Σχετικά με την μέση γη part 23

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 23

Το να μιλάει κάποιος σήμερα για την θεωρία της μέσης γης  δείχνοντας να ξέρει κάποια πράγματα, για κάποιους ίσως είναι γοητευτικός για άλλους ίσως είναι ψεύτης ή φαντασιόπληκτος και για άλλους ίσως είναι τρελός. Όταν κάποιος προσπαθεί να φέρει στοιχεία για κάποια πράγματα τα οποία είναι απίστευτα έως και φανταστικά, σίγουρα θα γνωρίσει πολλούς στο δρόμο του που θα τον χλευάσουν μα θα συναντήσει και πολλούς που θα τον παροτρύνουν να συνεχίσει. Η θεωρία της μέσης γης είναι ένα από  τα δυσκολότερα θέματα στο να αποδείξω την ύπαρξη της!! Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να  αναφερθώ σε πολλά στοιχεία καινούρια ή παλιά για να στηρίξω αυτό που πιστεύω, διότι δεν έχω βρεθεί στην μέση γη ώστε να έχω αυθεντικά στοιχεία στα χέρια μου ώστε να τα δείξω σε όλο τον κόσμο. Τα στοιχεία που μαζεύω μπορώ να πω αλλά είναι εύκολα όπως από βιβλιογραφίες, αλλά από επιτόπιες έρευνες και φωτογραφίες, άλλα από αφηγήσεις κάποιων μαρτύρων, από την αρχαία ιστορία πολλών πολιτισμών, αλλά και ερευνητών επάνω στο γιγαντιαίο αυτό δύσκολο θέμα!!  Θα ήθελα να συνεχίσω με κάποιες αινιγματικές φυλές ή μυστικές φυλές όπως αναφέρονται οπού ζουν στον πλανήτη μας επάνω και από πολλούς ερευνητές όπως και εγώ πιστεύουμε ότι έχουν έρθει από την μέση γη!!! Αν και είναι δύσκολο να το αποδείξουμε λόγο ότι δεν το θυμούνται αν και κάποιες από αυτές λένε ότι προήλθαν από την μέση γη δεν φτάνει αυτό ως απόδειξη. Αυτές οι φυλές ή μυστικές φυλές έχουν κάποια σημάδια επάνω τους όπως το ύψος τους τα πόδια τους ( με δυο δάχτυλα Wadova people ), δηλαδή με χαρακτηριστικά περίεργα εμφανισιακά αλλά και σε ήθη και έθιμα!! Ας ξεκινήσω λοιπόν να σας δίνω όσα πιο πολλά στοιχεία μπορώ το αν θέλετε να πιστέψετε αυτό είναι καθαρά δικό σας θέμα, δεν έχετε όμως να χάσετε κάτι με το να τα συγκρίνετε αν είναι έτσι όπως τα λέω ή όχι!!

Στην Κίνα στην επαρχία Situan ανατολικά υπάρχουν τα βουνά που ονομάζονται Bain-Kapa-Ula. Σε αυτά τα βουνά το 1939 ο καθηγητής  Chu-Pu-Tei της αρχαιολογικής υπηρεσίας της Κίνας έκανε μια ανακάλυψη οπού τάραξε τα νερά στην τότε Κινεζική κυβέρνηση μα και σε όλο τον γνωστό επιστημονικό, ανθρωπολογικό αλλά και αρχαιολογικό κύκλο της γης!! Μέσα σε σπήλαια βρήκαν ομαδικούς τάφους που στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για ένα είδος μαϊμούς που ήταν άγνωστη μέχρι τότε στην επιστήμη. Σχεδόν αμέσως απορήφθηκε αυτό γιατί ανοίγοντας τους τάφους αυτούς υπήρχαν πτώματα τα οποία ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ( μουμιοποιημένα φυσιολογικά !!! ) και έδειχναν με την πρώτη όψη να ανήκουν σε ένα άγνωστο είδος ανθρώπου μέχρι τότε!! Οι ανασκαφές συνεχίστηκαν ώσπου ξέθαψαν εκατοντάδες από αυτά τα παράξενα πτώματα, μαζί με αυτά ξέθαψαν και 716 πέτρινους δίσκους ( όπως οι παλαιοί δίσκοι των πικ-απ ). Αυτοί οι δίσκοι κυμαίνονται από 9 ίντσες έως 3 πόδια και σε διάμετρο ¾  έως 4 ίντσες παχύ. Επάνω τους υπήρχαν χαραγμένες σπείρες !!  Βρήκαν επίσης κομψοτεχνήματα από δαχτυλίδια βραχιόλια από χρυσό και ασήμι μα και από κάποια μέταλλα που μέχρι σήμερα δεν έχουν ταυτοποιηθεί!!

Αν και η ανακάλυψη αυτή θεωρείται τεράστιας αξίας για την ιστορία του ανθρώπου οι Κινέζικες αρχές δεν έδωσαν εκείνο τον καιρό καμία μα καμία αναφορά για το θέμα αυτό στον έξω κόσμο. Όλα γίνανε κάτω από άκρα μυστικότητα δίνοντας στο μέλλον τροφή σε πολλούς για την υπόθεση αυτήν να λένε το ότι θέλουν. Ευτυχώς που οι Κινέζοι είχαν πολύ καλές σχέσεις με τους Ρώσους και έτσι διέρρευσε το θέμα αυτό παγκοσμίως. Αν και μέχρι σήμερα η Κίνα αρνείται πεισματικά ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί στο έδαφος της αλλά τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι μεγαλοπρεπές οπού το κρύβουν εσκεμμένα . Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την  αρχή.

Ο Chu-Pu-Tei κατάλαβε από την αρχή ότι η ανακάλυψη η οποία είχε κάνει δεν θα ήταν σαν τις άλλες, οι μέθοδοι χρονολόγησης έδειξαν ότι τα ευρήματα ήταν από το 10.000 π.χ.!!  Η περιοχή αμέσως αποκλείστηκε από τους πάντες όταν κατάλαβαν ότι τα μουμιοποιημένα πτώματα που βρήκαν στους τάφους δεν είχαν να κάνουν με κανένα ζώο αλλά ούτε και με ανθρώπους αλλά με ανθρωποειδή!!!  Αν και δεν υπάρχουν αναφορές από εκείνη την εποχή το τι έγινε με τις ανακαλύψεις από την Κίνα οι αναφορές έρχονται από τους Ρώσους οπού και ασχολήθηκαν με το θέμα εκτενέστερα μαζί με τους Κινέζους συμμάχους τους. Έτσι οι λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν παγκοσμίως είναι οι εξής. Οι Ρώσοι αλλά και οι Κινέζοι αμέσως κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με μια εξωγήινη φυλή!! Τα αποτελέσματα αυτά τα έβγαλαν πρώτα από τα ευρήματα οπού βρήκαν με την άγνωστη σύσταση μετάλλου από το παρουσιαστικό των ανθρωποειδών πτωμάτων αλλά και από τις τόσο παράξενες δισκοειδή πέτρες με τις ατελείωτες σπείρες που είχαν χαράξει πάνω τους!!

Όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να γίνουν όλα υπό πλήρη μυστικότητα γιατί αυτό που θέλανε ήταν να μάθουν τα πάντα για τους εξωγήινους (;) που είχαν ανακαλύψει. Τα πτώματα των ανθρωποειδών δεν ξεπερνούσαν τα 3 πόδια ( 91cm ) ύψος με το μικρότερο να φτάνει τα 2 πόδια ύψος ( 60 cm!! ). Μέχρι και το 1962 προσπαθούσαν οι δυο χώρες να αποκρυπτογραφήσουν τους πέτρινους δίσκους. Πρώτη το κατάφερε η Κίνα, ο Dr. Tsum-Um-Nui κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει και τους 716 πέτρινους δίσκους. Τα αποτελέσματα τα οποία αποκρυπτογράφησε( ; ) είναι πράγματι αποκαλυπτικά για την ιστορία της γης!! Οι πέτρινοι δίσκοι αναφέρουν τα εξής:

<< Πριν περίπου 15.000 χρόνια π.χ. ένα τεράστιο διαστημόπλοιο λόγου βλάβης έπεσε στην γη στην σημερινή Κίνα, οι εξωγήινοι οπού ήταν ειρηνικοί άρχισαν να μένουν στις σπηλιές των βουνών. Αν και προσπάθησαν απεγνωσμένα να φτιάξουν το διαστημόπλοιο τους δεν το κατάφεραν ποτέ!! Έτσι αποφάσισαν να μάθουν να επιβιώνουν στον καινούργιο πλανήτη οπού και είχαν βρεθεί!! Τα πράγματα όμως δεν ήταν και τόσο εύκολα για αυτούς, οι μισοί πέθαναν από αρρώστιες τις οποίες δεν είχαν ξανά έρθει αντιμέτωποι και δεν ήξεραν να αντιμετωπίσουν. Πολλοί ήταν αυτοί που σκοτώθηκαν από τις διάφορες φυλές ανθρώπων οπού ζούσαν στην τριγύρω περιοχή. Οι γήινοι τους έβλεπαν σαν δαίμονες ( !!;!! ) λόγο του παρουσιαστικού τους, ( οι πέτρες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι τους φοβόντουσαν γιατί οι Dropa έτσι αυτό αποκαλούνται οι εξωγήινοι (;) είχαν πολύ έντονο κίτρινο χρώμα στο δέρμα τους αλλά και επειδή ήταν πολύ διαφορετικοί από τους ανθρώπους όπως στα μάτια τους οπού ήταν πολύ μεγαλύτερα των ανθρώπων αλλά και του σώματος τους όπου ήταν πολύ κοντό ). Με το καιρό οι λιγοστοί (;) Dropa που είχαν μείνει κατάφεραν και ήρθαν σε ειρήνη με τις ανθρώπινες φυλές, κατάφεραν να τους μάθουν πολλά και χρήσιμα πράγματα, όπως ιατρική, να καλλιεργούν, γράμματα, το πώς να εκμεταλλεύονται κάποια μεταλλεύματα αλλά και αλλά πολλά!! Οι άνθρωποι εξοικειώθηκαν τόσο μαζί τους μέχρι που άρχισαν να ζευγαρώνουν με τους Dropa >>!!

Τα αποτελέσματα της πρόσμιξης αυτής είναι υπαρκτά μέχρι και σήμερα σε κάποια σημεία της Κίνας στα γειτονικά βουνά οπού βρέθηκαν τα ευρήματα αλλά και σε ένα σημείο στο Θιβέτ !! Οι Αμερικανοί κλέβοντας κάποιες λιγοστές πληροφορίες για τους Dropa έστειλαν τον Dr. Karyl Robin Evans ( καθηγητή αρχαιολογίας, ανθρωπολογίας, και παλαιοντολογίας, αν και πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους πιο αξιόλογους μυστικούς πράκτορες που διέθετε η Αμερική εκείνο το καιρό, σε αυτόν αποδίδεται ο τίτλος του Indiana Jones  όπως τον έχουμε δει στις ταινίες δράσης και περιπέτειας στους κινηματογράφους ). Ο  Karyl  μπήκε στην Κίνα κρυφά στις 2/11/1947 έφτασε στην επαρχία Situan οπού και άρχισε αμέσως τις έρευνες για το συγκεκριμένο θέμα. Μετά από πολλές έρευνες έφερε πίσω στην δύση κάποιες φωτογραφίες από μια παράξενη φυλή ανθρώπων που ονομάζονται Dzopa. H μόνη φωτογραφία οπού και σώζεται σήμερα από τους Dzopa  είναι αυτή εδώ που παραθέτω παρακάτω. Στην φωτογραφία αυτή είναι ένα ζευγάρι , από τα δεξιά είναι Hucypah-La με ύψος 4 πόδια ( 1.21 cm ) και αριστερά η Vecz-La  3 πόδια ύψος ( 91cm ). Πιστεύεται από πολλούς ότι η φωτογραφία αυτή διέρρευσε επίτηδες από τον Karyl  επίτηδες στο κοινό, ίσως για να πανικοβάλει τους Κινέζους αλλά και τους Ρώσους δείχνοντας τους ότι ξέρουν και οι Αμερικάνοι για αυτό το θέμα!! Δυστυχώς κατάφερε να τους πανικοβάλει τόσο που πήρανε τέτοια μέτρα και οι δυο χώρες που πλέον είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μάθει κάποιος ερευνητής κάτι για αυτήν την υπόθεση. Μέχρι και στην σημερινή Ρωσία αν κάποιος ψάξει για την υπόθεση αυτή θα του πουν με έκπληξη ότι ήταν ένα τέχνασμα για τον ψυχρό πόλεμο που είχε δημιουργηθεί για να μπερδέψουν τους Αμερικανούς!! Εγώ ξέρω ότι ο ψυχρός πόλεμος ξεκίνησε τουλάχιστον 15 χρόνια μετέπειτα από το 1947!!

 

Θα μου πείτε τι σχέση έχουν οι Dropa  με την μέση γη ; θα σας εξηγήσω αμέσως!! Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα όλη την ιστορία των Dropa  μα στην έχουν δώσει οι πέτρινοι δίσκοι. Οι δίσκοι αυτοί την τότε εποχή η εκτίμηση των ειδικών ήταν ότι επρόκειτο για ένα πέτρωμα που βρίσκετε πολύ βαθιά στην γη ( 1.500-2.000 μέτρα ), το πέτρωμα αυτό είπαν στην πρώτη διάγνωση που έκαναν ήταν ένα είδος Νεφρίτη!! Η δεύτερη εκτίμηση που έκαναν είπαν οι γεωλόγοι ότι πρόκειται για ένα είδος κεχριμπάρι (!!!!) ανάμεικτο με κάποιο είδος άνθρακα και κάποια μέταλλα!! Αυτά τα πετρώματα συναντιούνται  σε τεράστια βάθη, και μέχρι σήμερα τέτοια ευρήματα σε όλο τον κόσμο δεν ξεπερνούν τα δυο έως τρία κομμάτια, τα όποια και βρέθηκαν στο μεγαλύτερο και βαθύτερο ανθρακωρυχείο στον κόσμο της Νότιας Αφρικής. Αυτό σημαίνει ότι οι Dropa είχαν εργαλεία τα οποία μπορούσαν και έκαναν τέτοιες εξορύξεις, αν όχι τα πράγματα αλλάζουν δραματικά ως προς την ιστορία ότι προήρθαν από το διάστημα, και η αποκρυπτογράφηση που έγινε τότε είναι λάθος ή επίτηδες εσκεμμένα λάθος!

Όπως έχω ξαναπεί πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι όχι όλοι το 95%  προέρχονται από την μέση γη!! Θα μπορούσε οι Dropa να έχουν έρθει από την μέση γη και όχι από το διάστημα;; Είναι μια ερώτηση που απασχολεί μέχρι και τους πιο καθολικούς ερευνητές εξωγήινης ζωής!! Είναι πολλά τα στοιχεία τα οποία θα μπορούσε εύλογα να πει κάποιος ότι έρχονται από την μέση γη, όπως τα συστατικά από τους πέτρινους δίσκους, κάποια αντικείμενα που δεν γνωρίζουν την σύσταση τους, το ύψος και τα χαρακτηριστικά τους, μα το κυριότερο από όλα είναι αν πέσανε στην γη με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο.

Α) Που βρίσκεται αυτό τώρα;

Β) Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν έστω και κάποιες ενδείξεις  για το τεράστιο αυτό ιπτάμενο αντικείμενο;

Γ) Στα σπήλαια οπού έγιναν οι ανασκαφές υπάρχουν τεράστια συμπλέγματα στοών που είναι φυσικές     και οι οποίες προχωράνε για πολλά χιλιόμετρα μέσα στην γη!!

Δ) Γιατί απαγορεύεται αυστηρώς σε οποιονδήποτε να πάει στα συγκεκριμένα σπήλαια;

Ε) Γιατί φυλάσονται από ειδικές δυνάμεις του στρατού νύχτα μέρα;

Ζ) Είναι τυχαίο που συχνά εμφανίζονται ιπτάμενοι δίσκοι στην συγκεκριμένη περιοχή;

Η) Η εμφάνιση τους δεν γίνεται από τον ουρανό μα τα αντικείμενα βγαίνουν από κάποιο σημείο των βουνών κάνοντας τις βόλτες τους και μετά ξαναμπαίνουν από εκεί που βγήκαν οπού και χάνονται τελείως!!

Θ) Γιατί σήμερα έχουν μετατρέψει αυτήν την τεράστια ανακάλυψη οπού είναι πέρα για πέρα αληθινή σε μια φανταστική περιπέτεια ενός τρελού;

Ι) Μέσα στο σπήλαιο υπάρχει η εξής βραχογραφία που παραθέτω στην παρακάτω φωτογραφία. Από αυτήν την βραχογραφία πολλοί ερευνητές όπως και εγώ διαπιστώσαμε ότι οι Dropa προ έρχονται από την μέση γη!! Αν και δεν είναι καθαρή γιατί δεν υπάρχει καινούρια αλλά μόνο αυτή του 1930 αν θα την παρατηρήσετε σωστά θα ανακαλύψετε και εσείς κάποια στοιχεία!!

Είναι παρά πολλά τα ερωτήματα στα γιατί;

Οι φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στο κοινό από κάποιους παράξενους ανθρώπους οι αρχές λένε ότι είναι παραμύθι και φωτομοντάζ και ότι δεν έχουν κάνει κάποιου τέτοιου είδους ανακάλυψη. Αν και κάποια από τα μουμιοποιημένα πτώματα των Dropa  μαζί με κάποια ευρήματα αλλά και κάποιους από τους πέτρινους δίσκους εκτέθηκαν για κάποιο διάστημα στο μουσείο της Σαγκάη. Τα είδε πολύς κόσμος μα ξαφνικά χωρίς καμία δικαιολογία τα μάζεψαν και από τότε δεν ξανά εμφανίστηκαν πουθενά μα ούτε και νεώτερες φωτογραφίες υπάρχουν!!!

Η μόνη ζωντανή απόδειξη ότι υπήρχαν οι Dropa είναι η μικροσκοπική φυλή στην νότιο ανατολική Κίνα στην επαρχία Situan οπού και ζουν μέχρι σήμερα και ονομαζόταν Dzopa !! Το να πάει κάνεις σε αυτά τα μέρη και να έρθει σε επαφή με τους Dzopa είναι ένας ακατόρθωτος άθλος, πρώτον γιατί οι Κινεζικές αρχές δεν αφήνουν κανέναν να τους πλησιάσει και δεύτερον είναι τόσο κακοτράχαλα τα μέρη αυτά που μόνο μετά από πολλές περιπέτειες θα έφτανε κάποιος!!

Οι Dzopa είχαν αναφέρει στο Dr. Karyl  τα εξής:  <<  Είμαστε οι μοναδικοί άνθρωποι μέσα στην Κίνα που η γλώσσα μας δεν έχει να κάνει με τα Κινέζικα ή τις παρεμφερείς διαλέκτους. Οι πρόγονοι μας ήταν θεόσταλτοι για να μας μάθουν κάποια πράγματα όπως ιατρική, καλλιέργεια, γράμματα κ.τ.λ. μας είπαν ότι είχαν έρθει από ένα σημείο (;) ( δεν αναφέρεται πιο ) στο οποίο το διαστημόπλοιο τους χτύπησε σε ένα τεράστιο βουνό και μέχρι να συνέρθουν από την σύγκρουση ήδη κατά έναν περίεργο τρόπο είχαν προσγειωθεί στην γη!! Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση και στους Dropa που δεν μπορούσαν με τίποτα να καταλάβουν πως μετά την σύγκρουση με τα βουνά ( τα οποία δεν βρισκόντουσαν στην γη ) ξαφνικά βρέθηκαν στην γη!! Από ότι έλεγαν οι πρόγονοι μας ήταν σαν να άνοιξε μια πόρτα και να την πέρασαν και ξαφνικά βρέθηκαν στην γη!!…. >>

Οι αναφορές που γίνονται πιο κάτω είναι λίγο περίεργες αλλά δεν μπορώ να τις αναφέρω αυτήν την στιγμή στο μέλλον σε κάποιες αναφορές μου ίσως να το κάνω. Αν κάποιος ασχοληθεί με αυτήν την μυστηριώδη ανακάλυψη, μα να ασχοληθεί σοβαρά θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι πραγματική. Υπάρχουν όμως και χιλιάδες στοιχεία που δείχνουν να μπλοκάρουν τα αληθινά στοιχεία!!!

Που βρίσκονται σήμερα τα μουμιοποιημένα σώματα των Dropa; Που βρίσκονται τα ευρήματα τους; Που βρίσκονται οι περίφημοι πέτρινοι δίσκοι; Αν και κατά καιρούς  κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν κάποιους από τους δίσκους  δεν είναι αλήθεια αυτό. Υπάρχουν και φωτογραφίες με κάποια κρανιά κρυστάλλινα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους Dropa. Απλώς  κάποιοι θέλουν ή να εντυπωσιάσουν τον κόσμο ή να το παραπληροφορήσουν με το θέμα αυτό!! Αν και θα έπρεπε να αναφερθώ για τους Dropa στους φακέλους των UFO εγώ δεν το έκανα γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι προήλθαν από την μέση γη!! Σε κάποιες άλλες αναφορές μου για το θέμα αυτό θα τεκμηριώσω γιατί το πιστεύω αυτό εγώ και πολλοί άλλοι ερευνητές.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστευτέ σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 23

  1. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΒΑΝΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΚΤΟΝΤΑΔΕΣ!! ΚΑΤΑ 90% ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΤΡΟΠΑΣ Η ΤΩΝ ΤΖΟΠΑΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΥΟΡΙΑ Η ΦΑΡΣΑ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΣΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ; ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΕ; Η ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΕ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ, ΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΗΘΙΚΟΥ ( ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΘΙΚΟΙ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ!;! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΑΘΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΑΣ…….. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ. Α) ΤΗΝ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΑ Β) ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΩΣΕΓΚΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 1975!!! ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΙΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ,ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 716 ΠΕΤΡΙΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΕ; ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΧΑΜΠΑΡΟΣΚ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΑΛΕΞΕΕΙ ΠΟΠΟΦ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!! ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΡΟΠΑ!!!! ΔΙΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ!!! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ…..ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΧΡΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!!;!! ΝΗΜ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Η ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ….. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ!! Α) ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Η ΛΕΞΗ ΘΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΦΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΣΑΜΠΑΛΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ…. Β) ΟΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 67 ΩΡΕΣ ΗΧΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΓΚΕ ΜΠΕ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ; ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ ΗΧΩΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΤΙ; ΚΑΙ ΠΩΣ; ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ( ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ )ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΟΣ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΥΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ!! ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΕΣΤΩ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ Η ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΠΟΣΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΧΤΕΙ; ΠΟΣΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΘΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ INVIZIBLE LYCANS!! ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΕΤΕΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΒΑΝΣ Η ΕΞΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ? ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Αφήστε μια απάντηση