ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!! ΑΛΗΘΙΝΟ KIT MONSTER .. ; ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ EBAY !!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!! ΑΛΗΘΙΝΟ KIT MONSTER .. ; ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ EBAY !!!!!

Τον Μάιο του 2009 δημοπρατήθηκε και πουλήθηκε για 20.000 δολάρια ένα παλιό κουτί το οποίο ήταν πολύ περίεργο για πολλούς ερευνητές!!! Δεν θα παραθέσω το ποιος ήταν αυτός που το πούλησε αλλά ούτε αυτός που το αγόρασε………

Αυτό όμως που θα παραθέσω είναι τις φωτογραφίες από αυτό το τόσο παράξενο κουτί. Λέω παράξενο γιατί μέσα περιείχε ένα βάζο με ένα περίεργο πλάσμα το οποίο θύμιζε πάρα πολύ την περιγραφή που έκανε ο Λάβκραφτ για τον θεό Κθούλου ή Κθου-ουλου για τους μυστικιστές!!! Το τερατώδες για τα μάτια των ανθρώπων πλάσμα δείχνει να είναι οχταποδόμορφο με ανθρωποειδές χαρακτηριστικά με πλοκάμια μέχρι και στο πρόσωπο του!!!!

Το βάζο που ήταν τοποθετημένο μέσα το παράξενο πλάσμα αυτό ήταν γύρω στους 32 πόντους ύψος και το καπάκι του ήταν σφραγισμένο με ατόφιο ασήμι και κασσίτερο!!! Με μια παράξενη σφραγίδα που έμοιαζε καταπληκτικά με μια από τις σφραγίδες του θεού Κθούλου από το τόσο << γνωστό-άγνωστο >> βιβλίο το λεγόμενο Νεκρονόμικον!!!

Το περιεχόμενο του κουτιού είχε ακόμα δυο πιο μικρά βαζάκια που ήταν κλειστά με φελλό το ένα από ότι περιέγραφε ο ιδιοκτήτης του είχε μέσα << ΧΑΣΑΤΡΙΤΗ (!!!;;;!!!) >> ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ << ΤΙΡΘΟΛΟΜΕΚΟΛΙΝΟΔΗ (!!!;;;!!!) >>, συστατικά που όχι εμένα είναι άγνωστα αλλά σε όλο τον κόσμο εκτός αυτών που είναι μυημένοι στο να το γνωρίζουν!!! Ίσως να είναι υλικά που να ανήκουν στην κρυφή και μυστική Αλχημεία!!! Το περίεργο είναι ότι οι λέξεις αυτές ήταν γραμμένες στην αρχαία Ελληνική γλώσσα, δηλαδή στα αρχαία Ελληνικά!!!!

Υπήρχε άλλο ένα μικρό γυάλινο κουτί περίπου όσο το μέγεθος δυο κουτιών σπίρτων, αυτό περιείχε μέσα ένα είδος μεταλλεύματος που είχε ταμπέλα επάνω του από την πίσω μεριά και έγραφε επάνω πάλι στα αρχαία Ελληνικά την εξής άγνωστη επίσης ονομασία << ΤΟΡΔΥΝΟΛΟΤΡΥΤΗΣ (!!!;;;!!!).

Είχε επίσης ένα πολύ μικρό βαζάκι το οποίο περιέγραφε ο ιδιοκτήτης του ότι περιείχε ραδιενεργό αλάτι ( !!!! ) με καθαρό ραδιενεργό πυρίτιο ( !!!! ). Είχε επίσης ένα είδος κουταλιού πολύ παράξενο σε μορφή για να μπορεί να παίρνει κάποιος την δόση από τα μικρά βαζάκια!!!! Υπήρχε και ένα είδος ρολογιού μόνο που δεν ήταν ρολόι αν και είχε 4 δείκτες!!! Για το ρολόι έγραφε ότι ήταν ένα μηχανικό << ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΓΡΑΦΟ >> με την μόνη διαφορά ότι τα μετρούσε ανάποδα χωρίς να εξηγούσε τον λόγο!!!!!

Το κουτί περιείχε και 4 -5 επιστολές που μια από όλες έλεγε πως θα μπορούσε με τα υλικά κάποιος και τις ανάλογες δοσολογίες να << αναστήσει >> το πλάσμα αυτό!!! Οι άλλες επιστολές έλεγε ότι η μια ήταν το τι έπρεπε κάποιος να προσέξει τους κινδύνους αν έφερνε αυτό το πλάσμα στην ζωή και μια άλλη ότι αυτό το πλάσμα άνηκε στο υγρό στοιχείο και που ακριβώς!!!!

Έγραφε επίσης ότι απευθύνετε μόνο σε σοβαρές προτάσεις και κάθε έλεγχος του περιεχομένου ήταν δεκτός……… η τύχη του εν λόγου και τόσο παράξενου κιτ αγνοείτε από την στιγμή που πουλήθηκε και κανένας πλέον δεν ξέρει που βρίσκετε!!! Θα με ρωτήσετε αν ήταν αληθινό; Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ναι…….. αν και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ή όχι…… αυτοί όμως που ξέρουν….. οι μύστες είμαι σίγουρος πως αν διαβάσουν το άρθρο αυτό θα χαμογελούν με μεγάλη ικανοποίηση!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

Y.Γ.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!! ΑΛΗΘΙΝΟ KIT MONSTER .. ; ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ EBAY !!!!!

  1. Μπορει να γελασεις με αυτο που θα πω .. αλλα αυτον τον Θεο Κθουλου που λες με πλοκαμια ,μεχρικαι στο προσωπο …. μου θυμιζει πολυ τον ΄΄κακο πειρατη” απ τους πειρατες της Καραιβικης …. αν το εχεις δει ..!!Πολυ αποκρουστικος …Καλα τιποτα σε πολλες ταινιες δεν γινεται τυχαια … απλα ηθελα να το αναφερω …
    Με εκτιμηση

Αφήστε μια απάντηση