ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΕΣΗ ΓΗ part 54

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΕΣΗ ΓΗ part 54

Όταν επισκέφθηκα τη Νέα Ζηλανδία πήρα ένα βιβλίο με τίτλο οι «Μύθοι των Μαορί και θρυλικές ιστορίες” από τον AW Reed ( Αόβ Ρίντ ). Έψαχνε για μύθους σχετικά με την ζωή της Μέσης Γης, και πράγματι δεν απογοητευτικά!!!! Όπως αποδεικνύεται, τα τατουάζ των προσώπων και σώματος, για τα οποία οι  Μαορί είναι γνωστοί ή αλλιώς γνωστοί ως Moko , προέρχονται από  την Μέση Γη, όπως αναφέρθηκε από τους ίδιους τους μύθους.  Σύμφωνα με την μυθολογία -ιστορία των Μαορί, Rarohenga  ( Ραροχένγκα  ) όπου εξιστορεί τον κάτω κόσμο των νεκρών των Μαορί. Η Ραροχένγκα όμως  είναι πυκνό κατοικημένη με τα πλάσματα της μυθολογίας, όπου οδηγήθηκαν από τη μαγεία (τεχνολογία;) του λευκού ανθρώπου( !!;!! ). Ο υπόκοσμος των  Μαορί είναι ένα μέρος της φωταύγειας ομορφιάς με το φως που προέρχεται από παντού ( όπως περιγράφεται προσέξτε στο βιβλίο Etidorhpa  ( Ετιντόρφα  όπου ο αναγραμματισμός της μας δίνει το όνομα Αφροδίτη και πρόκειται για ένα βιβλίο όπου εξιστορεί μια μύηση περιπέτεια στην Μέση Γη όπου όλοι οι ερευνητές της Μέσης Γης λένε ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία. Πράγματι αν το διαβάσετε θα καταλάβετε πολλά!!!! Ένα βιβλίο του Τζων Γιούρι Λόιντ  όπου μπορείτε να το βρείτε από τις εκδόσεις  ΑΙΟΛΟΣ στην χώρα μας…..!!!!  Επίσης περιέχει σχέδια από όλη την ύλη του βιβλίου!!!!). Πριν χιλιάδες χρόνια ένας αρχηγός ονόματι Ματαόρα των Μαορί επισκέφθηκε τέσσερις κόρες στην Ραροχένγκα.

MAORI TATTOO

Ο αρχηγός, Mataora  ( Ματαόρα ), ακολούθησε αυτά τα κορίτσια, μέσα από το σπίτι των τεσσάρων ανέμων, στο υπόγειο βασίλειο!!!! Στον κάτω κόσμο ο Mataora θα μάθει το μυστικό των τατουάζ στο πρόσωπο το λεγόμενο Moko!!!! Πριν από αυτή την ιστορία οι Μαορί δεν κάνανε τατουάζ. Ο  Mataora όχι μόνο έφερε μαζί του την τέχνη της Moko, αλλά έφερε μαζί του μία από τις κόρες του κάτω κόσμου την Niwareka ( Νιγαρέκα ), όπου τους δίδαξε την τέχνη της υφαντικής όπου φτιάχνουν από τότε τις πολύχρωμες ρόμπες των Μαορί όπου φορούν ακόμα σήμερα. Διαβάστε … το VITRIOL είναι ένα αρκτικόλεξο που ξεχωρίζει  Interiora Terrae Rectificando Invenies occultum Lapidem . Αυτό μεταφράζεται ως  << Επισκεφθείτε το εσωτερικό της Γης και με διόρθωση (καθαρισμός) θα βρείτε την κρυμμένη Λίθο >>!!!! Αυτή η εικόνα υποτίθεται ότι βρίσκεται στο Eρμητικό τάγμα του Ερμή  ή αλλιώς (Tabula smaragdina !!!) και είναι ένα σεβαστό αλχημικό κείμενο του τάγματος των Ροδόσταυρων.  Σύμφωνα με το μύθο , Christian Rosenkreutz ( Κρίστιαν Ρόσενκρεουτζ ) όπου  ήταν ο ιδρυτής του τάγματος των Ροδόσταυρων που ανακάλυψε και έμαθε την εσωτερική σοφία μέσω των αραβικών σοφών, όταν βρέθηκε για προσκύνημα  στην Ανατολή, στις αρχές του 15ου αιώνα. Επέστρεψε και ίδρυσε την << Αδελφότητα του Ρόδου και του Σταυρού >> με τον εαυτό του (Frater CRC Φράτερ ΣΡΣ ) ως επικεφαλής της τάξης. Υπό την καθοδήγησή του, ένας ναός, που ονομάζεται Spiritus Sanctus ( Σπίριτους Σάνκτους ), ή αλλιώς << Το Σπίτι του Αγίου Πνεύματος >>!!!!

MAORI TATTOO 1

 Όταν  το σώμα του ανακαλύφθηκε από έναν αδελφό της τάξης, σε άριστη κατάσταση διατήρησης, 120 χρόνια μετά του θανάτου του  (που συνέβη σε απόλυτη μυστικότητα) – όπως ο ίδιος ο Rosenkreuz είχε προβλέψει – σε ένα μυστικό θάλαμο όπου ανεγερθεί από τους πιστούς του ως αποθήκη της γνώσης ( !!;!! ). Δεν μπορούμε να προεξοφλούν τα μυστικά αυτών των μυστικιστικών ιερών εντολών και πώς το μεγαλύτερο μυστικό τους είναι όλη η αλήθεια του εσωτερικού της γης , κρυμμένη για αιώνες μέχρι και τις μέρες μας!!!!

Πολύ θαρραλέοι υποστηρικτές για την Μέση Γη υπάρχουν  ενθουσιώδης στο Ντένβερ του Κολοράντο,  όπου στο έκθεμα η Οδύσσεια του Διαστήματος  στο Μουσείο Ντένβερ της Φύσης και Επιστημών στις 23 Απριλίου του 2011,  βρέθηκε να δείχνει  μια προβολή της γης σε μια πολύ μεγάλη σφαίρα. Όταν ένας από τους θεατές ονόματι Κρις ζήτησε από την επιμελήτρια να περιστρέψει τους πόλους προς τα κάτω, έτσι ώστε θα μπορούσε να εξετάσει την φυσική  κατάσταση της Αλάσκας, ο Κρις πήγε γύρω στο τέλος της λιγότερο δημοφιλής  << άκρης >>,  για να δούμε τι θα μπορούσε να δει από την Ανταρκτική. Σοκ και  έκπληξη έπαθε, σε όλη την καθαρότητά της από ένα καλά καθορισμένο άνοιγμα στο νοτιότερο πόλο, όπου θα περίμενε κανείς να δει το άνοιγμα στο εσωτερικό της Μέσης Γης!!!! Πήρε γρήγορα δύο εικόνες (το άλλο μπορείτε να δείτε εδώ ), το οποίο στη συνέχεια φόρτωσε στο διαδίκτυο για να μοιραστεί την εμπειρία του και τις πεποιθήσεις του για την Μέση Γη!!!! Εκτός από την τρύπα στο πόλο, ο Κρις επισημαίνει πόσο η τήξη και οι ρωγμές του πάγου είναι ορατές στην Ανταρκτική που δεν είναι συνήθως , τις εμφανίζει στις τρέχουσα δορυφορικές εικόνες!!!! Αυτό είναι μια ανακάλυψη από έναν συνάδελφο λάτρη της θεωρίας της Μέσης Γης!!!!! Δείτε περισσότερα από την εργασία του Κρις όπου κανείς πλέον δεν μπορεί να την αποκρούση ‘ εδώ !!!!

Ενημέρωση: Δυστυχώς ο Κρις έχει αφαιρέσει τα δύο βίντεο από το YouTube λόγο του κυνηγήματος που υπέστει από άγνωστες οργανώσεις!!!! Ευτυχώς έχω μια από τις εικόνες που βλέπετε εδώ που περιέχουν την απόδειξη της ανακάλυψης του!!!!

MAORI TATTOO 2

 

Γιατί να υπάρχει τόση μυστικότητα για την ύπαρξη της Μέσης Γης!;! Όλοι οι ερευνητές του ιδίου θέματος συμφωνούμε σε ένα θέμα!!!! Διότι μόνο αν υπάρχει πραγματικά η Μέση Γη και κάποιοι από τους κατοίκους της ( ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ) δεν ήθελαν να μάθουμε την ύπαρξη της για δόλιους λόγους θα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια φαντασία κάποιου που την ξεκίνησε κάποτε. Όμως οι αποδείξεις αλλά και ενδείξεις για την Μέση Γη είναι ατράνταχτες αληθινές από την αρχαιότητα ώς σήμερα είτε το θέλουν οι Δρακονιανοί είτε όχι!!!! Μα αναλογιστείτε το εξής!!!! Εμείς οι άνθρωποι και να μας υποδείξουν ότι υπάρχει η Μέση Γη στην αρχή θα ενθουσιαστούμε και θα το συζητάμε για μέρες, ύστερα θα αρχίσουμε να το συνηθίζουμε, αργότερα θα εντυπωσιαζόμαστε με αυτά που θα μας δείχνουν μόνο όσοι θα << επιτρέπεται >> να εισχωρούν εκεί!!!! Οι θρησκείες δεν θα καταρρεύσουν μα θα γίνουν πιο πολλές με τις νέες ιδέες αλλά και τους πολιτισμούς που θα υπάρχουν εκεί!!!! Εμείς όμως δεν θα πάμε ποτές διότι θα πηγαίνουν εκεί << άνθρωποι  >> όπως πηγαίνουν ή θα πάνε στην Σελήνη και τον Άρη!!!! Το οποίο θα μας δείχνουν μόνο ότι θέλουν από την τηλεόραση και στο ίντερνετ και αυτό γιατί θα θέλουν να έχουν και πάλι τον έλεγχο…..

Βέβαια αυτά τα τελευταία που ανέφερα θα ήταν όμορφα κατά μιας πλευράς αλλά είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο ακόμα διότι οι Δρακονιανοί δεν θέλουν να αποκαλυφθούν στον κόσμο, έτσι θα στρώσουν κατά βούληση το μέγα σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου θα πάρει κάποια χρόνια για να εφαρμοστεί παγκοσμίως με την εξαθλίωσή του ανθρώπου με συνεχείς μίνι πολέμους και έναν διαρκεί,  με τεχνητούς σεισμούς και αλλαγή του κλήματος αλλά και με την τελειωτική σκλαβιά του ανθρώπου μέσο του έλεγχο του νου!!!!  Αν και μικρό το άρθρο μου αυτό για την Μέση Γη περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για όσους ψάχνονται…..  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση