H ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

H ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

 Τα νέα που σας γράφω είναι από διάφορες εφημερίδες των τελευταίων ημερών για να διαπιστώσετε και μόνοι σας το τι γίνετε στην περιοχή. Προς το τέλος σας έχω νέα από αρχαιολόγους της περιοχής το τι γινόταν εκεί πριν την κρίση αλλά και το τι βρήκαν οι Αμερικανοί αλλά και το τι αναζητούσαν!!!

 Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λίον Πανέτα, δήλωσε την Τετάρτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βοηθήσουν την Τουρκία να αντιμετωπίσει έναν αριθμό θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Συρία.

Ο Πανέτα, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο τέλος της διήμερης συνάντησης των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, επιβεβαίωσε ότι έχουν αναπτυχθεί αμερικανικές δυνάμεις στην Ιορδανία, με το επιχείρημα της συνδρομής στην Τουρκία για τη διαμάχη της με τη Συρία.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, δημοσίευμα των New York Times ανέφερε ότι οι  ΗΠΑ έχουν στείλει κρυφά ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από περισσότερους από 150 ειδικούς στην Ιορδανία. Στόχος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι να προσφέρουν βοήθεια στις ένοπλες δυνάμεις της Ιορδανίας ως προς το πώς να διαχειριστούν ένα μεγάλο αριθμό προσφύγων που καταφθάνει από τη Συρία, αλλά και να τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο η Συρία να χάσει τον έλεγχο των χημικών της όπλων, κάτι που θα προκαλέσει αναταραχή στη χώρα και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε ευρύτερη σύγκρουση.

«Έχουμε εργαστεί με την Ιορδανία για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια σειρά από ζητήματα που έχουν αναπτυχθεί λόγω της κρίσης στη Συρία. Συνεργαζόμαστε για να καλυφθούν οι ανθρωπιστικές ανάγκες που προκύπτουν από τη συνεχής έλευση των προσφύγων στη χώρα», δήλωσε ο Πανέτα, σημειώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάζονται με τους γείτονες της Συρίας, επίσης, για να παρακολουθούν τις εξελίξεις σε ότι αφορά στα χημικά και βιολογικά όπλα στην σπαρασσόμενη από τη βία χώρα, εκφράζοντας την ανησυχία του για το ποια θα είναι η κατάληξή τους.  

«Συνεχίζουμε να είμαστε ανήσυχοι για την ασφάλεια των τοποθεσιών αυτών. Θέλουμε να είμαστε εντελώς βέβαιοι ότι αυτά τα χημικά όπλα δεν θα πέσουν στα λάθος χέρια. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αναπτύξει μια ομάδα από τις δυνάμεις μας εκεί», είπε ο Πανέτα στους δημοσιογράφους.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, ακόμη, ερωτηθείς εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες  βοηθούν την Τουρκία κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία, δήλωσε: «Έχουμε έρθει σε συζητήσεις μαζί τους για τα ίδια ζητήματα και τους βοηθάμε σχετικά με την ανθρωπιστική πλευρά της κρίσης στη Συρία». 

«Είναι προφανές ότι ανησυχούν για τους ίδιους λόγους που προβληματιζόμαστε και εμείς. Έτσι, δουλεύουμε μαζί τους, για να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να παρακολουθούμε την κατάσταση στη Συρία. Θα τους παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν  για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα λόγω της Συρίας », πρόσθεσε ο Πανέτα, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει τι είδους βοήθεια θα προσφέρουν στην Τουρκία.

Ενώ στην Ελλάδα ασχολούνται αποκλειστικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, στον κόσμο η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά ρευστή και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ξεσπάσματος διεθνούς ένοπλης αντιπαράθεσης. Η απόφαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης να δώσει το «πράσινο φως» για αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, αποδεικνύει περίτρανα τον ρόλο «πυροκροτητή» που έχει αναλάβει οικειοθελώς η Τουρκία, πιστεύοντας ότι κατά αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και όχι μόνο.

Ωστόσο το ΝΑΤΟ δεν στηρίζει στα «τυφλά» την πρόθεση της Τουρκίας, να είναι αυτή που θα ξεκινήσει στην ουσία την επίθεση κατά των Ρώσων (αφού αυτοί αποτελούν τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο για τα δυτικά συμφέροντα). Στην Ουάσινγκτον φαίνεται ότι υπολογίζουν την «Αρκούδα» και δεν επιθυμούν βιαστικές κινήσεις.

Βέβαια ο χρόνος πιέζει: Από την μία την Τουρκία, η οποία απομονώνεται γεωπολιτικά όλο και περισσότερο με το Κουρδικό αυτή την στιγμή να φαντάζει κόλαφος για το επιτελείο του Ερντογάν. Από την άλλη η νίκη του φιλορωσικού κόμματος στις γεωργιανές εκλογές, θα σημάνει λογικά την είσοδο της Γεωργίας από την δυτική στην ρωσική σφαίρα επιρροής. Άρα το «μαξιλάρι» της Γεωργίας χάνεται για Τουρκία και ΝΑΤΟ και οι Ρώσοι θα αγγίζουν πλέον τα σύνορα της γείτονας με αποστολή Ρώσων στρατιωτών στην Γεωργία.

Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει με όλους τους τόνους Δύση και Τουρκία να μην επιχειρήσουν στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Εάν δεν βρεθεί τελικά «φόρμουλα» συνεννόησης σε διπλωματικά πλαίσια, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι Ρώσοι θα χτυπήσουν πρώτοι. Η γεωγραφική θέση της αχανούς χώρας της Ρωσίας της δίνει εξαιρετικό πλεονέκτημα έναντι των Αμερικανών. Καλύπτει όλη την Ασία και την μισή Ευρώπη. Έτσι οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σ’ όλες τις περιοχές, χωρίς να έχουν ανάγκη κανέναν. Αντίθετα οι Η.Π.Α. χρειάζονται τις χώρες του ΝΑΤΟ για να δηλώσουν ασφαλή παρουσία σε Ευρώπη και Ασία.

Σε περίπτωση που Συρία και Ιράν «πέσουν» όμως στον έλεγχο των δυτικών συμφερόντων, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δυσχερή για την Ρωσία, διότι τα συμμαχικά στρατεύματα θα είναι πολύ κοντά στα ρωσικά σύνορα. Επομένως ο ρωσικός στρατός, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις, θα κινηθεί προς τα κάτω οδικώς, με σκοπό το περιθώριο ελιγμών προς και από τα σύνορα της Ρωσίας.

Ο τουρκικός στρατός θα απαντήσει με μεγαλύτερη σφοδρότητα αν συνεχιστούν τα επεισόδια με τις ρίψεις όλμων από τη Συρία στα σύνορα της Τουρκίας, προειδοποίησε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού, στρατηγός Νετζντέτ Οζέλ.

«Απαντήσαμε, αλλά αν συνεχιστούν (τα επεισόδια) θα απαντήσουμε με μεγαλύτερη σφοδρότητα» δήλωσε ο ίδιος στην κρατική τηλεόραση TRT.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις απαντούν στα πυρά και τις ρίψεις όλμων που δέχονται στα τουρκικά σύνορα από τη Συρία την τελευταία εβδομάδα.

Τα αντίποινα του τουρκικού πυροβολικού ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα ύστερα από πλήγμα συριακού όλμου στο τουρκικό Ακτσάκαλε στη συροτουρκική μεθόριο, εξαιτίας του οποίου σκοτώθηκαν πέντε άτομα.

Η τουρκική Εθνοσυνέλευση έχει δώσει την έγκρισή της στον τουρκικό στρατό να προχωρήσει σε επιχειρήσεις πέραν των συνόρων, εάν κριθεί απαραίτητο.

Για αυτά τα οποία έγραψε ο Saman  Lycan για την Συρία στα άρθρα του Λευκά Ιεράτεια δείχνουν να γίνονται πραγματικότητα με αυτά που αναζητούν τα Μαύρα Ιεράτεια!! Επικεφαλής της Deir Ezzor Αρχαιολογικό Τμήμα, o Amir Haio έχει πει ότι υπάρχουν περίπου 240 αρχαιολογικοί χώροι σto Deir Ezzor κυβερνείο (βορειοανατολική Συρία), συμπεριλαμβανομένων των 72 που καταγράφονται ως τοποθεσίες. Η πιο σημαντική από αυτές τις περιοχές είναι Bkrus, η οποία χρονολογείται από το 6900 π.χ.., Μαχία, 3200 π.χ.. Τελ αλ-Σαρ’ά 3000 π.χ.. Τηλ. Αbu Ateeq τάφος, 2200 π.Χ.. Τηλ. Sheikh Hamad 1300 π.Χ.. Dora EuruposSalhiye” 300 π.Χ.. και zalabia Halabia 300 μ.Χ.. Υπάρχουν επίσης πολλές συμπτώσεις που χρονολογούνται σε διάφορες περιόδους μεταξύ τους, Τel alKasra, Τel alBaseera, Τel alkasabi, Τηλ. Tabos, Τηλ. Αbu Nhod. Ο Γάλλος καθηγητής JeanClaude Margueron, δήλωσε η Mary ήταν η πρωτεύουσα του Βορρά οι Ασσύριοι, οι οποίοι έλεγχαν το βόρειο λεκάνη του Ευφράτη και της Μεσοποταμίας, ενώ η πόλη της Ουρ είχε τον έλεγχο νότιο τμήμα και είχε συναγωνίστηκε την πόλη της Βαβυλώνας, που ήταν το κέντρο της Μεσοποταμίας.Margueron πρόσθεσε ότι η Μαρία ήταν το μεγαλύτερο κέντρο για την κατασκευή μεταλλικών αντικειμένων η περιοχή. Έτσι ελέγχεται η κίνηση των μετάλλων που προέρχονται από την οροσειρά του Ταύρου, όπως ο χαλκός, ο μόλυβδος, που κατασκευάζονται για όπλα. Οι Αμερικανοί πριν την κρίση έκαναν πυρετωδώς ανασκαφές στην περιοχή και σε κάποιες από αυτές δεν άφηναν ούτε τους ντόπιους αρχαιολόγους να πλησιάσουν, λέγεται ότι βρήκαν ένα είδος καμπάνας που θυμίζει πτητική μηχανή, καθώς και μια σειρά από χρυσά νομίσματα τα οποία απεικονίζουν διάφορους πλανήτες, άγνωστους σε εμάς. Είπε επίσης ότι τα αγάλματα που βρέθηκαν στο Βασίλειο της Μαρίας διαφέρουν από τα υπόλοιπα αγάλματα που ήρθαν στο φως σε άλλους αρχαιολογικούς χώρους από την άποψη της μορφής, τα στοιχεία , των μεθόδων τοποθέτησης και των άγνωστων βιομηχανικών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για να φτιαχτούν. Σε όλες τις έρευνες τους είχε ακούσει ότι οι Αμερικανοί απεγνωσμένα έψαχναν να βρουν ένα άσπρο ναό ( Λευκό Ιεράτειο ) το οποίο τους λέγαμε ότι δεν έχουμε στοιχεία για κάτι τέτοιο στην ιστορία μας, το χαμόγελο τους έδειχνε να ξέρουν περισσότερα από εμάς. Είπε επίσης όλα τα σημαντικά ευρήματα δεν βρίσκονται πλέον εκεί….. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η Ιστάρ, Ornina και Ashki Mary. Σημείωσε ότι ο σχεδιασμός της Μαρίας ήταν σε κυκλικό σχήμα που περιβάλλεται από ένα τείχος, και συνδέεται με τον Ευφράτη ποταμό με ένα κανάλι για να ρέει το νερό. Σε μια έρευνα που διενεργήθηκε από την Ισπανίδα καθηγήτρια Juan Luis στη Μέση Ευφράτη περιοχή, βόρεια Συρία η Luis είπε ότι οι αρχαιολογικοί χώροι εκτείνονται κατά μήκος της κοιλάδας του Ευφράτη από Halabiazalabia στο Τel Ahumaida. Τα πιο σημαντικά αξιοθέατα είναι Tel Ahumaida και AbualAteeq τάφος που χρονολογείται από την προ λίθινη εποχή και των Ασσύριων εποχών. Σφραγιδοκύλινδροi, και μοναδική κεραμική που ξεθάφτηκαν στην περιοχή.

Δυστυχώς τα γεγονότα ολοένα μέρα με την μέρα παίρνουν άσχημη τροπή στην περιοχή ελπίζω για το καλό όλων μας να μην βρουν το μέγα Λευκό Ιεράτειο που αναφέρει ο Saman Lycan ή άμα το βρουν τουλάχιστον να είναι αργά για αυτούς!!

Να είστε όλοι πάντα καλά….

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


4 σκέψεις στο “H ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

 1. Πολύ σωστά το έθεσες , το πρώτο σκέλος είναι απόλυτα σωστό ,
  το χω πει και εγώ αρκετές φορές … και έτσι είναι …
  τώρα στα άλλα, χμμμ θα σου πω πως το βλέπω κι εγώ …
  Ναι ο Θεός θα μπορούσε να εξοντώσει οτιδήποτε ,
  βλάπτει τον Άνθρωπο αλλά….έτσι θα επέμβαινε στην ζωή μας ,
  πράγμα άκυρο και αντίθετο στην Ελεύθερη Βούληση ,
  υπάρχει μεν το Κακό , αλλά είναι καθαρά επιλογή μας ,
  γιαυτό και υπάρχει για να ξέρουμε να διαλέγουμε μόνοι μας τον δρόμο που θα πάρουμε …Ακούω ανθρώπους να λένε : – Που είναι ο Θεός κι αφήνει τόσα παιδάκια να πεθαίνουν στην Αφρική…
  Δεν σκέφτονται όμως με το χρυσό που κρύβει πχ. Μόνο το Βατικανό γιατί είναι πόσοι άλλοι ακόμη θα μπορούσε να ταίσει , όλη την Αφρική,
  άρα κι εκεί θα μπορούσε να κάνει κάτι ο Άνθρωπος…για τους Πολέμους; πάλι ο άνθρωπος φταίει αυτός τους κάνει όχι ο Θεός ..
  εμείς απ τον Θεό είμαστε ελεύθεροι και πάντα θα μας βοηθάει σε κάθε τι μας , αφού τον επικαλεστούμε σαν φίλο , πάτέρα, αδερφό κι όχι σαν κάτι άλλο φοβερό…

  Όσο για τον γέροντα ναι , δεν θεωρώ προφητεία τα όσα είπε,
  αλλά πρόβλεψη …. και τι δεν έγινε όταν το είχα πει σε ένα σάιτ αυτό
  πως ήταν προβλέψεις κι όχι προφητείες , είπαν πως βλασφημώ κι ότι ,
  δεν ήταν μέντιουμ …που να καταλάβουν όμως τι σημαίνει προ-βλέπω. Ίσως όμως να παραπλανήθηκε κι ο γέροντας απ τον (Εξ απο εδώ) γνωρίζουμε πως αυτός θέλει να τρομοκρατεί τον κόσμο δείχνοντάς τους το μέλλον…οπότε δεν ξέρω ίσως να κάνω και λάθος στο θέμα του γέροντα ήταν ένας σοφός Ανθρωπος κι αξιοθαύμαστος ..

  Αυτά , απ την άλλη είναι και η σκοτεινή πλευρά …που προωθεί και τις *προφητείες* , εδώ είμαστε κι ότι είμαστε άξιοι να δούμε θα το δούμε…

 2. Αυτό που σκέφτηκα κατευθείαν μόλις είδα στο ιντερνετ να ξεκινάει *πόλεμος* Τουρκίας – Συρίας το Ναό του Λ.Ι και τα λόγια του γέροντα Παίσιου πως αν ξεκινήσει απο κάτω δεν θα αναμειχθεί η Ελλάδα ενώ απο πάνω θα είχαμε μπλέξει και εμείς ….

  Όλα σιγα σιγά βγαίνουν και επαληθεύονται …..

  Εύχομαι όλα να πάνε καλά (όσο καλά θα μπορούσε να λέγεται αυτό )
  και να μη θρηνήσει και η Ελλάδα μας …

  Έχω εμπιστοσύνη στο Θεό ότι και να κάνουν το σχέδιο Του προωθούν θέλουν δε θέλουν…

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ GIWTA!!!!

   ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!
   ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙ-ΗΛ = ΣΑΤΑΝΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ!!!!

   ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ;

   ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙ-ΗΛ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΥΧΤΑ Η ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΛΥΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΔΗΣΤΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΓΙΝ ΕΝ ΓΙΑΝ!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ ΜΕΝΕΙ Η ΕΞΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗ:

   ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!! ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΤΡΑΓΟ!!!! ΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ!;! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!

   ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΠΗΓΑΊΝΑΝΕ ΠΙΣΩ; ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ!!!!

   ΑΛΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΏΝ Η ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΟΛΑ…….

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

   ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!! ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ…

   << ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΙΕΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ Η ΨΕΥΔΟ ΜΕΣΙΕΣ..... >>>

   ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!! ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ!!!!

   ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΕΙ; ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

   ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΎΜΠΑΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

   ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ……..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ;

Αφήστε μια απάντηση