ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΛ!!! Part 3

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΛ!!! Part 3

 

Μαρία Orsitsch, γνωστή και ως Μαρία Orsic, ήταν ένα διάσημο μέντιουμ  που αργότερα έγινε ο ηγέτης της Εταιρείας Vril!!! Λέγεται ότι είχε  τηλεπαθητικές δυνάμεις που δεν έχουν ξανά μετρηθεί σε άνθρωπο!! Επίσης είχε τηλεκινητικές ικανότητες, οι ικανότητες αυτές ήταν τόσο ισχυρές που μπορούσε με την σκέψη της και μόνο να σηκώσει ένα άρμα Λέοπαρντ, αυτό που σας λέω είναι ταυτοποιημένο ότι είναι αλήθεια, όταν το είδε αυτό ο Χίτλερ την έχρισε αρχηγό των μέντιουμ αλλά και ερευνήτρια στο να βρει και αλλά μέντιουμ με ψυχικές δυνάμεις όπως τις δίκες της……

 

Η Orsic γεννήθηκε στη Βιέννη. Ο πατέρας της ήταν από την  Κροατία και η μητέρα της ήταν  Γερμανίδα γεννημένη στη Βιέννη. Αν και δεν ήταν γνωστή σαν μέντιουμ είναι άγνωστο το πώς την βρήκε ο Χίτλερ, ήταν γνωστή στην παραψυχολογική εταιρία της Βιέννης ως  Μαρία Orsic, και παράμενε εγγεγραμμένη στα αρχεία της παραψυχολογικής εταιρίας μέχρι τη δεκαετία του 1960 οι ιστορικοί αλλά και οι συγγραφείς αναφέρουν μόνο την συμμετοχή της με το ναζιστικό μυστικισμό. Λέγεται επίσης ότι ήταν ιέρεια σε παγανιστικές εκδηλώσεις που είχαν εκλείψει από πολύ παλιά, παγανιστικές τελετές των Ρούνων αλλά και των Βίκινγκς!! Υπάρχουν κάποια σπάνια ντοκουμέντα από αυτόματη γραφή που έπαιρνε τηλεπαθητικός τα μηνύματα αλλά και στην γραφή των Ρούνων……

Μαρία Orsic αναφέρθηκε για πρώτη φορά και απεικονίζεται το 1967 από τον Bergier και Pauwels στο βιβλίο τους Aufbruch ins dritte Jahrtausend: Von der Zukunft der Vernunft phantastischen ( Αναχώρηση στην Τρίτη Χιλιετία ή Φανταστικό Ξεκίνημα στην Τρίτη Χιλιετία ), ένα βιβλίο που για την εποχή του έκανε πολύ θόρυβο σε διαφόρους κύκλους!!  << Μέχρι τότε η δράση της ήταν άγνωστη στον πολύ κόσμο, όχι μόνο αυτό αλλά και πολύς κόσμος δεν ήξερε για τους ψυχικούς των ναζί μέχρι τότε. Όταν οι σύμμαχοι μάθανε ότι οι ναζί χρησιμοποίησαν ψυχικούς έκαναν και εκείνοι ακριβώς το ίδιο πράγμα >>!!  Οι αμερικανοί λέγεται ότι ήρθαν σε επαφή με τους Γκρίζους με ψυχικούς!!! Αλλά στο μέλλον Αμερικανοί και Ρώσοι χρησιμοποίησαν τους ψυχικούς τους ως όπλα, μέχρι και σήμερα ειδικότερα οι Ρώσοι έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο ζήτημα των ψυχικών με απίστευτα αποτελέσματα!!!

 Μαρία Orsic, με τις ευλογίες του Χίτλερ έγινε επικεφαλής του  Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik  ( Παν – Γερμανικής Μεταφυσικής Εταιρίας ), ιδρύθηκε στις αρχές του 20 ου αιώνα αλλά τα ηνία τα επήραν όσοι είχαν  εμπλακεί στην εξωγήινη τηλεπαθητική επαφή και ήταν ψυχικός!!!

<< Η κοινωνία μετονομάστηκε αργότερα σε «Vril Society» ή «Κοινωνία της Vrilerinnen Γυναικών >>.

Το 1917 η Μαρία Orsic φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους από τον πλανήτη Aldebaran με τα μέντιουμ από τον Βρίλ κύκλο της. Αργότερα το 1919 ο κύκλος των  Βρίλ συναντήθηκε με άλλες μυστικές ομάδες της εποχής,  στην περιοχή του Berchtesgaden για να συζητήσουν ένα πιθανό ταξίδι για το Aldebaran αλλά και την αντιμετώπιση των αλλοδαπών, αλλά και την κατασκευή των ναζιστικών ΑΤΙΑ.

 

 

Οι Οδηγίες σχετικά με το διαστημική αποστολή συζητήθηκε σε  λεπτομερή ανάλυση του ναζιστικού Αποκρυφισμού με τίτλο << Μαύρος Ήλιος: Άριες  λατρείες, Εσωτερικό ναζισμό, με  την πολιτική της ταυτότητα >> .  Η Μαρία ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί mediumnistically μετάδοση, όταν άρχισε να γράφει σε μια μυστική γερμανική γραφή ονόματι Templar – μια γλώσσα άγνωστη, αυτή η γλώσσα περιέχει τα τεχνικά δεδομένα για την κατασκευή μια ιπτάμενης  μηχανής .

 

Τα Βρίλ έγγραφα αναφέρουν, ότι αυτά τα τηλεπαθητικά μηνύματα είχαν την καταγωγή τους από το Aldebaran, ένα ηλιακό σύστημα 64 έτη φωτός μακριά, κοντά στον αστερισμό του Ταύρου.

Το 1945 η Μαρία Orsic αλλά και τα αλλά μέντιουμ αλλά και κάποια επίσημα άτομα εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους . Αυτό έχει οδηγήσει  κάποιους  συγγραφείς που είναι θεωρητικοί της συνωμοσίας και της ναζιστικής απόκρυφης εποχής. (π.χ. Ιan Udo που έγραψε το βιβλίο Ιερές τρύπες) πιστεύει ακράδαντα ότι η Μαρία Orsic διέφυγε μαζί με όλους που προανέφερα στο πλανήτη Aldebaran.


Είναι η “Sully” το Grandmaster της Εταιρείας Βρίλ; Σύμφωνα με δύο πηγές έγκυρων ερευνητών αλλά και τη δική μου έρευνα και τις παρατηρήσεις μου, μπορεί κάλλιστα να είναι!!! Κάποιος ερευνητής ονόματι Bodo Alferdrih μου έδειξε μία από τις πηγές του επίσημου ναού της Ίσιδος Signet στην Αρχαία Αίγυπτο, από το καιρό της  στρατιωτικής  κατοχής  της και απεικονίζει  την θεά Ίσιδος  κάτω από ένα ταύρο!!!. Ο πλανήτης Aldebaran  είναι γνωστός  ως η  και Bull ( Ταύρος ),  στον αστερισμού του Ταύρου.

Η εικόνα της  Ίσιδος  έμοιαζε ακριβώς σαν το << κορίτσι των Βρίλ >>.
Ήταν πολύ δύσκολο να βρω μια καλή ζωγραφιά της Ίσιδος για  να συγκρίνουμε τις δύο, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που θα μπορούσα να πω ότι έχουν κάποια  ομοιότητα με την Sully η Μαρία Orsic!!!!.


Για την Ανταρκτική ακολουθούν κάποιες  πληροφορίες που προέρχονται απευθείας από μια πηγή, από την μυστική εταιρία Θούλη, το νόημα της πηγής αυτής είναι κωδικοποιημένο, ίσως το έχετε ακούσει και ίσως όχι, ( Οrsbon Ορσμπον). Το 1939, ο Καπετάνιος Alfred Ritscher της ναζιστικής Γερμανίας βρισκόταν στην είσοδο της Ανταρκτικής, ύστερα από κάποιες έρευνες μετά από ένδειξη της Οrsic βρήκε την είσοδο για το εσωτερικό της Γης!!! Βρήκε επίσης το << ILAT-LITUM >> ( ΕΝΟΣ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ) που ήταν πλάκες οπού ήταν τοποθετημένες μέσα σε μια σαρκοφάγο που βρέθηκε στην ακτή της Neuschwabenland . Στην σαρκοφάγο αυτή υπήρχαν πιο πολλές οδηγίες όπου από εκείνη την ώρα ήταν διαθέσιμες  στην μυστική εταιρία Βρίλ!!!

Οι πλάκες  << ILAT-LITUM >> χωρίστηκε σε αρκετές χαραγμένες μεταλλικές πλάκες ή δισκία, ο πλοίαρχος τα έφερε πίσω στο Βερολίνο οπού αποκωδικοποιήθηκαν  στα  Γερμανικά με την βοήθεια της Οrsic αλλά και κάποιων ειδικών καλεσμένων που είχε ζητήσει η ίδια από το Θιβέτ!!!  Όταν οι πλάκες βρέθηκαν μετά την πτώση του Βερολίνου, κανείς δεν μπορούσε να τις διαβάσει, γιατί ήταν γραμμένη στην Ακκαδική γλώσσα!!! Πιστεύω ότι ίσως σήμερα τις έχουν αποκωδικοποιήσει……..

Ο ερευνητής και καλός φίλος Βοdo που ανέφερα πιο πριν μου είπε ότι είχε την μετάφραση από τις πλάκες στα χεριά του, δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν ήταν οι αυθεντικές ή όχι. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα βρήκε σε ένα εγκαταλειμμένο καταφύγιο στο Βερολίνο το 1958 όταν δούλευε στον δήμο. Του είχαν αναθέσει μαζί με δέκα ακόμα άτομα να καθαρίσουν το χώρο του καταφυγίου γιατί τότε ο δήμος ήθελε να το κάνει μουσείο. Μου είπε ότι βρήκε τα έγγραφα κολλημένα στον εξωτερικό πάτο μιας σόμπας που υπήρχε εκεί από τον πόλεμο, μια από τις πολλές. Διαβάζοντας τα έγγραφα έμεινα έκπληκτος από αυτά που διάβασα η συνάντηση έγινε στις 3/8/1992, θα σας αναφέρω κάποια από αυτά που θυμάμαι…………

Οι πλάκες αυτές γραφτήκαν για εκείνους που έμειναν πίσω στον πλανήτη ΚΙ, που σήμερα ονομάζουμε Γη. Οι πλάκες μας δείχνουν την  ιστορία των θεών από την άφιξή τους, αλλά και τον πόλεμο με τους Σαυροειδείς εχθρούς τους, αναφέρει την εμφάνιση νέων ειδών αλλά και την εξέλιξη του DNA και άλλα … οι πλάκες  παραπέμπουν επίσης στα σημάδια που δείχνουν για την επιστροφή των Θεών!!! Επίσης αναφέρεται σε όλα, τους ιπτάμενους δίσκους που έφτιαξαν οι ναζί αναφέροντας ως το πιο τέλειο σκάφος το Βρίλ – Όντιν!! Είναι η ιστορία του εαυτού μας και όλα τα έργα μας.

Το Βρίλ – Οντιν χρησιμοποιείται για την περιήγηση σε ένα άχρονο χώρο (υπέρ-χώρου), καθώς και για την αξιολόγηση των προσεχών εκδηλώσεων που θα επακολουθήσουν στη Γη!!. Ως εκ τούτου, θα ήταν πολύ επικίνδυνο εάν έπεφτε σε λάθος χέρια … Μόνο όταν όλοι μας θα καταλάβουμε ότι είμαστε τα παιδιά των θεών θα υπάρξει ειρήνη και το θεϊκό σχέδιο είναι κλειστό για ένα άλλο……..  στο ILAT-LITUM περιέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την εκφόρτωση των Θεών Anunnaki  στη Γη και τον πόλεμο  με τους  Σαυροειδείς. Στο εσωτερικό της σαρκοφάγου υπήρχαν  επίσης οδηγίες για το πώς να κατασκευάσουμε ένα ιπτάμενο δίσκο Βρίλ – Οντιν αλλά και  διαστημικά οχήματα. Το Βρίλ – Οντιν κατασκευάστηκε το φθινόπωρο του 1944.

Επί του σκάφους ήταν ο Reichskanzler ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο προορισμός της πτήσης του Βρίλ – Οντιν  ήταν στο  Sumi-Μια, στο ηλιακό σύστημα του πλανήτη Aldebaran. Σύμφωνα με το Όσμπορν, όλες οι επόμενες εμφανίσεις του Χίτλερ από το 1944 και μετά έγιναν από τον σωσία του!! Το πτώμα στο καταφύγιο ήταν του σωσία του Χίτλερ……. Το μυστικό αυτό υπάρχει με ηχογραφήσεις του Χίτλερ για το θέμα αυτό, φτιάχτηκε  και δόθηκε  στο Βατικανό από έναν Επίσκοπο Bremer, αυτά τα αρχεία υποτίθεται ότι πρέπει να ανοίξουν  το 21/12/2012 ( !!!!! ).

 

Captain Ritscher, όταν έκανε την αποστολή στην Ανταρκτική έπαιρνε όλες τις εντολές από την Οrsic τηλεπαθητικός, αυτό έγινε γιατί μαζί στην αποστολή αυτή ήταν ένα άλλο διάσημο μέντιουμ αλλά και γραμματέας των Βρίλ ονόματι Sigrun. Τα δυο μέντιουμ μπορούσαν και επικοινωνούσαν αναμεταξύ τους όλη την διάρκεια της αποστολής.  << Αν δεν υπήρχαν αυτές δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρίσκαμε όπως δήλωσε αργότερα ο καπετάνιος >>!! Αυτό σημαίνει ότι Ritscher δεν βρήκε την σαρκοφάγο από ατύχημα, αλλά ήταν μετά από τις οδηγίες των δυο αυτών μέντιουμ!!!! Είναι γνωστό ότι η Μαρία Orsic έλαβε πολλές πληροφορίες σχετικά με τους ιπταμένους δίσκους  ήδη από το  1919-1924, αλλά δεν ήταν σε θέση να αποκωδικοποιήσει και να ερμηνεύσει, γιατί τα μηνύματα ερχόντουσαν στην Ακκαδική γλώσσα!! Πρέπει να θυμόμαστε ότι η τεχνολογία που είναι γνωστή σε κοινούς ανθρώπους είναι τουλάχιστον εκατό χρόνια έως και χιλιάδες χρόνια πίσω από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα κρυφά……

Στην Σελήνη εδώ και πολύ καιρό έχουν ήδη δημιουργηθεί από τους ναζί κάποιες βάσεις, είναι βάσεις που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους στο σύστημα  των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Η δύναμη Vril έχει πολλά να κάνει με τη διαστημική τεχνολογία αλλά και πώς να ταξιδεύουν έξω από τον πλανήτη γη. Η περιοχή 51, παρεμπιπτόντως, είναι μια κάλυψη. Η πραγματική βάση είναι σε ένα βουνό στη Γιούτα. Όταν ένα σκάφος που εισέρχεται  στο διάστημα, φεύγει από τη Γιούτα στην Ανταρκτική και στη συνέχεια στην ατμόσφαιρα του διαστήματος από εκεί. Υπάρχoυν προφανώς πολλά Α.Τ.Ι.Α. και υπόγειες δραστηριότητες στη Γιούτα. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες, πολλοί μάρτυρες είναι οι Μορμόνοι αλλά και πρώην Μορμόνοι, που λένε ότι υπάρχει ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων κάτω από Salt Lake City, μερικά από αυτά τα άτομα έχουν δει ερπετοειδή όντα να κυκλοφορούν εκεί. Το ενδιαφέρον στο όλο ζήτημα ότι  εμφανίσεις των Α.Τ.Ι.Α. έχουν αρχίσει και αυξάνουν τις εμφανίσεις τους ραγδαία τον τελευταίο χρόνο και ας λένε ότι έχουν μειωθεί………..

 

Πολλά είναι αυτά που έχουν γραφτεί για την μέση γη αλλά και την σύνδεση με τους ιπτάμενους δίσκους  με την μέση γη. Είναι πολλές οι ιστοσελίδες που έχουν γράψει πολλά πράγματα είναι όμως μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που αναφέρουν κάτι το αξιόλογο, κάποιες από αυτές δεν είναι. Πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας μας, γιατί τόσο λόγω της Θούλης και των Βρίλ αλλά και άλλων μυστικών εταιριών υπάρχουν αποδείξεις για ευφυή όντα στην μέση γη!

Ένα από αυτά τα έθνη  ονομάζεται Agartha ή Agarthi ( και οι δύο παραλλαγές χρησιμοποιούνται εναλλακτικά – υπάρχουν και άλλες ορθογραφικές παραλλαγές στην εκφώνηση του ονόματος που το χρησιμοποιούν μόνο οι μυημένοι ) η μεγαλύτερη από όλες είναι η Shambala (ή Σιαμπάλα). Θα αναφερθώ απλώς εν συντομία σε αυτό εδώ, ο  Jan Van Helsing έχει γράψει πολλά για το ζήτημα αυτό πολύ καλά στο βιβλίο του: μυστικές κοινωνίες και την εξουσία τους στις 2O ου αιώνα, πάλι και αυτή τη φορά έρχεται να εξηγήσει για την Agarthi ή Agartha, επειδή η έρευνα του επιβεβαιώνει σε κάποιο βαθμό ότι του έχουν πει τα μέλη της μυστικής εταιρίας Θούλης, αλλά εξακολουθώντας βεβαία να είναι απλά ένα μέρος της ιστορίας……

 

 

ULTIMA THULE ( ΟΥΛΤΙΜΑ ΘΟΥΛΗ ) προφανώς ήταν η πρωτεύουσα της πρώτη ηπείρου που κατοικήθηκε από τους Αρίους, αυτό ήταν το μέρος ονομάζεται υπερβορέα και ήταν μεγαλύτερη από την Λεμουρία και την Ατλαντίδα (ηπείρους με προηγμένους πολιτισμούς από αυτούς τους  βυθισμένους ). Οι Σκανδιναβοί έχουν μια ιστορία Ultima Thule, το υπέροχο κομμάτι γης στον απώτατο βορρά, όπου ποτέ δεν δύει ο ήλιος και οι πρόγονοι της Άριας φυλής έχουν κατοικήσει. Υπερβορέα βρισκόταν επάνω στη Βόρεια Θάλασσα και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εποχής των παγετώνων. Θεωρείται δεδομένο ότι η κατοίκηση των Υπερβορείων προήλθε από το ηλιακό Alderbaran σύστημα το οποίο είναι το κύριο αστέρι στον αστερισμό του Ταύρου, και ότι αυτοί που το αποίκησαν είχαν ύψος τρία μέτρα κατάξανθοι με γαλανά μάτια. Ήξεραν τα πάντα για τον πόλεμο και ήταν χορτοφάγοι (έτσι ήταν ο Χίτλερ ). Σύμφωνα με την υποτιθέμενα κείμενα της Θούλης ήταν τεχνικά πολύ προηγμένος λαός και πέταγε με ιπτάμενους δίσκους που τους ονόμαζαν Vril-Yia ( Βρίλ-Για ). Αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι λειτουργούσαν με την νοητική δύναμη των πιλότων…………..
Εκτός από την νοητική δύναμη και θέση να αιωρείται, μπορούσε να πιάσει ακραίες ταχύτητες και να κάνει απίστευτους ελιγμούς, αυτό οφείλεται σε δύο αντί-περιστρεφόμενα μαγνητικά πεδία καθώς χρησιμοποιούσαν το λεγόμενο Vril εξουσία ως δυναμική ενέργεια ή καύσιμο (Vril αιθέρα =, Οδ., Prana, Chi, Ki, κοσμική δύναμη, Orgon …….η ακόμα και Όσμιο!!!!!, αλλά και = από τον ακαδημαϊκό «VRI-IL” = ως η υψηλότερη θεότητα   = Θεός-σαν), δηλαδή, παίρνουν την ενέργεια από το μαγνητικό πεδίο της γης (ελεύθερη ενέργεια), όπως ο μετατροπέας Tachyon” του Captain Hans Coler!!!!!.

 

Όταν Υπερβόρεια άρχισε να βυθίζεται άνοιξαν τρύπες με τεράστιες μηχανές και έφτιαξαν γιγαντιαίες σήραγγες στο φλοιό της Γης και εγκαταστάθηκαν κάτω από την περιοχή των Ιμαλάϊων. Το υπόγειο βασίλειο ονομάζεται AGHARTA ( ΑΓΚΑΡΘΑ )!!

 

Οι Πέρσες την ονομάζουν  Aryana ( Αριγίανα )  γη της καταγωγής των Αρίων. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Καρλ Haushofer ισχυρίστηκε ότι Θούλη ήταν στην πραγματικότητα η Ατλαντίδα και – σε αντίθεση με όλους τους άλλους ερευνητές του Θιβέτ και την Ινδία – είπε ότι οι επιζώντες  Θούλιοι-Άτλαντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μια ομάδα ήταν με το καλό και η άλλη με το κακό. Εκείνοι οι πρώτοι  ίδρυσαν την καινούρια πατρίδα τους την ονόμασαν  Agarta και είχαν να κάνουν με το καλό, εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Ιμαλάϊων, οι κακοί ήταν αυτοί που ίδρυσαν την  Σιαμπάλα που ήθελε να υποτάξει την ανθρωπότητα και πήγαν στην Δύση. Υποστηρίζεται από πολλούς ότι ο αγώνας μεταξύ του λαού της Agarta και της Σιαμπάλα είχε αρχίσει εδώ και για χιλιάδες χρόνια και ότι στο Τρίτο Ράιχ η μυστική εταιρία  Thule-Gesellschaft ήταν εκπρόσωπος της  Agharta μετέπειτα  συνεχίστηκε από τους εκπροσώπους της  Σιαμπάλα, οι Ελευθεροτέκτονες και οι Σιωνιστές!!! Αυτή ίσως και ήταν η αποστολή τους. Ο επικεφαλής αυτής της υπόγειας περιοχής ήταν Rigden Iyepo,  ( Ρίγκντεν Λιέπο ) βασιλιάς του κόσμου, με εκπρόσωπο του,  πάνω στην επιφάνεια της γης, τον Δαλάι Λάμα. Ο Haushofer ήταν πεπεισμένος ότι η γη κάτω από τα Ιμαλάια ήταν η γενέτειρα της Άριας φυλής, το οποίο και υποστηρίζει κατά τη διάρκεια του στο Θιβέτ και στην Ινδία όταν έκανε τις έρευνες του. Το σύμβολο της Thule ήταν η  Σβάστικα η δεξιόστροφη!!


Λάμα του Θιβέτ και o Δαλάι Λάμα προσωπικά μαρτυρούν ότι οι άνθρωποι από την Agartha εξακολουθούν να ζουν μέχρι και σήμερα. Η υπόγεια γη που έχει γίνει θεσμός  σε όλες σχεδόν τις παραδόσεις της Ανατολής  έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη εδώ και χιλιετίες κάτω από όλες της επιφάνειας της Γης με τεράστια κέντρα υπό την Σαχάρα, η Matto Grosso και η Santa Catarina  τα βουνά της  Βραζιλία, Γιουκατάν στο Μεξικό, το όρος Shasta στην Καλιφόρνια, Αγγλία, την Αίγυπτο, την Τσεχοσλοβακία την Ελλάδα κ.τ.λ.. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ κυρίως προσπάθησε να ανακαλύψει την είσοδο για τον υπόγειο κόσμο της Agartha και να έρθει σε επαφή με τους απογόνους του << λαού του Θεού >> Άρια από Alderbaran-υπερβορέα. Στους  μύθους και τις παραδόσεις του υπόγειου κόσμου λέγεται συχνά ότι η επιφάνεια του κόσμου έχει να υποστεί ακόμα έναν παγκόσμιο πόλεμο (τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο), ο οποίος  ωστόσο, θα  τερματιστεί, με σεισμούς, άλλες και φυσικές καταστροφές ίσως με την αλλαγή των πόλων τα οποία γεγονότα θα καταστρέψουν τα  δύο τρίτα της ανθρωπότητας. Μετά από αυτό το << τελευταίο πόλεμο >> οι διάφορες φυλές του εσωτερικού της γης  θα ξαναενωθούν με τους επιζώντες στην επιφάνεια………

 

Κατά τη διάρκεια της ύπαρξης του Τρίτου Ράιχ δύο μεγάλες αποστολές εστάλησαν από τα SS στα Ιμαλάια για να βρουν αυτές τις εισόδους. Επίσης έγιναν  αποστολές αναζήτησης για τις εισόδους στις Άνδεις, τα βουνά Matto Γκρόσο στο Βορρά και το Santa Catarina βουνά στο νότο της Βραζιλίας, στην Τσεχοσλοβακία και τα μέρη της Αγγλίας στην Ελλάδα σε μεγάλη κλίμακα, στην Ιταλία, κ.τ.λ. Ορισμένοι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι πίστευαν ότι Θούλη ήταν  εντελώς ανεξάρτητη από τις  υπόγειες  σήραγγες αλλά και το ειδικό σύστημα της πόλης η Γη ήταν κούφια, με δύο μεγάλα ανοίγματα στους πόλους.

 

Πίστευαν στους φυσικούς νόμους όταν έφτιαχναν τις πόλεις αυτές  με το ρητό << ότι είναι πάνω είναι και κάτω!!! >>. Επομένως, η Γη είναι κούφια – προφανώς συμφωνούν με τις απόψεις του θιβετιανού Λάμα συμπεριλαμβανομένου και του Δαλάι Λάμα –που τονίζουν για έναν πυρήνα, τον κεντρικό ήλιο (επίσης ονομάζεται << Schwarze Sonne >>, ο Μαύρος Ήλιος ), που έδωσε το εσωτερικό κλίμα και μόνιμο φως του ήλιου, που αντιστοιχεί στο μικρόκοσμο, στον κεντρικό ήλιο του γαλαξία, αλλά και στον μακρόκοσμο. Υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένας χώρος στο εσωτερικό του , η κύρια φυλή ζει μέσα αλλά και από τις μεταλλάξεις στην επιφάνεια και ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο, δεν θα βρείτε οποιαδήποτε ζωή πάνω σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, επειδή οι κάτοικοι τους ζουν στο εσωτερικό του. Οι κύριες είσοδοι βρίσκονται στο βόρειο και νότιο πόλο, μέσω των οποίων ο ήλιος λάμπει η οποία ιδέα και γνώμη ήταν του Aurora Borealis. Στο εσωτερικό της μάζας της γης υπερβαίνει τη μάζα του νερού. Οι πολικός εξερευνητής Olaf Jansen και άλλοι είπαν ότι το νερό στο εσωτερικό ήταν φρέσκο, το οποίο θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο πάγος της Αρκτικής και της Ανταρκτικής είναι φτιαγμένο από γλυκό, και όχι αλμυρό νερό.


Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η άποψη αυτή του υπόγειου κόσμου την πίστευαν ακράδαντα οι  εξερευνητές, Peary, Amundsen, Νάνσεν, και Kane αλλά και ο Ναύαρχος Ε. Byrd  όχι ομώς με τόσο σθένος όσο οι άλλοι……. Όλοι είχαν την ίδια, παράξενη εμπειρία σε αντίθεση με την υπάρχουσα επιστημονική θεωρία. Όλοι το επιβεβαίωσαν ότι μετά από το 76 γεωγραφικό πλάτος οι άνεμοι ήταν θερμότεροι, ότι τα πουλιά πέταγαν βόρεια, ότι βρήκαν χρώματος γκρι το χιόνι που όταν αποψυχθεί βρίσκεται χρωματισμένη γύρη ή ηφαιστειακή τέφρα. Τίθεται το ερώτημα: πού υπάρχει γύρη λουλουδιών ή ηφαιστειακή τέφρα κοντά στο Βόρειο Πόλο; Από που προέρχονται, αφού δεν υπάρχει ούτε ηφαίστειο  αλλά ούτε και  χαρακτηρίζεται σε οποιονδήποτε από τις προσιτούς  χάρτες;

 

Περαιτέρω, μερικούς  από τους  εξερευνητές βρέθηκαν σε θάλασσες με γλυκό νερό, αλλά και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους είχαν δει δύο ήλιους!!!! Βρέθηκε επίσης ένα μαμούθ που το κρέας του ήταν ακόμη νωπό και του οποίου το στομάχι είχε φρέσκο χορτάρι. Η θεωρεία της μέσης γης  παραμένει μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω αυτά τα άρθρα  μόνο ως  θεωρία για το κοινό, αν και ορισμένοι συγγραφείς και εξερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν επισκεφθεί την μέση γη   όπως Admiral Ε. Byrd  οπού είχε βιντεοσκοπήσει τα πάντα γύρω του εκεί μέσα αλλά και φωτογραφήσει. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι όλοι οι εξερευνητές της Αρκτικής είχαν εξαιρετικές  εμπειρίες που μέχρι τώρα δεν μπορούν να εξηγηθούν, πράγμα το οποίο επισημαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει εκεί. Αλλά η και η θεωρία ότι η Γη έχει ένα λιωμένο πυρήνα έχει εξίσου παραμείνει απλά μια θεωρία!!!!


Το γεγονός παραμένει, ωστόσο, ότι τα  υπόγεια τεχνητά συστήματα από τούνελ και σπήλαια υπάρχουν. Μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και σε μεγάλο βαθμό εξακολουθούν να υπάρχουν, σε κάποια από αυτά υπάρχει μια πηγή φωτός (μια πρασινωπή λάμψη που γίνεται πιο φωτεινή η βαθύτερη μένοντας στα τούνελ), από τις λείες επιφάνειες, όπως  άγνωστο μηχάνημα που βρέθηκε στην Boynton Canyon στην Sedona, της Αριζόνας , οι σπηλαιολόγοι της Αριζόνας έγιναν μάρτυρες σ ‘ένα τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό που υπήρχε εκατομμύρια χρόνια πριν, το μηχάνημα αλλά και τα ευρήματα από αυτόν τον πολιτισμό δεν έχουν γίνει γνωστά στο κοινό. Η ανακάλυψη αυτή έγινε το 1978. Οι μύθοι της << μέσης γης >> ήταν αρκετά φαντασίωσης για τους ανθρώπους ώστε να πιστέψουν ότι υπάρχει η Θούλη για να ξεκινήσει μια σοβαρή μελέτη του φαινομένου. Έτσι για πολλούς η ιστορία της Άριας-Υπερβορείων δεν ήταν απόλυτη αλλά εφευρέθηκε; Για αυτό θα ήθελα να αναφέρω δύο παραδείγματα:
Όταν οι Ισπανοί του Pizarro ήρθαν στη Νότια Αμερική το 1532, οι ντόπιοι τους ονόμασαν << ivicarochas >> (λευκό άρχοντες). Σύμφωνα με τους μύθους υπήρξε μια φυλή από πολύ ψηλά λευκά άτομα που αιώνες πριν είχαν κατέβει στην << πετώντας σε χρυσαφί δίσκους!! >> από τον ουρανό. Είχαν καιρό καθίσει σε ορισμένες από τις πόλεις μαθαίνοντας στους ντόπιους πολλά πράγματα όπως γραφή, ιατρική, τέχνες, γράμματα, κ.τ.λ. όταν φύγανε υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν!!!!

Όταν η Ισπανοί έφτασαν, οι ντόπιοι πίστεψαν ότι  είναι οι iviracochas που επέστρεψαν και ως εκ τούτου στην αρχή πρόθυμα τους έδωσαν το χρυσό τους.

 

Παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα όταν ο πρώτος λευκόι ταξιδιώτες έφθασαν στο Θιβέτ και σε άλλες περιοχές των Ιμαλαΐων.Η έκπληξη των λευκών ταξιδιωτών ήταν μεγαλη όταν ρωτήθηκαν από τους Θιβετιανούς γιατί ήρθαν από κάτω (στους πρόποδες των βουνών) και όχι από τον ουρανο ως συνήθως …..!!!!!

 

Εκτός από το γεγονός ότι η εταιρία IG Farben υποστήριζε τον Χίτλερ, ο συνεργάτες της με σύμπραξη ήταν η Standard Oil ( Rockefeller ) δίνοντας πολλοστούς ναζί. Η εταιρία Ford Motor Company, για παράδειγμα, βοήθησε να δημιουργήσει τον αμερικανικό στρατό, ενώ την ίδια στιγμή έφτιαχνε αυτοκίνητα για την Γερμανία, στρατιωτικά οχήματα για τους Ναζί!!!!  Ford και Opel (θυγατρική της General Motors, που ελέγχεται από την JP Morgan) ήταν οι δύο μεγαλύτεροι παραγωγοί που προμήθευαν τον γερμανικό στρατό με οχήματα και όχι μόνο στη Γερμανία (!!!!!).  Όποια και αν ήταν η έκβαση του πολέμου, οι εν λόγω πολυεθνικές εταιρείες έχουν ήδη κάνει τις περικοπές τους.

 

Πολλές επιχειρήσεις ακλούθησαν αυτή την αρχή κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

  • Αυτά που σας είπα για τις εταιρίες μην με ρωτήσετε που τα ξέρω; υπάρχουν όλα αυτά σε σχολικά βιβλία ή εγκυκλοπαίδειες  και βρίσκονται εκεί………………
  • Ειδικά στη Γερμανία, όπου η ελευθερία του Τύπου είναι προφανώς πως έχει τιμητική θέση, η αλήθεια διδάσκεται;…….

Ένας από τους λόγους είναι ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ πέρασε στις  ΗΠΑ $ 139.000 το 1946 ώστε παρουσιάσει μια επίσημη ιστορία του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου τα οποία θα καλύπτονται μέχρι όλη την ιστορία του, << των ΗΠΑ τραπεζίτες >> ο νοώ νοητό, δημιουργία του ναζιστικού καθεστώτος; Η αποκρυφισμός με μυστικιστικό υπόβαθρο των Ναζί . Ένας από τους κύριους χορηγούς ήταν η δική του εταιρία του Rockefeller Standard Oil είδους……

Δεν θα συνεχίσω άλλο με αυτό γιατί, είπα πολλά. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο θα συνεχίσω με πιο πολλές λεπτομέρειες στο part4, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση