ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΖΩΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΖΩΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!!

Τα πρόσφατα αρχαιολογικά ευρήματα στην Κίνα έχουν προκαλέσει μεγάλη έκπληξη σε πολλούς λάτρεις της αρχαιολογίας αλλά των βιολόγων σε όλον τον κόσμο. Αυτό έγινε όταν οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν νότιο-ανατολικά της πόλης Σεν Γκντου ένα τεράστιο άγαλμα που παριστάνει ένα παράξενο ζώο.

AGALMA KINA

Το άγαλμα ήταν κρυμμένο στο έδαφος πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια και η μορφή του δεν είναι καμία από τα γνωστά ζώα στους επιστήμονες. Το άγαλμα του ζώου έχει ύψος 1,5 μέτρα ενώ το μήκος του είναι πάνω από τρία μέτρα. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους ζυγίζει περισσότερο από οκτώ τόνους!!!!

Στον τόπο της ανακάλυψης βρέθηκαν διάφορα αγγεία, σκεύη, σερβίτσια. Ωστόσο, το λίθινο άγαλμα έχει προκαλέσει ένα κύμα διαμάχης σχετικά με το τι είδους ζώου είναι αλλά και τι εκπροσωπούσε στους ανθρώπους της αρχαιότητας ώστε να το φτιάξουν.

Πλήρης φωτογραφίες θα βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση όπου ακολουθεί και ένα άρθρο από την εφημερίδα Daily:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2260165/Archaeologists-baffled-ton-2-000-year-old-panda-statue-discovered-Chinese-excavation-site.html

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό, ίσως είναι ένα είδος Panda, το οποίο συχνά αναφέρεται στην συγκεκριμένη κινεζική επαρχία, όπως γράφει το ρωσικό κείμενο. Όπως βλέπετε όμως και εσείς δεν μοιάζει καθόλου με κάποιο Panda!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση