότητες μεταφυσικές και ότι άλλο τρελό μπορεί να φανταστεί κάποιος!!!!

Από όσο φαίνεται και από τα βιβλία τα οποία διάβαζε η μητέρα του και ο πατέρας του είχε αναπτύξει μια σπουδαία φαντασία όπου και την ταύτισε με τον εαυτό του θα έλεγα ….. Αν δεν είναι έτσι τότε μπορεί να του είχε συμβεί ένα περιστατικό μετεμψύχωσης κάποιου Ινδουιστή δάσκαλου ή Θιβετιανού λόγο το ότι του άρεσε πολύ να κάνει  << Μάντρα >>!!!!

Θα μπορούσε επίσης να είχε συνδεθεί τηλεπαθητικά με κάποιον εξωγήινο και να τα έλεγε όλα αυτά, μα τώρα όμως δεν έχει αναφέρει κάτι ώστε να συνεπάρει τους ερευνητές και όλα έχουν σταματήσει εκτός από τους επιτήδειους οι οποίοι όπως είπα και πιο πάνω θέλουν το παιδί για δικό τους όφελος!!!! Αν πράγματι είχε κάποιες ιδιότητες ένα είναι σίγουρο ότι οι Ρώσοι δεν θα τον άφηναν να πάει χαμένος!!!! Και είναι γνωστό σε όλους ότι οι Ρώσοι ήταν οι πρώτοι που ανέπτυξαν τον τομέα των ψυχικών με ειδικές κρατικές σχολές όπου και τα εκπαίδευαν τα άτομα αυτά…. Μέχρι σε σημείο όπου έκαναν δολοφονίες με μια σκέψη τους όπου κάμποσοι Αμερικανοί διπλωμάτες πλήρωσαν με την ίδια τους την ζωή!!!! Όταν ανακάλυψαν το τι γίνεται οι Αμερικανοί έφτιαξαν και αυτοί με την σειρά τους αντίστοιχες ομάδες ψυχικών…..!!!! Οπότε αν ο Μπόρισκα άξιζε τον κόπο θα είχε καταλήξει εκεί και δεν θα τον άφηνα οι Ρώσοι έτσι….!!!!

Από την άλλη όμως έχει πει απίθανα πράγματα τα οποία σηκώνουν πολλά ερωτηματικά…..!!!! Σας παραθέτω κάποια βίντεο του Μπόρισκα, δείτε τα και είναι στην κρίση σας το αν το παιδί αυτό είναι από τον Άρη ή όχι!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oMb5lI8d1uc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6KYnoWrnpaE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=unL4W2UGZYo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MEQIf9p08Sw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mpLDkWAXrbI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2OtoHN7-5qE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ID9BbymC9A[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hnXTHZknpSA[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


14 σκέψεις στο “ΜΠΟΡΙΣΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

 1. SAMAN
  ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ, ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ Η.Υ. ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΜΑΜΑΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΗ ΠΡΙΝ ΓΕΝΗΘΕΙ. ΦΟΒΕΡΟ ΕΤΣΙ; ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΛΟΝΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΖΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΗΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
  ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ. ΙΔΙΚΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΝΟΥΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΔΕΙΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΕΩΡΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΔΗΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΣΗΜΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ SAMAN

  1. teacher!!!!

   ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΕΨΥΝΧΩΣΕΙΣ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΒ ΚΡΑΦΤ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΝΕΟ-ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΔΥΟ!!!!

   ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Για να μην παρεξηγηθώ οταν λεω γεννιουνται και δεν εχουν φρονιμίτες εννοωπως εχουν φτασει στην ηλικια των 30 και δεν εχουν εξακριβωμένα απο οδοντιατρο φρονιμίτες και δεν εννοώ οτι σαν μικρα παιδιά δεν εχουν κατι που ολοι μας ξερουμε πως αυτα τα δοντια βγαινουν μετα την εφηβεια ,ευχαριστω και συγγνωμη για το συμπληρωμεατικο σχολιο απλα ηθελα να το διευκρινίσω .Αν γνωρίζετε καποιες αλλαγες που υπαρχουν εκτος των δοντιων και αν συνδυαζοντουσαν με πνευματικές αλλαγες πολυ θα με ενδιεφερε να μαθω.Ευχαριστω

  1. Elanio Pneuma!!!!

   ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ….

   ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ( ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ) ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΤΡΙΧΟΦΙΑ Η ΜΕ ΟΥΡΑ Η ΜΕ ΜΥΤΕΡΑ ΑΥΤΙΑ Η ….. Η…. Η…..!!!!

   ΟΙ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΗΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑς!!!;!!! ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!;! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ!!!!

   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!;!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Εκτός απο τα ιντιγκο τελευταία διαβάζω και για τους Ουράνιους τυπους οι οποίοι υπαρχουν και παρουσιαζουν καποια χαρακτηριστικά .Ισως να ειναι και το ιδιο δεν ξερω .Αραγε ποσο αληθεια να ειναι ολα αυτα ; Απο την αλλη ειναι γεγονός οτι υπαρχουν τα τελευταια χρονια ανθρωποι που γεννιουνται με καινουρια χαρακτηριστικα δείγμα οτι το ειδος μας εξελισσεται πχ δεν εχουν φρονιμίτες αλλά αυτό δεν ειναι και κατι υπερφυσικό που να εχει να κάνει με τα ιντιγκο εκτος και αν καποιοι(οχι ολοι τους βεβαια) απο αυτους τους “νεους” και νεους ανθρωπους εχουν και καποια χαρακτηριστικα τυπου ιντιγκο/ουρανιων τυπων. .Εσεις τι πιστευετε ; μπορει να ταυτιζεται η μικροαλλαγη του ανθρωπινου ειδους με αυτα τα παιδια ;

  1. ELANIO Pneuma!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ….

   ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΑΠΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. William Seragievus!!!!

  ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!!!!

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΆΔΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΏΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΊΞΟΥΝ…..

  ΤΟ ΟΛΟ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ …… ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ …… ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ.

  ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΙΟ ΕΞΗΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΞΗΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΏΣΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΗΠΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΎΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….!!!! Π.Χ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΙΝΤΙΓΚΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση