ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!

Το άρθρο αυτό μας το έστειλε ο συνεργάτης και καλός μας φίλος GEORGEROUXOTAS!!!! Πρόκειται για ένα άρθρο το οποίο δίνει πολύ αποκαλυπτικά στοιχεία για τα οποία έχουμε και εμείς μιλήσει στο παρελθόν. Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες όπου πολλοί άνθρωποι θα πουν ότι και ο συντάκτης του αλλά και εμείς που το αναρτούμε είμαστε τρελοί για δέσιμο με αυτά που γράφει!!!! Εμείς συμφωνούμε πλήρως και στηρίζουμε τον GEORGEROUXOTAS για αυτά τα οποία και μας έστειλε.

 Το αν θα τα πιστέψετε εσείς!;! Αυτό θα το κρίνετε από το περιεχόμενο του άρθρου μα και αν δεν το πιστέψετε…. .περιμένετε λίγο και θα πειστείτε και εσείς με αυτά που έρχονται…..!!!!

Απο: george rouxotas-Το  email υπάρχει εμείς δεν το ανακοινώσαμε!!!!

Θέμα: Fwd: Mind Control “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ”… Προσέξτε: με κίτρινο… Κλίντον & Μακέιν????

 

MindControl Στην Αμερική “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ”

Πέντε εύκολα βήματα να κατασκευάσετε έναν Μανζουριανό υποψήφιο. Το κείμενο βασίζεται σε άρθρο του Rumor Mill News της Rayelan Allan τον Δεκέμβριο του 1996. Τα αρχικά κομμάτια τα έστειλε στην Rayelan, ο σύζυγος της Gunther Russbacher.

Τις ημέρες πριν τα γεγονότα των πυροβολισμών και των θανάτων των παιδιών στο Columbine στις 20 Απριλίου 1999, ένας άνδρας από την Αυστρία επισκέφθηκε την Rayelan για να διευκρινίσει κάποιες παραγράφους. Της είπε ότι ήταν ο αρχηγός του Gunther στην Αυστριακή υπηρεσία πληροφοριών, και ότι είχε βοηθήσει τον σύζυγο της στο πρώτο μέρος του άρθρου, «Επιχείρηση Ανοικτά Μάτια». Λίγο μετά την επίσκεψη του Αυστριακού στην Rayelan , ξέσπασε η τραγωδία στο Columbine. Η Rayelan πιστεύει ότι αυτοί οι σκοτωμοί είναι η αρχή της τελικής προσπάθειας του αφοπλισμού του Αμερικανικού λαού.

Η μέθοδος της επιθέσεως είναι σχεδιασμένη να προκαλεί θυμό και υστερία στο Αμερικανικό κοινό. Τα ΜΜΕ ( Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως θα τα λέγαμε καλύτερα) τροφοδοτούν τον θυμό και την υστερία και τα κρατάνε φρέσκα. Όλο το εικοσιτετράωρο με γραφικά, κάλυψη και σχόλια για τα θύματα, τον πόνο, τις οικογένειες που υποφέρουν, και τα ψυχικά τραύματα των παιδιών. Πάνω στην υστερία το Κογκρέσο πιέζεται να περάσει περισσότερους νόμους για τα όπλα των πολιτών. Η υστερία και ο θυμός κατά των όπλων προωθούνται από τον Πρόεδρο και τα ΜΜΕ. Κανένας στα ΜΜΕ ή όποιος δίνει συνέντευξη δεν του επιτρέπεται να μιλήσει λογικά στο θέμα των όπλων. Κανένας δεν επιτρέπεται να κάνει πίσω, ασχέτως πόσοι νόμοι περνάνε για το θέμα. Ακόμη και η ολική απαγόρευση και καταστροφή των όπλων δεν θα εμπόδιζε ότι έγινε στο Columbine. Εάν δεν υπήρχαν διαθέσιμα όπλα στους δυο νεαρούς και τους συνεργούς τους, οι σκοτωμοί θα γινόταν οπωσδήποτε. Δεν χρησιμοποιήθηκε όπλο στην ανατίναξη του κτιρίου Murrah στην Oklahoma City. Δεν χρησιμοποιήθηκαν όπλα στην σφαγή 800.000 TsuTsis στην Ρουάντα από τους Hutus.

Τα παιδιά στο Columbine και σε άλλα σχολεία στην Αμερική σκοτώθηκαν από άλλα παιδιά. Τα «παιδιά δολοφόνοι» χρησιμοποίησαν όπλα, αλλά εύκολα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ματσέτες ή βόμβες. Ο άνδρας που οδήγησε το φορτηγάκι του στο εστιατόριο του Luby, στο Killean του Texas χρησιμοποίησε ένα ισχυρό όπλο για να δολοφονήσει ντουζίνες ανθρώπων. Θα μπορούσε εύκολα να πετάξει μια βόμβα από το παράθυρο, να σκοτώσει περισσότερους και να διαφύγει ζωντανός. Αλλά η βόμβα δεν θα εξυπηρετούσε το πρώτο βήμα της σχεδιασμένης καταλήψεως της Αμερικής. Το πρώτο βήμα είναι η εξάλειψη όλων των όπλων από τα χέρια του Αμερικανικού κοινού.

Πολλοί από τους μαζικούς δολοφόνους της τελευταίας δεκαετίας αυτοκτονούν επιτόπου, ή σκοτώνονται από τους αστυνομικούς όταν καταφθάνουν. Σε μερικές περιπτώσεις τα «παιδιά δολοφόνους» τα σταμάτησαν καθηγητές που είχαν όπλα. Εάν οι καθηγητές δεν είχαν όπλα θα είχαν σκοτωθεί περισσότερα παιδιά, ώσπου να φθάσουν οι αστυνομικοί. Είναι πιθανόν ότι τα «παιδιά δολοφόνοι» θα είχαν «αυτοκαταστραφεί» αυτοκτονώντας. Οι νεκροί άνδρες και παιδιά δεν διηγούνται ιστορίες. Έτσι δεν μπορεί να γίνει ιχνηλάτιση έως τον νοητικό προγραμματισμό, την πραγματική αιτία αυτών των σκοτωμών.

Εάν τα παιδιά είχαν προγραμματιστεί με πρόγραμμα Μαντσουριανού Υποψήφιου, που υπάρχει από το 1920, και μάλιστα έντονα στον πόλεμο της Κορέας, ένας εκπαιδευμένος ψυχίατρος θα βρει τα ίχνη. Όμως χρειάζεται ένα ζωντανό «δολοφόνο» και την βοήθεια των τοπικών αστυνομικών αρχών. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτοί οι σκοτωμοί είναι να καταλάβει το κοινό ότι υπάρχουν «Μαντσουριανοί Υποψήφιοι», και τα παιδιά που διαπράττουν αυτά τα τραγικά εγκλήματα είναι του κυβερνητικού νοητικού ελέγχου.

Ο σκοπός είναι να στραφεί το κοινό κατά της κατοχής όπλων, ώστε να περάσουν απαγορευτικοί νόμοι. Μόλις φύγουν τα όπλα από τα χέρια του κοινού, θα αρχίσει ένα εκτεταμένο μακελειό. Πολλοί περισσότεροι προγραμματισμένοι «Μαντσουριανοί Υποψήφιοι» θα αρχίσουν αναρχικές επιθέσεις κατά του κοινού με βόμβες, μαχαίρια, φωτιές, κοκτέιλ Μολότοφ, ρόπαλα του μπέιζμπολ και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο. Η αναρχία θα κυριαρχήσει σε όλους τους δρόμους της Αμερικής. Το κοινό θα είναι άοπλο και σε αδυναμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Τότε η κυβέρνηση θα γίνει ο προστάτης όλων και ο Μεγάλος Αδελφός. Θα κηρύξει στρατιωτικό νόμο, θα μαζέψει τους αντιπάλους της, θα αρχίσουν περιπολίες στρατευμάτων του ΟΗΕ, συγκεντρωμένων τώρα στις υπόγειες βάσεις και ίσως του ΝΑΤΟ. Θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας, και θα πυροβολούν όποιον θα αψηφά τους νέους νόμους. Έτσι θα αποκτήσει τον ποθητό έλεγχο μια απολυταρχική κυβέρνηση, και όποιος αντιτίθεται θα στέλνεται στα Γκούλαγκ.

Οι πολιτικοί και κυβερνητικοί αρχηγοί που τα προσωπικά τους σχέδια έχουν αντικατασταθεί από «επικαλύψεις» νοητικού προγραμματισμού της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα συνεργαστούν για να φέρουν την Αμερική κάτω από την σιδερένια γροθιά της Μίας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως.

Έχει γίνει αρκετή έρευνα πάνω στον νοητικό έλεγχο για να πείσει κάθε λογικό άνθρωπο ότι υπάρχει νοητικός έλεγχος και προγραμματισμένοι δολοφόνοι. Το Κογκρέσο δεν θα το ερευνήσει. Οι υποσχέσεις για οφίτσια στην Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση, δωροδοκίες και εκβιασμοί θα σταματήσουν την έρευνα. Η μόνη ελπίδα που έχει η Αμερική να αναδείξει το πρόβλημα και να το σταματήσει, είναι η δημιουργία μιας ενωμένης θαρραλέας κοινότητας. Εάν το κάνουν λίγοι θα σπάσουν με τις απλές τεχνικές του «διαίρει και βασίλευε» και του «μουτζούρωσε και επιθέσου». Αυτούς τους θαρραλέους πολίτες θα τους παρουσιάσουν ως ασταθείς νοητικά, ως εγκληματίες και παιδόφιλους. Αν αυτές οι απλές τεχνικές δεν πιάσουν τότε θα χρησιμοποιηθούν τα βαρέα όπλα της δωροδοκίας, εκβιασμού, απειλών και δολοφονιών. Μόνο ένα καλά συντονισμένο και πληροφορημένο κοινό , ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ μπορεί να αποκαλύψει αυτήν την φρίκη.

Ένα από τα σημεία που μπορεί να ξεκινήσει ο ερευνητής είναι οι Σατανικές ομάδες, τα ψυχιατρικά ιδρύματα και τα ιδρύματα ανανήψεως από ναρκωτικά. Σχεδόν όλα τα παιδιά δολοφόνοι παρευρίσκονταν σε σατανικές τελετές η είχαν περάσει από ψυχιατρείο. Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για τα προγράμματα νοητικού ελέγχου της CIA , αλλά κανένα βιβλίο η ντοκουμέντο δεν έδωσε την μέθοδο της δημιουργίας προγραμματισμένων δολοφόνων. Το άρθρο καλύπτει τα βασικά.

 ΕΓΕΛΙΑΝΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ

Στην περίπτωση των παιδιών που δολοφονούν παιδιά, χρησιμοποιείται η διαφοροποιημένη από την CIA Εγελιανή Διαλεκτική. Με άλλα λόγια εάν θέλεις η κοινωνία να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, πρέπει να δημιουργήσεις τις συνθήκες που θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός φιλόσοφος Frederich Hegel το αποκαλούσε : Θέσης, Αντίθεσης, Σύνθεσης. Η CIA το αποκαλεί : Δημιουργία Κρίσεως, Λύσις Κρίσεως, Έλεγχος Κρίσεως.

Στην περίπτωση του Columbine και άλλων συναφών επεισοδίων το σενάριο έχει ως εξής :

 ΘΕΣΗΣ : μια Αμερική με όπλα

ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ: Τρομακτική βία και μαζικές δολοφονίες από πολίτες με όπλα.

ΣΥΝΘΕΣΗΣ: Δρακόντειοι νόμοι κατά των όπλων που αφοπλίζουν την Αμερική. Η έκδοση της Εγελιανής Διαλεκτικής αλλά CIA παραλείπει την Θέση, η δική τους έκδοση ξεκινά με την Αντίθεση.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ : τρομακτική βία και μαζικές δολοφονίες από πολίτες με όπλα, που είτε προγραμματίστηκαν νοητικά, ή είναι στην υπηρεσία της CIA ή άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών.

Η ΛΥΣΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ : Δρακόντειοι νόμοι κατά των όπλων, τα οποία αφαιρούνται από τους πάντες, ακόμη και από τους νομοταγείς πολίτες.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΘΕΣΗΣ: Σε αυτή την περίπτωση η νέα θέσης θα είναι ένα αστυνομικό κράτος όπου μόνο η κυβέρνηση θα έχει όπλα. Η Αμερική είναι ένα έθνος γεμάτο όπλα , με εγγυημένο το δικαίωμα αυτό των πολιτών από το Σύνταγμα. Δεν μπορεί να καταληφθεί από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, εάν οι πολίτες παραμείνουν οπλισμένοι συνταγματικά.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΤΙΑ: Πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκει, διαλέγει και δημιουργεί «κοιμώμενους». Νοητικά προγραμματισμένα ζόμπι γνωστά ως Μαντζουριανοί Υποψήφιοι.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Μια ομάδα από τις μυστικές υπηρεσίες, περιδιαβαίνει τα νοσοκομεία της χώρας και τα κέντρα των μεταναστών για να βρει βιώσιμους υποψήφιους. Εντοπίζονται και επιλέγονται άνθρωποι που δεν έχουν στενούς συγγενείς η φίλους. Όταν επιλεχθούν τίθενται κάτω από βαριά ύπνωση Πρώτου Επιπέδου. Έτσι παίρνουν μια καθαρή εικόνα της χρησιμότητας του, οι ψυχίατροι κα οι αξιωματικοί. Εάν ο υποψήφιος έχει σχετικά υψηλό IQ, θα φακελωθεί στην κατηγορία «φάκελος κλήσεως».

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ

Εάν ο υποψήφιος που εξετάζεται έχει IQ πάνω από 120, κατά την διάρκεια της ύπνωσης γράφεται στην προσωπικότητα του μια λέξη εντολή «ανακλήσεως» και μια «σκανδαλισμού». Αυτός ο σκανδαλισμός θα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα ανακλήσεως όταν τον χρειαστούν. Γίνεται μια συστηματική έρευνα του υποβάθρου του και δημιουργείται ένας φάκελος για μελλοντική αναφορά.

Εάν δεν υπάρχουν συγγενείς , το υποκείμενο θα «ανακληθεί» και θα εγκατασταθεί σε περιοχή της αρεσκείας τους. Εκεί θα του κάνουν περισσότερα τεστ για το πόσο μπορεί να είναι ευάλωτος. Εάν περάσει αυτά τα τεστ, μπαίνει στο Δεύτερο Επίπεδο υπνώσεως, όπου ειδικές εντολές «γράφονται» (τοποθετούνται με υπνωτικές εντολές και υποβολές) στην προσωπικότητα του και του δίνονται διάφορες μικρές εντολές εργασιών.

Εάν το υποκείμενο, με την απελευθέρωση του, δείξει ότι έχει διατηρήσει τις εντολές που «γραφτήκανε» στην προσωπικότητα του, και τελειώσει τις μικρές και άνευ σημασίας εργασίες που του ανατεθήκανε με την ύπνωση Δεύτερου Επιπέδου, θα λάβει μία «ειδοποίηση ανακλήσεως στην υπηρεσία».

Η χρονική στιγμή της «ειδοποίησης ανάκλησης στην υπηρεσία» εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορούν οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν ότι ο προγραμματισμός που «γράφτηκε» στην προσωπικότητα του υποκειμένου, του επέτρεψε να φέρει εις πέρας τις εργασίες που του ανατέθηκαν στο Δεύτερο Επίπεδο προγραμματισμού. Όταν βεβαιωθούν μια «ειδοποίηση ανακλήσεως στην υπηρεσία» θα του δοθεί από ένα άτομο η έναν «εκπαιδευτή» (εννοούμε εκπαιδευτή αστυνομικού σκύλου στην κυριολεξία) που ήδη του έχουν συστήσει.

Εάν στο υποκείμενο δεν δόθηκε μια λέξις «σκανδαλισμού», ο «εκπαιδευτής» θα χρησιμοποιήσει μια γρήγορη και ισχυρή μορφή υπνώσεως παρεμφερή με το Neural Linguistic Programming. Στο υποκείμενο θα του ειπωθεί που και πότε να παρουσιαστεί. Το υποκείμενο δεν θα έχει ανάμνηση ότι του δοθήκανε αυτές οι εντολές, απλώς θα παρουσιαστεί εγκαίρως στην σωστή διεύθυνση. Εάν στο υποκείμενο έχει δοθεί λέξη «σκανδαλισμού σύμβολο, θα παρουσιασθεί στη προκαθορισθείσα τοποθεσία με την ενεργοποίηση του «σκανδαλισμού».

ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΙΑ

Το επόμενο βήμα είναι ύπνωση Τρίτου Επιπέδου, όπου το υποκείμενο θα γίνει ένας «επεγραμμένος» άνω στην προσωπικότητας του. Ένας «επεγραμμένος» είναι μια νέα προσωπικότητα. Μοιάζει με το να έχει κανείς πολλαπλές προσωπικότητες, εκτός του ότι η πραγματική είναι καταπιεσμένη η κρυμμένη κάτω από την νέα εγγραφή, και δεν θα βγει στην επιφάνεια για την καθορισμένη από τον Προγραμματιστή χρονική περίοδο.

Ο «επεγραμμένος» δεν μία πλήρης καινούργια προσωπικότητα. Υπάρχει αρκετή γραμμένη πληροφορία για να αποφασιστεί η βιωσιμότητα του. Στην περίπτωση που το υποκείμενο είναι επιχειρησιακό , η ύπνωση Τρίτου Επιπέδου χρησιμεύει για μια μυστική επιχείρηση που απαιτεί μια προσωρινή νέα ταυτότητα. Γράφεται τόση πληροφορία και μια ιστορία ώστε να είναι πιστευτή από τον καθένα, περιλαμβάνοντας τους αστυνομικούς. Στην περίπτωση που η νέα προσωπικότητα θα χρησιμοποιηθεί μια φορά, η κανονική του δεν καταπιέζεται, αλλά υποχωρεί και μένει ζωντανή.

Αυτός που θα προετοιμαστεί για θανατηφόρα μυστική επιχείρηση, μια Τρίτου Επιπέδου επεγγραφή θα εξαφανίσει κάθε φόβο και νευρικότητα. Θα του επιτρέψει να λειτουργήσει κάτω από την μύτη των εχθρών του χωρίς φόβο να τον ανακαλύψουν. Όλοι οι επιχειρησιακοί περνάνε από το Τρίτο Επίπεδο, ενίοτε πολλές φορές.

Κατά την διάρκεια των προγραμματιστικών συνεδριάσεων του Τρίτου Επιπέδου, λένε στο νέο υποκείμενο ότι του λένε οι «φίλοι» του π.χ. οι προγραμματιστές, είναι εντάξει, ακόμη και αν είναι εναντίον των νόμων της χώρας του. Επίσης σε αυτό το επίπεδο, το υποκείμενο προγραμματίζεται να πιστεύει ότι πρέπει και μπορεί να κάνει ότι του λένε οι «φίλοι» του.

Αφού εγγραφεί ο προγραμματισμός του Τρίτου Επιπέδου επάνω στην προσωπικότητα, του νέου υποκείμενου, του δίδεται μια «ειδοποίηση ανακλήσεως στην υπηρεσία» και τον αφήνουνε. Το υποκείμενο παρακολουθείται για να δουν πόσο καλά λειτουργεί με την νέα του προσωπικότητα. Αν όλα πάνε καλά, θα ανακληθεί για περαιτέρω προγραμματισμό.

Όσο υψηλότερο το IQ ενός δεδομένου υποκειμένου, τόσο πιο πολύ προχωράει ο προγραμματισμός. Εάν το IQ είναι αρκετά υψηλό μελετώνται οι δυνατότητες και οι ανάγκες για να αποφασισθεί πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω. Εφόσον αποφασισθεί πηγαίνουν το υποκείμενο στην «Φάρμα» η σε μια από τις πολλές εγκαταστάσεις μέσα στις ΗΠΑ και τον Καναδά για περισσότερο και τελικό προγραμματισμό. ( το Doctors Hospital στο Dallas, TX είναι ένα από τα κύρια κέντρα!).

ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Αφού βρεθεί στην εγκατάσταση θα υποστεί ύπνωση Τετάρτου Επιπέδου , σε ένα μέρος όπου δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό . Θα του ειπωθεί ότι είναι ένας «Υπεράνθρωπος» και ότι οι νόμοι γράφτηκαν για τους κοινούς ανθρώπους.
Ο σεβασμός του για τον νόμο, ο ηθικός του κώδικας, και ο φόβος του θανάτου αντικαθίστανται από νέα «Υπερανθρώπινα» αισθήματα.

Αυτό είναι το επίπεδο όπου το υποκείμενο μετατρέπεται σε «Καθαρά Μάτια» , π.χ.σε έναν «κοιμώμενο» δολοφόνο, που μπορεί να πραγματοποιήσει σοβαρά εγκλήματα όπως ο φόνος, και μετά να μην αισθάνεται ντροπή, ενοχή ή τύψεις.

Η Τρίτου Επιπέδου Υπεράνθρωπη «επεγγραφή» αντικαθιστά την προσωπική και θρησκευτική ηθική του , με ένα πρόγραμμα που τον κάνει να πιστεύει ότι είναι υπεράνω των ανθρώπινων νόμων. Εάν ο σκοπός του προγραμματισμού είναι η δημιουργία ενός προγραμματισμένου δολοφόνου που θα σκοτώσει μόλις πάρει το σήμα, κάθε ηθική, φόβος και αποτροπιασμός για τα ματωμένα ανθρώπινα μέλη πρέπει να εξαλειφθεί.

Η Υπερανθρώπινη «επεγγραφή» τα εξαφανίζει. Επίσης δίνει στο υποκείμενο το αίσθημα της αθανασίας και του ανίκητου. Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερα αυτοκτονική η σπουδαία αποστολή, εκπαιδεύεται στις εγκαταστάσεις του Stoney Mountain. Στο Τέταρτο Επίπεδο, διάφορα προγράμματα μπορούν να γραφτούν ή να επεγγραφούν στο μυαλό. Οποιαδήποτε εντολή γίνεται αποδεκτή σε αυτό το επίπεδο. Στο Τέταρτο Επίπεδο μπορείς ν δώσεις στο υποκείμενο μια εντελώς καινούργια προσωπικότητα και ιστορία.

Μπορείς να τον/την κάνεις να πιστέψει οτιδήποτε απαιτεί η πραγματοποίηση του επιθυμητού σχεδίου. Σε αυτήν την περίπτωση δημιουργείται ένα καινούργιο πρόσωπο, και όχι μια μερική προσωπικότητα όπως στο Τρίτο Επίπεδο. Μιας και ο προγραμματισμός του Τέταρτου επιπέδου τελειώσει , το υποκείμενο είναι ένα διαφορετικό πρόσωπο χωρίς καμία ανάμνηση της προηγούμενης ζωής του. Δεν θα πάσχει από αμνησία. Θα έχει αναμνήσεις, αυτές που του έχουν δοθεί.

Αυτός/αυτή θα εγκατασταθεί σε μια νέα πολιτεία και πόλη και με μια νέα ζωή. Θα δοθούν τα πάντα που χρειάζονται για τη δομή του νέου προσώπου. Αντικείμενα όπως άδεια οδηγήσεως, αυτοκίνητο, λογαριασμοί τραπεζών, διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες και πιστοποιητικό γεννήσεως θα δοθούν από την υπηρεσία, θα είναι νόμιμα και θα ισχύουν. Θα έχει επίσης όλα τα μικρά πράγματα που οι συνηθισμένοι άνθρωποι έχουν μαζί τους όπως φωτογραφίες της οικογένειας τους. Η οικογένεια του δεν θα υπάρχει στα αλήθεια, αλλά δεν θα το ξέρει. Θα έχει όλα τα αισθήματα της αγάπης, πληγωμάτων η θυμού που τα φυσιολογικά μέλη οικογενειών αισθάνονται το ένα για το άλλο.

Οι φωτογραφίες της οικογένειας και των φίλων θα είναι προσωπικού των υπηρεσιών σε βαθειά κάλυψη. Εάν μία αποστολή «ξινίσει» και τα μέσα ενημερώσεως αρχίζουν να ψάχνουν την οικογένεια, η δημιουργημένη από την υπηρεσία οικογένεια θα παρουσιαστεί για συνέντευξη. Το προσωπικό της υπηρεσίας είναι καλά εκπαιδευμένο και είναι επαγγελματίες ηθοποιοί. Παίζουν τέλεια τους ρόλους τους, και συνήθως πληροφορούν το κοινό ότι το υποκείμενο «Καθαρά Μάτια» είχε πάντοτε βίαιο παρελθόν με πολλούς μπελάδες. Τα ΜΜΕ θα τον παρουσιάσουν σαν τρελό που ξέσπασε σε ένα τραγικό και χωρίς νόημα μακελειό. Σε ένα μήνα το κοινό θα έχει ξεχάσει το περιστατικό.

Για να συμπληρωθεί η νέα ζωή και το σπίτι, θα υπάρχουν σουβενίρ από ταξίδια που το υποκείμενο ποτέ δεν πραγματοποίησε , αλλά όμως θυμάται. Θα υπάρχουν διάφορα μικροαντικείμενα μιας ζωής που ποτέ δεν έζησε, αλλά αυτός/αυτή την πιστεύει. Με την περάτωση του προγραμματισμού Τέταρτου Επιπέδου, το υποκείμενο και ο ασθενής (ένα και το αυτό) τώρα έχει μια ατζέντα που την πιστεύει δική του.

Με άλλα λόγια, εάν το υποκείμενο πρόκειται να διεισδύσει σε μία πατριωτική ομάδα, θρησκευτική κοινότητα, πολιτική εκστρατεία η περιβαλλοντικό κίνημα, θα του δοθεί όλη η γνώση και τα πιστεύω που συνήθως έχουν οι άνθρωποι που ανήκουν στην στοχευμένη ομάδα. Θα πιστεύει με πάθος ότι οι ιδέες του είναι δικές του. Θα είναι πιστευτός από τα άλλα μέλη της ομάδας.

Πολλοί πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν «νέες ατζέντες» μέσω της χρήσεως προγραμματισμού Τετάρτου Επιπέδου. Τα πιστεύω τους έχουν αντικατασταθεί από την ατζέντα των προγραμματιστών τους. Τους δίδονται υπεράνθρωπες ικανότητες, όπως φωτογραφική μνήμη και δυνατότητα να λένε ψέματα πειστικά.

Ο πρόεδρος Κλίντον είναι ένα παράδειγμα παγκόσμιου ηγέτη που έχει προγραμματιστεί με αυτήν την τεχνική. Ο γερουσιαστής JohnMcCain και η πρώην υπουργός εξωτερικών MadelineAlbright είναι άλλα δύο παραδείγματα μιας «επεγγραφημένης ατζέντας» πάνω στην προσωπικότητα τους. Σε αυτούς τους ανθρώπους οι προσωπικότητες τους και οι αναμνήσεις τους είναι παρούσες σε μεγάλο βαθμό, παρόλο πού οι παιδικές εφηβικές μερικές φορές σβήνονται, εάν χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνική.

Όταν ο μελλοντικός κυβερνητικός προγραμματισθεί , θα ανακαλείται ετησίως και θα του δίνεται υπνωτική ενίσχυση του αρχικού προγραμματισμού, ή νέα προγράμματα θα εισέρχονται για μεταβάλουν τα αρχικά. Εάν δεν χρειάζεται νέος προγραμματισμός, η ενίσχυση μπορεί να γίνει σε μαζική κλίμακα. Με άλλα λόγια «προγραμματισμένοι κοιμώμενοι» που πηγαίνουν σε μία διάλεξη η σε μια συνεδρίαση ενός «think tank» (δεξαμενή σκέψεως) γίνεται να τους ενισχυθεί ο προγραμματισμός με μία διάλεξη ή ένα φιλμ. Το υπόλοιπο κοινό, όπως σύζυγοι και παιδιά, δεν θα προσέξουν τίποτα το ασυνήθιστο.

Με την περάτωση του Τέταρτου Επιπέδου , το υποκείμενο που επιλέχθηκε να γίνει ένας «προγραμματισμένος κοιμώμενος δολοφόνος» είναι πλήρως ετοιμασμένος για το Επίπεδο Πέντε.

ΠΕΜΠΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Στο Πέμπτο Επίπεδο εισάγεται ο σκανδαλισμός ο «σκανδαλισμός» που ενεργοποιεί το πρόγραμμα.

Στο Πέμπτο Επίπεδο , πολύ προσεκτικά , μια κωδική λέξη , μια σειρά αριθμών, η μια φωνή χαράζεται στο μυαλό του υποκείμενου. Είναι συνήθως γνωστό και αναφέρεται ως «σκανδαλισμός» που ενεργοποιεί το υποκείμενο να δράσει. Σε αυτήν την φάση θα του εμφυτεύσουν μία συσκευή ιχνηλατήσεως με κωδικοποιημένη επικοινωνία , ώστε να είναι γνωστή πάντοτε η θέση του.

Όταν τελειώσει ο προγραμματισμός Πέμπτου Επιπέδου , το υποκείμενο ελευθερώνεται για να ζήση μια πολύ κανονική και μερικές φορές χρήσιμη ζωή. Δεν θα θυμάται την σχέση του με την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, και δεν θα έχει καμία ανάμνηση των υπνωτιστικών συνεδριών.

Ο «κοιμώμενος» που του δόθηκε μια πλήρως νέα ταυτότητα, δεν θα έχει καμία ανάμνηση της «προηγούμενης» ζωής του, και για αυτό δεν θα ρωτήσει ποτέ ποιος είναι. Θα ζήσει μια νορμάλ ζωή σαν γιατρός, πιλότος αερογραμμών, πολιτικός, εκκεντρικός μοναχικός, ή ηθοποιός , έως την στιγμή που θα χρειαστεί να εκτελέσει τις αποστολές για τις οποίες κατασκευάσθηκε.

Αυτές οι αποστολές και τα προγράμματα εμφυτεύθηκαν/γράφτηκαν σε επίπεδο ύπνωσης Τέταρτου Επιπέδου. Μόλις ο «κοιμώμενος» δολοφόνος τελειώσει τον προγραμματισμό Πέμπτου Επιπέδου αναφέρεται ως «Καθαρά Μάτια» και μπορεί να σκανδαλισθεί , δηλαδή να ενεργοποιηθεί.

Από την στιγμή που ένας «Καθαρά Μάτια» ενεργοποιηθεί, τυχαία η από σκοπού, είναι αδύνατον να ανακληθεί. Ένας Πέμπτου Επιπέδου «Καθαρά Μάτια» μπορεί να πλησιαστεί μόνον αφού τελειώσει το πρόγραμμα του η την αποστολή του. Λόγω του προγραμματισμού , τα υποκείμενο δεν μπορεί να αντιληφθεί τον συσχετισμό του με το έγκλημα που μόλις έχει διαπράξει.

Ένα τέτοιο υποκείμενο είναι ο Sirhan Sirhan ο δολοφόνος του Robert Kennedy. Μέχρι σήμερα δεν θυμάται ότι πυροβόλησε τον Γερουσιαστή Kennedy.Μόνον ψυχίατροι εκπαιδευμένοι στην μέθοδο του υπονοητικού προγραμματισμού συμπεριφοράς, σε επεγγραφές και επικαλύψεις, θα μπορέσουν να βρουν ίχνη που να οδηγούν σε νοητικό έλεγχο Πρώτου και Δεύτερου επιπέδου. Με άλλα λόγια ένας συνηθισμένος ψυχίατρος μπορεί να ανακαλύψει ότι το υποκείμενο έχει υπνωτισθεί στο παρελθόν, και ίσως ανακαλύψει την αρχική προσωπικότητα. Αλλά ποτέ δεν θ ανακαλύψει την περιοχή του εγκεφάλου ή της μνήμης όπου είναι αποθηκευμένα τα προγράμματα των Επιπέδων 3, 4 και 5.

Χωρίς το «κλειδί» ενεργοποιήσεως, ένας νορμάλ ψυχίατρος ποτέ δεν θα ανακαλύψει το πρόγραμμα, εκτός ίσως κατά τύχη.

Εάν στο προγραμματισμένο υποκείμενο ειπωθεί να μπει σε ένα εχθρικό στρατόπεδο και να δολοφονήσει τον αρχηγό του εχθρού, θα εκτελέσει το πρόγραμμα του αδιαφορώντας για τον εαυτό του, εάν θα ζήσει ή θα πεθάνει, ή πως υποτίθεται ότι θα διαφύγει. Στις περισσότερες περιπτώσεις προγραμματισμένων ατόμων «Καθαρά Μάτια» που πραγματοποιούν φόνους ή δολοφονίες, το υποκείμενο σκοτώνεται επιτόπου, είτε από έναν περαστικό που σκοτώνει για να σταματήσει τους σκοτωμούς, είτε από άνθρωπο της υπηρεσίας που βρίσκεται εκεί για να βεβαιωθεί ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά. Με άλλα λόγια ότι το υποκείμενο θα «αυτοκαταστραφεί» η θα εκτελεστεί.

Σε μερικές περιπτώσεις το υποκείμενο συλλαμβάνεται και δεν σκοτώνεται. Λόγω του είδους του προγραμματισμού που χρησιμοποιείται στην «Επιχείρηση ανοικτά μάτια» το υποκείμενο δεν μπορεί να δώσει καμία πληροφορία. Ακόμη και αν βασανιστεί φρικτά , δεν θα μπορέσει να θυμηθεί την δολοφονική ή τρομοκρατική πράξη που έκανε, και ακόμη περισσότερο γιατί το έκανε. Αυτό συμβαίνει γιατί όλος ο προγραμματισμός θάβεται βαθειά στις από καιρό ξεχασμένες παιδικές αναμνήσεις οι οποίες ανακαλούνται κάτω από ύπνωση Τρίτου Επιπέδου. (Αυτό είναι τα επίπεδο όπου οι αληθινές παιδικές αναμνήσεις καταστρέφονται τυχαίως σε πολιτικούς και άλλους αξιωματούχους που «επεγγραμένες» ατζέντες πάνω στις προσωπικότητες τους.)

Ακόμη και με ορούς αληθείας, το υποκείμενο δεν μπορεί α αποκαλύψει την αλήθεια διότι το συνειδητό μυαλό του δεν έχει πρόσβαση εκεί . Χρησιμοποιώντας την «Επιχείρηση Καθαρά Μάτια» η κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει τον τέλειο δολοφόνο, σαμποτέρ η τρομοκράτη. Κάποιος που θα λειτουργεί όταν τον σκανδαλίζουν, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τίποτα, ή να αυτοκαταστρέφεται πριν συλληφθεί.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ωραίος κόσμος αγγελικά πλασμένος. Τι σκέφτεστε σχετικά με τους κυβερνώντες, κάθε παράταξης, κράτους, επιπέδου, θρησκείας, ομάδας; Φαντάζεστε πως λειτουργούν αυτόνομα; Παρατηρήστε λίγο και παρατήστε τις διαδηλώσεις είναι άλλη μια επεγγραφή. Μην ξεχνάτε πως οι διαδηλώσεις της μάζας είναι πάντα υπό έλεγχο. ΠΑΝΤΑ.

Ακόμη πιστεύετε τα παραμύθια που σας σερβίρουν σαν «αξίες»; Μήπως ήρθε καιρός αν σας απέμεινε κάποια σπίθα ελευθερίας βαθιά μέσα σας, (τόσα χρόνια στο μαντρί με τους τσοπάνηδες και τα μαντρόσκυλα η λέξη ελευθερία, έχασε κάθε νόημα) να δείτε τον κόσμο με «άλλα μάτια», να αρχίσετε να ΒΛΕΠΕΤΕ τον κόσμο που μας περιτριγυρίζει και όχι απλά να κοιτάτε σαν υπνωτισμένοι; Παραπλήσια με αυτά που αναφέραμε στο άρθρο υπάρχουν άφθονα γύρω μας και μπορείτε εύκολα να τα ανακαλύψετε. Γιατί αν νομίζετε ότι εσείς βλέπετε, και πιπιλίζετε κάποια-όποια καραμέλα περί αλήθειας, σκεφτείτε μήπως επί συνόλου, είστε σε μια κατάσταση, χίλιες χιλιάδες φορές χειρότερη από το Matrix.

Σας φαίνονται απίστευτα ή μη κατανοητά αυτά που γράφει ο συνεργάτης μας!;! Το αν θα το πιστέψετε είναι στο χέρι σας!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


43 σκέψεις στο “ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!

 1. Φιλε Saman Lycan χαιρομαι που το θεωρεις αυτο για μενα, πραγματι πολλοι θα επρεπε να σκεφτονται διαφορετικα, το πως? Αν αναφερεσαι στην παραγραφο με τα ερωτηματα, τοτε δεν ξερω γιατι αυτα ειναι προσωπικες μου σκεψεις και ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα… Αν αναφερεσαι στην τελευταια παραγραφο ενας τροπος ειναι αυτο που κανεις εσυ μεταβιβαζοντας τις γνωσεις σου στους αλλους, το ιδιο θα πρεπει να κανουμε και εμεις οι υπολοιποι, διοτι μονο ετσι θα καταφερουμε να αντισταθουμε στην νεα ταξη πραγματαων!! Και αν αυτο το καταλαβουν καλα οι ανθρωποι και αρχισουν να κοιτουν το κοινο καλο του τοπου τους αλλα και παγκοσμιως και οχι τα συμφεροντα τους τοτε σιγουρα οπως λες θα αλλαξουν πολλα πραγματα, πολλα ομως!!! Αυτο ομως ειναι πολυ δυσκολο, αλλα δυσκολο ξεδυσκολο κατι πρεπει να γινει!! Δεν μπορουμε να αφηνουμε τους δρακοκακασχηιπτεται και τους αυπνους να αλλονιζουν σε ξενα χωραφια και εμεις να μενουμε απραγοι!! Απλα θα πρεπει να καταλαβει ο κοσμος οτι η κατασταση που ζουμε στον πλανητη μας ευθυνονται αυτοι!! Αλλα για την υπαρξη εξωγηινων οντων δεν ειναι μονο οι αναφορες που λες πιο πανω, εδω βγηκαν ο ρωσος πρωθυπουργος αλλα και ο πρωην καναδος υπουργος αμυνας και επιβεβαιωσαν την υπαρξη εξογηινων αναμεσα μας!!! δες αυτα τα βιντεο αν δεν τα εχεις δει ηδη φυσικα!! Επειδη δεν μπορω να κανω copy paste τοα λινκ θα τα γραψω 1) http://www.youtube.com/watch?v=jk1jufeOFNs 2) http://www.youtube.com/watch?v=Pg6VTzacb9i

  Απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου συνδεεις τον μεγα παρατηρητη με τον χριστιανικο θεο, συμφωνω οτι απο την βιβλο βλεπουμε πως εχει δυο οψεις, κατα την αποψη μου ομως μπορει να εχουν μπερδεψει τον μεγιστο θεο του συμπαντος με τον μεγα παρατηρητη, διοτι δεν πιστευω πως ο μεγιστος θεος θα επεμβαινε ποτε στην ζωη μας διοτι ετσι καταρριπτεται η ελευθερη βουληση που μας εδωσε, και δεν πιστευω να υποστιρεζε μια πλευρα ανθρωπων και την αλλη να ηθελε να την αφανησει λες και ειναι ενα τιποτα, μα και η αλλη πλευρα ανθρωποι ειναι, πιστευω πως καλοι η κακοι ο μεγιστος θεος τους αγαπαει ολους παρα τις αμαρτιες τους, και οταν ερθει η στιγμη ολοι θα μετανιωσουν για τα αμαρτηματα τους!! Μονο αλλα οντα οπως ο μεγας παρατηρητης με τους αυπνους του, οι δρακονιανοι κτλπ επεμβαινουν στις ζωες μας και αυτο το βλεπουμε καθημερινα μεσα απο τις εξελιξεις!!!

  Οντως αυτα που ελεγε ο ιερεας ηταν πολυ παραξενα αλλα και αποκαλυπτικα, καταλαβαινω αυτα που λες, οτι δηλαδη αυτο που ζουμε δεν ειναι παρα ενα παιχνιδι στο οποιο υπαρχει το καλο και το κακο που εχουν δημιουργησει καποιοι, και εμεις και οταν λεω εμεις εννοω ολα τα νοημον οντα δεν εημαστε τιποτα παρα πειραματοζωα!! Και ποσα αλλα διαφορετικα παιχνιδια μπορει να υπαρχουν αραγε?? Ο σκοπος μας σε αυτον τον κοσμο ειναι η πνευματικη μας εξελιξη και πρεπει να ολοκληρωσουμε αυτο το σταδιο της ενταξης πολικοτητας για να προχωρησουμε στο επομενο και παει λεγοντας… Που ξερεις ομως οτι εκτος απο συμπαντα δεν υπαρχει και κατι αλλο εξω απο αυτα? Κατι το οποιο δεν μπορει να το συλαβει ο νους μας, να μην υπαρχουν οντα και πλανητες, να υπαρχει κατι αλλο εντελως το διαφορετικο!! Σε τρελανα??

  Αυτα που λες για τα τσιπ ειναι πολυ σοβαρα! Γιατι εδω μιλαμε για τον πληρη ελεγχο της ανθρωποτητας, θελουν να μας εχουν σαν ρομποτακια!!! Θελουν να κανουν ενα κοσμο οπως στην ταινια Hardwired? Πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω, μιλαμε πλεον για το τελος του ανθρωπινου ειδους πανω στον πλανητη μας αν αφησουμε να περασει και αυτο το σχεδιο τους!! Μακαρι να μην γινουν αυτα που ερχονται!! Μα για να μην γινουν πρεπει να αφυπνιστει ο κοσμος η τουλαχιστον να ειναι σε ετοιμοτητα για να μπορεσει αμυνθει!

  Σε ευχαριστω για την βοηθεια πανω στον κωδικα ανορθογραφιας, το εκτιμω πολυ! Κατι ασχετο, για τους χακερς ανονυμους τι γνωριζεις??

 2. Greek Warrior!!!!

  ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΜΟΣ!;!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ!;!

  ΤΙ ΕΝΩΩ!;! ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΟΜΕΝΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΟΧΙ ΩΣ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΥΠΝΩΝ!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…ΞΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΟΡΘΟΜΕΝΕΣ…ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ ….ΠΑΙΞΕ….ΨΑΞΕ…ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!! ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!! ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ….!!!!

  ΤΩΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΣ!;! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ!;! Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΥΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ!;! ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ!;! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΣΧΕΙΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!

  ΚΑΛΟ Ε!;! ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ!!!!

  ΟΜΟΣ!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΡΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΗΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ…..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΜΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ Η ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 10.000.000 5 ΜΟΝΟ!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ!;! ΤΙΠΟΤΑ!!!!

  ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΑ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΙΑΛΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΗΝΑ!!!! ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΙΑΛΟΥ ΜΑ ΝΑ ΠΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΟΙ ΑΥΠΝΟΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΩΣ ΕΧΟΥΝ Η ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΡΑΚΟΜΟΡΦΟΥΣ!!!! ΟΧΙ!!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ….ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΩΣ ΕΠΙΔΥΜΙΑ ….!!!! ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ….ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!! ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΕΧΕΧΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ!;! ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ!!!!

  ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΛΑΒΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!! ΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΩΝΤΕ!!!! ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΤΟ 1976!!!! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!!! ΥΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΗΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ!;! ΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΙΠ!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑ ΘΑ ΣΑ ΤΟ ΔΙΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:

  Έχουμε γράψει πολλάκις για το μικροτσιπ RFID με το οποίο η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα προσπαθήσει να “σταμπάρει” σαν βόδια όλους τους ανθρώπους για να παρακολουθέι τις σκέψεις τους, τις κινήσεις τους, οτιδήποτε για αυτους, ώστε όταν εγκαθιδρύσει την Παγκόσμια Χούντα, (Παγκόσμια Διακυβέρνηση την έλεγε ο ΓΑΠ) να μην είναι κανείς ικανός να την ΄ριξει, αφού ακόμα και οι σκέψεις θα παρακολουθούνται, ως γνωστόν ο εγκέφαλος έχει αποκωδικοποιηθεί, και είναι εφικτή η ανάγνωση των σκέψεων.

  Ο λόγος που γράφουμε συνέχεια για αυτό με αντιπαράσταση το γνωστό εδάφιο της Αποκάλυψης είναι για να είναι ενήμεροι οι άνθρωποι για το τι τους περιμένει, και να μην ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν, και εάν τους ενδιαφέρει η ελευθερία τους, και η προσωπικότητά τους, και να μην υπάρχει αστυνομία της Σκέψης όπως στο “προφητικό” βιβλίο του George Orwell “1984” όπου οι άνθρωποι φοβόντουσαν ακόμα και να ονειρευτούν.

  κυκλοφορεί μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία στο Διαδίκτυο (πιθανώς να είναι “μούφα”, αλλά με αυτους που κυβερνάνε τον πλανήτη όλα ειναι πιθανά) ότι τα μωρά από το 2014 υποχρεωτικά θα πα΄ρουν το τσιπ! Μάλλιστα λεέί ότι επιβάλεται από την ΕΕ! Επίσης ότι θα γίνει υποχρεωτικό για όλους μας να “τσιπαριστούμε” μέχρι το 2017. Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν αυτό στέκει.

  Τηρούμε αμφιβολίες, γιατι πιστεύουμε ότι είναι πολύ νωρίς, ακόμα δεν έχουμε “αποβλακωθει” πλήρως για να προχωρήσουν σε μια τέτοια ενέργεια. Παρόλα αυτά όμως το θράσος της ΝΤΠ έχει αυξηθεί τα τελευταία χρονια, και έτσι προτιμάμε να το διαδώσουμε, και θα δούμε εάν ευσταθεί.

  Μεταδίδουμε την “είδηση” με ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

  Πρώτα στα ιταλικά, με την ιταλική διεύθυνση, και ακολουθεί μια πρόχειρη μετάφραση.

  http://www.sardecentroricerca.it/index.php/microchip-sottopelle-obbligat

  Il processo di espansione del Nuovo Ordine Mondiale sta cominciando a farsi sentire e vedere visibilmente, non solo attraverso la negabilità della libertà di cura, ad esempio la famosa “Stamina”, ma anche attraverso il controllo dei dati clinici e della vita privata di una persona. Come pubblicato dal quotidiano on-line iovivoaroma.it, da Maggio 2014 entrerà in vigore, in tutta Europa, l’obbligatorietà di sottoporre i neonati all’installazione del microchip sottocutaneo che dovrà essere applicato negli ospedali pubblici al momento della nascita.

  Il microchip in questione è dotato, oltre che di una scheda tecnica con le informazioni relative all’individuo, (nome, cognome, gruppo sanguigno, data di nascita ecc) anche di un potente rilevatore GPS che funzionerà con una micro batteria sostituibile ogni 2 anni presso i centri ospedalieri statali. Il GPS all’interno del microchip è di nuova generazione e dunque consente un margine di errore del rilevamento pari o inferiore ai 5 metri. Sarà collegato direttamente ad un satellite, che gestirà le connessioni. Chi vorrà, potrà farsi impiantare gratuitamente (o far impiantare ai propri figli) il microchip, anche se nato/i prima del Maggio 2014, compilando un modulo di richiesta all’ASL di appartenenza.

  La CCCP (Comitato Consultivo per il Controllo della Popolazione) ha preso in considerazione l’obbligatorietà di installazione anche ai cittadini nati prima della suddetta data, ma ciò non avverà prima del 2017. L’istallazione sarà totalmente indolore grazie al fatto che il chip verrà impiantato sotto pelle nel gomito sinistro, privo di terminazioni nervose.

  Il giornalista che ha scritto questo articolo non si rende conto minimamente di ciò che scrive, dichiarando quanto segue: “finalmente una buona notizia dal mondo della tecnologia. Grazie a questo chip, finalmente, si eviteranno tutti i casi di scomparsa o rapimenti che hanno turbato il mondo in tutti questi anni. Inoltre sarà possibile, grazie a questa tecnologia, nel futuro, rintracciare facilmente tutti i criminali latitanti.” Si come no! Non sapendo che il controllo totale sulla popolazione priverà la stessa della LIBERTA’ e della Privacy e saranno dolori per tutti, scatenando non poche polemiche, petizioni e guerre civili.

  Come scrive Carla Villa Maji su Positanonews.it, urge una campagna di informazione per la libertà e la dignità e l’inviolabilità umana. E’ bene che tutte le organizzazioni umanitarie si uniscano e raccolgano le firme e chiedano una legge che vieti in Europa e nel mondo questo scempio! Personalmente già sapevo da anni che il programma di assistenza sanitaria americano e quello europeo, nascondevano allo stesso tempo un programma di schedatura e controllo della popolazione. E questo sta avvenendo sotto i nostri occhi.

  Ripeto, ricordiamoci con quale rapidità il passaporto con i dati biometrici sia stato introdotto negli USA e di seguito in Europa, salvo per chi non avesse il nuovo passaporto, sottoporsi alla presa dell’impronta digitale e della foto dell’iride alla frontiera in aeroporto, cosa faranno ora?

  Ci metteranno il microchip appena scesi dalla scaletta dell’aereo? Certo che no! Ci chiederanno di microchipparci tutti anche da questa sponda dell’oceano! Ve li ricordate i nostri politici a farsi vedere nel dare l’impronta e a dire che andava tutto bene, che non c’era nulla da nascondere, come se il problema fosse quello! Chi non ha avuto motivi per recarsi negli USA finora e che ha ancora un passaporto a lettura ottica, al prossimo rinnovo del documento dovrà accettare di essere schedato e trattato dallo Stato come un potenziale delinquente, allo stesso modo chi si è stufato di andare a votare in Italia con leggi elettorali incostituzionali e truffaldine potendo non andarci non ci è andato più, io sono uno di quei cittadini che ormai da dieci anni vanno a votare solo per i referendum, ma è libertà questa? Direi di no, direi che il trucco dei nuovi e rinverditi padroni delle ferriere supportati da burocrazie che stanno rodendo il potere dei rappresentanti dei cittadini e sostituendosi a essi, è questo, togliere ai cittadini tutti i giorni qualche cosa di importante, un pezzo di dignità, di libertà, minimizzando…stanno mettendo il microchip alla gente, perché hanno capito che la gente vuole cambiare il sistema, che è stufa di essere condizionata sfruttata e avvelenata e mandata a fare la guerra da un ristretto gruppo di famiglie multimiliardarie che considerano il pianeta e chi ci abita come cosa loro, l’Umano con l’impianto di microchip è un oggetto, e allora, se non si è più che attenti e vigili, se non si lotta contro lo sfinimento psicofisico, la tentazione è quella di raccontare a sé medesimi che va bene anche così, che in fondo le cose vanno come devono andare…

  Dettagli essenziali sul microchip

  Rfiid significa “radio frequency identifier”, quelli da impiantare sottocute sono piccoli e di non difficile installazione, praticamente impossibili e comunque molto dolorosi da togliere, qualora resi obbligatori vi ritrovereste inermi e immediatamente individuati e arrestati se cercaste di liberarvene, costituiscono un mezzo con il quale sarete completamente privati della vostra privacy e alla mercé di qualsiasi forma di controllo e manipolazione mentale attraverso le onde, il vostro pensiero stesso, le vostre stesse emozioni saranno sotto controllo e manipolabili, così anche le ghiandole del vostro corpo, il che significa che chi avrà accesso al computer centrale potrà influire anche sulla vostra salute cominciando dalla fertilità. Ricordatevi che non avrete modo di difendervi. Questa bestialità chiamata rfid sarà la fine dell’essere umano come lo conosciamo, sarà la fine di ogni libertà, non sarà più possibile resistere ai soprusi di chi ha perso o non ha mai avuto la legittimità democratica per sedere sugli scranni del potere, è urgente che la gente si renda conto della situazione e che chieda e promuova una legge che proibisca la produzione e l’uso dei microchip e degli impianti elettronici destinati agli Umani, limitandoli ai soli casi in cui servano a guarire o curare da specifiche patologie come già accade.

  Redazione Sarde

  Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

  Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.

  Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: ” Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. “Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο.

  Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!! Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι!

  Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά …ΠΡΟΣΟΧΉ! Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

  Rfiid σημαίνει “αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

  Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!

  Φυσικά και το ιταλικό δημοσίευμα προέκυψε από άλλη ιταλική ιστοσελίδα

  Ελπίζουμε όλο αυτο να είναι ένα κακόγουστο αστέιο εξ’Ιταλίας, οτιδήποτε βρει κάποιος αναγνώστης μας έγκυρο επί του θέματος καλοδεχούμενο.

  Kαι για να μην ξεχνιόμαστε ιδού και το περιβόητο εδάφιο της Αποκαλύψεως

  Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΗΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΟΥΓΚΑ ΕΤΣΙ!;! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΓΕΝΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!! ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ….ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ….ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!

  ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ!!!! ΘΕΛΕΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΠΝΑΔΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ….ΚΑΤΑΦΗΓΕΙΑ….ΜΡΦΟΛΟΓΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ….ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ Η ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!!

  ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ …..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ!!!!

 3. επειδη τωρα τελευταια κατι ηφαιστεια θυμηθηκαν να ξυπνησουν 2-3 ντουζινες αν δεν κανω λαθος κατι το γελοουστον κατι οι καταβοφρες κατι οι περιεργοι ηχοι κατι παγετοι κατι τυφωνες κατ….κατι….κατι…. τελος παντων τεχνητα και μη αλλου θελω να καταληξω κανα τροπο σιγουρο να προστατευτουμε ξερουμε απο τα τζατζαρια ( κεφαλλονιτικη εκφραση για τους δοιμονες τριβολους κ.λ.π) εννοω πως τα στελνεις στον αγυριστο εσσαει ????????????? ο χαλκος ισχυει? κανα κατανα? γιατι με τα κουμπουρια χλωμο το κοβω. μετα τιμης και αμεριστου σεβασμου

  1. submarine!!!!

   ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΤΖΟΥΛΙΑ ( ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ )…. ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΤΕ….

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΞΥΔΙ!!!! ΤΟ ΣΥΧΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!!!!

   ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΙΑΛΙ!!!! ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑΛΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΝ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΕΡΜΑ!!!!

   ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΗΓΟΝΟ!!!!

   ΤΟ ΟΣΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΛΑΒΑ!!!!!

   ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΧΑΛΚΟΥ!!!!

   ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. saman lycan σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες να μου απαντησεις! αναμενω εναγωνιως το επομενο part 11 για τους Λυκαωνες.

    Υ.Γ μετα απο εξι μηνες και ο κωδικας αντιστεκεται ακομη. μετα τιμης και σεβασμου submarine

 4. geo123!!!!

  OI ΛYΚΑΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

  ΕΠΙΣHΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!!

  ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝEΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙVΤΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  Υ.Γ.

  ΑΝΑΜΕΝΕ ΤΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!

 5. Εφοσον οι Λυκαωνες ειναι εχθροι με τους δρακονιανους και εχουν κερδισει πολλους πολεμους εναντιον τους οπως μας εχεις πει, τοτε γιατι δεν τους ξεπαστρευουν ολους μια και καλη εφοσον μπορουν, ή ωστε να μην υπαρχουν απωλειες να στειλουν εναν αυθαρτο Λυκαωνα να τους αποτελιωσει μια και καλη? Να ζησουμε επιτελους εμεις καλα και οι σαυρες χειροτερα!!!

  1. Greek Warrior!!!!

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ 750.000 ΜΕ 800.000 ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ 4 ΕΩΣ 6. 000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!!! ΑΥΘΑΡΤΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΗΔΗ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!θα ηθελα παρακαλω διαβαστε το μυνημα που ξεκιναει με τον αριθμο 1

    Saman Lycan,
    Θα περιμενω μελλοντικα αρθρα σου για τους Λυκαωνες που θα αναλυεις τους πολεμους τους εναντια των δρακονιανων….
    Αυθαρτο Λυκαωνα εννοουσα εναν απο το πρωτο ζευγαρι Λυκαωνες που πατησαν το ποδι τους στην Γη οι οποιοι απο τα λογια του σαμανου Λυκαωνα ελεγε οτι εινα αυθρατοι και εξαιτιας της αιμομυξιας μετα χαθηκηκε η αυθαρσια των απογωνων τους…Οποτε σκεφτηκα εφοσον ο μεγας πατερας και μητερα τους δεν πεθαινουν τι το καλυτερο απο το να παει ενας απο τους 2 ή και οι 2 και να λυσουν μονοι τους αυτο το προβλημα χιλιαδων χρονων?? Και απορω γιατι δεν το εχουν κανει ηδη τοσα χρονια πριν???

    Επισης πολλοι θα μπορουσαν να ληξουν αυτο το θεμα με τους δρακονιανους κατα αποψη μου… θα μπορουσα να σου πω γιατι οι παρατηρητες δεν το ληγουν?? Γιατι οι Ελληνες απο τον Σειριο δεν το ληγουν? …….

    1) Εγω πιστευω πως δεν πρεπει να περιμενουμε σωτηρες, αμα δεν δρασουμε απο μονοι μας ημαστε χαμενοι απο χερι!!!!
    Και γιατι εμεις οι ΒΛΑΚΕΣ οι ανθρωποι δεν κανουμε τιποτα γι αυτο??? Ωραια πολλοι δεν πιστευουν σε δρακονιανους και τετοια!! Ωραια!! Ομως ΓΙΑΤΙ αφηνουμε τους πολιτικους να μας βιαζουν καθημερινως???? Γιατι εχουμε γινει ΠΑΚΙΣΤΑΝ???Ειδικα εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ που θα επρεπε με δεδομενα απο την αρχαιοτητα να ημασταν υπερδυναμη και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ!!! ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ??? …….

    Δεν ξερω τελειωνω το σχολειο που τοσα χρονια ζουσα σε εναν ψευτικο κοσμο και ξαφνικα ενηλικιωνομαι και βλεπω τα πραγματα εντελως διαφορετικα απο οτι θα επρεπε να ηταν!! Ολα τα παιδια της ηλικιας μου ειναι χαζα, δεν βλεπουν τι γινεται στην πραγματικοτητα!!!!! Το μονο που τους νοιαζει ολους ειναι να περνανε καλα και να βγαζουν λεφτα…Μα ρε βοδια αμα εδω δεν μπορουμε να σωσουμε την χωρα μας απο τους εγκληματιες-προδοτες που μας κυβερνουν ποιος τα χεζει τα λεφτα και την καλοπεραση!!!! Αμα σε λιγα χρονια θα ημαστε σκλαβωμενοι τελιεωτικα τοτε πραγματικα ποιος τα χεζει ολα τα υπολοιπα!!!! Το σημαντικοτερο αγαθο απο ολα ειναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! Τι στο καλο μαθαινουν απο την ιστορια??? Αδικα λενε πως λαος που δεν γνωριζει την ιστορια του θα αναγκαστει να την ξαναζησει????

    Συχνα συζηταμε με τον κολητο μου για τα πολιτικα της χωρας και προσπαθουμε να βρουμε λυσεις, εχουμε καταληξει πως δεν υπαρχουν κομματα να ψηφησεις που να θελουν το καλο της χωρας, επισης και να εβγαινε καποιος ικανος ηγετης να διοικησει δεν θα ειχε καμια ελπιδα, ειτε θα τον περνανε με το μερος τους τα λαμογια ειτε θα το πληρωνε με την ζωη του… Δεν ξερω αν ειναι λυση αυτο παντως πιστευω πως αν δεν ξεσηκωθει ο κοσμος, αν δεν παρει τα οπλα και κατεβει στην βουλη δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα…Ομως για να γινει κατι τετοιο πρεπει να αφυπνιστει ο κοσμος!

    Πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω…. Ποια ειναι η λυση??? υπαρχει??? Πειτε τις αποψεις σας….

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!! Οσοι πραγματικα νοιαζεστε για αυτην την ριμαδα την χωρα τι πιστευετε πως πρεπει να γινει??? Δεν πρεπει να ημαστε παθητικοι δεκτες, να καθομαστε ολη μερα μπροστα απο μια οθονη και να βλεπουμε τα γεγονοτα να περνανε χωρις να κανουμε τιποτα!! Δεν νομιζετε?? Γιατι να μην βαλουμε ολοι απο λιγο το χερακι μας λοιπον μπας και δουμε καμια ασπρη μερα???

    Συγχωρα με Saman, ισως δεν ειμαι στο καταληλο site για να γραφω αυτα, αλλα θα ηθελα να γινει μια συζτητηση μεταξυ ολων μας εδω μεσα μιας και αυτο το ζητημα μας αφορα ολους μας, ξερω οτι ισως εχω ξεφυγει λιγο, ισως επειδη ειμαι ακομα νεος, αλλα δεν μπορω να καθομαι με σταυρωμενα τα χερια, αισθανομαι πως σαν ελληνας πολιτης εχω και εγω την ευθυνη οπως ολοι μας για να σωσουμε την χωρα μας απο τα καθαρματα που την εχουν καταντισει ετσι!! Αν εχω λαθος καπου παρακαλω να με διορθωσεις!!

    1. Greek warrior…
     Και εγώ σχεδόν στα τελειώματα είμαι του σχολείου!!! Βλέπω παιδιά να αναζητούν τα λεφτά, την καλοπέραση !!! Δεν λεω…όλα στην ζωή καλά αλλα ρε παιδιά…ενα μέτρο… Τωρα βλέπω άτομα να αναζητούν το γρήγορο χρήμα την λαμόγια απέναντι στο κράτος, και γενικότερα την καλοπέραση… Έχεις ακούσει την παροιμία που λέει πως “το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις”… Εγώ πιστεύω πως καλομαθαμε και γίναμε αυτό Π γίναμε σαν κράτος… Ειναι τυχαίο νομίζεις οτι το μεγαλύτερο με λίγες εξαιρέσεις ποσοστό των ελλήνων δεν πατάει στα χωράφια??? Κι μετά λέμε για ανεργία….αφού ρε κοπρόσκυλο του κέρατα δεν πατας ούτε για δείγμα πως περιμένεις να σ έρθουν τα λεφτά απ’τον ουρανό…και βάζω αυτό το παράδειγμα γιατί το γνωρίζω αρκετά διότι ειναι στον περίγυρο μ… Ο Νοστράδαμος είχε πει: Όταν ξεκίνησε η αρχή μας άρχισε το τέλος μας

     1. geo123!
      Χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι υπαρχουν και αλλα ατομα στην ηλικια μας που δεν εχουν σταματησει να ενδιαφερονται για την χωρα μας, το θεμα ειναι ομως ποσοι ημαστε?? Διοτι αν θελουμε πραγματικα να αποτρεψουμε το κακο θα πρεπει ο καθενας μας απο πλευρας του να κανει κατι χρησιμο ωστε να βοηθησει την κοινωνια, και αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι πως αν δεν κανουμε προσπαθεια για το κοινο καλο και σκεφτομαστε μονο τα συμφεροντα μας και την παρτη μας τοτε το μονο που θα καταταφερουμε ειναι καποια στιγμη να κατασρταφουμε οι ιδιοι (δεν μιλαω βεβαια για αυτους που εχουν γινει υποχειρια των δρακονιανων αλλα για εμας τους απλους ανθρωπους που βαδιζουμε απο το κακο στο χειροτερο) βαζοντας σε κινδυνο την χωρα μας!!
      Βλεπεις ο Saman Lycan απο πλευρας του προσπαθει να ενημερωσει τον κοσμο για το τι γινεται γυρω μας αλλα και το τι μας περιμενει στο μελλον!! Εκεινος εχωντας τοσες γνωσεις δεν τις πουλαει για να τα οικονομισει οπως εχουν κανει αλλοι ερευνητες αλλα προσπαθει και αυτος απο πλευρας του να βοηθησει την χωρα του και θα επρεπε να τον εχουμε σαν παραδειγμα!! Θα μου πεις και που ξερω εγω αν αυτος γραφει αληθειες?? Γι αυτο τον λογο οταν γραφει αρθρα μας δεινει στοιχεια και μας λεει ΨΑΞΤΕ!!!! Μονο ετσι θα πιστεις 100%, με το να ψαξεις απο μονος σου οπως εσυ μπορεις!!!

      Δυστυχως ομως με εμας τους νεους το κακο ξεκιναει απο το σχολειο και την αδιαφορεια της οικογενειας στα παιδια τους, εχεις αναρωτηθει τελικα τι εχουμε μαθει απο τα σχολεια??? Απο που να ξεκινησω, απο το συστημα εκπαιδευσης που ειναι το χειροτερο στην Ευρωπη?? Η μητερα μου που ειναι ξενη και γενιμενη το 1967 μου ειπε οτι οταν πηγαινε εκεινη σε δημοσιο σχολειο ειχαν δικα τους ντουλαπακια να βαζουν τα απαραιτητα τους, ειχανε γυμναστηρια, βιβλιοθηκη, χωρο ξεκουρασης, εστιατοριο και εμεις εδω που εχουμε φτασει 2014 και ακομα τα σχολεια μας ειναι για τον π****ο, δεν εχουμε το παραμικρο απο οτι ειχαν τα δικα τους σχολεια και επισης η εκπαιδευση τους ηταν πολυ αποδοτικη για τους μαθητες, οχι οπως ειναι τωρα που μας βαζουν πεντακοσες ασκησεις για το σπιτι χωρις να μας παραδιδουν σωστα το μαθημα οι καθηγητες και πολλοι απο αυτους δεν εχουν καν μεταδοτικοτητα, ασε που ορισμενοι δεν τους ενδιαφερει για το αν μαθαινουμε απο την παραδοση, δεν λεω υπαρχουν και καθηγητες που ειναι σωστοι και καθως πρεπει μα αυτοι ειναι πολυ λιγοι, αυτο δεν σημαινει ομως οτι απο πλευρας μας δεν πρεπει να προσπαθουμε, μα οσοι το κανουμε γνωριζουμε το ποσο καταπιεστικο ειναι να εχεις ελευθερο χρονο μονο τα σαββατοκυριακα και τις καθημερινες να εισαι κλεισμενος στο σπιτι λογω διαβασματος!! Μη μιλησω για το τι γινεται στην τριτη λυκειου με τις πανελληνιες που αμα δεν πας φροντηστηρια τα οποια ξεκινανε απο τον Αυγουστο δεν μαθαινεις απολυτως τιποτα, γιατι οι καθηγητες προχωρανε την υλη σφαιρα σαν να τους εχει βαλει καποιος νεφτη στον κ**ο, και τα μαθηματα που μας βαζουν να μαθαινουμε ειναι τοσα πολλα και δυσκολα με αποτελεσμα οι μαθητες που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να πανε φροντηστηριο πολυ απλα ειτε δεν περνανε στις σχολες που θελουνε ειτε ειναι παιδια τα οποια δεν τους ενδιαφερει να σπουδασουνε ειτε σε σπανιες περιπτωσεις ειναι διανοιες και δεν εχουν αναγκη τα φροντηστηρια!! Δεν ειναι τυχαιο βεβαια που εχουν δυσκολεψει τοσο τα θεματα που πεφτουν στις πανελληνιες και ενα μικρο ποσοστο περναει στις σχολες που εχει δηλωσει, αυτο βεβαι γινεται διοτι προσπαθουν να ιδιωτικοποησουν την εκπαιδευση!!Γιατι νομιζεις οτι υπαρχουν τα φροντησρια, τα ιδιωτικα σχολεια και τωρα τελευταια που βλεπεις στην τηλεοραση να διαφημιζουν ιδιωτικες σχολες οπως τα ΙΕΚ κτλπ?? Μα για να ιδιωτικοποιησουν την εκπαιδευση, θελουν μονο οι λιγοι να μαθαινουν γραμματα και εμεις να μενουμε στο περιθωριο ωστε να μπορουν να μας ελεγχουν πιο ευκολα σαν προβατακια, διοτι πλεον την μεσεα ταξη την εχουν σχεδον εξαφανησει με τα τοσα νομοσχεδια, την συνεχη αυξηση των φορων, την μειωση των συνταξεων και των μισθων κτλπ…
      Εμενα ολο αυτα τα χρονια που πηγαινα σχολειο με εκανε πραγματικα να το μισισω και δεν θα ηθελα ποτε να ξαναγυρισω πισω σε αυτα τα εφιαλτικα χρονια!!! Επισης το σχολειο με εκανε να μισισω και το διαβασμα πραγμα που συμβαινει στα περισσοτερα παιδια πλεον!! Αλλα!!! εχω να πω οτι απο τοτε που μπηκα σε αυτη την σελιδα, απο αυτα που διαβαζα στα αρθρα του Saman Lycan και των υπολοιπων της ομαδας του με εκανε να αλλαξω γνωμη για το διαβασμα γιατι ειδα πραγματικα οτι η γνωση ειναι “χρυσος” και δεν το λεω αυτο για να “γλυψω” αλλα για να σου πω οτι αυτο που δεν μπορεσε να κανει το σχολειο το εκανε ενας ασχετος (με την καλη εννοια) διαβαζοντας καποια αρθρα!! Πραγματικα τον θαυμαζω για τις γνωσεις που εχει, διοτι απο οτι εχω καταλαβει εχει σφαιρικη γνωση, δηλαδη γνωριζει απο αρχαια ελληνικα, φυσικη, μαθηματικα και ποιος ξερει τι αλλο!! Οπως δηλαδη ηταν και οι αρχαιοι μας προγονοι που ειχαν γνωσεις πανω σε ολες τις επιστημες!! Ποσοι ανθρωποι νομιζεις εχουν τοσες γνωσεις? Ελαχιστοι!! Και αυτο διοτι μολις απο το λυκειο μας χωριζουν σε κατευθυνσεις(θετικη-τεχνολογικη-θεωριτικη) και μετα οσοι σπουδαζουν εξειδικευονται ακομη περισσοτερο στο αντικειμενο τους!!!

      Συμφωνω στο οτι και οι χειρωνακτικες εργασιες ειναι πολυ χρησιμες και ισαξιες με τις υπολοιπες, διοτι δεν μπορουμε ολοι να θελουμε να γινουμε δικιγοροι, γιατροι, καθηγητες κτλπ. Αν δεν υπηρχαν και εργασιες οπως η κτηνοτροφια και η γεωργεια απο που θα αγοραζαν οι εταιριες τις πρωτες υλες αλλα και τα σουπερμαρκετ και τα κρεοπωλεια τα προιοντα τους? Μονο που τωρα πια ολοι κανουν εισαγωγες απο το εξωτερικο και ειναι ενας ακομη λογος που η οικονομια της χωρας μας καταρρεει, διοτι δεν γινεται να μην παραγουμε τιποτα, μεχρι και το λαδι που ειναι ελληνικης προελευσης και εχουμε τοσα ελαιοδεντρα υπαρχουν πολλοι που τα εισαγουν απο το εξωτερικο!! Δες αυτο που διαβασα απο μια ιστοσελιδα, λεει πως συμφωνα με την Εθνικη Στατιστικη Αρχη το 2010 η χωρα μας εισηγαγε απο την Γερμανια 1.5 εκατομμυρια ευρω για ελαιολαδο η οποια Γερμανια δεν εχει ουτε ενα ελαιοδενδρο, και συμφωνα με τον Γιωργο Γωνιοτακη μελος της ΓΕΣΑΣΕ αναφερει πως ενδεχωμενος το λαδι που εισηχθη να ειναι ελληνικο!!! Δηλαδη η Γερμανια πουλαει σε εμας το ιδιο μας το λαδι!!! Μιλαμε για πολυ ξεφτυλα!!!!! Επισης αναφερει οτι η παραγωγη εχει εγκαταλειθει λογω των χαμηλων τιμων, οποτε και απο την πλευρα των ελληνων δεν υποστηριζουμε την ντοπια αγορα, αλλα υπαρχουν ομως και ανθρωποι που δεν εχουν και τα χρηματα και αναγκαζονται να αγοραζουν οτι πιο φθηνο για να επιβιωσουν, πραγμα που το κανει ακομα πιο δυσκολο!!! Και δεν ειναι μονο αυτο, ημαστε μια χωρα που μπορουμε να παραγουμε σχεδον τα παντα, δεν εχουμε αναγκη για ειασγωγες απο το εξωτερικο!!!

      Δεν ξερω τι αλλο να πω, ειναι πολλα τα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν στην χωρα μας αν θελουμε πλεον να λεγομαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Για αυτο θα παρακαλουσα απο τον καθενα που θα διαβασει αυτα τα σχολια να κοινητοποιηθει, ισως να ημαστε λιγοι, μα σιγα σιγα αμα δεν το βαλουμε κατω καποια στιγμη θα γινουμε πολλοι και μετα δεν μας σταματαει τιποτα!!! Σαν τους σπαρτιατες, οι οποιοι ηταν 300 εναντιων χιλιαδων, μα αμα δεν ηταν αυτοι εκεινη την ημερα για να αντισταθουν εναντια των περσων οι Αθηναιοι δεν θα ειχαν νικησει τον πολεμο….

     2. geo123!!!!

      ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!;!

      ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙΣ!;!

      ΤΙ ΕΝΝΩΟ….!;! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ!!!! ΠΡΙΝ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!! ΤΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ!!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΑΝΕ ΤΑ ΓΡΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ!!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ….!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!! ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΔΙ ΘΑ ΣΤΕΊΛΕΤΕ!!!! ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ…!!!! ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΨΑΡΙΑ ….!!!! ΤΑ ΑΛΛΑ!;! ΦΑΤΕ ΤΑ!!!! ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!! ΓΙΑΤΙ!;! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ι ΝΑΖΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ 1957…. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!! ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

      ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ( ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕΝΩ ) ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ!;! ΠΟΥ ΘΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΓΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!;!

      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΝΧΟ!!!!

      ΟΛΑ!!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΡΟΚΙΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ….ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΝΕΤ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ…ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΟΤΕΣ!;! ΟΧΙ!;! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ!!!! ….ΓΡΥΠΗ…ΕΜΒΟΛΙΑ….ΕΛΕΝΧΟΣ….ΕΦΟΡΙΑ….. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!!

      ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Greek Warrior ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ….

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. !!!! Greek Warrior & submarine!!!!!

      ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΟΛΟΙ…. ΤΟ ΕΥΧΟΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!!!

      submarine!!!!

      ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ….ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!!!

     2. Sybmarine!!! Συμπατριωτη σιγουρα μονο αν ενωσουμε τις δυναμεις μας θα καταφερουμε να απελευθερωθουμε!! Το ερωτημα ομως ειναι θελουμε?? Γιατι ερχονται πολυ ασχημα πραγματα στο μελλον και θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι!! Ο καθενας μας θα πρεπει να προσπαθει, διοτι η ελπιδα φιλε πεθαινει παντα τελευταια!!

      Saman Lycan και οι “φιλοι” να φοβουνται εμας!! Ειδικα εμας τους ελληνες!!

    2. Greek Warrior!!!!

     AΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!

     ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ << ΠΡΟΚΑΛΩ >> ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

     ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Greek Warriow!!!!

     ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!!!

     ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ!!!!

     ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ…!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ( !!!!;;;;!!!! ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!! ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ!!!! ΟΙ ΕΞΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ!!!! ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΥΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΙΣΟΥΜΕ…!!!!

     ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!;! ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΗΙΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΑΩΝ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ….ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!!!!!

     ΔΕΥΤΕΡΟΝ

     ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!

     ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!! ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΣΑΥΡΗΤΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ!;! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙ ΕΝΟΩ…. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΛΑ…..ΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΑ!!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!;! ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!! ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ!;! ΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΠΟ ΕΛΕΝΧΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ….ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ …. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ….ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!! ΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ…ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ….ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!;! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!! ΑΠΟΧΑΥΝΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΥ!!!! ΤΟ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!!! ΤΟ ΑΛΛΟ 20% ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΥΜΟ..!!!! ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ….

     ΤΡΙΤΟΝ

     ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!;! ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΑΔΙΚΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ…ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ… ΑΠΛΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…. ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ!!!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!

     ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΟΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!;! Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΕΘΕΣΤΟΤΟΣ ΕΤΣΙ ΕΓΕΙΝΕ!;! ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ ΕΣΥ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!;! ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΟΥΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ!!;!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΝΙΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! ΠΟΣΕΣ ΤΡΟΜΟΚΑΡΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!;! ΠΟΛΛΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!;! ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!! Ο ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ….ΜΑ ΗΤΑΝ!;! ΟΧΙ!!!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΑΘΡΩΠΟΙ ΧΑΗΒΑΝΙΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ!!!! ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ…ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ….ΚΑΝΤΑΦΙ….ΣΑΝΤΑΜ…. ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ…ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ!!!! ΔΕΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…. ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΜΕΝΑ ΟΛΑ!!!! ΟΛΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΜΟΡΦΟΥΣ ΕΡΠΕΤΗΤΕΣ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ!!!!

     Η ΛΘΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΕΨΕΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ…ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!! ΑΠΛΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΙΔΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! ΤΙ ΝΟΜΗΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!;! 3!!!! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!!!! ΜΑ ΤΩΡΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ….ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΔΟΚΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!!! ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ….. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!;!!!! ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ,,,,ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!!!!! ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ << ΚΑΛΟ >> ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ!!!!

     ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!! ΕΙΠΑΜΕ!!!! ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ….!!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΗΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΣ… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ…..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!! ΠΟΛΕΜΟΙ!!!! ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΝΟΜΗΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ!!!! ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ!!!! ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ….. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΜΟΣ!!!!!

     ΑΚΟΥΓΟΜΕ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ!!!! ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 10 ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ….. ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΞΗΖΕΙ!!!!!

     ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ!!!! ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!! ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟ Μ ΑΥΤΟ…!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ…. ΕΜΕΙΣ ΟΜΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ << ΜΑΣΑΜΕ >> ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ!!!! ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΜΠΙΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ…..ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΥΓΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

     ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ…..

     ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ << ΚΟΔΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ >> ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!! ΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΤΙΛΕΙ…..!!!!!

     ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕΣ!!!!

     ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

     ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

     1. Saman lycan!!!
      Ήθελα να πω πως μια επανάσταση κατά των δρακονιανων δεν γίνεται στην παρουσα κατάσταση!!! Αν ο κόσμος δεν μάθει για αυτά τα πλάσματα είμαστε τρελοί για αυτούς για αυτό ο κόσμος θέλει απόδειξης και ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ αν καταλαβαίνεις τι εννοώ… Έχω μάθει απ’τον προπάππου μου πως όσο και ισχυρός να ειναι ο αντίπαλος η καρδιά μετράει… Ο προπάππουΣ μ ξέρεις είχε πολεμιση στα αλβανικά σύνορα στις 1ες γραμμές…ξέρεις τι μ έλεγε… Οτι μέχρι και ακρωτηριασμένοι άνθρωποι πηδαγαν απ’τα φορια για να φανε γερμανο/Ιταλούς…και γιατί;;; Γιατί είχαν ψυχή και πολεμούσαν για κατι Π αγαπούσαν την πατρίδα τους… ΕΕ μετά έπεσε μια χειροβομβίδα κοντά τ , κουφαθηκε απ’το αριστερό αυτι και τον πήραν αιχμάλωτο αν και απέδρασε ρίχνοντας το κάρο π τον μετέφερε απ’τον γκρεμό κοντά στο Μεσολόγγι… Anyway αυτό π θέλω να πω ειναι πως όταν υπάρχει κίνητρο και ψυχή υπάρχει ελπίδα!!!

     2. Saman Lycan! Καταλαβαινω τα οσα λες, σιγουρα μετα απο τοσα χρονια ερευνων κατι παραπανω θα ξερεις σιγουρα!!!

      Μιας και δεν καταφερα να σπασω τον κωδικα “ακομα”, θα συμφωνησω οτι ολοι οι ανθρωποι πρεπει να καταλαβουν πως κατι υπαρχει πισω απο ολα αυτα τα κακα του κοσμου και σιγουρα δεν ειναι ανθρωπινο!!!Οταν λες να αλλαξουμε τεχνικη σκεψεως εννοεις να γινουμε ανοιχτομυαλοι και να αφησουμε πισω την τετραγωνη λογικη? Μηπως θελεις να πεις κατι αλλο το οποιο ειναι κρυμενο στον κωδικα??

      Λες οτι πρεπει να χτυπησουμε τους δρακασχημους στο αδυνατο τους σημειο το οποιο ειναι οι αντιπαραθεσεις που εχουν μεταξυ τους, και πως θα το κανουμε αυτο?? Αυτοι παιζουν πολυ πουστικα το παιχνιδι τους εδω και πολυ καιρο…

      Απο οτι εχω καταλαβει και απο αλλα αρθρα σου οι δρακοκακασχημοι ειναι υποχειρια των αυπνων, εδω ομως τα βαζουμε με δυναμεις πανω απο εμας, αναφερεις ομως οτι μπορουμε να αντισταθουμε και αυτο ειναι που φοβουνται!! Μα ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτο που τους κανει και φοβουνται τοσο εμας τα “θνητα” κακομοιρα ανθρωπακια? Τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη που τους κανει να τρεμουν μονο στην σκεψη?? Να αντισταθουμε στους αυπνους? Αφου με δεδομενα τις απιστευτες δυναμεις που κατεχουν ειμαστε σαν κατσαριδες μπροστα τους!! Μα πως να τους αντισταθουμε? Λες οτι καταστρωνουν σχεδια το πως θα αποφυγουν με εξεγερση των ανθρωπων στα σχεδια τους, αυτο φοβουνται? Αναλυσε το αμα μπορεις! Υπαρχουν οπλα που μπορουμε να φτιαξουμε εμεις οι ανθρωποι ωστε να τους καταστρεψουμε? Παρομοια με αυτα των παρατηρητων? Εκτος και αν το πραγματικο μας οπλο ειναι η τεχνικη σκεψεως στην οποια θα πρεπει να εστιασουμε ολος ο κοσμος ως ενα, ισχυς εν τη ενωσει οπως λεει πολυ σωστα και ο συμπατριωτης φιλος μας submarine!!! Μα τι ειναι αυτη η τεχνικη σκεψεως?
      Αλλα απο την αλλη οι Λυκαωνες ειναι κυνηγοι των αυπνων….ο χειροτερος εφιαλτης τους!!!! Οντα δηλαδη τα οποια ειναι τρισδιαστατα οπως και εμεις κατεχουν την δυναμη και αντιμετωπιζουν πολυδιαστατα οντα, τους αυπνους!! Χρησιμοποιουν και οι Λυκαωνες αυτην την τεχνικη σκεψεως ενωμενοι σαν ενα και καταφερνουν να τους αντιμετωπισουν? Η κατεχουν αλλη δυναμη??

      Saman Lycan οποια και να ειναι η λυση αν δεν ξεχασουμε ολοι ανθρωποι κομματα, θρησκιες, συνορα, εθνοτητες και μ@λ@κιες τοτε δεν γινεται τιποτα, οπως ειπε και ο Χριστος αγαπατε αλληλους, στο κατω κατω ειναι ανθρωποι σαν και εμας, δεν ειναι δρακονιανοι!!! Συμπατριωτες διαδωστε σε φιλους και γνωστους σας και σε οποιους αλλους μπορειτε το ποιοι παργματικα ειναι αυτοι που μας κυβερνουν, ξεσκεπαστε τα πραγματικα τους προσωπα, οχι αυτα που θελουν “εκεινοι” να δειχνουν για να μην γινονται αντιλιπτοι, αν και υπαρχουν αρκετες αποδειξεις ακομα και στην ανθρωπινη μορφη τους….Επισης οσοι δεν ειναι ανοιχτομυαλοι ωστε να δουν τα στοιχεια που υπαρχουν πειτε τους να κανουν μια βολτα απο τουτο το site και θα τους λυθουν οι αποριες!! Καταλαβαινω πως δεν μπορεις να μιλησεις ανοιχτα λογω του οτι θα βαλεις σε κινδυνο την ζωη σου, για αυτο και ο κωδικας ανορθογραφιας, ελπιζω μονο να καταφερουμε αρκετοι να το σπασουμε και να παρουμε το μυνημα και αναλογως το τι θες να μας πεις να πραξουμε αναλογως!!

      Κατι αλλο που θα ηθελα να τονισω σχετικα με τους παρατηρητες πιστευω πως ο Μεγας παρατηρητης δεν αντιπροσωπευει το καλο διοτι δεν κανει τιποτα καλο παρολο τις δυναμεις τους, αλλα ειναι ουδετερος, αυτος ισως γενισε το καλο και το κακο…

 6. Συμφωνώ μαζί σου saman. Το άρθρο είναι πολύ εύστοχο και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν γίνονται μονάχα αυτά, θα ήθελα να προσθέσω ότι θα μπορούσανε όλοι “αυτοί” στις στοές, να κάνουν πειράματα για μεταλλαγμένους ανθρώπους (να φτιάχνουν το dna όπως το θέλουν πχ να παίρνουν νύχια αετού, δύναμη αρκούδας κτλ) ή και να φτιάχνουν ανθρώπους κλώνους που θα τριγυρνάνε ανάμεσά μας χωρίς να το γνωρίζουμε και να έχουν διεισδύσει σε κάθε κλάδο και τομέα. Με λίγα λόγια να συνεχίζουν τα πειράματα των ναζί σε όλα τα παράξενα για τα ψυχικό-πνευματικό-σωματικά πειράματα τους με αποτέλεσμα να δημιουργούν τέρατα γιγαντιαία προφανώς, ώστε να τους υπηρετήσουν τη στιγμή που ξέρουν και το θελήσουν. Το ξέρω ότι αυτό φαίνεται σε μερικούς τρελό αγγίζει την επιστημονική φαντασία αλλά το πρώτο θηλαστικό-πρόβατο κλώνος ήταν η Dolly (5 Ιουλίου 1996 – 14 Φεβρουαρίου 2003) μετά σίγουρα θα προχώρησαν και στον άνθρωπο. Από τότε έως σήμερα η τεχνολογία έχει σίγουρα εξελιχθεί κατά πολύ εφόσον αυξάνεται ραγδαία όπως παρατηρούμε και μπορούμε να σκεφτούμε ότι ό,τι τεχνολογία πιστεύουμε και μας φανερώνουν είναι 30-40 χρόνια μπροστά “αυτοί”, δεν ξέρω ίσως κάπου να υπερέβαλα αλλά γνωρίζουμε ότι αυτά είναι εφικτά. Ότι είναι δυνατό δεν είναι και αδύνατο και αυτοί δεν αφήνουν σίγουρα κάτι να τους ξεφύγει και να μην το έχουν κάνει. Ποιος ξέρει τι μας περιμένει. Καλή χρονιά, καλή δύναμη,υπομονή και αυτοέλεγχο με ελεύθερο πνεύμα όπως λέει και ο φίλος μας ο spirit.

 7. Spirit!!!!

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!! ΜΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

  ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ……..

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΛΙΕΣΑΙ!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΣΦΑΙΡΕΣ Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ…… ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ…. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!

  ΤΟ ΟΠΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΖΥΓΟ!!!! ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!

  ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ…..ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΨΥΧΙΚΑ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΟΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ!!!!

  ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ……. ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ…..

  ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ;

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ; ΕΝΝΟΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑ..ΜΟΣ……ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ!!!!

  ΘΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΎΤΕΡΑ; ΟΧΙ!!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΩ ΤΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ( ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ….Π.Χ. ΟΠΩΣ ΤΟ 1821!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Μετά απο πολύυ καιρό είδα την απάντηση :P
   Kαταλαβαίνω τι λέει το άρθρο αλλά το κύριο θέμα είναι η οπλοκατοχή. Πριν απο 20 χρόνια δεν υπήρχαν πολλά.
   θα μπορούσα να ερμηνεύσω αυτή τη βια στην καταστροφή του θεσμού της οικογένειας , στην συνεχόμενη βια που βλέπουν τα παιδιά καθημερινά.
   Το ίδιο θα μπορούσα και εγώ να σε ρωτήσω , πρίν 20 χρόνια γιατί η εγκληματικότητα ήταν πάνω απο το 60% απ’ότι είναι τώρα στην Αμερική;
   Π.χ. στην Νέα Υόρκη η εγκληματικότητα ήταν στα ύψη , ενώ τώρα μειώμένη …. Αρα να το ερμηνεύσω και εγώ οτι πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα;
   Και όμως αν και καλύτερα απο τότε σε θέμα ποσοστών εγκληματικότητας , τα πράγματα δεν ξέρω αν είναι καλύτερα.

   Για της μάχες του λαού μέσω όπλων δεν αμφιβάλλω… Όμως όπως βλέπεις η ελευθερία προέρχεται και αυτή απο το μυαλό , μιας και μετά το ’21
   οσοι απέταξαν τον ζυγό , σκοτώθηκαν απο τον επόμενο που δεν άργησε ούτε 10 χρόνια να έρθει.

   Το θέμα φίλε Saman είναι τι κάνουμε… Δεν ξέρω αν η νέα τάξη , ή οι δρακονιανοί ή τα νεφελίμ , ή οτιδήποτε άλλο μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση
   πάντως οτι και να είναι συνεχίζει να μας νικάει κάθε μέρα. Όσο και να τα συζητάμε τίποτα δεν θα αλλάξει…

   Οι πράξεις αλλάζουν τις καταστάσεις. Απο λόγια άλλο τίποτα…
   Τέλος πάντων…. Καλά να είμαστε και που θα παει κάτι θα πάει καλύτερα..

   Καλή χρονια φιλε μου..

 8. Χαίρεται και καλές γιορτές σε όλους.
  Searcher νομίζεις οτι ένας με μαχαίρι μπορεί να σκοτώσει παραπάνω ή έστω να τον σταματήσουν ευκολότερα ή έναν με όπλο;Στην Αμερική σε κάθε γωνιά του δρόμου έχει ένα μαγαζί με όπλα..Όποιος θέλει με την παρούσα διάταξη και κάποια δικαιολογιτικά πέρνει ένα όπλο.Επίσης στην αμερική αυτός ο φόνος δεν είναι τίποτα..Για τα δεδομένα της Αμερικής 20 παιδιά μέσα στα τόσες χιλιάδες άτομα που πεθαίνουν καθημερινά είναι πολύ μικρός ο αριθμός και αυτά τα τόσες χιλιάδες άτομα απο δολοφονίες έτσι , όχι φυσικά αίτια. Επίσης μην ξεχνάς οτι κάθενας απο εμάς έχει και τους “δαίμονες” του , όταν σε νευριάσουν ποτέ δε ξέρεις πως θα αντιδράσεις όταν “θολώσεις”.

  kastinel νομίζεις δηλαδή οτι εδώ στην Ελλάδα που η οπλοκατοχή δεν είναι τόσο ελεύθερη όσο στην αμερική , δεν έχει ο καθενας ένα “κουμπούρι”.Με έναν πωλητη όπλων που μιλούσα μου είπε οτι έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις όπλων κατα πολλές χιλιάδες στην Ελλάδα.Και μου είπε πως αυτοί που τα αγοράζουν οι πιο πολλοί είναι άσχετοι με το πράγμα. Οπότε εδώ γιατί δε σε προβληματίζει που γίνεται το αντίθετο; Μήπως εδώ θέλουν μια επανάσταση ώστε να έρθουν και εδώ κάποιοι σωτήρες όπως η Αμέρικα να μας σώσουν; Ή νομίζεις οτι αν γίνει επανάσταση δεν μπορούν να τη σταματήσουν; εδώ 300 αστυνομικοί έδιωξαν 1εκ. κόσμο απο το σύνταγμα με μια εντυπωσιακή στρατιωτική κίνηση.Νομίζεις οτι θα τους νικήσει ο ανοργάνωτος όχλος;

  Τέλος πάντων η συγκεκριμένη υπόθεση είναι δίκοπο μαχαίρι..Οπότε δε θα βγάλουμε άκρη..
  Ο χρόνος θα δείξει τι είναι το καλύτερο.

  Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους

  1. Spirit!!!!

   ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!

   ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…..!;!

   ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!!!!

   ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

   ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

   1. To όπλο δε σε κάνει ελεύθερο..Το μυαλό σου σε κάνει..
    Και με 10 όπλα να είσαι αν το μυαλουδάκι λείπει , μια χαρά ρομποτάκι γίνεται..

    Δε καταλαβαίνω τι εννοείτε; Οτι αν έχεις δηλαδή το όπλο στο χέρι είσαι ελεύθερος; Και πάλι θα διαφωνήσω φίλε lycan..
    Προτιμώ να έχω πνεύμα ελεύθερο παρά να έχω την ψευδαίσθηση της ελευθερίας με ένα πιστολάκι στο χέρι.

 9. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ..!!!
  SAMAN LYCAN KAI GEORGEROUXOTAS ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…
  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ GEORGEROUXOTAS ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ……..
  ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.;;;!!!!!
  ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ SPIRIT;
  ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ;;
  ΕΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ….
  ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ….. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ROBOT ΤΟΥΣ….
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ….

 10. Ωραίο άρθρο που δυστυχώς επιβεβαιώνει υποψίες ετών.

  Φίλε Spirit, επέτρεψε μου να αντιπαραβάλω το εξής επιχείρημα. Αν ο άλλος είναι διαταραγμένος, ή “υπνωτισμένος” με βάση τα παραπάνω προγράμματα τότε και μαχαίρι να έχει το κακό θα το πράξει! Να θυμίσω ότι πρόσφατα στην Κίνα μαχαίρι είχε ο αντίστοιχος παράφρων!
  Οπότε καταλαβαίνεις πως το μέσο μικρό ρόλο έχει την πραγματοποίηση της αποστολής ή της τρέλας του καθενός.
  Γιατί στην περίπτωση που το μέσο είναι μαχαίρι τι θα πρέπει να γίνει, να απαγορευτούν τα μαχαίρια σε κάθε κουζίνα ή να φροντίσουν οι κάτοχοι τους να μην τα ξεχνάνε οπουδήποτε, ή στην περίπτωση μικρών παιδιών, να μην τα αφήνουν εύκολα προσβάσιμα;;;

  Κάθε μέσο κακού λοιπόν για μένα πρωτίστως θα πρέπει να περιφρουρείτε από τέτοιους κανόνες και συνθήκες που δεν θα το καταστήσουν προσβάσιμο από τον οποιοδήποτε. Τα όπλα δεν σκοτώνουν από μόνα τους, είναι απλά τα μέσα στα χέρια ατόμων που θέλουν να σκοτώσουν ή να ασκήσουν επιρροή.

  Με το καλό η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα σας ότι επιθυμεί, υγεία σε όλους και δύναμη για τα όσα μας ετοιμάζουν. Με γνώση και ομαδικότητα όλα θα αντιμετωπιστούν!

   1. Μια χαρά το κατάλαβα αλλά αυτό που δε κατάλαβατε είναι οτι αυτά γίνονται καθημερινά εκεί χωρίς “επηροές”.
    Είπα οτι καθημερινά έχουν πολλούς θανάτους πράγμα το οποίο δείχνει οτι τα πράγματα ξεφεύγουν..Αυτό απλά ήταν κάτι το πολύ φανερό ώστε να μην πάρει έκταση όπως τα άλλα..

    Εγώ μιλάω για την οπλοκατοχή στην αμερική..Όχι για την Ελλάδα..ΑΜερική..

 11. Ωραία , ας πούμε οτι ισχύουν αυτά..Δηλαδή είναι καλύτερα να επιτρέπεται η οποκατοχή; Τώρα που έχουν καθημερινά εκκατοντάδες θανάτους απο όπλα είναι καλύτερα και συμμορίτες να εκτελούν εν ψυχρό; Ο κάθε διαταραγμένος στην αμερική έχει όπλο και δε μπορούν να του κάνουν και τίποτα.Είναι νόμος.
  Εμένα πάντως η άποψη μου είναι οτι η κίνηση αυτή είναι σωστή. Όπως και να το κάνουμε ένα όπλο σε χέρι 16χρονων και διαταραγμένων ψυχικά δε νομίζω οτι είναι κάτι καλό

  1. Spirit!!!!

   ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΝΧΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΛΑ….ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ…. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

   1. Ακριβώς στην Αμερική δεν υπάρχει έλεγχος.Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου βασικά.Οπότε πρέπει να συνεχιστεί έτσι; Μήπως πρέπει να τα αποσύρουν και να αρχίσουν με ένα πιο σωστό τρόπο να δίνουν όπλα ωστε να υπάρχει έλεγχος;

    Άλλο αυτό..Αλλά για να έχεις εσύ όπλο πρέπει να έχεις περάσει και κάποια τέστ ψυχολογικά για να ξέρουν αν πας στα καλά σου και να δούν οτι ξέρεις να το χειρίζεσαι..Όχι να πας να πετύχεις τον κλέφτη π.χ. και να πετύχεις την γειτόνισα!

Αφήστε μια απάντηση