ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΡΟΝΤΣ!!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!;!

UFO

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΡΟΝΤΣ!!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!;!

 

Το παρακάτω άρθρο έρχεται από το σάιτ όπου έχω τονίσει την ηλεκτρονική διεύθυνση!!!! Δεν θα έλεγα κάτι αλλά ο τρόπος που γράφτηκε είναι λίγο παράξενος με τον τρόπο σκέψης του, και ίσως για πολλούς φανεί σωστό!!!! Επειδή όμως έχω να κάνω με παράξενα και υπερφυσικά όλα αυτά τα χρόνια δεν δέχομαι το περιεχόμενο σκέψεως για αυτό διαβάστε ως έχει το άρθρο από την ηλεκτρονική διεύθυνση που έχω βάλει και μετά το βάζω επίσης και στο δικό μας σάιτ με την μόνη διαφορά θα επέμβω σε κάθε τι στο ίδιο το άρθρο ως απάντηση:

http://greeksceptic.com/2013/01/09/τα-ιπτάμενα-ραβδιά-rods/

Ξεκινάει το άρθρο ως έχει:

<< Δυστυχώς εδώ η μετάφραση της λέξης “Rod” που βλέπετε στον τίτλο, δεν νομίζω πως περιγράφει πραγματικά αυτό που λέει η λέξη. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά αγαπητέ σκεπτικιστή δεν αναφέρεις τι πραγματικά νομίζεις εσύ ότι περιγράφει η λέξη αυτή!!!! Ήδη έχεις χάσει την μισή αξιοπρέπεια της σκέψεως σου από αυτήν την συμπεριφορά!!!!

Μερικά χρόνια πριν, ο Χοσέ Εσκαμίλια, προσπαθούσε να κινηματογραφήσει ΑΤΙΑ (!) και, όταν είδε το βίντεο, και ανακάλυψε πως δεν είχε βρει ούτε ένα ιπτάμενο δίσκο, αντιλήφθηκε πως μπορούσε να δει κάποια περίεργα πράγματα να πετάνε μπροστά στη κάμερα του! Επρόκειτο για μακρόστενα πλάσματα που πετούσαν πολύ γρήγορα και δεν φαίνονταν με γυμνό μάτι. Μόνο η βιντεοκάμερα μπορούσε να τα πιάσει. Έμοιαζαν πολύ με ιπτάμενα ραβδιά, εξού και λέξη “rods”.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά εκπλήσσομαι που δείχνεις ως πρώτο στοιχείο των ιπτάμενων ράβδων από αυτόν το κύριο ενώ δεν είναι!!!! Η πρώτη καταγραφή τους έγινε από κάποιον κάμεραμαν όπου βιντεοσκοπούσε ένα ρεπορτάζ για αεροπλάνα σε ένα αεροδρόμιο όπου και το καταθέτω με το πρώτο από τα βίντεο μου ως απόδειξη!!!! Το οποίο όχι απλώς είναι ενημερωτικό αλλά θα δείτε και πολλούς επιστήμονες να συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα παράξενο είδος!!!

rods1

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι αυτά τα πράγματα (αλλά προφανώς δεν ρώτησαν ένα φωτογράφο ή camera man) και έτσι κατέληξαν για άλλη μια φορά στο εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα πως πρόκειται είτε για άγνωστα αόρατα έντομα μήκους μέχρι και 1 μέτρο, ή εξωγήινα πλάσματα. Τί πιο λογικό;

SAMAN LYCAN

Από όσο βλέπω όμως εκτός από σκεπτικιστής ορθολόγος και ακριβολόγος είστε και μεγάλος είρωνας σε θέματα του υπερφυσικού ή του ανεξήγητου!!!! Χμμμμμ θα τα πούμε ποιο κάτω…!!!!

Δεν θα σας κουράσω με βίντεο που δείχνουν τα πλάσματα και έχουν μυστηριώδες soundtrack. Θα βάλω ένα βίντεο στο τέλος στο οποίο θα εξηγείται τι είναι και γιατί εμφανίζονται όπως εμφανίζονται αυτά τα «πλάσματα». Θα σας αφαιρέσω και την αγωνία λέγοντας πως δεν είναι παρά έντομα που εμφανίζονται έτσι στη κάμερα εξαιτίας ενός φαινομένου που θα περιγράψω παρακάτω.

SAMAN LYCAN

Έντομα!;! Πολύ καλό αυτό και ειδικά το βίντεο που δίνεται ως απόδειξη είναι πραγματικά απίστευτο και θα μπορούσε κάποιος αμαθής και σκεπτικιστής να σας πιστέψει….θα το δούμε και αυτό παρακάτω!!!!

Αλλά οποιοσδήποτε πιστεύει πως αυτά τα πλάσματα είναι πραγματικά θα πρέπει να είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

  • Αν είναι αόρατα στο μάτι τότε γιατί οι κάμερες, που είναι φτιαγμένες για να συλλαμβάνουν το ίδιο μήκος κύματος με το μάτι μας, τα εντοπίζουν; Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε πως υπάρχει κάτι στις κάμερες που δεν γνωρίζουμε, κάτι εξωπραγματικό και αφύσικο, τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί τα βλέπουμε όταν η κάμερα αναπαράγει την εικόνα. Αυτή η αναπαραγωγή δεν είναι παρά μια προβολή στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό που αντιλαμβανόμαστε όταν δεν μπορούμε να δούμε τα αόρατα πλάσματα. Γιατί το “πέρασμα” μέσα από τη κάμερα τα κάνει ορατά;

SAMAN LYCAN

H απάντηση αγαπητέ σκεπτικιστή έρχεται το ερώτημα που κάνετε << γιατί δεν ρωτάνε κανέναν κάμεραμαν >> αλήθεια εσείς το κάνατε να σας πούνε το γιατί στο ερώτημα σας!;! Αν όχι θα πρέπει να σας μαλώσω που είστε τόσο είρωνας!!!! Δεν θα απαντήσω στο ερώτημα αυτό όχι γιατί δεν μπορώ αλλά γιατί θα πρέπει να το ψάξετε μόνοι σας είναι πολύ απλή η απάντηση εκτός και δεν θέλετε να την δεχθείτε με τον τρόπο σκέψης σας!!!!

  • Αν είναι έντομα, γιατί δεν έχει βρεθεί έστω και ένα με μήκος μέχρι 1 μέτρο; Δέχομαι πως ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα έντομα, αλλά οι παρατηρήσεις αυτών των “εντόμων” δεν έχουν γίνει σε ένα απροσπέλαστο σημείο του Αμαζονίου, αλλά δίπλα στα σπίτια μας. Αν ζούνε αυτά τα πλάσματα δίπλα μας, δεν θα έπρεπε να έχουμε δει τουλάχιστον ένα πτώμα;

SAMAN LYCAN

Έντομα τα ονόμασαν κάτι άτομα όπως και εσείς επειδή έκαναν τεστ με κάμερες σε γρήγορα καρέ όπου και κατάφεραν να αναπαράγουν σχεδόν με τα Ροντς!!!! Σχεδόν διότι όποιος τα συγκρίνει με τα κανονικά Ροντς θα απογοητευτεί πλήρης ή κάνει το αστείο και τα συγκρίνει!!!!

  • Αν είναι έντομα, γιατί είναι αόρατα; Μη ξεχνάμε πως στη φύση δεν υπάρχουν αόρατα πλάσματα, μόνο διαφανή και αυτά λίγα.

SAMAN LYCAN

Xμμμμμμ…. Θα σε στεναχωρήσω!!!! Για ψάξτε και βρείτε από την Αμερική για τα άυλα πλάσματα οι οργανισμοί που βρέθηκαν στην στρατόσφαιρα της γης!!!! Δεν το ξέρατε!;! Θα σας μαλώσω…. Γιατί άμα δεν γνωρίζετε κάτι προτρέχετε να πείτε την σκέψη σας όπως εσείς πιστεύετε!;! Και για ποιο λόγο να πιστέψω εσάς και όχι τους επιστήμονες!;! Αλήθεια είστε επιστήμονας!;! Και αν ναι με τι ειδικότητα!;! Γιατί δεν μας την παραθέσατε!;!εδώ λοιπόν σας παραθέτω για να μην ψάχνετε διότι δεν θα το κάνετε έναν σοβαρό αστροβιολόγο που λέει με αποδείξεις ότι βρήκανε άυλα όντα στην ατμόσφαιρα και στην στρατόσφαιρα της γης…. http://www.zougla.gr/kosmos/article/vretanos-astroviologos-vrikame-eksogini-zoi Όπα!!!! Τι έγινε!;! Μήπως πρέπει να σκεφτούμε και πάλι να γράψουμε τίποτα ειρωνείες να φανούμε κάμποσοι στους αμαθείς!;!

Η εξήγηση είναι σχετικά απλή και σίγουρα πιο απλή από το “ήρθαν εξωγήινα πλάσματα στη γη και φαίνονται σαν ραβδιά μόνο στις κάμερες”.

SAMAN LYCAN

Είναι μια άποψη και αυτή εσείς μπορείτε να αποδείξτε το αντίθετο!;!

Αν έχουμε μια κάμερα σε σημείο με φως και τη στρέψουμε σε ένα σκοτεινό σημείο, πχ. στην είσοδο μιας σπηλιάς, τότε η κάμερα αυτή θα προσαρμόσει το χρόνο έκθεσής της στο σκοτεινό σημείο. Αν περάσει από μπροστά ένα έντομο με ταχύτητα μεγάλη (μερικά έντομα πετάνε και με 40χλμ/ώρα), τότε και το έντομο αλλά και τα φτερά του θα φανούν σαν μια λευκή θολή γραμμή. Αν αλλάξουμε τις ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να φωτογραφίζει γρηγορότερα, τότε θα φανεί το έντομο.

Οποιοσδήποτε έχει βασικές γνώσεις φωτογραφίας μπορεί να το καταλάβει.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά χαίρομαι διότι έτσι είναι όπως τα λέτε!!!! Μόνο που όπως είπατε και εσείς με 40 χιλιόμετρα και θολά!!!! Μια λοιπόν και έχετε τις βασικές γνώσεις της φωτογραφίας γιατί δεν μας εξηγείτε πως όλα τα Ροντς δεν είναι θολά ενώ τα έντομα είναι!;! Επίσης γιατί είναι διαφορετικά σε μέγεθος αλλά και σχήμα ενώ τα έντομα όχι!;! Ααααα δεν το γνωρίζατε ούτε και αυτό!;! Απορώ τότε γιατί τα γράφετε…είναι σαν να είστε δάκτυλος από κάπου!!!!

Όπως είπα η εξήγηση είναι σχετικά απλή και ίσως να μην είναι και πολύ ενδιαφέρουσα. Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ένα κείμενο που έγραψε κάποιος Έλληνας στο Facebook σχετικά με αυτά τα “πλάσματα”. Το παραθέτω αυτούσιο:

“Πρόκειται για μια εντελώς παράδοξη νέα μορφή ζωής που δίνει τροφή για να τσακώνονται οι κρυπτοζωολόγοι με τους σκεπτικιστές – τα Rods. Τι είναι τα Rods θα ρωτήσετε; Τα Rods είναι λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητος οργανικές μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα. Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις. Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να δεις χωρίς να έχεις εκπαιδευμένα μάτια. Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές. Φαίνεται να είναι ζωντανοί οργανισμοί που αναπνέουν παίζοντας ανάμεσα στα σύννεφα.


Θεάσεις πλασμάτων τύπου Rods στον ουρανό πάνε αρκετά πίσω στην ιστορία. Μεγάλα ιπτάμενα ερπετοειδή πλάσματα αναφέρονται στην Κίνα το 747π.κ.ε., στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των ύστερων χρόνων του Μεσαίωνα, και στις ΗΠΑ το 1894. Πάντως τα Rods για τα οποία μιλάμε δεν είναι ερπετοειδή πλάσματα. Αντιθέτως φαίνονται σαν σπάγκος η σχοινιά που πλέουν στον αέρα.

Η NASA έδωσε στοιχεία για τα Rods στις 31 Μαρτίου 2008, και καθόρισε ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ 1.000 ΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ !!
ΈΚΤΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !!!!!!!!!!!!! Αυτά είναι τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.
Θα ήθελα λοιπόν να σας εξηγήσω ..τι είναι αυτά ..τα rods. Το ποσόν του αέρα που έχει η ατμόσφαιρα, αν το χωρίσουμε σε 100 μέρη, τα 21 από αυτά αποτελούν το γνωστό και ευεργετικό οξυγόνο. Υπάρχει κάποιος μυστικός μηχανισμός, που οι μεγαλύτεροι επιστήμονες της ατμοσφαιρικής χημείας δεν μπορούν να το εξηγήσουν γιατί επί χιλιάδες χιλιάδων ετών το ποσοστό του οξυγόνου παραμένει σταθερά στο 21 τοις εκατό. Ο μυστικός μηχανισμός λοιπόν είναι τα rods. Ο Αέρας είναι το αόρατο στρώμα, που περιβάλλει τη γη και έχει πάχος μεγαλύτερο από 100 χιλιόμετρα και δεν είναι στοιχείο ούτε χημική ένωση, αλλά μίγμα αερίων. Ο ξερός αέρας αποτελείται
σε ποσοστά 78% από άζωτο, 21 % από οξυγόνο, 0,95% από ευγενή αέρια (ήλιο, αργό, νέο, κρυπτό, ξένο, ραδόνιο) και 0,04% CO2 περίπου.
Ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει επίσης ίχνη υδρογόνου και όζοντος καθώς και σκόνη και μικρόβια. Εκτός από αυτά στον αέρα βρίσκονται και ελάχιστες ποσότητες υδρόθειου, διοξειδίου του θείου και αμμωνίας. Τα rods έχουν σχήμα σαν τον έλικα του D.N.A και παράγουν μια ζελατινώδη ουσία. Στην περιφέρεια έχουν πλοκάμια και αισθητήρια όργανα, Το κάθε πλοκάμι καλύπτεται με κύτταρα.. Έχουν πολλά μικρά μάτια που τους επιτρέπει να έχουν όραση 360 μοιρών. Δημιουργούν γύρω τους ισχυρά ενεργειακά πεδία για προστασία από ακτινοβολίες στην διάρκεια του ταξιδιού και θερμοκρασιακές αλλαγές. Είναι κατασκευασμένα από εξωγαλαξιακό υλικό και συντηρούνται από το ζωικό μαγνητισμό του σώματος των κυττάρων. Η ταχύτητα τους σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ίσα με αυτή του φωτός ή και μεγαλύτερες , ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Η λειτουργία τους είναι άγνωστη για την γήινη τεχνολογία. Μετατρέπουν το οξυγόνο σε συμπυκνωμένες μάζες και το πολλαπλασιάζουν, απαγορεύουν την διαφυγή του και αφού γίνει συντονισμένα η χαλάρωση των δεσμών, αραιώνουν την πυκνότητα του. Ακολουθούν τα ενεργειακά ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα του αέρα και μπορούν να διασχίσουν τεράστιες αποστάσεις σε πολύ ελάχιστο χρόνο, χωρίς την ελάχιστη μεταβολή στην υλική τους σύνθεση. Τα rods συντελέστηκαν ώστε να προσαρμοστούν στις γήινες συνθήκες με πολλαπλές μορφές ενέργειας και διεγέρσεις, αυξομειούμενες κατά περίπτωση . Ελπίζω να καταλάβατε μέχρι εδώ ποια η λειτουργία των rods…..δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να πω πιο πολλά …αυτά για την ώρα …..ευχαριστώ!!!!!!”

Ειλικρινά από που να αρχίσω και που να τελειώσω.

  • Η NASA μας έδωσε στοιχεία; Πού είναι αυτό το αρχείο;
  • Υπάρχει κάποιος που τα βλέπει με γυμνό μάτι; Ποιός;
  • Τί σχέση έχει η μυθολογία των δράκων;
  • Τί μπούρδες είναι αυτές για την ατμόσφαιρα; Τί “μυστικός μηχανισμός” και κουραφέξαλα;
  • Που ξέρει τί ουσία, ζελατινώδη ή μη, παράγουν τα rods; Έχει βρει κάποιο; Αν ναι γιατί δεν έχει γίνει διάσημος;
  • Έχουν πλοκάμια, κύτταρα, μάτια που βλέπουν 360 μοίρες, δημιουργούν ενεργειακά πεδία, αλλά το αγαπημένο μου είναι πως αποτελούνται από “εξωγαλαξιακό υλικό” (ούτε καν εξωγήινο, είναι από εντελώς άλλο γαλαξία!) και πετάνε πιο γρήγορα από το φως (και κάποιος έχει εκπαιδευμένα μάτια και τα βλέπει όταν πετάνε;)!

Μόνο πως ζευγαρώνουν δεν μας είπε. Ευτυχώς που καταλήγει λέγοντας πως “δεν του επιτρέπεται να πει πιο πολλά”. Ποιος ξέρει, μπορεί να μας έλεγε πως τα Rods ευθύνονται για τη κατάσταση στον ΠΑΟ και πως επηρεάζουν τη τιμή του πετρελαίου!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι πως κάποιος πιστεύει πως μια οπτική απάτη είναι ζωντανά πλάσματα. Αυτό που με τρελαίνει είναι πως βασισμένος αποκλειστικά και μόνο σε παρόμοια βίντεο του Youtube έχει καταλήξει, με λεπτομέρειες, στη βιολογία αυτών των πλασμάτων αλλά και τη καταγωγή τους.

Αν κάποιος έχει τόσες γνώσεις και δυνατότητες αντίληψης, τί στο διάβολο κάνει και σχολιάζει στο Facebook; Αυτός είναι σίγουρα εξωγήινος!

Έλεος πια με τη διάθεσή μας να πιστέψουμε τη παραμικρή βλακεία, έλεος!

SAMAN LYCAN

Όποιος τα έγραψε αυτά αν και έψαξα και δεν βρήκα τίποτα όποτε μπορεί να είναι και πρώην φαντασίας  όλα αυτά είναι πράγματι παρατραβηγμένα διότι μέχρι και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τι είναι αυτά τα όντα!!!! Όμως η ταχύτητα τους είναι πάνω από 600 με 700 χιλιόμετρα την ώρα!!! Σας αφήνω να τελειώσετε με το βίντεο και μετά αρχίζω εγώ τα ερωτήματα αλλά και γω θα δείξω κάποια βίντεο τα οποία για δικό σας λόγο δεν θέλετε να δείξετε εσείς!!!

Τέλος πάντων, στο παρακάτω βίντεο τα λέει απλά και όμορφα. Εγώ σταματάω εδώ διότι ο γιατρός μου έχει πει να μην ασχολούμαι με πολλές μπούρδες.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1bqZzCGmjMk[/youtube]

 

Αυτά λοιπόν από τους σκεπτικιστές!! Για να δουμε όμως βρε παιδιά είναι έτσι όπως τα λένε τα πράγματα οι σκεπτικιστές ή όχι!;! Δηλαδή να δουμε αν πρόκειται για έναν οργανισμό άγνωστο ή για κάτι τεχνητό!;! Ας ξεκινήσω λοιπόν:

Μια και είναι έντομα γιατί ακόμα ασχολούνται σοβαρά πανεπιστήμια με το θέμα!;!

Μια και είναι έντομα γιατί η πανεπιστημιακή κοινότητα δεν δέχθηκε το βίντεο ανάλυσης με το και καλά ότι είναι έντομα!;!

Γιατί να μην είναι εξωγήινα ή ακόμα και γήινα ή και εσωγήινα!;!

Γιατί να μην είναι ένα είδος νανορομποντικού συστήματος πειραματικού ή όχι!;!

Γιατί να μην είναι ένα είδος ζωής ή ακόμα και ένα παλαιότερο άγνωστο είδος ζωής!;!

Ξέρατε ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα και σε βραχογραφίες όπως θα δείτε και στα βίντεο!;! Άραγε εφόσον είναι τόσο παλαιά γιατί να μην τα γνωρίζουμε και εμείς!;!

Γιατί μια και είναι έντομα σοβαροί επιστήμονες κάθονται και φτιάχνουν μοντέλα από αυτά και μάλιστα σκέφτονται να φτιάξουν οχήματα που να λειτουργούν όπως αυτά!;!

Ας δουμε μερικά βίντεο με τα Ροντς και ξανά γυρνώ στα ερωτήματα μου…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yQ2zMePndpM[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mSwbmPM8D40[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xsK4OlftxQ4[/youtube]

Τώρα που τα είδαμε και είδαμε και τους επιστήμονες μιας και είναι έντομα γιατί τόσα ρεπορτάζ από σοβαρά κανάλια και επιστημονικούς κύκλους!;!

Μήπως είναι κάτι φτιαχτό και το γνωρίζετε εσείς κύριε σκεπτικιστή και θέλετε να αλλάξετε την ροή σκέψης για αυτά!;! Αν ναι τι ακριβώς είναι και ποιοι και γιατί τα έφτιαξαν!;!

Μήπως αληθεύει η θεωρία που λέει ότι είναι βίο μεταλλαγμένα όντα αντοχής των ραντισμάτων ή ότι γεννήθηκαν από τα ραντίσματα!;! Μα τι ρωτάω έτσι και αλλιώς σαν σκεπτικιστής ούτε τα ραντίσματα πιστεύετε παρόλο που το 2012 ο Λευκός Οίκος παραδέχτηκε επισημά ότι οι εναέριοι ραντισμοί υπάρχουν για τον έλεγχο του κλίματος έτσι!;!

Δεν είδα κάπου να εξηγείτε γιατί δεν σας άρεσε η ονομασία ….να σας πω εγώ όμως!!!! Θα ήθελα να δω την ειρωνεία στην μούρη σας καθώς τα διαβάζετε…!!!

Λοιπόν!!!! Ροντ στα κέλτικα σημαίνει ο παρείσακτος!!!! Και οι Κέλτες βέβαια πίστευαν ότι οι Ροντς δηλαδή οι παρείσακτοι ήταν ένα είδος δαιμόνων όπου πετάγανε αόρατοι στον ουρανό και όσοι μπορούσαν να τους αντικρίσουν πάθαιναν πολλά κακά!!!! Μάλιστα οι πρώτες καταγεγραμμένες σε βράχους απεικονίσεις των Ροντς έρχεται από αυτούς αλλά και από Ινδιάνους της Αμερικής και από Αφρικανικές σαβάνες….χμμμμμ!!!! ούτε αυτό μωρέ το γνωρίζατε!;! Εμά τι σκεπτικιστής είστε της δεκάρας!;! Αυτά όλα θα πρέπει να τα γνωρίζατε…αααα δεν θα σας βάλω το λίνκ που είναι όλα αυτά σαν σκεπτικιστής θα σας αρέσκεται να ψαχτείτε μόνος σας όπου είναι και το ποιο σωστό!!!!

Πραγματικά όλα αυτά τα οποία γράψετε πιστεύω ότι το κάνατε ερμόμενος της ιστορίας του Φέης μπουκ όπου ποτέ δεν εξακρίβωσα!!!! Όσο όμως για όλα τα αλλά τα οποία λέτε θα πρέπει πρώτα να ψαχτείτε και όχι επειδή κάποιοι και καλά τράβηξαν ένα βίντεο ότι και καλά είναι έντομα και πουλιά με το βίντεο που θέλατε να μας δείξετε είναι και αυτό και καλά!!!! Άμα βάλετε το ένα βίντεο διπλά στο άλλο και σε όσα υπάρχουν στο διαδίκτυο δεν ταιριάζουν καθόλου!!!!

Πραγματικά σέβομαι του σκεπτικιστές αλλά όχι τύπου όπως εσείς που τσαμπουνάτε ένα σωρό ανακρίβειες ενώ υπάρχουν ακόμα μέχρι και σήμερα σοβαρές έρευνες από πανεπιστήμια για τα Ροντς!!!! Βεβαίως όμως υπάρχουν και στον δικό μου τομέα ερευνητές όπως εσείς και εκεί είναι το μπέρδεμα…δυστυχώς!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση