ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!Ο ΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΛΑΙΝΑ!!!! Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!Ο ΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΛΑΙΝΑ!!!! Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;!

 

Σήμερα θα σας παρουσιάζουμε μια από της παλαιότερες απαγωγές εξωγήινων, η οποία είναι καταγεγραμμένη στο πιο γνωστό βιβλίο, την Αγία Γραφή – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%B1_%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE  !!!!

Από την άποψη της επίσημης παγκόσμιας ιστορίας, ο Ιωνάς – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%89%CE%BD%CE%AC%CF%82  και η φάλαινα έχουν γίνει μέρος της παγκόσμιας βιβλιογραφίας, η οποία χαρακτηρίζεται ως μια θρυλική και μυθική ιστορία της θρησκευτικής αρχαιότητας!!!!

ionas

Παρά το γεγονός ότι η ιστορία έχει γίνει μια δημοφιλής ιστορία μεταξύ των ανθρώπων, έχει καταχωρηθεί ως δυσπιστία ανάμεσα στα γραφτά της Βίβλου, σαν να ήταν ένα είδος μύθου, γιατί δεν υπάρχει σοβαρή και ιστορική αναγνώριση αλλά απλά ως την ιστορία ενός μεγάλου ψαριού που κατάπιε έναν Εβραίο!!!! Ορισμένοι πιστεύουν ότι το γεγονός αυτό δεν είναι ιστορικό!!!! Προφανώς η επίσημη επιστήμη μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι ορισμένα είδη φάλαινας μπορεί να το κάνουν: Σύμφωνα με το << Βιβλίο του Ιωνά  – http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Iwnas/Iwnas_kef.1-4.htm >>.

Ο Ιωνάς γιος του Aμιττάη, γεννήθηκε στην Γκαθεφέρ της Γαλιλαίας ( εγγύς μέλλον ως Ναζαρέτ )!!!! Προφήτευσε κατά το δεύτερο εξάμηνο του VIII π.Χ. ( 787 π.Χ.-746 π.Χ .) στην Νινευή, την πρωτεύουσα της Ασσυρίας – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%83%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1  !!!! Υποτίθεται ότι ήταν σύγχρονος και μαθητής του Ελισσαιέ – http://users.sch.gr/aiasgr/Agiologia/Palaia_Diathikh/Profhtes/Profhths_Elisaios.htm  !!!!

Ο τάφος του Ιωνά είναι σε ένα χωριό του Eλ-Μεσάντ, εκεί που ήταν πριν το παλιό Γεφαζόγερ!!!! Στο βιβλίο του δεν περιέχουν τα συνήθη κηρύγματα που απευθύνονται στους Εβραίους, αλλά μιλάει για την αποστολή του Ιωνά στην παγανιστική Νινευή!!!! Έτσι, ο Ιωνάς έχει διαταχθεί να κινηθεί προς Νινευή, μητρόπολη, που ήταν πάνω από χίλια μίλια μακριά από την Παλαιστίνη, την πατρίδα του!!! Η αποστολή του Ιωνά ήταν πραγματικά ανησυχητική για έναν Εβραίο, ο οποίος πίστευε ότι οι άνθρωποι μόνοι τους δεν είχαν το δικαίωμα να απολαύσουν την καλοσύνη και το έλεος του Κυρίου!!!!

Αρχικά, αρνήθηκε να κάνει κήρυγμα στους ειδωλολάτρες αλλοδαπούς όπου ο Θεός τον έστειλε με δική του απόφαση και πήρε μια βάρκα στο Ιόππη ( Γιάφα) για να πάει για την Θαρσείς ( Ισπανία )!!!! Σύμφωνα με τους θεωρητικούς αρχαίων αστροναυτών λένε ότι ο θεός ( εξωγήινος ) τον έστειλε στο όνομα του Κυρίου, σε μια προσπάθεια να διορθώσει την γενετική παρέκκλιση που ξέσπασε μεταξύ των ανθρώπων στην Νινευή προς το παρόν!!!! Σύμφωνα με αρχαίους Εβραίους, ο Θεός, για να αιτιολογήσει τον προφήτη, έστειλε μια τρομερή καταιγίδα στη θάλασσα!!!!

ionas 1

Οι σύντροφοί του ρώτησαν τι ήταν αυτό που προκαλούσε την καταιγίδα, επειδή ήταν φανερό ότι κάτι ασυνήθιστο συνέβαινε, δεδομένου ότι όταν έφυγαν από το λιμάνι είχε καλό καιρό, και ο Ιωνάς απάντησε λέγοντας: << Εγώ είμαι η αιτία >>!!!!

Οι θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών λένε ότι αυτό που προκάλεσε την καταιγίδα ήταν  η παρουσία ενός εξωγήινου διαστημόπλοιο που έλεγχε τα μαγνητικά πεδία που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή!!! Το πλοίο άρχισε να βυθίζεται και οι ναυτικοί φοβισμένοι πιστεύοντας ότι η αιτία της καταιγίδας ήταν ανυπακοή του Ιωνά, τον πέταξαν στη θάλασσα ελπίζοντας να κατευνάσουν την οργή του Θεού!!!!

Πράγματι, η καταιγίδα σταμάτησε, και τον Ιωνά τον κατάπιε ένα μεγάλο ψάρι ( δεν μιλάει η γραφή για φάλαινα όπου εκείνη την εποχή τις ήξεραν )!!!! Οι ναυτικοί δήλωσαν ότι το μεγάλο ψάρι που περιγράφεται στην Αγία Γραφή είχε  μεταλλικές πλευρές, και περιγράφεται ακόμα έτσι!!!!

ionas2

Οι ψευδοεπιστημονικές εξηγήσεις που δόθηκαν από την επίσημη επιστήμη υποστηρίζουν την ύπαρξη των φαλαινών, φθάνοντας τα 30 μέτρα!!!! Και των οποίων το στομάχι έχουν τέσσερις με έξι υποδοχές, καθένα από τα οποία μπορούν να χωρέσουν πολλά άτομα!!!! Επιστήμη του 1800 για τις φάλαινες!!!!

Όμως ο Ιωνάς πέρασε τρεις ημέρες μέσα στο μεγάλο αυτό ψάρι και παρακάλεσε το Θεό να τον συγχωρέσει!!!! Επιστημονικά δεν γίνεται αυτό!!!! Πρώτα έπρεπε να είχε πεθάνει από την ασφυξία και δεύτερον από τα γαστρικό οξύ του στομαχιού του ψαριού θα έπρεπε να είχε λιώσει!!!!

ionas 3

Στη συνέχεια, ο Κύριος διέταξε το ψάρι να ρίξει τον προφήτη στην ακτή κοντά στη Βηρυτό!!!! Σύμφωνα με τους θεωρητικούς κατά τη διάρκεια αυτής της απαγωγής ο Ιωνάς  του δόθηκε εντολή σε σχέση με το προειδοποιητικό μήνυμα σταλμένος από τον Θεό στους ανθρώπους της Νινευή και λόγω της έκθεσής τους σε κάποιο είδος ενέργειας, ως διαστάσεων, ο Ιωνάς άλλαξε την εμφάνιση παρόμοια με άλλους απαχθέντες βιβλικών χαρακτήρων όπως ο Μωυσής, ο Ενώχ και ο Ζαχαρίας, μεταξύ άλλων με διαφορετικό τρόπο!!!! Ο Ιωνάς υπακούει αυτή τη φορά, πήγε στην Νινευή για να κάνει το κήρυγμα και να προλέγει σε σοβαρή τιμωρία για την πόλη!!!!

Οι άνθρωποι τον πίστεψαν τον Προφήτη και γρήγορα ειλικρινά μετανόησαν!!!! Τότε ο Θεός τους λυπήθηκε έτσι σώθηκαν από την καταστροφή πάνω από το ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου κατοίκων της εποχής εκείνης!!!!  Καθώς η Νινευή έγινε η πρωτεύουσα ενός ισχυρού και πολεμοχαρή έθνους, κληρονόμησε τα γενετικά χαρακτηριστικά και την καταγωγή από τους Ανουνάκι θεούς όπως λένε οι θεριστικοί!!!! 800 χρόνια αργότερα, ο Ιησούς υπενθύμισε στους Εβραίους το θαύμα του Ιωνά!!!!

Η απαγωγή του Ιωνά ή το θαύμα της παραμονής για τρεις μέρες και τρεις νύχτες στην κοιλιά του κήτους ( εντός υποβρύχιου εξωγήινου διαστημόπλοιου ) αναγνωρίστηκαν από τον Ιησού ως μοντέλο για “Του τάφο τρεις ημέρες και εν συνεχεία Ανάσταση”!!!  Ισχυρίζονται οι αρχαίοι θεωρητικοί!!!!

Ένα από τα ποιο περίεργα του Ιωνά είναι το δέρμα του είχε γίνει ένα κατάλευκο και παρέμεινε έτσι για το υπόλοιπο της ζωής του!!!! Έτσι λοιπόν αυτό που πιστεύουν σήμερα πολλοί θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών είναι τα εξής:

Ότι ο Ιωνάς απήχθη από ΑΤΥΑ ( άγνωστης ταυτότητας υποβρύχια αντικείμενα )!!!!

Ότι τις ποιο πολλές φορές ήταν οι Ανουνάκι αυτοί που μίλαγαν στους προφήτες της εποχής εκείνης!!!!

Δεν τίθεται θέμα όσο θαυμαστό και να ακούγετε ένας άνθρωπος να αντέξει σε ένα στομάχι γιγάντιου ψαριού για τρεις μέρες και νύχτες υποδένει λόγου!!!!

Το δέρμα του Ιωνά έγινε λευκό από την ραδιενέργεια του σκάφους όπου δεν αντέχουν οι ποιο πολλοί άνθρωποι ως θύματα απαγωγής από εξωγήινους!!!!

Όλες οι απαγωγές που έχουν γίνει από εξωγήινους δεν έχουν κρατήσει παρά μόνο μερικές ώρες όσες έχουν καταγραφεί!!!! Στα περιστατικά που έχουν περάσει τις δέκα ώρες οι απαχθέντες έχουν παρουσιάσει λευκές κηλίδες στο δέρμα τους σαν την λευκή!!!! Φανταστείτε λοιπόν ότι αν κάποιος κάτσει όσο κάθισε ο Ιωνάς όταν τον αφήσαν θα ήταν κατάλευκος σαν να έχει Αλφισμό – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 !!!!

Όπως και να έχει όμως βάση των επιστημονικών εξηγήσεων ένας άνθρωπος όπως είπαμε δεν μπορεί να ζήσει σε ένα στομάχι ενός γιγάντιου ψαριού, από θεϊκής πλευράς βέβαια είναι διαφορετικά διότι αν θελήσει ο θεός γίνονται τα πάντα!!!! Όμως το θαύμα αυτό δεν το είδαν πολλοί ξανθωποί ώστε να είναι πιστευτό παρά το γεγονός ότι τον κατάπιε ένα τεράστιο ψάρι με μεταλλικά πλευρά!!!! Και ότι ο Ιωνάς εμφανίσθει μετά των τριών ημερών…..!!!! Νομίζω ότι αυτό τα λέει από μόνο του τα όσα συνέβησαν…. Και πιστεύω ότι οι θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών να έχουν κάποιο δίκιο!!!! Βέβαια το τι μπορεί πραγματικά να συνέβει το αφήνω στην κρίση σας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!Ο ΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΛΑΙΝΑ!!!! Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;!

 1. Μετά από πολύ καιρό είδα αυτή την καταχώρηση.
  Μετά από τόση πληροφόρηση που εισέπραξα, είναι άχαρο η πρώτη μου καταχώρηση να είναι αυτή αλλά ας ξεκινήσω έστω κι έτσι.
  Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι πηγές σου, αλλά σίγουρα όχι η ίδια ή βίβλος. Όλη η ιστορία στην βίβλο αναφέρεται σε γενικές γραμμές όπως την παραθέτεις, εκτός από δύο σημεία.
  α) τα μεταλλικά πλευρά του ψαριού που είδαν οι ναύτες, για το οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην Βίβλο, όπως και
  β) Η λεύκανση του Ιωνά, και μάλιστα η παραμονή της λεύκανσης στον Ιωνά.
  Φαντάζομαι οι πηγές σου θα είναι εξωβιβλικά κείμενα, “απόκρυφα” ή σχόλια, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που υπάρχει και ο κανόνας της εκκλησίας, όπως σωστά παραθέτεις και στην παραπομπή σου στην Wikipedia, στον οποίο συμφωνούν όλες οι εκκλησίες (μαζί και οι εβραίοι όσον αφορά την παλαιά διαθήκη).
  Μόνον ό,τι υπάρχει στον κανόνα θεωρείτε θεόπνευστο και άρα αληθινό.
  Ευτυχώς για μένα, διαβάζοντας αναδρομικά (από το φθινόπωρο του 2015 που ανακάλυψα την σελίδα) όλες τις καταχωρήσεις, είμαι πεπεισμένος πως δεν υπάρχει δόλος αλλά ζήλος, εξαιτίας του οποίου σαφώς έχω διευρύνει τους ορίζοντές μου, όμως εδώ νομίζω πως υπάρχει λάθος, τουλάχιστον όσον αφορά την πρωταρχική πηγή, δηλαδή την βίβλο.
  συνεχίστε την καλή προσπάθεια.

  1. Asterios!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!!! ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΠΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση