Χαμένος εξερευνητης

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

 

Ο Βρετανός αξιωματικός αλλά και ερευνητής του Βρετανικού στρατού Pesky Harrison Fawcett είχε δηλώσει προτού φύγει για τελευταία φορά από την Ευρώπη ότι σύντομα θα ανακάλυπτε μια καλά κρυμμένη αρχαία πολιτεία στην τεράστια και δύσβατη ζούγκλα Mato Grosso της Βραζιλίας. Είχε πιστή από προηγούμενες εξερευνήσεις του στην Βραζιλία από μαρτυρίες μιας παράξενης φυλής ονομαζόμενη Rahuacko Kamlan ότι στην δύσβατη αυτή ζούγκλα υπήρχε μια υπόγεια αρχαία πολιτεία με απίστευτη εξελιγμένη τεχνολογία!! Στους χρηματοδότες του που ένας από αυτούς ήταν και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είπε τα εξής ώστε να τους καταφέρει για να τον χρηματοδοτήσουν. ( …οι ιθαγενείς της Βραζιλίας όταν είναι ακόμα σε αγρία κατάσταση και δεν έχουν εξημερωθεί δεν λένε ψέματα έτσι πίστεψα την ιστορία τους για την υπόγεια αυτή αρχαία πολιτεία αμέσως  ειδικά όταν είδα τον αρχηγό της φυλής που καθόταν σε έναν πέτρινο θρόνο με τόσα περίπλοκα σκαλίσματα.

Δεν ήταν παράξενο για μένα τα σκαλίσματα που είχε πάνω ο θρόνος γιατί περίπου παρόμοιας είχα ξανά δει στο Περού στις πυραμίδες των Μάγια. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μέχρι σήμερα δεν το χωράει ο νους μου αλλά και δεν μπορώ να το εξηγήσω είναι ότι ο θρόνος αυτός πρέπει να ζύγιζε περίπου 500 κιλά και ήταν από καθαρό μαύρο γρανίτη, όλα του τα σκαλίσματα που είχε πάνω του μετά από προσεκτική μελέτη είδα ότι δεν υπήρχαν σημάδια από εργαλεία ή από κάτι άλλο που εξηγούσε πως φτιάχτηκαν!!! Ηταν λες και το είχανε φτιάξει σε καλούπι!! Δεν ξέρω το τι είδους εργαλείο θα έκανε τόσο τέλεια δουλειά χωρίς να αφήσει το παραμικρό σημάδι πάνω στον θρόνο. Προσπάθησα με το μαχαίρι μου να τον χαράξω μα δεν χαραζόταν προσπάθησα με το σφυρί μου μήπως και έπαιρνα ένα μικρό κομμάτι μαζί μου μα δεν κατάφερα τίποτα. Βλέποντας οι Rahuacko Kamlan την προσπάθεια μου να κάνω κάτι στον θρόνο του αρχηγού τους ξεκαρδίστηκαν στα γέλια δείχνοντας με!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου την γυαλάδα που είχε αυτός ο μαύρος γρανιτένιος βράχος. Ο αρχηγός της φυλής μου είπε ότι του τον φτιάξανε οι άνθρωποι αυτής της χαμένης αρχαίας υπόγειας πολιτείας, δεν μου εξήγησε τον λόγο όσο και αν προσπάθησα να μάθω!! Το μόνο που μου είπε ήταν ότι σε ένα χρόνο από την μέρα που μιλήσαμε μαζί θα τον δεχόντουσαν μαζί με την φυλή του στην υπόγεια πολιτεία τους. Παρ’ όλες τις προσπάθειες μου να μου πει που βρισκόταν αυτή η πολιτεία δεν κατάφερα να μάθω τίποτα. Με κάποιες αναφορές από άλλες φυλές αλλά και από κάποια αρχαία συγγράμματα είμαι πεπεισμένος που θα την βρω. Ο αρχηγός της φυλής μου μίλησε για τεχνολογία φαντασίας για πολύ χρυσό και για αγάλματα φτιαγμένα ύψος 100 μέτρων!!! Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι έχουμε να κάνουμε με την χαμένη Ατλαντίδα…… ) Ύστερα από λίγους μήνες είχε φτάσει στην Βραζιλία όπου και χώθηκε βαθιά μέσα στην ζούγκλα. Το τελευταίο στίγμα του όπου έστειλε από την δύσβατη ζoύγκλα του Mato Grosso ήταν στις 29/5/1925.

Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του χωρίς να μάθει κανείς το τι έγινε η τριμελείς ομάδα του ποτέ. Αν και φτάνοντας στην Βραζιλία η ομάδα του αποτελούταν

 

από 12 μέλη. Για άγνωστο μέχρι και σήμερα λόγο προτίμησε να πάρει μαζί του μόνο τρεις από αυτούς! Τα ίχνη τους έσβησαν μυστηριωδώς στην απέραντη ζούγκλα, δύο ομάδες από την Βρετανία έψαχναν επί 6 μήνες ασταμάτητα δίχως να βρουν κανένα ίχνος τους όπου και σταμάτησαν τις έρευνες πιθανολογώντας ότι μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε μέσα σε μια επικίνδυνη ζούγκλα σαν και αυτή. Τον Ιούνη του 1934 η περίπτωση ενός ντόπιου νεαρού ονομαζόμενου Dulipe που είχε γεννηθεί με μπλε μάτια και χαρακτηριστικά λευκού έφερε αναστάτωση στον κύκλο του χαμένου ερευνητή. Κάποιοι απ τον κύκλο του πίστεψαν ότι ήταν ο γιος του…… Πολύ αργότερα έρευνες έδειξαν ότι ο νεαρός δεν ήταν ο γιος του χαμένου ερευνητή. Ειπωθήκαν πολλά για την μυστηριώδη εξαφάνιση της ομάδας. Ότι βρήκανε την αρχαία υπόγεια πολιτεία και δεν τους άφησαν να ξανά βγουν, ότι σκοτώθηκαν από διάφορες φυλές, μέχρι ότι υπάρχει ολόκληρη φυλή αγρίων όπου είναι απόγονοι της χαμένης ομάδας.

Η δεύτερη ομάδα διάσωσης που στάλθηκε για να τους βρει είχε αρχηγό τον διάσημο βασιλικό φυσιοδίφη Philip Victor Robinson, οι χρηματοδότες πίστευαν ότι η πρώτη ομάδα θα μπορούσε να είχε βρει την αρχαία υπόγεια πολιτεία αλλά για κάποιο λόγο δεν θα μπορούσαν να γυρίσουν πίσω. Παρ’ όλο ότι έψαξε καλά την περιοχή που είχαν δώσει το τελευταίο στίγμα δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα. Ούτε τις σκηνές που έμεναν ούτε τα φανάρια πετρελαίου για την νύχτα τίποτα απολύτως. Λέγεται ότι πήρανε ένα μονοπάτι και κατέληξαν μετά από 10 μέρες σε ένα σημείο όπου είδαν 3 ποταμιά να χύνονται σε έναν τέλειο κυκλικό βάραθρο!! Το βάραθρο ήταν πολύ βαθύ και δεν μπορούσαν να κατέβουν για έναν ακόμη λόγο, ότι τα νερά ήταν πολύ ορμητικά και αν υπήρχε τρόπος να κατέβουν σίγουρα θα πνιγόντουσαν από την ορμή των νερών!!

Στο ημερολόγιο του ο Ρόμπινσον έγραψε ότι ίσως η χαμένη ομάδα να αποφάσισε να κατέβει και να πνιγήκανε μην αφήνοντας ίχνη γιατί τα νερά των ποταμών συνέχιζαν υπογείως!! Το πιο αξιοπερίεργο που είδαν είναι μέσα από το βάραθρο βγήκαν πετώντας κυκλικά 2 φώτα!!! Είχαμε μέγεθος όσο μια σκηνή 5 ατόμων και ήταν ολοστρόγγυλα. Δεν πέταξαν στον ουρανό μα ξαναβούτηξαν στα αγριεμένα νερά του βάραθρου!! Ένα φυσικό φαινόμενο που γίνεται κάποιες φορές  στους καταρράκτες έγραψε ο Ρόμπινσον στο ημερολόγιο του. Ανά δεκαετία περίπου μέχρι και σήμερα αρκετές ομάδες ανά τον κόσμο ερευνών επίσημες και μη έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του Βρετανού εξερευνητή χωρίς να βρουν τίποτα  μα και ούτε τα ποτάμια με τον τέλειο κυκλικό βάραθρο όπου ανάφερε ο Ρόμπινσον στο ημερολόγιο του!!!Στο μόνο που δεν συμφωνώ με αυτήν την ιστορία είναι με την αναφορά του βασιλικού φυσιοδίφη Ρόμπινσον σχετικά με τις φωτεινές κυκλικές μπάλες!! Σαν έμπειρος φυσιοδίφης δεν θα έπρεπε να έγραφε αυτά που έγραψε για τις φωτεινές κυκλικές μπάλες, ότι είναι φυσικό φαινόμενο και ότι γίνεται  κάποιες φορές στους καταρράκτες αυτό. Το λέω αυτό γιατί σε κανέναν καταρράκτη στον κόσμο δεν έχει αναφερθεί τέτοιο φαινόμενο, ειδικά όταν λέει ότι οι φωτεινές κυκλικές μπάλες ήταν μεγάλες όσο οι σκηνές που χοράνε 5 άτομα!!

Για μένα ο Ρόμπινσον έδωσε λανθασμένο στίγμα στο ημερολόγιο του το που ήταν οι 3 ποταμοί με τον τέλειο κυκλικό βάραθρο. Γιατί είμαι σίγουρος ότι όταν αντίκρισαν τις φωτεινές κυκλικές μπάλες κατάλαβε ότι δεν ήταν φυσικό φαινόμενο. Πιστεύω ότι κατάλαβε ότι είχε να κάνει με κάτι το εξωπραγματικό και στο ημερολόγιο του έγραψε ψεύτικα στοιχειά για όσους προσπαθήσουν να βρουν το μέρος αυτό. Όταν γύρισε στην Βρετανία δεν ξαναγύρισε στην Βραζιλία ποτέ του. Μπορεί να είναι και ψέμα ότι βρήκε τα 3 ποτάμια με τον κυκλικό βάραθρο και τις φωτεινές ιπτάμενες μπάλες, εγώ δεν το πιστεύω, γιατί να έκανε κάτι τέτοιο είχε πολύ μεγάλη φήμη και δεν χρειαζόταν να κερδίσει τις εντυπώσεις. Να είστε όλοι καλά μέχρι την επομένη φορά που θα τα ξανά πούμε. Να θυμάστε αν δεν πιστευτέ σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


1 σκέψη στο “Χαμένος εξερευνητης

  1. Πολυ ενδιαφερουσα η περιπτωση του. Πρωτη φορα τη διαβαζω.
    Παντως κατι που διαβασα στο wikipedia ειναι οτι ενας απο τους 3 που πηρε μαζι του ηταν ο μεγαλος του γιος. Δηλαδη ενας απο αυτους που εξαφανιστηκαν μαζι του ηταν και ο γιος του.
    Μια προσωπικη υποθεση του τι απεγιναν και μια ερωτηση.
    Η υποθεση μου ( στην οποια δινω πιθανοτητες 50% ) ειναι να σκοτωθηκαν απο τη φυλη που εμπιστευθηκαν. Ειτε να ηταν κανιβαλιστες και να τους εφαγαν ( κανιβαλιστες υπαρχουν εως και σημερα ) , ειτε να τους θυσιασαν στο ονομα καποιου δικου τους θεου.
    Η ερωτηση μου ειναι: Η φυλη αυτη εν συνεχεια ανακαλυφθηκε απο καποιον αλλον ερευνητη ; Ειναι επισημη η υπαρξη της ; Αν ανακαλυφθηκε και υπαρχει εως και σημερα , θα ειμαι πολυ καχυποπτος για το τι συνεβη στον ερευνητη αυτον. Καθως υποτιθεται πως η φυλη αυτη θα εμπαινε στην πιθανη “Μεση Γη” μαζι με τους 3 ερευνητες. Πραμα που σημαινει οτι αν υπαρχουν ακομα ως φυλη , τοτε δεν μπηκαν αρα κατι αλλο κρυβεται απο πισω.

Αφήστε μια απάντηση