ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ!!!!!

 

<<  Θα πρέπει να πάρετε μια ιδέα για αρχή πως είναι όλα τα νέα νανορομπότ!!!! >> 

Ηλεκτρομηχανική νανορομπότ, το είδος που πολλοί σκέφτονται όταν ακούν “νανορομπότ”, θα πρέπει έχουν τρωτά σημεία!;! Στην αρχή φαίνεται ότι θα ήταν δύσκολο να σκοτώσει κάποιος ένα τόσο μικρό μηχάνημα, αλλά δεν θα αρκούσε ένας ισχυρός ηλεκτρομαγνητικός παλμός (EMP) να διακόψει τη λειτουργία της μικροσκοπικής συσκευής και, ενδεχομένως, να << σκοτώσει >> αυτό!!!!!

Απαλλάσσοντας τον εαυτό μας   από τα νανορομπότ << μια μόλυνση >> θα μπορούσε να είναι δύσκολη!!!! 

Εάν κάποιος μεταφέρει χρήσιμα νανορομπότ στο αίμα και τους ιστούς του ατόμου, και το ένα είναι κακόβουλο, σαρώνεται με μια μηχανή απεικόνισης μαγνητικού συντονισμού (MRI), ή με άλλο τρόπο όπου υποφέρει ένα ισχυρό ηλεκτρικό σοκ, μπορεί κάποιος πλέον να λαμβάνει με το να τα καταπιεί ή με μια ένεση μια ολόκληρη νέα παρτίδα των μικρών βοηθών!;! Ομοίως, σε περίπτωση νάνο-πολέμου, όπου οι άνθρωποι έχουν πληγεί με μικροσκοπικά καταστροφικά νανορομπότ, θα μπορούσαν οι μικροί διάβολοι να απενεργοποιηθούν ή να καθαριστούν από ένα ισχυρό μαγνητικό παλμό ή ηλεκτροπληξία!;!

Η ηλεκτροπληξία μπορεί να μην είναι αποτελεσματική ενάντια στα νανορομπότ!!!!! 

Όταν οι ζωντανοί οργανισμοί δέχονται σοκ με ηλεκτρικό ρεύμα, το ρεύμα των ηλεκτρονίων  (το μέρος που κάνει τη ζημιά) ακολουθεί τα μονοπάτια της χαμηλότερης αντίστασης!!!! Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι διαδρομές είναι το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα, συνεχώς συνδεδεμένα δίκτυα των σχετικά περισσότερων αγώγιμων ιστών ή υγρό!!!! Εκτός αν ένα νανορομπότ ήταν άμεσα στη διαδρομή, έτσι ώστε το ρεύμα ρέει μέσα από αυτό, ενδέχεται να μην καταστραφεί καθόλου!!!! Επίσης, για τη ροή ρεύματος πρέπει να υπάρχει ένα δυναμικό (τάση) ή διαφορά σε αυτό!!!! Είναι τα νανορομπότ τόσο μικρά που σπάνια υπάρχει αρκετή δυναμική ενέργεια σε όλη την μεγαλύτερη διάστασή τους, ώστε να προκαλέσει αρκετή ροή ρεύματος για να τα βλάψει!!!!!

Η αποτελεσματικότητα μιας μαγνητικής μεθόδου θα μπορούσε να περιοριστεί!!!! 

Ένας μαγνητικός παλμός ή το πεδίο της επαρκούς αντοχής μπορεί να έχουν καλύτερη δυνατότητα στο να βλάψει τα νανορομπότ, αλλά αυτό θα απαιτούσε τα νανορομπότ να περιέχουν ένα υλικό ευαίσθητο σε μαγνητικά πεδία!!!! Δυστυχώς, τα νανορομπότ αποτελούνται από άνθρακα ή άλλα μη μαγνητικά υλικά θα είναι ανέγγιχτα από ένα μαγνητικό πεδίο, ακριβώς όπως και οι περισσότερες μορφές ζωής!!!!!

Βιολογικά νανορομπότ μπορεί να απαιτούν κάποιες διαφορετικές προσεγγίσεις!!!! 

Φυσικά, οι εμπειρογνώμονες της νανοτεχνολογίας έχουν σημειώσει εδώ και χρόνια ότι ο πιο καλός αναπτυγμένος τομέας της νανοτεχνολογίας, είναι τα ζωντανά κύτταρα και μικροοργανισμοι, είναι ήδη σε ισχύ και τα φτιάχνουν  μια χαρά!!!!! Χημικά μέσα, όπως τα φάρμακα μπορούν να βλάψουν συγκεκριμένους μικροοργανισμούς ή να ενθαρρύνει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος για να τους επιτεθούν, οπότε μια παρόμοια τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει πολλά  νανορομπότ!!!!! Τι!;! Όλοι οι Ελληναράδες ερευνητές δεν σας είχαν μιλήσει ποτέ για νανορομπότ από μικροοργανισμούς!!!!;;;!!!! Χμμμμμμ!!!!!!

Τι θα συμβεί αν τα νανορομπότ θα μπορούσαν να τα κάνουν να πάνε ποιο μακριά!;! 

Θυμάμαι μια ιστορία από το ραδιόφωνο – ειδήσεις για τα NPR πριν από μερικά χρόνια για οπωρώνες στο βορειοδυτικό Οχάιο, όπου τα νανορομπότ κυρία (έντομα θηρευτής) χρησιμοποιήθηκαν για να κρατήσουν τα ανεπιθύμητα παράσιτα υπό έλεγχο!!!! Και το προωθούν ακόμα αυτό ……και ειδικά στην χώρα μας χαίρονται διότι ήδη το κάνουν κάποιοι!!!!! Ο αγρότης λοιπόν είχε αγοράσει εκατομμύρια νανορομπότ μικροοργανισμών, όπου τα έβαλε να διαλύσουν τους θηρευτές των φυτών του μα μετά από αυτό είδε σύννεφα από τους μικροοργανισμούς των νανορομπότ όπου  ανήλθε στον αέρα και κατευθύνθηκε προς Ιντιάνα!!!! Τα νανορομπότ αναμένεται να έχουν πολύ λιγότερες δυνατότητες κίνησης ( του άνθρακα τα τεχνητά ) , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένας κατάλληλος παράγοντας δεν θα μπορούσε να εισαχθεί ή να καταποθούν και να τα κάνει να προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν το μέρος, την έξοδο από το σώμα μέσω κάθε δυνατό μέσο!!!! Μπορεί να χρειαστούν μέρες ή εβδομάδες, αλλά τελικά τα ανεπιθύμητα νανορομπότ θα μπορούσαν να αφήσουν το δοχείο χωρίς βλάβη!!;;!! 

Σε ένα μέλλον, όταν χρησιμοποιούμε νανορομπότ για πολλά πράγματα, τα χρησιμοποιούμε για να  απαλλαγούμε από τα μικρά πράγματα που θα είναι σημαντικά!!!! 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια την νανοτεχνολογία στην ιατρική ή σε στρατιωτικά περιβάλλοντα (ή, για εκείνο το θέμα) χωρίς επαρκείς ελέγχους και μέσα για να απαλλαγούμε από αυτά, όταν αυτό είναι απαραίτητο!!!! Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η τεχνολογία εξελίσσεται, και ελπίζω να μείνει γύρω από αρκετό καιρό για να αποκτήσουν τα οφέλη αυτής της πιο ενδιαφέρουσα κατεύθυνση στην επιστήμη!!!!

Αλλά για να δούμε ένα τρόπο καταστροφής:

Ο τρόπος για να καταστρέψει κάποιος μερικά από τα νανορομπότ είναι η δημιουργία ενός εργαλείου ή ολόκληρο μηχανήματος ως κύριο σώμα σαν ένα είδος πλυντήριο ρούχων με μαγνήτες νεοδυμίου – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85  έτσι το σώμα και το νεύρο είναι φιλικό στην τάση της ηλεκτρικής ενέργειας κοντά στο τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας του ανθρώπινου σώματος!!!!! Όμως χρειαζόμαστε φυσικούς  βιοτεχνολογίας μηχανικούς, ηλεκτρομαγνητικούς – μηχανικούς, κλπ. για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο είδος μηχανήματος με μαγνήτες ειδικούς νεοδυμίου!!!!!  Μπορείτε να αγοράσετε κάποιους φθηνούς μαγνήτες νεοδυμίου και να φτιάξετε μέσα σε στρίφωμα σε μερικά μαξιλάρια βίο ηλεκτρικής ενέργειας για τη θεραπεία έτσι θα σταματήσει την λειτουργία των νανορομπότ που έχουν μπει στο σώμα σας με οπουδήποτε τρόπο!!!! 

Οι περισσότεροι από εμάς υποφέρουν από αρνητικές συνέπειες από τη συνεχή ραντίσματα  από τα χημικά μονοπάτια!!!!!  Τα σωματίδια νάνο μετάλλων είναι δύσκολο να εκκρίνετε ειδικά αν έχετε ένα υποτονικό ανοσοποιητικό σύστημα!!!!

Ο κατάλογος που ακολουθεί προσφέρει μερικές προτάσεις των διαφόρων φυσικών συμπληρωμάτων, λεπτομέρειες, τρόφιμα, κλπ., πολλές από τις οποίες είναι λογικές οι τιμές και ότι οι άνθρωποι έχουν βρει ωφέλιμο στο να βοηθά την εξάλειψη των βαρέων μετάλλων και τοξικών ουσιών που σχετίζονται με τις χημικές ουρές!!!!

Λέξη κλειδί είναι η απεξάρτηση, απεξάρτηση, απεξάρτηση και να κρατήσει αλκαλικό το σώμα σας, ένα όξινο περιβάλλον θέτει σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σας σύστημα!!!!! Η λύση μια από όλες είναι το μηλόξυδο όπου περιέχει ειδική τοξίνη όπου διαλύει κάθε είδους άνθρακα αλλά και μετάλλου στο αίμα σας!!!! Αυτό όμως για να γίνει θα πρέπει να πίνετε καθημερινώς μια κουταλιά τις σούπας ή να την βάζετε σε σαλάτα!!!! Όχι σε φαγητό!!!!!

Προσπαθήστε να πίνετε  για να << βγάζετε >> όσο πιο συχνά μπορείτε την ασύρματη  μέθοδο των βακτηρίων τύπου σταυρό τομέα (Morgellons – όποιος θέλει να μάθει τι είναι αυτά ας πατήσει ΕΔΩ!!!! ) αυτά ευδοκιμούν σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον!!!!!

 

Η Ομοιοπαθητική μπορεί να προσφέρει μεγάλα βελτιωτικά οφέλη……:

 1. Υγρό chembusting – Χιμπάστινγ ομοιοπαθητική
 2. Silica D – Σίλικα D
 1. κάλιο
 2. Krill Oil – Κρίλ λαδιού
 3. Άργιλο μπεντονίτη σε νερό ή ποδόλουτρο
 4. Epsom – Έπσομ – ποδόλουτρο
 5. Κολλοειδή ασημή
 6. Chlorella – Χλορέλα
 7. Η σπιρουλίνα
 8. σκόρδο
 9. Μανιτάρια Σιτάκε
 10. Tσάι από λάδια δένδρων
 11. Λάδι Ρίγανης
 12. Cilanto – Σιλάντο
 13. Τζίντζερ
 14. Evening Primrose Oil» Υπάρχουν κι άλλα, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

 

Δυστυχώς το  γεγονός είναι, ότι μέρα με την μέρα δηλητηριαζόμαστε, και ο καθένας από εμάς πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να αναλάβει τη φροντίδα του εαυτού μας και τις οικογένειές μας!!!! Εάν είστε ή κάποιος που παιδεύεται συνεχώς να παλεύει μια μόλυνση μυκήτων, ή οποιοδήποτε είδος της χρόνιας νόσου, γνωρίζουμε ότι η νανοτεχνολογία είναι η προσθήκη ή δημιουργία αυτής της κατάστασης στο σώμα σας από συγκεκριμένους επιστήμονες!!!!! Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι!!!! Υπολογίζεται ότι η αύξηση στην άνοια, Αλσχάιμερ, Πάρκινσον, νευραλγία αυτές τις μέρες όλα μπορούν να ανιχνευθούν στην δραστηριότητα νανοτεχνολογίας από χημικά μονοπάτια και εμβολίων!!!!!

Μάθετε περισσότερα σχετικά για τα Morgellons- Μόργγελονς που προφανώς όλοι έχουμε, σε λανθάνουσα ή εκφράζουσα μορφή, χάρη στην νανοτεχνολογία!!!!!

Αν και πολλοί ακόμα δεν πιστεύουν στα χημικά μονοπάτια από τα ψέματα ορισμένων επιστημόνων της NASA είναι αυτό που μπορεί να εξακολουθεί να κρατάει στα κεφάλια μας ως ευαγγέλιο την αλήθεια, παρακαλούμε επισκεφθείτε aircrap.org   ή Chemtrails Planet για την τεκμηρίωση, επιστολών, έγγραφων , δηλώσεις από τους πιο ηθικούς επιστήμονες, επισκεφθείτε το  geoengineeringwatch.org για τακτικές ενημερώσεις, κάντε κλικ στην Γη / Περιβάλλον εδώ για περισσότερες συνδέσεις και θα μάθετε πολλά!!!!

Ο δημοσιογράφος Μπλακ είχε μια υπέροχη συνέντευξη με την Έλενα Φρήλαντ για το HAARP και τα χημικά μονοπάτια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στην ιστοσελίδα τους. !!!!! Έχει λεπτομέρειες πώς η νανοτεχνολογία και οι εκπομπές ΗΜΠ και HAARP συνδυάζονται για να μας κάνει όλους ηλεκτρομαγνητικά πιο αγώγιμους και δεκτικούς, και πώς ο μετασχηματισμός του περιβάλλοντος σε μια γιγαντιαία κεραία αφορά στην Τεχνητή Νοημοσύνη και πρωτοβουλίες υπερυπολογιστών σε εξέλιξη, όπως το Αστυνομικό κράτος γίνεται ακόμα πιο σφαιρικό……!!!! Καλό ε!;!

Ο Χάρολντ Κάουτζ Βέλα και η Σάρα Σαιντ Λούις, συγγραφείς του βιβλίου Επικίνδυνες Φαντασίες, Σιγανή Αφομοίωση, η οποία ασχολείται με τα χημικά μονοπάτια τόσο από την επιστημονική και κοινωνιολογική άποψη αλλά και το πως μπορεί να ακουστεί στο Sage της Quay ραδιοφώνου εδώ συζητάνε πώς τα νανορομπότ είναι αυτό -συναρμολογήσημα  αλλά και πώς η ακτινοβολία EMF παντού γύρω μας βοηθά την στόχευση μέσω της νανοτεχνολογίας, και πώς ο συνδυασμός των EMF και της νανοτεχνολογίας μπορούν να κατασκευαστούν για να είναι ειδικά για ορισμένους πληθυσμούς ( !!!!!!!!!!!!!!!!! )  τα βίντεο και οι συνομιλίες τους, μπορούν να βρεθούν στο Youtube!!!!! (Αυτή η συζήτηση έχει πραγματικά τρελό ενδιαφέρον από την πλευρά του EMF – https://en.wikipedia.org/wiki/EMF  άποψη!!!!! Ένα από τα πράγματα Χάρολντ μιλά για είναι μαζική ULF- https://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_low_frequency  εκπομπές από το κέντρο του Βερολίνου με ιδιαίτερο στόχο την Ελλάδα και τον πληθυσμό της)!!!! Είπατε κάτι!!!!!!;;;;;!!!!!!

Τα χημικά μονοπάτια μαζί με την  γεωμηχανική – http://www.enouranois.eu/enouranois/Aerosol_geoengineering_and_SRM_(Cyprus_Greens)_EL.pdf  , επίσης προφανώς συνδέονται με μια παγκόσμια ατζέντα, η οποία, δυστυχώς, δεν είναι το όνειρο θεωρία συνωμοσίας της παραπλανημένων ερευνητών, αλλά η μείωση του πληθυσμού η συνωμοσία της παραπλανημένης παγκοσμιοποίησης, περισσότερα για αυτό σε μελλοντικά άρθρα!!!! Αν δεν μπορεί κάποιος να κάνει αυτό με τους ειδικούς μαγνήτες ας κάνει αυτό με το μηλόξυδο ή με την λίστα που δόθηκε πιο πάνω!!!!!

Για το αν υπάρχει άλλος τρόπος!;! Ναι, για το πώς να αφαιρέσετε τα μικροσκοπικά, αόρατα κομμάτια της νανοτεχνολογίας / συνθετικής βιολογίας όπου λόγο των χημικών μονοπατιών ή και εμβολίων αλλά και φαρμάκων βρίσκονται  κάθε μέρα στο δέρμα και τα όργανά μας και το αίμα μας προσπαθώντας να αλλάξει το DNA μας, να φράξει το αίμα μας, και να στερηθεί ο εγκέφαλός μας τα ζωτικά  μέταλλα ,μεταξύ άλλων δυσάρεστων αποτελεσμάτων!!!  << Μας αλλάζει γενετικά ξυπνάτε για τα παιδιά μας >>!!!!

Η νανοτεχνολογία προφανώς βρίσκεται επίσης στα εμβόλια, για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να διερευνήστε τα βίντεο του Τόνι στο Youtube, και του δικτυακού τόπου.!!!!

Παρακολουθήστε αποδεικνύοντας πώς κάνει ένα << νάνο-κουβά, >> ένα κουβά τυλιγμένο σε σύρμα, ώστε να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο για να πάρει τα νάνο-κομμάτια από το σώμα!!!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yVyfRVq_SC0[/youtube]

 

Επισκεφθείτε το aircrap.org για τις εικόνες της νανοτεχνολογίας και των περαιτέρω συζητήσεων της συνθετικής βιολογίας αν δεν με πιστεύτε εμένα!!!! Αν δεν έχετε δει την παρουσίαση της Σόφιας Σμόλστορμ….. είναι ακόμα σε συνθετική βιολογία, κάντε κλικ εδώ.!!!!!

Δείτε και αυτό με μέγιστη προσοχή:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4qP_zsTt3Lg[/youtube]

 

Διαβάστε και αυτό παρακαλώ: http://www.straightdope.com/columns/read/2838/can-cryogenic-cooling-miraculously-improve-car-parts-sports-equipment-and-musical-instruments

Άλλος ένας τρόπος στο να μπορέσετε να εξαλείψετε τα νανορομπότ από μέσα σας είναι ο εξής τρόπος αν και είναι κάπως δυσάρεστος αλλά πολύ αποτελεσματικός:

Πάρτε τις εξής ρίζες: ρίζα από κουμαριά αλλά και από μαύρη καρυδιά βρείτε  καρπούς από πλατάνι και μια ρίζα τζίντζερ!!!!! Πολτοποιήστε τα  και βάλτε τον πολτό σε μια κανάτα με μηλόξυδο!!!!! Αφήστε τα για 15 μέρες και μετά σουρώστε το ξύδι!!!!! Μετά μια κουταλιά του γλυκού την ημέρα μέχρι να τελειώσει……ΠΡΟΣΟΧΗ αν πάρετε παραπάνω θα έχετε ιδιαίτερους κοιλόπονους!!!! Όλα αυτά τα αγαθά μαζί με το ιερό μηλόξυδο δημιουργούν την μέγιστη οξείδωση σε αντικείμενα μέσα στο αίμα όπως άνθρακα και βαρέα μέταλλα!!!! Έτσι όποια νανορομπότ υπάρχουν θα πάψουν να λειτουργούν!!!!

Άλλος τρόπος είναι με Μπεντονίτη ασβεστίου, γνωστό και ως << μοντμοριλλονίτη, >> κάνοντας ποδόλουτρο είναι ο πιο δημοφιλές πηλός για χρήση στο εσωτερικό της στη Βόρεια Αμερική, αν και υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αργίλου σε όλο τον κόσμο που έχουν τις ίδιες θεραπευτικές ιδιότητες!!!! Ο βελονιστής Ιούλιος έγραψε τα εξής στο άρθρο της, Clay-Η Θεραπεία Underground : << Ο μπεντονίτης προσελκύει και εξουδετερώνει τα δηλητήρια στον εντερικό σωλήνα και μπορεί να εξαλείψει τις τροφικές αλλεργίες, τροφική δηλητηρίαση, βλέννα κολίτιδα, σπαστική κολίτιδα, ιογενείς λοιμώξεις, στομαχική διαταραχή, τα παράσιτα αλλά και τα νανορομπότ ( τα παράσιτα δεν είναι σε θέση να αναπαραχθούν με την παρουσία του πηλού )!!!! Δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία πεπτική νόσο ότι ο πηλός δεν θα αντιμετωπίσει!!!! Εμπλουτίζει και τα υπόλοιπα αίματος!!!! Απορροφά ακτινοβολία ( σκεφτείτε κινητά τηλέφωνα, μικροκύματα, ακτινογραφίες, τηλεοράσεις και ακτινοβολημένα τρόφιμα, για αρχή )!!!! Έχει χρησιμοποιηθεί για τον αλκοολισμό, την αρθρίτιδα,  καταρράκτης, διαβητική νευροπάθεια, τη θεραπεία του πόνου, ανοιχτές πληγές, διάρροια, αιμορροΐδες, έλκη στομάχου, των ζώων και δηλητηριώδη τσιμπήματα εντόμων, ακμή, αναιμία, στην πραγματικότητα, ο κατάλογος των χρήσεων είναι πολύ μεγάλος, χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Βαλκανικού πολέμου του 1910 για τη μείωση της θνησιμότητας από χολέρα μεταξύ των στρατιωτών από 60 έως τρία τοις εκατό >>!!!!  Σύμφωνα με τον Δρ David G. Williams, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα διαπίστωσαν ότι ορισμένοι άργιλοι σκότωσαν διάφορες μορφές των παθογόνων βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του Staphylococcus aureus (Staph) Σταφυλόκοκκου, ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη S. aureus (MRSA), ανθεκτικό στην πενικιλλίνη S. aureus (PRSA ) και E. coli !!!!! Ο αριθμός των μολύνσεων και των θανάτων που αποδίδονται σε MRSA έχει αυξηθεί δραματικά στις ΗΠΑ, πολύ υψηλότερη από τις περιπτώσεις και τους θανάτους που αποδίδονται στο AIDS, της νόσου του Παρκισον, της γρίπης και της φυματίωσης αλλά και των Μόργγελονς!!!!!

Βέβαια θα μου πείτε για πόσο!;! Σωστή η ερώτηση σας, δεν γνωρίζω….δυστυχώς!!!!
Πηγές:

Chen, J.M., Seah, K.H.W., and Chew, C.H. “Mechanical Characterization of Cryogenically Treated Music Wire.” Journal of ASTM International 3.4 (Apr. 2006): 1-16.

Chillar, Rahul and Agrawal, S.C. “Cryogenic Treatment of Metal Parts” Advances in Cryogenic Engineering: Transactions of the International Cryogenic Materials Conference, American Institute of Physics 52 (2006): 77-82.

Kim, J.W. et al. “Effect of cryogenic treatment on nickel-titanium endodontic instruments” International Endodontic Journal 38 (2005): 364–371.

Lal, D. Mohan et al. “Cryogenic Treatment to Augment Wear Resistance of Tool and Die Steels” Cryogenics 41 (2001): 149-155.

Molinari, A. et al. “Effect of Deep Cryogenic Treatment on the Mechanical Properties of Tool Steels” Journal of Materials Processing Technology 118 (2001): 35-355.

Vinothkumar, Thilla Sekar et al. “Deep Dry Cryogenic Treatment and Its Effect on NiTi Rotary Instruments” JOE 33.11 (2007): 1355-1358.

Zhirafar, S. et al. “Effect of Cryogenic Treatment on the Mechanical Properties of 4340 Steel” Journal of Materials Processing Technology 186 (2007): 298-303.

 1. «Whistle επαφές φυσητήρα IAHF με εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τα chemtrails: Πώς να γίνει απεξάρτηση και την προστασία του εαυτού μας» www.loveforlife.com.au/node/5138
 2. Η θεραπεία για όλες τις ασθένειεςαπό Hulda Clark Regehr, Ph.D., ND (1995)
 3. Ενημερωτικό Δελτίο γιατρός Christopher και υπηρεσιών Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, “Μαύρη Καρυδιά, μαύρη καρυδιά”, Τόμος 5, Αρ 7. Christopher Εκδόσεις, Inc., PO Box 412, Springville, Γιούτα 84663.
 4. ” Πηλός: Η Θεραπεία Underground“. Από Julie Χριστό, Μ Ac, το Idaho Observer , τον Φεβρουάριο του 2005. Δείτε www.acupla.net
 5. Εναλλακτικές λύσεις για την υγεία-συνειδητή Ατομική, Δεκέμβριος 2008, σελ. 139-142. www.drdavidwilliams.com

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε:

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση