ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Η ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΠΟΥΤΣΕΤΖΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

Η ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΠΟΥΤΣΕΤΖΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 

Αποφασίσαμε σαν ομάδα να κάνουμε κάποια ηχητικά άρθρα τα οποία θα ανήκουν στην κατηγορία των ειδικών άρθρων!!!! Σε αυτά τα άρθρα θα μιλήσουμε για την εναλλακτική γνώση, για συνομωσίες, για μεταφυσική, παράξενα πλάσματα, Α.Τ.Ι.Α., Μέση Γη και για πολλά άλλα θέματα!!!! Τα ηχητικά άρθρα θα συνοδεύονται από φωτογραφίες ή ακόμα και κάποια βίντεο!!!! Θα ήθελα την κατανόηση σας για τυχόν λάθη εκφραστικά, ο λόγος είναι ότι δεν είμαι το εξοικειωμένος με την ηχητική τεχνολογία!!!! Από αυτά τα άρθρα δεν περιμένω κανένα οικονομικό όφελος ή κάποια προσωπική δόξα!!!! Όπως έχω ξανά πει δεν αμοίβομαι ούτε γράφω σε περιοδικά ή ομιλώ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ή σε κανάλια τηλεοράσεως!!!! Στο μόνο κανάλι που ομιλώ κατόπιν προσκλήσεως και χωρίς αμοιβή είναι στο Αstra Τv Volos στην εκπομπή του κυρίου Βασίλη Μπαντίδη με τίτλο Κώδικας Μυστηρίων!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xAsFQazWPOU[/youtube]

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


11 σκέψεις στο “ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Η ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΠΟΥΤΣΕΤΖΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 1. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΙΨΗΛΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΟΡΕΣΙΒΙΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΚΟΚΙΝΑ ΖΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ…ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΠΑΝΩ ΑΠΟ [ΔΥΟ] ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ…

  1. arkasx!!!!!

   ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ!!! ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΥΚΑΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!!!!

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. ΣΑΜΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ..!!!!!!! ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ Κ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ
  ΜΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ …!!! ΑΝΑΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ !!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση