Η UTOPIA MΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΟ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η UTOPIA MΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΟ

 

SAMAN LYCAN

Στο τέλος του άρθρου θα απαντήσω…..!!!!

Utopia Utopia <…………utopia@gmail.com>;

Προς

εμένα

Νοεμ 5 τις 7:55 μ.μ.

 

ΣΑΜΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ καλησπέρα !

 

Σου στέλνω ενα άρθρο για το Αλλάχ.

Κάποια στιγμή ,πρέπει να μάθουμε ο κόσμος, τι πραγματικό ρόλο παίζουν αυτοί οι μουσλίμς, από που κατάγονται, και ποιον ασπάζονται, γιατί πολύ μας φοβερίζουν και γιατί θέλουν να γίνουν και οι πρώτη παγκόσμια θρησκεία.

Επίσης κι ενα άρθρο για τα ξωτικά, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινό ή όχι…Δεν μας έχεις μιλήσει για τα ξωτικά και τι ζημιά προκάλεσαν στα ερπετά, (αλλά κατά πόσο αυτό είναι επιτρεπτό να μας φανερωθεί -κι άν είναι- να μάθουμε για τα ξωτικά και τους νάνους?).

Επίσης βρήκα κάποιες φωτογραφίες για τα “λατρεμένα” ερπετοειδή…(!)…

Μου κάνουν εντύπωση τόσες λεπτομέρειες στις προσωπογραφίες των ερπετών ,αλλά και στα τοπία, από κάπου αλλού προέρχονται, μέσω καθοδήγησης και όχι από τη φαντασία ενός καλλιτέχνη…

Κάτι μου  βρωμάει εδώ.

Κι αυτό στο λέω διότι στην εφηβεία κι εγώ ζωγράφιζα φανταστικά θέματα, αλλά τόση μεγάλη φαντασία δεν είχα, οπότε “αυτά” ή αυτοί ,που έριξαν τις φωτογραφίες εδώ, είτε είναι ερπετά είτε τσιράκια, και τους ζωγράφισαν ή φωτογράφισαν.

Εκτός κι αν οι “καλλιτέχνες”, καπνίζουν χασίς και μαριχουάνα και συνδέονται με τα ερπετά στα επίπεδα, μεταξύ οραματισμού και ελαφρού ύπνου .

Αν και από όσο γνωρίζω ,οι ναρκωτικές ουσίες δεν επιτρέπονται για να γίνει μια σύνδεση ,και η διαδικασία της σύνδεσης σε πάρα πολύ προχωρημένο επίπεδο ύπνωσης , (εκεί όπου το σώμα αιωρείται στον αέρα),είναι επικίνδυνη αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός μύστης να σε επαναφέρει πίσω. Χρειάζεται να γίνει και κάποια ειδική δίαιτα πριν ,και όχι ναρκωτικά.

Άν τελικά, κάποιοι “καλλιτέχνες” ,σχετίζονται με τα ναρκωτικά, είναι δυνατόν να θυμάται ο νους, μετά, τόση λεπτομέρεια στην εικόνα? Δε το νομίζω.

Εδώ λιάρδα να γίνουμε από το  αλκοόλ , μετά δε θυμόμαστε τίποτα μετά, ειδικά αν ανακατευτούν τα ποτά…

Πήξαμε στη φολίδα λεμέ και κλαίμε…!!!

Όλα αυτά που σου στέλνω, ίσως σου φανούν χρήσιμα.

Τιμή και χαρά μου να βοηθώ εσάς!!!

Και όπως έγραψε και ο Σωκράτης “δε μπορώ να διδάξω τίποτε σε κάποιον ,μπορώ όμως να τον κάνω να σκέφτεται”!.

Ουτοπία.

 

====================================================================

 

http://mysterybabylon-watch.blogspot.gr/2011/07/who-is-allah.html  (αλάχου)

 

 

http://www.metafysiko.gr/?p=635     (Ξωτικά)

 

————————————————————————————————————————————–

 

(Φωτογραφικό υλικό)

 

 

http://www.deviantart.com/art/the-Anunnaki-115109504

 

 

http://dahami.deviantart.com/

 

 

http://dahami.deviantart.com/art/Our-Blessed-Reptilian-Virgin-169959772

 

 

http://chrisreach.deviantart.com/art/Hybrid-320949691

 

 

http://chrisreach.deviantart.com/art/Reptilian-humanoid-343944146

 

http://cobalt358.deviantart.com/art/The-Lord-Draconian-Anu-107025253

 

 

http://eugenius330.deviantart.com/art/Reptilian-186245368

 

 

http://losttapes219.deviantart.com/art/Reptilian-Portrait-329764056      ( όντως θυμίζει το έμβρυο στη μήτρα )

 

 

http://eugenius330.deviantart.com/art/Extraterrestrial-potraits-310825876

 

 

http://3.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/Sw-KLxDeG4I/AAAAAAAAAEw/xcVCF-Bi9LA/s1600/terran-dragonian-hierarchy.jpg

 

 

http://chrisreach.deviantart.com/art/Draconian-King-Anu-Is-Summoned-123776797

 

 

http://losttapes219.deviantart.com/art/Fantascape-1-157218765

 

 

http://losttapes219.deviantart.com/art/Interstellar-Arks-275390461

 

 

http://chrisreach.deviantart.com/art/Sirian-Prince-445243632

 

 

http://losttapes219.deviantart.com/art/Jurassica-1-168206529

 

 

http://losttapes219.deviantart.com/art/Prehistoric-Craft-191159388

 

 

http://losttapes219.deviantart.com/art/Last-Days-Of-Atlantis-293260154

 

 

http://chrisreach.deviantart.com/art/anguish-parking-59481941

 

 

http://chrisreach.deviantart.com/art/Testing-Life-207592707

 

 

http://chrisreach.deviantart.com/art/duality-79688101

 

SAMAN LYCAN

Αγαπητή Utopia λες να φταίει ο Αλλάχ!;! Η οποιαδήποτε άλλη θεότητα για τις σφαγές που γίνονται στο όνομα τους!;! Εδώ δεν θα με βρει σύμφωνο!!!! Μην ξεχνάς τις σταυροφορίες και μην ξεχνάς ότι οι χριστιανοί έκαναν επιθέσεις στους μουσουλμάνους πρώτοι!!!! Κατάσφαξαν και πετσόκοψαν εκατοντάδες χιλιάδες αθώους μουσουλμάνους!!!!

Όχι δεν φοβάμαι τους φανατικούς μουσουλμάνους που τα λέω έτσι μην με βρούνε και μου κόψουν το κεφάλι!!!! Τα λέω έτσι διότι αυτή είναι η πραγματική ωμή αλήθεια!!!! Διότι ειδικά αν δεν είχαν γίνει οι σταυροφορίες με την δικαιολογία την εύρεση του Άγιου δισκοπότηρου ( σήμερον ημέρα τρομοκρατία προς τους χριστιανούς  ) δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα παγκοσμίως!!!! Όμως το άρθρο που μας έστειλες λέει άλλα!!!! Και κάτι άλλο οι μουσουλμάνοι ως θρησκεία δεν φοβερίζουν κανέναν και δεν δέχονται αυτά τα αίσχη που κάνουν οι φανατικοί!!!! Οπότε δεν πρόκειτε για σωστούς μουσουλμάνους που πιστεύουν πράγματι στον Αλλάχ αλλά σε κάτι άλλο!!!! Ίσα ίσα που οι μουσουλμάνοι σέβονται πολύ τις άλλες θρησκείες ποιο πολύ από ότι τις σέβονται οι χριστιανοί!!!!

Τώρα όσο για τα ξωτικά ίσως κάνω κάποιο ιδιαίτερο άρθρο στο μέλλον!!!! Σε ευχαριστούμε για αυτά που μας έστειλες να είσαι πάντα καλά!!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “Η UTOPIA MΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΟ

  1. ΟΔΑΚΟΣ!!!!

   ΤΗΝ ΜΕΓΕΝΘΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ!;! Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ!;!

   ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΕΛΕΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ – ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΔΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΤΩΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΩΕΣ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ…!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 1. Morfeas!!!!!

  ΣΩΣΤΑ!!!! ΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΗΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΖΙ!!!!

  ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΒΡΕ ΣΥ ΜΟΡΦΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΗΚΟΥΣ!!!! ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΕΓΕΙΝΕ ΕΚΣΥΧΡΟΝΗΣΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΟΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!! ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Θα συμφωνήσω πλήρως με το τελευταίο μέρος της απάντησης σου, ότι στο τέλος πρέπει να αρχίσει ο κόσμος (αν και είναι ουτοπία ότι θα γίνει) να σεβόμαστε τα πιστευώ του συναθρώπου μας. Το θέμα είναι ο φανταμανταλισμός που μεγαλώνει και στο τέλος θα οδηγηθούμε σε ένα νέο θρησκευτικό παγκόσμιο πόλεμο. Επειδή είχα στο παρελθόν στενούς φίλους που σπουδάζαμε μαζί και ήταν Μουσουλμάνοι διάβασα αρκετά από τα βιβλία τους. Πάντα πιστεύω ότι πρέπει να διαβάζεις ανοικτά και να μαθαίνεις τις άλλες θρησκείες και φυσικά δεν είναι υποχρέωση να ασπαστείς. Απλά έχω τους ενδοιασμούς σε αρκετά θέματα με το Ισλάμ γιατί τα έζησα από κοντά και ειδικά η αντιμετώπιση ατόμων που αποφάσισαν να μην είναι Μουσουλμούνοι πιά και πως τους συμπεριφέρονταν οι οικογένειες τους. Πιστεύω ότι δυστυχώς το Ισλάμ εισέρχετε στον δικό του μεσαίωνα και το αποτέλεσμα αυτό ίσως να είναι πολύ πιο καταστροφικό για την ανθρωπότητα από ότι ο μεσαίωνας των Χριστιανών.

 3. Θα συμφωνήσω μαζί σου Σάμαν για τις γενοκτονίες που έγιναν επί Σταυροφοριών. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Φράγκοι και ο Πάπας της Ρώμης ήταν αυτοί που έφεραν την μεγαλύτερη ευθύνη για την καταστροφή της Κωνσταντινούπολης με τις 2 σταυροφορίες, όπου καταλύστεψαν την Πόλη και πήραν όλα τα πλούτη της και δεν θα αναφερθώ για της ομότητες που έγιναν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Όμως θα διαφωνίσω στο θέμα των μουσουλμάνων γιατί το κοράνι είναι ένα βιβλίο που προωθεί το μίσος. Επίσης αν διαβάσεις την ιστορία του ιδρυτή τους, ο οποίος για να επιβάλει την θρησκεία του δεν δίστασε να σφάξει χιλιάδες ανθρώπους. Όσο για το τι είδους άτομο ήταν; Παντρεύτηκε μια 6χρονη και είχε πλήρης σχέσεις μαζί της όταν ήταν 9 χρονών. Η γυναίκα σε αυτή την θρησκεία θεωρείται αντικείμενο χωρίς δικαιώματα.

  Τώρα όσο για τους Σταυροφόρους, στην Καινή Διαθήκη, δηλαδή τις Ελληνικές Γραφές όπως διαφορετικά λέγονται, γιατί τα λόγια και οι Πράξεις του Ιησού Χριστού γράφτηκαν στη Ελληνική γλώσσα, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά που να υποστηρίζει την βία. Αντιθέτος μάλιστα, ο ίδιος ο Χριστός, ήταν ενάντια στην βια και στον πόλεμο, έζησε μια ζωή αγία, δηλαδή καθαρή, θεράπευσε ανθρώπους, έκανε θαύματα και ανέστησε νεκρούς. Ένας βίος εντελώς αντίθετος από αυτόν που ίδρυσε το Ισλαμ. Οι πράξεις και οι πολέμοι των Σταυροφόρων δεν έχουν απολύτως καμιά υποστήριξη από όσα γράφτηκαν στην Καινή Διαθήκη, όπου ο Χριστός είπε ξεκάθαρα, μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις, σε αντίθεση με το κοράνι όπου η βία υποστηρίζετε για να επιβληθεί η “σωστή πίστη”…

  1. Morfeas!!!!

   ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!!! ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ!!!!

   ΟΜΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ!!!!

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!!! ΟΙ ΣΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΦΑΧΤΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣΤΕ!!!! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΙ ΣΟΥΡΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ!!!!

   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΟ Ο ΜΟΑΜΕΘ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!;! Η!!! ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!;! ΟΧΙ!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΘΕΟΡΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΙΛΙΑΡΙ ΕΝΟ ΕΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!!

   ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ!!!! ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΟΥ!;! ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ!;! ΑΠΑΤΕΟΝΑ!;! ΣΩΣΤΟΥ!;! ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΓΑΜΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΤΩΡΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΑΜΕΘ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΑΜΕΘ ΤΟΝ Β ΤΟΝ ΠΟΛΥΟΡΚΙΤΗ ΔΙΟΤΗ Ο ΜΟΑΜΕΘ Ο ΥΔΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΗΚΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ!!!! ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥ ΥΔΡΗΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΗΣΜΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟ ΔΙΑ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΠΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση